2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Ne güzel, Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Eşim izliyordu dün akşam o dedi esra erolda hamileymiş diye.
Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Ne güzel, Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Eşim izliyordu dün akşam o dedi esra erolda hamileymiş diye.
Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

aminn canım evet bende hiç kacırmam izlerim eşimde yanınmdaydı esra anlatırken agladı bende aglamaya basladım çok güzel bi duygu ya rabbim isteyen herkese yasatsın inşallah bu güzel duyguyu

Son düzenleme:
Ayyy tüylerimi diken diken ettin hee

aynen canım yaaa eşimde olunca yanımda zor tuttum kendimi çok kasıldım oda gülüyo banaa

hoşbulduk tatlım iyiyim rabbime çok şükür sen nasılsınnnnnnn şimdi senden duydum esra erolda mı hamileymişşş

bende iyiyim canımm 2009 gelinlerini buraya toplamaya calışıom napim guzum evet canım hamileeemişş darısı tüm bebek isteyen arkadaslarımıza olsun inşallahhh

Gayet iyi yapıyosun :) hamilesin sanırım bende 6 haftalık hamileyim çok yeni yani daha:18:

çok saol tatlım benimmm sizi görünce daha mutlu oluyorum inanki çok sevindim bitanem allah analı babalı büyütsün inşallah aramızda 1 ay var sanırım bende 12 haftanın içindeyim nasipse temmzu annesi olucam inşallahhh

iyiym saolun siizler nasılsınız bebeişler nasıl herkez hamile walla benımle aynı zamanda evlenenler yada anne olmuş darısı benim başıma

bizde iyiyiz canım cok sükür evet canım cok sükür geldi melegim sonunda aylardır bekledim 17.ci ayda geldiçok sükür tedaviyle darısıda sana olsun inşallah bitanem benimm

[

bizde iyiyiz canım cok sükür evet canım cok sükür geldi melegim sonunda aylardır bekledim 17.ci ayda geldiçok sükür tedaviyle darısıda sana olsun inşallah bitanem benimm [/QUOTE]

inşallah bende başladım bakalım tedaviye hayırlısı

[

bizde iyiyiz canım cok sükür evet canım cok sükür geldi melegim sonunda aylardır bekledim 17.ci ayda geldiçok sükür tedaviyle darısıda sana olsun inşallah bitanem benimm

inşallah bende başladım bakalım tedaviye hayırlısı [/QUOTE]

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım nasıl bi tedavi uyguluyorsunuz bende aşılamayla hamile kaldım

inşallah bende başladım bakalım tedaviye hayırlısı

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım nasıl bi tedavi uyguluyorsunuz bende aşılamayla hamile kaldım[/QUOTE]

20 ay oldu işte evleneli hiç korunmadım hamilede kalamadım
geçen ay gıttım doktora sperm testi temiz
yumurtalara baktı temiz.
şimdi onumuzdekş hafta tekrar gıdıcem hormon testi falan isticekmiş ondan sonra yumurtlama takıbı dedi ama rahim filmi dedi hormın tstinden sonra 2 ay sonra duruma göre dedi doktorum ama siz çektirdinizmi kıslar rahim filmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…