- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
- 698
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.401
canım bende 5 temmuz 2009 da evlendim eylül 2009 da 5 haftalıkken düşük oldu sonra doktora gititm bişin yok dedigi halde okadar istememize ragmen tekrar hamile olamadım sonra tayinimiz cıktı sehir degiştirdik burda işinde bi numarabi doktor buldum eşimde varikosel ameliyatlıydı sonra oda ilaç aldı benimde yumrutam tembelmiş klomen kullandım ve cok sükür melegim suanda benimle suanda 3.ayın içindeyiz canım inşallah dogumum temmuz 15 de olucak darısıda isteyen herkese olsun inşallah dün esra erolde acıkladı oda hamileymiş sanırım benle aynı
Ne güzel, Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Eşim izliyordu dün akşam o dedi esra erolda hamileymiş diye.
Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
canım topiğin hayırlı olsun öncelikle bende 2009 nisan geliniyim
aminn canım evet bende hiç kacırmam izlerim eşimde yanınmdaydı esra anlatırken agladı bende aglamaya basladım çok güzel bi duygu ya rabbim isteyen herkese yasatsın inşallah bu güzel duyguyu
hoşgeldin tatlım benimm naber nasılsın canımm
Ayyy tüylerimi diken diken ettin hee
hoşbulduk tatlım iyiyim rabbime çok şükür sen nasılsınnnnnnn şimdi senden duydum esra erolda mı hamileymişşş
Selam kızlar bende 2009 Temmuz gelinlerindenim :))
slm canım hoşgeldin naber nasılsınnnn
Teşekkür ederim iyiyim sizler nasılsınız??
bende 2009 mayıs geliniyimm
herkese salamm
bizde iyiyiz çok şükür tatlım napalım dolanıyoz işte kkda 2009 gelinlerini toplamaya calıyorum sende ne var ne yok yaa her zaman buyrun gelin olurmu
slm canım hoşgeldinnnaber nasılsınnnn
Gayet iyi yapıyosun :) hamilesin sanırım bende 6 haftalık hamileyim çok yeni yani daha:18:
iyiym saolun siizler nasılsınız bebeişler nasıl herkez hamile walla benımle aynı zamanda evlenenler yada anne olmuş darısı benim başıma
çok saol tatlım benimmm sizi görünce daha mutlu oluyorum inanki çok sevindim bitanem allah analı babalı büyütsün inşallah aramızda 1 ay var sanırım bende 12 haftanın içindeyim nasipse temmzu annesi olucam inşallahhh
bizde iyiyiz canım cok sükür evet canım cok sükür geldi melegim sonunda aylardır bekledim 17.ci ayda geldiçok sükür tedaviyle darısıda sana olsun inşallah bitanem benimm
[
bizde iyiyiz canım cok sükür evet canım cok sükür geldi melegim sonunda aylardır bekledim 17.ci ayda geldiçok sükür tedaviyle darısıda sana olsun inşallah bitanem benimm
inşallah bende başladım bakalım tedaviye hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?