2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım nasıl bi tedavi uyguluyorsunuz bende aşılamayla hamile kaldım

20 ay oldu işte evleneli hiç korunmadım hamilede kalamadım
geçen ay gıttım doktora sperm testi temiz
yumurtalara baktı temiz.
şimdi onumuzdekş hafta tekrar gıdıcem hormon testi falan isticekmiş ondan sonra yumurtlama takıbı dedi ama rahim filmi dedi hormın tstinden sonra 2 ay sonra duruma göre dedi doktorum ama siz çektirdinizmi kıslar rahim filmi[/QUOTE]

Ben iki kere rahim filmi çektirdim 1.sinde tüplerim tıkalı çıktı tüp bebek yaptırdık ve ikizlere hamile kaldım ama 5 aylık hamileyken kaybettik sonra tekrar çektirdim filmi önceki film yanlış çekilmiş ilaç hızla verilmiş tüplerim tıkalı değilmiş bi problemim yok yani ama acele etmek istediğimiz için aşılama yaptırdık 2. aşılamamda tuttu..rahim filmi öyle abartıldığı kadar zor bişi diil öyle olsaydı 2. çektirmeye hiç cesaret edemezdim gözünde büyütme çektirmen gerekirse rahat ol

[

bizde iyiyiz canım cok sükür evet canım cok sükür geldi melegim sonunda aylardır bekledim 17.ci ayda geldiçok sükür tedaviyle darısıda sana olsun inşallah bitanem benimm

inşallah bende başladım bakalım tedaviye hayırlısı [/QUOTE]
hakkında hayırlısı olsun inşallah tatlım benim melekleriniz hemencecik gelir inşallah
inşallah bende başladım bakalım tedaviye hayırlısı

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım nasıl bi tedavi uyguluyorsunuz bende aşılamayla hamile kaldım[/QUOTE]

canımm bende klomenle hamile kaldım darısıda size olsun inşallahhh

canım topiğin hayırlı olsun öncelikle bende 2009 nisan geliniyim

Nısan ayı benım ıcın hep ozel olmustur.
Bende 12 nısan 2009 da evlendım
Esımle de 12 nısan 2008 de tanıstık.
Ve ben nısan dogumluyum.
Sen hangı gun evlendın?

Bu arada paylasmak ısterım,
Bugun bır ıs gorusmesıne gıttım arkadaslar.
Olumlu gectı, bır kac gune kadar netlesecek.
Dua edın de hakkımda hayırlısı olsun.
Gercı yol mesafesı bıraz kafama takılıyor ama...

elefera inşallah sende çalışmaya başlarsın

ama yol da çok mu mesefa var yanı yolda yorul evde iş yap yorulacaksın bıde yol kendını yıpratma

İnşallah sende çalışmaya başlarsın bir an önce..
Bende çalışıyorum kızlar ama bakalım hamilelikle nasıl ilerliyecek çalışma hayatı

hadi inşallah hayırlısyla olur bitanem benimmm

2009 gelinleri hepsi ev hanımı mı
çalışan varmı

canım ben de özel bi bankada aclışıyodum işletme mezuuyum sonra tayin işi cıkınca eşimin cıkmak zorunda kaldım eşim poliss suanda dogu grevi için malatyadayız aslende adanalıyım sizler nereli ve nerdesiniz

melike ecesu

arkadaşlık gondermişsin pek anlamam ama kabule etmeye çalıştım bu arada gerçek ismim mi melike

benim gerçek ismim melike de

merhaba kızlar

yeni gelen 2009 gelinleri hoşgeldiniz

ben çalışıyorum

melike nasıl kuzum bebişin nasıl

hoşgeldin gülcancım canım iyiyiz çok sükür teyzesi yarın ikili testimiz var dualarınızı esirgemeyin olurmu inşallah hayırlı sonuclar cıkar sen napıyon nasılsın canım benim

meraba kızlar.bn nasıl olduda görmedim bu topicii hayret yanii. bnmde 28 haziran 2009.zaman ne de çabuk geçiyor vay beeee:97:

hoşgeldin tatlım evet yaa bende öle düşünüom yoksa kk da çoktur diye düşünüom ama kimse görmüyor sanırım o yüzden bi kaç topige yazıyom öle görüp geliyo arkadaslar soalsun naber nasılsın caım benimm

elefera inşallah sende çalışmaya başlarsın

ama yol da çok mu mesefa var yanı yolda yorul evde iş yap yorulacaksın bıde yol kendını yıpratma
Insallah canım, ben 4 ay once calısıyordum ama ısten ayrılmıstım.
Yol bıraz uzak, en kotusu 08:00 de calısma baslıyor.
Bugun gorusme yapmaya gıderken, erken cıktım evden, bakayım yol durumu nasıl dıye.
Evden cıkmam ve ıs yerıne varmam yaklasık 1 saat tuttu.
Bırde tek vesaıt degıl, metrobus+otobus.
Aslına bakarsan gıdene kadar hıc aklıma yatmamıstı.
Ama sımdı bıraz aklıma yattı gıbı.
Tabıı kı calısma hayatı ve evdekı ısler bır arada zor yuruyor.
Ama calıstıgım donemlerde esım yardımcı oluyor ıslere.
Yemek konusunda da cok sıkıntım olmuyor.
Calısırken cogunlukla esım dısarıdan getırıyor, olmazsa basıt yemekler yıyoruz.

İnşallah sende çalışmaya başlarsın bir an önce..
Bende çalışıyorum kızlar ama bakalım hamilelikle nasıl ilerliyecek çalışma hayatı

Insallah canım, hayırlısı ıle.
Rabbım sana da kolaylık versın, ınsallah kolay gecırırsın bu surecı.

hadi inşallah hayırlısyla olur bitanem benimmm

Amın, ınsallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…