2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hoşgeldin gülcancım canım iyiyiz çok sükür teyzesi yarın ikili testimiz var dualarınızı esirgemeyin olurmu inşallah hayırlı sonuclar cıkar sen napıyon nasılsın canım benim

allah sizi korusun cnm benim allah sizi gem gözerden ve nazarlardan korusun bibibibibitanem
ii cnm işteyim yemekten geldim kk gireyim dedim ne kadar çok
2009 gelin oldu topikte harika gelin 2009 gelinleri
nasıl karnın biraz çıktı mı

inşallahhh tatlım benimmm rabbim gönlüne göre versin herseyii

allah razı olsun bitanem benim en güzelleri sizin olsun inşallahhh ayy sorma kusum zaten gebe kalmadan da göbüşüm vardı bence hala aynı gibi ama sanırım bu aydan sonra cıkarmış bende merakla bekliom ve genelde her yerim bir kilo alırım o yüzden dua ediyom sadece göbüşüm alsın diyee

inşallah :)) nasıl gdior evlilik sanırım hamilesin geçmiş yazıları okumadım o yüzden soruyorum :))

rabbime şükürler olsunki harika gidiyo canım sanki ilk günkü gibi eşimle severek evlendim halada asıgız birbirimize hemde deli gibi :98: sizin nasıl gidiyoo canım benimm

önceden gelen var sayımlar var ya erkek olursa sadece karın olur diye
belki erkek olur içine ne doğuyor cinsiyet için melike
bana kız gibi geliyor

rabbime şükürler olsunki harika gidiyo canım sanki ilk günkü gibi eşimle severek evlendim halada asıgız birbirimize hemde deli gibi :98: sizin nasıl gidiyoo canım benimm

bizimde aynen sizin ki gibi çok şükür ki. süperrr evlilik çok çok güzell allahım hiç bozmaz inşallh hep böyle gider herkesin evliliği
2,5 aylıkmı hamilesin canım allh sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallh.bn de çok istiyorum bazen ama sonra diyorumki daha erkenmi acaba.biz henüz karar vermedik bebek için

önceden gelen var sayımlar var ya erkek olursa sadece karın olur diye
belki erkek olur içine ne doğuyor cinsiyet için melike
bana kız gibi geliyor

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımda herkes sen gibi kızın olur diyoo benim içimden erkek gibi geliyo ne yalan sölim ama eşimde bende kızımız olsun istiyoruzz rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhhhh

Allah razı olsun canım.
Hayırlı ıse ınsallah olur.
Rabbım herkesın gonlune gore versın.

aminn canım benim aminnnnn allah senden de razı olsun kuzuşumm

selam kızlarr ben evıme dondumm neler yapıosunuz bakalım bebışler nasıllar sızler nasılsınız.

hoşgeldin tatlım benim nerelerdesin kusum yegenimiz nasılll

allah bozmasın canım benim kırk bin kere maşallahhh amin tatlım aminnn 3.yın içindeyiz teyzesi amin inşallah inanki canım çok güzel bir duygu anlatılmaz yasanır rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhh

zehra1025 hoşgeldin cnm uzun zamandır seninle konuşmadım
nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

merhaba canım ıyıyım çok şukur 15 gun annemın yanında kaldım dondum hamılelık guzel çok şukur gıdıp tetenoz aşısı vurdurmam lazım bugun gıderım muhtemlen kontrolumde bıraz gecıktı ama ıyıdır ınşallah bebış arada bı tekmelıyo kızçem:)ama henuz babasının hıssedebılceği kadar deıl sen neler yapıyosun canım nası gıdıyo iş ev

yeni gelen 2009 gelinleri
kaç yaşındasınız

ben 25 yaşındayım kova burcuyum bulgaristan göçmeniyim
ist oturuyorum

ist olan var mı aranızda kızlar

hoşbulduk canım bebiş iyi çok şukur5.5 aylık olduk gunden gune buyuyo senın bebış nası bu arada galıba bencede kız olcak senınkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…