2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

aynı cnm ev iş arası koşturmaca devam bir haftasonu işte var o da temizlik,
biraz eşimle dışarda dolaşalım diyoz hemen bitiyor anlamıyoz valla nasıl geçtiğini
zaman su gibi akıp gidiyor

Ay herkes hamile ne güzel

evet canımmmm darısıda isteyen herkese olsun inşallahhhh

yeni gelen 2009 gelinleri
kaç yaşındasınız

ben 25 yaşındayım kova burcuyum bulgaristan göçmeniyim
ist oturuyorum

ist olan var mı aranızda kızlar

bende tekrarlayayım o halde kusum 24 buçuk yasındayım boga burcuyum 3 aylık hamileyim adanalıyım ama suanda eşimin görevi icabı malatyadayız

hoşgeldin kusummm ayy çok mutlu ettin beni canım arkadasım benimmm

canım ben bir kez gelmiştim sana hayırlı olsun diye...sen yoktun topicte..nikin kapalıydı...yazdım ama görmemiş olabilirsin..bu sayfayı kapatırım diye evdeki pc me sık kullanılanlara bile kaydettim...meloşumun topici diye....sende benim canımsın melikem...çok öpüyorum seni...tekrar hayırlı olsun canım...meloşşşşşşşşş bende 2009 da evlendim şekerim...

amin canım inşallh.. eminim çok güzel bir duygudur.allah isteyen herkese tattırsın bunu inşallh gönlünce olsun herşeyiniz.allha kolaylık versin inşallhta hayrlısı ile gelsin bebeişinn

evet canımcım herkes hamile çok güzel.bi snle ben kaldık galiba :)))

hadi darısıda size olsun inşallah canlarım benimmmm

hoşbulduk canım bebiş iyi çok şukur5.5 aylık olduk gunden gune buyuyo senın bebış nası bu arada galıba bencede kız olcak senınkı

ohh ohh maşallah kuzusuna canım yaa ayy benimkide tekmelesin gariiii ahh hadi inşallah guzum benim hayırlısıyla inşallah prensesim benimledir yaaa eşimde çok istiyo kızımız olsun diye ya o yüzden dualarediyorum rabbimeee

Son düzenleme:
bende tekrardan kendımı tanıtıyım o halde 22 yaşındayım aslen ıstanbulluyum 1.5 senedırde ızmırde yaşıyorum boğa burcuyum bı tanede kızçem olcak ınşallah 4 ay sonra

evet kusum görmüştüm gelmişsin yazmıştım hatta sana da demekki okumamışsın biliom canım benim çok saol her zaman bak topikte olunca ıgra beklerim kusum canmsınnnn

amin canım inşallh.. eminim çok güzel bir duygudur.allah isteyen herkese tattırsın bunu inşallh gönlünce olsun herşeyiniz.allha kolaylık versin inşallhta hayrlısı ile gelsin bebeişinn

aminn canım evet aynen öle inanki inşalalh teyzesi çok saol tatlım benimm

saol tatlişim...gelirim tabi...birazdan çıkacam...işlerim yoğun biraz...bugün doğru dürüst hiç işe güce bakmadım...dosyalar beni bekler...kontroller falan var...2 hafta yattım evde işler yine beni beklemiş...devleti ben kurtarcam...heheheheh...

ah canım benim iznin bitti mi çalışmayamı basladın kusumm allah kolaylık versin bitanemmm

ah canım benim iznin bitti mi çalışmayamı basladın kusumm allah kolaylık versin bitanemmm

2 hafta doktor rapor vermişti ya canım...pazartesi başladım...cuma kontrol etti başlayabilirsin ama kendine dikkat et dedi..sorun olursa ara rapor yazarım hemen dedi...inşallah bir daha gerek kalmaz...

2 hafta doktor rapor vermişti ya canım...pazartesi başladım...cuma kontrol etti başlayabilirsin ama kendine dikkat et dedi..sorun olursa ara rapor yazarım hemen dedi...inşallah bir daha gerek kalmaz...

inşlalah kuzusum yaaa rabbim korusun bizi ve bebişlerimizi inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…