2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

inşallah tatlım inşallahhhh yumurtlama günlerinizde cok ii calışın yani tahmini adetinizden 14gün cıkıyosunuz o günler yumurtlama günleriniz oluyor

Bır kac aydır bunu da yapıyorum canım.
Ozellıkle bu ay cok dıkkat ettık.
Bakalım, Allah'tan hayırlısı.
6 gun var regl gunume, ınsallah Rabbım nasıp eder o mutlulugu bıze.

bende ilk zamanlar çok dıkkat ettım belimin altına yastık koydum 2-3 gunde bır ilişki ayaklarımı bile havaya dıktım ama çok taktım kafama galiba stres yapıyorum ondan olmuyor galıba artık bıraktım oluruna

inşallah canım inşallah nasıl anlatıcam bilmiom ama bakın beraber olduktan sonra sakın ayaga kalkmayın popunuzun altına yastık koyun ayaklarını dikin en az yarım saat ben kaç kez ölece uyuyakaldıgımı bilirim sonra eşinize sabah aksam keciboynuzu yedirin sizde kuru incir ve ceviz felan yiyin adetinize yakın agır bişi kaldırmayın emi canımm

evet canım oda önemli kafanıza takmayın oluruna bırakın diyodu herkes bize ama benim bünyem alışmıştı artıkk doktor çok önemli yaa mutlaka görünün eşlerinize sprem testi yaptırın bizde bişi yok demeyin bakın ebdne öle diodum bi yumurta takibine gititm doktor demesinmi yumurtaların tembel klomen verdi ve ben o ay hamile oldum çok şükürrr darısıda size olsun inşalahh

herkese selam.
bende 4.nisan.2009 da evlendim. 25 yaşındayım. koç burcuyum. istanbulda oturuyorum.
6 ayı dolmak üzere olan bir kızım var, temmuzda doğum yaptım. darısı isteyenlerin başına

herkese selam.
bende 4.nisan.2009 da evlendim. 25 yaşındayım. koç burcuyum. istanbulda oturuyorum.
6 ayı dolmak üzere olan bir kızım var, temmuzda doğum yaptım. darısı isteyenlerin başına

herkese selam.

hoşgeldin tatlım benim allah bagıslasın kuzusunu rabbim izin verirse benimde dogumum temmuza denk geliyo bakalım

Ben yaklasık 1,5 yıl dogum kontrol hapı kullandım.
Yaklasık 6 ay once bıraktım kullanmayı.
Bır kac ay oldu, ovulasyon tarıhı dıye bırsey oldugundan haberdar olmam.
Son ıkı aydır da, ayaklarımı havaya kaldırıyorum
Ama galıba bende stres yapıyorum, bu ay cok fazla takmamaya calıstım.
Dılerım Rabbım, sana da ve dıleyen herkese o mutlulugu nasıp eder.

Bu ayaga kalkmama ısını yenı uyguluyorum.
Bırde ben 15 dk yatıyor sonra hemen lavaboya gıdıyor, ardından dus alıyordum.
Bu ay bır kac kez sabah dus aldım ve lavaboya hemen gıtmedım.
Ayrıca sogan kurune basladım, 15 gun bıttı, bır dahakı ay 10gunluk kur var.
Sonrasında ıse ıncır kurune baslayacagım.
Esıme dıyorum, kecı boynuzu al, dıye ama benı dınlemıyor kı ):
Su ıs olursa, belkı bu mevzuya o kadar takılmam ve bebek stres olmadıgı ıcın gelır.

herkese selam.

Sana da merhaba,
4 Nısan dogum tarıhım benımde
12 nısan 2009 da evlılık tarıhım.
Rabbım, bebegını saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah.

bu akşam öyle bir geçerki zamanki yok muş
Neden ya? ):
Cok severek ızlıyorum ben o dızıyı
.

Son düzenleme:

bence 1 seneye kadar stress yapma ben ilk gunden itibareb strese başladım neden olmuyo neden olmuyo dıye çok şukur bişey çıkmadı biraz içim rahatladı

2011 de bizim yılımız olur rahat olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…