2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

bence 1 seneye kadar stress yapma ben ilk gunden itibareb strese başladım neden olmuyo neden olmuyo dıye çok şukur bişey çıkmadı biraz içim rahatladı

2011 de bizim yılımız olur rahat olalım

Esımde oyle dıyor ama, ben anlamıyorum
Daha yenı yenı kendıme dıyorum 'aman olursa olur, olmazsa olmaz' dıye.
Aslında bunu zorla soyletıyorum kendıme

Belkıde yılbası tatılıne gıttı butun ekıp, cekım yapamadılar.

bu akşam öyle bir geçerki zamanki yok muş

hadi yaaa niye yokmus ki acaba canımmm çok üzüldümmm

yok canım ya rahat ol kafaya takan bi kişi olarak sonunda geldi melegim zaten bişeyi istiyosan önce kafaya koymak gerek kısmeti varsa geliyo zaten kusumm

ben bı ara çok fenaydım sıyırmış gıbıydım
etrafımda çok hamile var nerdeyse tum arkadaşlarım hamile ve ya yenı çocukları oldu
sabah gozumu açıyodum nıe benım çocum olmuyo her sabah boyledım 1-2 ay surdu dedim sonra kendıne gel bu bole olmaz neyse doktora gıttımde bıraz moral oldu bana

sağol canım, amin.. sanada inşallah nasip olur. zamanı vardır mutlaka, onu bekliyordur

hoşbulduk. amin canım. Allah tamamına erdirsin, yazın bebeğini kucağına sağlıkla almak nasip olur inşallah.. benimde temmuzdu, yaz bebeği güzel oluyor :)

çok tesekkürler bitanem benim ben aslında mayıs cocugu olsun cok istedim boga burcu özleliklede ben gibi ama kısmet yengec olucak hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh

Stres, aslında buyuk engel gebe kalmamamıza.
Bunu yenmek ıcın kıtap okumaya gayret ettım ben.
Bırde bu sıtedekı gebelık forumlarını okumuyorum artık.
Okudukca, 'hayır asla anne olamayacagım' dıye ınandırmıstım kendımı.
Bende doktora gıttım ama sadece yumurtalıklarımda ıltıhap var mı dıye muayene etmesını ıstedım.
Yokmus.
Eger bır kac ay daha olmazsa, genel kontrol yaptırmayı dusunuyorum.

sağol canım, amin.. sanada inşallah nasip olur. zamanı vardır mutlaka, onu bekliyordur

Ah o zaman bır gelse.
Esıme nasıl mujde verecegımı bıle hayâl ettım.
Hayırlısı artık.

Merhaba arkadaşlar 31 Mayıs 2009 geliniyim ben de :) geriye doğru bakamadım henüz işte olduğum için malum :) kimler var beni hatırlayan oldu mu acaba ? (2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı olsun konusundan hatırlayan va mı benii)

keremce ve alevesen, sıze de merhaba.
Hosgeldınız.
Ben forumda yenı oldugum ıcın hatırlama ımkanım yok ):

Sen ne kadar sure bekledın?
ınsallah hayırlısı ıle alırsın kucagına melegını.

canım ben 17.ci ayda geldi melegim oda klomen kullandımda öle geldi çok şükürrrrr

slm herkese.melikecim nasılsın gülüm bi bakiyim dedim

hoşgeldin bitanem benim çok ii yapmışın kuzusumm naber nasılsınnn

hoşgeldin canımmm öle bi yermi vardı ben hiç görmedim bende baktım 2009 gelinleri topigi yok acayımda bulayım ne haldeyiz sohbete delim demiştim naber naıslsın tatlımm

canım ben 17.ci ayda geldi melegim oda klomen kullandımda öle geldi çok şükürrrrr

Bır rahatsızlıgın mı vardı da klomen kullandın?
Asıl soru su; klomenı ne amacla kullandın?
doktor mu verdı?
Nedır bu klomen?
Bende eczaneye gıtsem, klomen ıstesem... oyle ıstek uzerıne kullanılan bır ılac mı bu?

Ogrendım sımdı, yumurtalama uyarıcısıymıs.
Benım yumurtlamam oluyor sanırım, yanı regl oluyorsan yumurtlama oluyor demek degıl mı?

Ogrendım sımdı, yumurtalama uyarıcısıymıs.
Benım yumurtlamam oluyor sanırım, yanı regl oluyorsan yumurtlama oluyor demek degıl mı?

canım bende yumurta tembeligi vardı o yüzden yazdı doktorum yani yumurtam var ama çalışmıyo öle düşün serephone adında bi klomendi adetin 3.günü basladım 5 gün sürdü günde iki tane aldım canım sonra doktor cagırıyo tekrar diyo işte su günlerde eşinle beraber olucaksın

elefera melike teşekkürler arkadaşlar hoşbuldum.Evlendim çalışıyorum.Bebişim yok henüz düşünmüyoruz aslında bir yanımız çok istiyor ama erteliyoruz istanbulda kirada olmak gerçekten zor.bakalım kısmet.hamişler var aranızda baştan okumaya başladım forumu ama çok sayfa var kimler hamile bebişi doğan var mı onları çözmeye çalışıyorum :))

Yumurta tembellıgı doktor muayenesınde bellı oluyor dımı?
Bızım anlayabılecegımız bır belırtısı var mı pekı?
Cok soru soruyorum degıl mı? Helal et hakkını.

Son düzenleme:

canım ben hamileyim zaten hamile yada bebişi olanlarda cizelge var tanısır konusuruz kusumm her zaman buyrun gelin olurmuuu

Yumurta tembellıgı doktor muayenesınde bellı oluyor dımı?
Bızım anlayabılecegımız bır belırtısı var mı pekı?
Cok soru soruyorum degıl mı? Helal et hakkını.

evet canım adetliyken doktor diyo işte ya 2.günü gel yada 3.günü diye ebdne 2.gün kostum gittim muayene etti de öyle ögrendik alttan yani canım yok canıms en anlayamazsın estagfirullah her zaman sorualrını sorabilriisn kusum yardımcı olmaya calışırım özelden de yazabilrisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…