- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.501
bu akşam öyle bir geçerki zamanki yok muş
bence 1 seneye kadar stress yapma ben ilk gunden itibareb strese başladım neden olmuyo neden olmuyo dıye çok şukur bişey çıkmadı biraz içim rahatladı
2011 de bizim yılımız olur rahat olalım
hoşgeldin tatlım benimallah bagıslasın kuzusunu rabbim izin verirse benimde dogumum temmuza denk geliyo bakalım
bu akşam öyle bir geçerki zamanki yok muş
Ben yaklasık 1,5 yıl dogum kontrol hapı kullandım.
Yaklasık 6 ay once bıraktım kullanmayı.
Bır kac ay oldu, ovulasyon tarıhı dıye bırsey oldugundan haberdar olmam.
Son ıkı aydır da, ayaklarımı havaya kaldırıyorum
Ama galıba bende stres yapıyorum, bu ay cok fazla takmamaya calıstım.
Dılerım Rabbım, sana da ve dıleyen herkese o mutlulugu nasıp eder.
Bu ayaga kalkmama ısını yenı uyguluyorum.
Bırde ben 15 dk yatıyor sonra hemen lavaboya gıdıyor, ardından dus alıyordum.
Bu ay bır kac kez sabah dus aldım ve lavaboya hemen gıtmedım.
Ayrıca sogan kurune basladım, 15 gun bıttı, bır dahakı ay 10gunluk kur var.
Sonrasında ıse ıncır kurune baslayacagım.
Esıme dıyorum, kecı boynuzu al, dıye ama benı dınlemıyor kı ):
Su ıs olursa, belkı bu mevzuya o kadar takılmam ve bebek stres olmadıgı ıcın gelır.[/COLOR][/I]
Esımde oyle dıyor ama, ben anlamıyorum
Daha yenı yenı kendıme dıyorum 'aman olursa olur, olmazsa olmaz' dıye.
Aslında bunu zorla soyletıyorum kendıme
Belkıde yılbası tatılıne gıttı butun ekıp, cekım yapamadılar.
Sana da merhaba,
4 Nısan dogum tarıhım benımde
12 nısan 2009 da evlılık tarıhım.
Rabbım, bebegını saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah.
Neden ya? ):
Cok severek ızlıyorum ben o dızıyı.
hoşbulduk. amin canım. Allah tamamına erdirsin, yazın bebeğini kucağına sağlıkla almak nasip olur inşallah.. benimde temmuzdu, yaz bebeği güzel oluyor :)
yok canım ya rahat ol kafaya takan bi kişi olarak sonunda geldi melegim zaten bişeyi istiyosan önce kafaya koymak gerek kısmeti varsa geliyo zaten kusumm
ben bı ara çok fenaydım sıyırmış gıbıydım
etrafımda çok hamile var nerdeyse tum arkadaşlarım hamile ve ya yenı çocukları oldu
sabah gozumu açıyodum nıe benım çocum olmuyo her sabah boyledım 1-2 ay surdu dedim sonra kendıne gel bu bole olmaz neyse doktora gıttımde bıraz moral oldu bana
sağol canım, amin.. sanada inşallah nasip olur. zamanı vardır mutlaka, onu bekliyordur
Sen ne kadar sure bekledın?
ınsallah hayırlısı ıle alırsın kucagına melegını.
slm herkese.melikecim nasılsın gülüm bi bakiyim dedim
Merhaba arkadaşlar 31 Mayıs 2009 geliniyim ben de :) geriye doğru bakamadım henüz işte olduğum için malum :) kimler var beni hatırlayan oldu mu acaba ? (2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı olsun konusundan hatırlayan va mı benii)
canım ben 17.ci ayda geldi melegim oda klomen kullandımda öle geldi çok şükürrrrr
Bır rahatsızlıgın mı vardı da klomen kullandın?
Asıl soru su; klomenı ne amacla kullandın?
doktor mu verdı?
Nedır bu klomen?
Bende eczaneye gıtsem, klomen ıstesem... oyle ıstek uzerıne kullanılan bır ılac mı bu?
Ogrendım sımdı, yumurtalama uyarıcısıymıs.
Benım yumurtlamam oluyor sanırım, yanı regl oluyorsan yumurtlama oluyor demek degıl mı?
canım bende yumurta tembeligi vardı o yüzden yazdı doktorum yani yumurtam var ama çalışmıyo öle düşün serephone adında bi klomendi adetin 3.günü basladım 5 gün sürdü günde iki tane aldım canım sonra doktor cagırıyo tekrar diyo işte su günlerde eşinle beraber olucaksın
elefera melike teşekkürler arkadaşlar hoşbuldum.Evlendim çalışıyorum.Bebişim yok henüz düşünmüyoruz aslında bir yanımız çok istiyor ama erteliyoruz istanbulda kirada olmak gerçekten zor.bakalım kısmet.hamişler var aranızda baştan okumaya başladım forumu ama çok sayfa var kimler hamile bebişi doğan var mı onları çözmeye çalışıyorum :))
Yumurta tembellıgı doktor muayenesınde bellı oluyor dımı?
Bızım anlayabılecegımız bır belırtısı var mı pekı?
Cok soru soruyorum degıl mı? Helal et hakkını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?