2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Cok tesekkur ederım melıkecıgım.
Pekı, sımdılık son bır sorum daha olacak.
Sgk hastanelerınde yapılabılıyor mu bu muayene?
Gercı ben alttan muayene yaptırmaya utananlardanım ama ):

Son düzenleme:
evet canım adetliyken doktor diyo işte ya 2.günü gel yada 3.günü diye ebdne 2.gün kostum gittim muayene etti de öyle ögrendik alttan yani canım yok canıms en anlayamazsın estagfirullah her zaman sorualrını sorabilriisn kusum yardımcı olmaya calışırım özelden de yazabilrisin [/QUOTE]

melike rahim filmi falan çektirdınmı sen hormıon testı falan

Cok tesekkur ederım melıkecıgım.
Pekı, sımdılık son bır sorum daha olacak.
Sgk hastanelerınde yapılabılıyor mu bu muayene?
Gercı ben alttan muayene yaptırmaya utananlardanım ama ):

onu bilmiom canım inankiben özele gittimm hatta doktorumu netten arastırdım buldum hatta kk da acmış doktorla ilgili övgğler yagdrımış hakkketten işinde bi numaraa bi doktor

melike rahim filmi falan çektirdınmı sen hormıon testı falan[/QUOTE]

yok canım ilk gittgimizde anlattı söle böle diye bunu sölemişti ama çok sükür gerek kalmadı adaşşş darısıda size olsun inşşş

yok canım ilk gittgimizde anlattı söle böle diye bunu sölemişti ama çok sükür gerek kalmadı adaşşş darısıda size olsun inşşş [/QUOTE]

yaa doktor bende ole çok şey ısteyınce kafam karıştı neden banada şlaç falan vermedı dıyorum
demek klomenlık bı durum yok olsa verırdı çok okuyoruz bişeyler kafam karışıtyo ben doktoruma guvenım

yok canım ilk gittgimizde anlattı söle böle diye bunu sölemişti ama çok sükür gerek kalmadı adaşşş darısıda size olsun inşşş

yaa doktor bende ole çok şey ısteyınce kafam karıştı neden banada şlaç falan vermedı dıyorum
demek klomenlık bı durum yok olsa verırdı çok okuyoruz bişeyler kafam karışıtyo ben doktoruma guvenım[/QUOTE]

evet canım gerek görmemiş demekki yumurta takibine mutlaka gidin utanmaya gelince canlar benim doktorumda erkek düşünün yani ama okadar efendi biri ki eşim de izin vermiyodu bi gititk o bile hayran kaldı çünkü adam harika biri yaa şimdide doktorumu degiştirmedim çünkü önce allahın sonrada doktorumun sayesinde hamile oldum canlar önemli olan işinde birini bulmak bayan doktorlar erkek doktorlar kadar bilgili gelemdi bana eşime diom allah izin verirse çocugumuda erkek ögretmene veririm diom bakın söle bi her meslegin erkegi gercekten cok basarılı

hoşbulduk. amin canım. Allah tamamına erdirsin, yazın bebeğini kucağına sağlıkla almak nasip olur inşallah.. benimde temmuzdu, yaz bebeği güzel oluyor :)
canım hoşgeldin :)) bir topigimiz daha oldu.bende bir iki haftadır takılıyorum 2009 gelinleriyle

son bölümde çok sinir oldum ben.mete çok güzek rol yapıyor.aama şimdi herkez begendigi için fdizi metnein üzerine döndü resmen.son balta sahnesiyle.cemilenin osmanı vermesi felirtti beni.adam o kadar söz verdi tutmadı.cemile hemen verdi osmanı (

canım bebek sahibi olmak istiyorsun yanlış okumadıysam.lütfen stres yapma oluruna bırak doğum kontrol hapı kullanmışsın 6 ay .o biraz geciktirebilir .

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.geçmişi tam okuyamadım

sende hoşgeldin tatlışımmm naber nasılsın kuzum

onu bilmiom canım inankiben özele gittimm hatta doktorumu netten arastırdım buldum hatta kk da acmış doktorla ilgili övgğler yagdrımış hakkketten işinde bi numaraa bi doktor

Tesekkur ederım Melıkecıgım.
Eger bır kac ay sonra durum degıssmezse, bende ıyı bır doktora gıderım.
Eger butcemıze uyarsaa senın doktoruna gıderım.

bende utanıyodum ama mecbur alışıyosun

Gecen ay gıttım ben, genel muayene dedım
Alttan muayene yapacaklarını dusunmemıstım, test falan olacak sandım.
Alttan muayeneyı duyunca, 'yok ben almayayım onu' dedım.
Ama ablamda dıyor, 'mecbur alısacaksın' dıye.

Ben daha cok Osman ı sevıyorum.
Zaten o sebep oldu ızlememe.
Kanallar arası gezıyordum, baktım seker gıbı bır cocuk, bıdı bıdı konusuyor.
O gunden berı ızler oldum.

Evet canım, anne olmak ıstıyorum bende.
Stres yapmamaya gayret edıyorum, bu ay sankı bıraz daha rahattı kafam.

Ben cıkıyorum arkadaslar.
Bu sabah cok erken uyandım, uykum geldı
Bıraz kestıreyım.

ıyı sohbetler hepınıze.

Son düzenleme:

canım ben malatyadayım sen nerdesin tamam canım güle güle

bizde iyiyiz canım cok sükür ilk defa bugün tüm gün netin basından kalkmadım hakkımızda hayırlsıııı sen napıyon prensesin nasıl tatlışımm

canım prensesi uyuttum yemek koydum :)) bir yandna yemege bakıyorum bir yandna buraya .olur cnaım arada nette vakit geçirme

bu arada sağlık ocağınagıttım geldım tetenoz aşısı vuruldum bıde bebışın kalp atışını dınledı hemşıre normal dedı pıt pıt atıyo kalbisi:)))

bende malatyalıyım canım aynı zamanda doğma buyumede ıstanbulluyum:)

hiç geliyomusun canımm burayaaa

uyutalı kaç dakka oldu geri uyandı ya

hadi yaaa günaydın diyelim o halde kuzusuna tatlışımm

bu arada sağlık ocağınagıttım geldım tetenoz aşısı vuruldum bıde bebışın kalp atışını dınledı hemşıre normal dedı pıt pıt atıyo kalbisi:)))

ayy yerim ben onu canım benim allah bagıslasın çok gecmiş olsun size darısıda bize bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…