2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

slm arkidişler maşallah 2009 evlenenler bebişlerini yakalamışlar bende 2009da evlendim daha bi şey yok formda hamişleri görünce hevesleniyorum bi tek ben kaldım heralde bebişsiz

slm arkidişler maşallah 2009 evlenenler bebişlerini yakalamışlar bende 2009da evlendim daha bi şey yok formda hamişleri görünce hevesleniyorum bi tek ben kaldım heralde bebişsiz

hoşgeldinnn tatlım benim naber nasılsın darısı da sana olsun inşallahhhh

maalesef canım şimdiye kadar sadece bir kere geldm o da 9 yaşındaydım galiba zor hatırlıyorum :)

anladım canım yine bekleriz kusumm

hoşbuldum canımcım aminnnn inşallah senin yakınlarında durayım banada bulaşsın annelik kaç aylık oldu fasulyecik

inşallah bianem benim güzel topigimiz sizede ugur getirsin biz sırayla hamiş olduk darısıda size olsun inşallahhhhh yarın 3.ayımız doluyo inşallah teyzesi

hiç geliyomusun canımm burayaaa

hadi yaaa günaydın diyelim o halde kuzusuna tatlışımm

ayy yerim ben onu canım benim allah bagıslasın çok gecmiş olsun size darısıda bize bakalımm

çok sevindim canım hemşeriyiz yani ben istanbulda bahçelievlerdeyim canım yakın mıyız acaba ??

canım şımdıye kadar hersene gelıyodum malatyaya yaz tatıllerınde ama bız doğanşehırlıyız merkeze çok fazla bılmıyom o yuzden dırek koye.

evet hemşerıyız canım ben şımdı ıstanbulda oturmuyorum ama aılem bahçelıevlerde oturuyo yenıbosnada bende evlendım ızmıre geldım arada bı gıdıyorum yıne:))

dogansehir buraya bi saat uzaklıkta canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…