- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.541
merhaba kizlar
laylaylom senin kizin nasil kilo aldimi bu ay? anne sutu aliyormu su an?
melike nacizane tavsiyem karnin ve bilgisayar arasina bir yastik koy. zararli sinyallerden bebegini korumana yardimci olur.bizde iyiyiz canım cok sükür ilk defa bugün tüm gün netin basından kalkmadım hakkımızda hayırlsıııı sen napıyon prensesin nasıl tatlışımm
melike nacizane tavsiyem karnin ve bilgisayar arasina bir yastik koy. zararli sinyallerden bebegini korumana yardimci olur.
melikecim annişcim canım benim nasılsın napıyorsun?
slm arkidişler maşallah 2009 evlenenler bebişlerini yakalamışlarbende 2009da evlendim daha bi şey yok formda hamişleri görünce hevesleniyorum bi tek ben kaldım heralde bebişsiz
çok tesekkürler bitanem benimmm iyiyiz çok sükür teyzosu sen napıyon nasılsın kusumm
iyiyim bende tatlım benim teşekkürler teyzosu öper onu öperevdeyim izinliyim bugün keyif yapıyorum :119:
aaa canım benim çok sevindim geliyomusun hiç malatyaya
hoşgeldinnn tatlım benimnaber nasılsın darısı da sana olsun inşallahhhh
bende malatyalıyım canım aynı zamanda doğma buyumede ıstanbulluyum:)
hoşbulduk tatlım amin inş. rabbim en kısa zamanda bebişi olmayanlara da nasip eder inş
maalesef canım şimdiye kadar sadece bir kere geldm o da 9 yaşındaydım galiba zor hatırlıyorum :)
hoşbuldum canımcımaminnnn inşallah senin yakınlarında durayım banada bulaşsın annelik kaç aylık oldu fasulyecik
hiç geliyomusun canımm burayaaa
hadi yaaa günaydın diyelim o halde kuzusuna tatlışımm
ayy yerim ben onu canım benim allah bagıslasın çok gecmiş olsun size darısıda bize bakalımm
çok sevindim canım hemşeriyiz yaniben istanbulda bahçelievlerdeyim canım yakın mıyız acaba ??
canım şımdıye kadar hersene gelıyodum malatyaya yaz tatıllerınde ama bız doğanşehırlıyız merkeze çok fazla bılmıyom o yuzden dırek koye.
evet hemşerıyız canım ben şımdı ıstanbulda oturmuyorum ama aılem bahçelıevlerde oturuyo yenıbosnada bende evlendım ızmıre geldım arada bı gıdıyorum yıne:))
dogansehir buraya bi saat uzaklıkta canımm
evet hersene ıstanbul malatya arası 18 saat yol gıttıkten sonra 1 saatte oraya gıdcez dıe uğraşıyoduk ve şımdı hatırlayınca yıne yenıden mıdem bulandı o yollardan bööö
ama canım degmezmi insanın memleketi gibisi yok vallaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?