- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.561
kızlar ben bı sağlık ocağına gıdıp gelıyım hadı goruşuruz opuldunuz.
Yok canım kocaelinde
bu akşam öyle bir geçerki zamanki yok muş
ben fzla emziremedim canım.biizmkinin kilo alımı düzensiz.ilk aına bir kg aldı.2 ayında 1 kg. 3.ayında 30 gram aldı.4.ayında 800 gram aldı. bu ayda 500 gram aldı.şuan 6500 gram.mama ve ek gıda alıyor.malesef üç buçuk ay emzirdim benmerhaba kizlar
laylaylom senin kizin nasil kilo aldimi bu ay? anne sutu aliyormu su an?
Rabbim inş sana da bir bebek verir.tüm anne olmak isteyenleri evlat sahibi olur.isteyen her kadına rabbi,m annelik duygusunu tattırsın inşslm arkidişler maşallah 2009 evlenenler bebişlerini yakalamışlarbende 2009da evlendim daha bi şey yok formda hamişleri görünce hevesleniyorum bi tek ben kaldım heralde bebişsiz
bu arada sağlık ocağınagıttım geldım tetenoz aşısı vuruldum bıde bebışın kalp atışını dınledı hemşıre normal dedı pıt pıt atıyo kalbisi:)))
slm arkidişler maşallah 2009 evlenenler bebişlerini yakalamışlarbende 2009da evlendim daha bi şey yok formda hamişleri görünce hevesleniyorum bi tek ben kaldım heralde bebişsiz
neyin var zehra cnm
ben fzla emziremedim canım.biizmkinin kilo alımı düzensiz.ilk aına bir kg aldı.2 ayında 1 kg. 3.ayında 30 gram aldı.4.ayında 800 gram aldı. bu ayda 500 gram aldı.şuan 6500 gram.mama ve ek gıda alıyor.malesef üç buçuk ay emzirdim ben
Rabbim inş sana da bir bebek verir.tüm anne olmak isteyenleri evlat sahibi olur.isteyen her kadına rabbi,m annelik duygusunu tattırsın inş
oh maşkaç aylık bebişin
bu arada h.g topiğe
sadece sen değilsin cnm bende hamile değilim ama
daha çalışmaya başlamadık ve biraz daha bekkeyeceğiz biz
araba aldık onun borcu var 15 ay kadar
QUOTE=LayLayLooM;16963479]
Rabbim inş sana da bir bebek verir.tüm anne olmak isteyenleri evlat sahibi olur.isteyen her kadına rabbi,m annelik duygusunu tattırsın inş
hoşbuldum canımbizde araba almayı düşünüyorduk kocişim bebişmi arabamı diye seçenek sundu ben önce her ikiside dedim ama şu an araba biraz beklesin diyorum etrafımdaki herkes hamile hemen hemen benimde annelik duygularım tavan yaptı bu aralar Allahın takdiri ama bi yandan çalışmalara başlayalım diyorum yoksa borçlar hiç bitmeyecek bu arada arabanız hayırlı olsun tez zamanda borcunuzu kapatırsınız inşallah
zehra nasılsın cnm iğne nasıl acıdı mı
maş canım.az kalmış doğuma yakında tekmeler de başlar.ya ben çekmedim hiç kameraya ama sen mutlaka çek .son aylarında karnındayken tekmeleri falan görünüyor.harika bişi vallagulcancım tetenoz aşısı vurulcaktı bana vurdurdum yarında gıdıp kan sayımı yaptırcam doktorum ıstemıştı onun ıçın gıttım hayatım:)
bebış 5.5 aylık canım
QUOTE=LayLayLooM;16963479]
maş canım.az kalmış doğuma yakında tekmeler de başlar.ya ben çekmedim hiç kameraya ama sen mutlaka çek .son aylarında karnındayken tekmeleri falan görünüyor.harika bişi valla
inşallah yawrum sürekli dua ediyorum bakalım hayırlısı allahtand.k. hapını bırakalı 3 ay oldu tam korumasız çalışmalara başlayacağız hayırlısı ile
canım ben malatyadayım sen nerdesin tamam canım güle güle
acıkcası evlenmeden önce aşkı yavan yasıyomusuz,,sımdıyse aşkımıza cinsellikte renk veriyor ,aynı evde yasamakta renk veriyor.. dahası artık alışkanblık gibi bi baglılık ortaya cıktı.. yada buna Allahın bızleri bırbırımıze baglaması diyede dusunebilirz.kızlar size bir soru?
kocilerinizle aşkınız aynı şeklde dewam ediyor mu ewlendiğinizden beri?
:92::123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?