2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

inşallah bianem benim güzel topigimiz sizede ugur getirsin biz sırayla hamiş olduk darısıda size olsun inşallahhhhh yarın 3.ayımız doluyo inşallah teyzesi [/QUOTE]

inşallah canım yaaaa 2010 kabus gibi bir yıldı tüm umutlarımızı 2011e sakladık Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ayyyyy ayyyy yerim ben onu teyzesinin bitanesi inşallah çok rahat bir hamilelik ve kolay bir doğum geçirirsin canımcım

merhaba kizlar
laylaylom senin kizin nasil kilo aldimi bu ay? anne sutu aliyormu su an?
ben fzla emziremedim canım.biizmkinin kilo alımı düzensiz.ilk aına bir kg aldı.2 ayında 1 kg. 3.ayında 30 gram aldı.4.ayında 800 gram aldı. bu ayda 500 gram aldı.şuan 6500 gram.mama ve ek gıda alıyor.malesef üç buçuk ay emzirdim ben
slm arkidişler maşallah 2009 evlenenler bebişlerini yakalamışlar bende 2009da evlendim daha bi şey yok formda hamişleri görünce hevesleniyorum bi tek ben kaldım heralde bebişsiz
Rabbim inş sana da bir bebek verir.tüm anne olmak isteyenleri evlat sahibi olur.isteyen her kadına rabbi,m annelik duygusunu tattırsın inş
bu arada sağlık ocağınagıttım geldım tetenoz aşısı vuruldum bıde bebışın kalp atışını dınledı hemşıre normal dedı pıt pıt atıyo kalbisi:)))

oh maş kaç aylık bebişin

slm arkidişler maşallah 2009 evlenenler bebişlerini yakalamışlar bende 2009da evlendim daha bi şey yok formda hamişleri görünce hevesleniyorum bi tek ben kaldım heralde bebişsiz

bu arada h.g topiğe
sadece sen değilsin cnm bende hamile değilim ama
daha çalışmaya başlamadık ve biraz daha bekkeyeceğiz biz
araba aldık onun borcu var 15 ay kadar

neyin var zehra cnm

gulcancım tetenoz aşısı vurulcaktı bana vurdurdum yarında gıdıp kan sayımı yaptırcam doktorum ıstemıştı onun ıçın gıttım hayatım:)
bebış 5.5 aylık canım

QUOTE=LayLayLooM;16963479]
Rabbim inş sana da bir bebek verir.tüm anne olmak isteyenleri evlat sahibi olur.isteyen her kadına rabbi,m annelik duygusunu tattırsın inş

[/QUOTE]

inşallah yawrum sürekli dua ediyorum bakalım hayırlısı allahtand.k. hapını bırakalı 3 ay oldu tam korumasız çalışmalara başlayacağız hayırlısı ile

bu arada h.g topiğe
sadece sen değilsin cnm bende hamile değilim ama
daha çalışmaya başlamadık ve biraz daha bekkeyeceğiz biz
araba aldık onun borcu var 15 ay kadar

hoşbuldum canım bizde araba almayı düşünüyorduk kocişim bebişmi arabamı diye seçenek sundu ben önce her ikiside dedim ama şu an araba biraz beklesin diyorum etrafımdaki herkes hamile hemen hemen benimde annelik duygularım tavan yaptı bu aralar Allahın takdiri ama bi yandan çalışmalara başlayalım diyorum yoksa borçlar hiç bitmeyecek bu arada arabanız hayırlı olsun tez zamanda borcunuzu kapatırsınız inşallah

inşallah yawrum sürekli dua ediyorum bakalım hayırlısı allahtand.k. hapını bırakalı 3 ay oldu tam korumasız çalışmalara başlayacağız hayırlısı ile [/QUOTE]

venüsten bir mahsuru yoksa adın ne cnm
bu arada allah en yakın zmanda sana da bebiş versin doktora gittin mi cnm
gitmediysen git derim çünkü bilmediğin başka bir rahatsızlığın olur sonra hamile kalınca çocuk için zor olabilir tabi sadece kendi gitme eşini de götür unutmak ki senin önmeli olduğun kadar eşinin çok önemli

amin cnm teşekkür ederim sorma insan hamileleri görünce özeniyor valla
ne yalan söleyim allah cnm zamanı gelince olur herseyin bir zamanı var
sadece stres girme önemli olan hersyi oluruna bırakma lazım

gulcancım tetenoz aşısı vurulcaktı bana vurdurdum yarında gıdıp kan sayımı yaptırcam doktorum ıstemıştı onun ıçın gıttım hayatım:)
bebış 5.5 aylık canım
maş canım.az kalmış doğuma yakında tekmeler de başlar.ya ben çekmedim hiç kameraya ama sen mutlaka çek .son aylarında karnındayken tekmeleri falan görünüyor.harika bişi valla

inşallah yawrum sürekli dua ediyorum bakalım hayırlısı allahtand.k. hapını bırakalı 3 ay oldu tam korumasız çalışmalara başlayacağız hayırlısı ile [/QUOTE]

amin canım bende dua edicem sizlere

amin canım bende dua edicem sizlere[/QUOTE]

EVET çekıyım gerçı ultrason goruntulerı var cd ye çekiyo doktor ama ben dışrdanda kendı halımı çekıyım şımdı ıçerden bı ıkı tepıklıyo ama daha çok sert deıl:)

iyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız?topik baya kalabalık olmuş yeni arkadaşlrımız gelmiş hoşgeldiniz hepiniz.Allah mutlu etsin sizleride bebeklerinizi Allah bagışlasın hayırlı dogumlar olsun inşllhBende yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım bursada oturuyorum 2009 kasım geliniyim 27 yaşındayım çocugum yok henüz Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşllh

merhabalar öncelıkle :)
nasılsınız gorusmeyeli..
ben iyi sayılırım gecmısı henuz okumadım önce yazayım dedım
yılbsı yorgunlugu ve eşimi denize gonderdım 3ocakta subatın sonunda gelecek (( çok moralım bozuk hergun ağlıyordum ..bugun annem geldi.. annem uzulmesın dıe aglamıyorum yuzumude asmamaya calısıyorum annem çakmasın durumu dıye ((
eşim olmayıncada gecelerı uyku tutmuyor bölee takılıyorum bende napam dun sabah7de gozumu kapadım korkuyorum hırsız fobim var maalesef (
jinekologa gıdecektım ama oda kaldı annem gelınce sımdı evham yapar cocugunuz olmuyormu bilmem ne vs.. o gıtsın ozaman baktırcam bakalım bı problem varmı(istemıyoruz ama istedıgımız zamanda bızı bekletsın ıstemıyoruz acıkcası)
ben bi gecmıse göz atim..

kızlar size bir soru?

kocilerinizle aşkınız aynı şeklde dewam ediyor mu ewlendiğinizden beri?
:92::123:
acıkcası evlenmeden önce aşkı yavan yasıyomusuz,,sımdıyse aşkımıza cinsellikte renk veriyor ,aynı evde yasamakta renk veriyor.. dahası artık alışkanblık gibi bi baglılık ortaya cıktı.. yada buna Allahın bızleri bırbırımıze baglaması diyede dusunebilirz.

gecmıse söyleee bi göz attım
katree çok gecmıs olsun.. insallah önemli bişeyin yoktur..mercimeğinde sana sıkı sıkı tutunsun bırakmasın
laylaylom kızına masallah..Allah nazardan saklasın dıyorum
yenı arkadaslar hoşgeldınız
bende kısaca tanıtayım...

25 eylul 2009da evlendım ,yay burcuyum,26 yasındayım,çalışmıyorum ,hamiş değilim... +2yıl sonra dusunuyoruz
ama burada herkes hamiş insanın canını cektırıyonuz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…