- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.581
günaydın arkadaşlar,
konuya balıklama dalmışım kendimi tanıtmadan26/09/2009 da evlendim bi süre vajinusmus sorunu ile uğraştım sonrasında yendik ama bu defada mantar/enfeksiyon ve kanımda mikrop çıktı bunlarıda aştık sonrasında trafik kazası geçirdik tüm hayatımız alt üst oldu yinede Allaha şükürler olsun sağlığıma tekrar kavuştum çok uzun süre cinselliğe ara verdik malesef yeni yeni düzenimizi kuruyoruz yaşım 29 (yılbaşı akşamı doğum günümdü yeni 29 oldum ) tipik bir oğlak burcuyum istanbulda yaşıyorum ilk evlendiğim günden beri çocuk istiyordum ama bi sürü zorluklar yaşadık inşallah bu konuda bi sorun çıkmaz hamile kalırsam çalışıyorum iş durumu nasıl olur bilmiyorum bir süre daha çalışmak zorundayım ev aldık taksitlerimiz var ama daha fazla beklemekte istemiyorum
günaydın arkadaşlar,
konuya balıklama dalmışım kendimi tanıtmadan26/09/2009 da evlendim bi süre vajinusmus sorunu ile uğraştım sonrasında yendik ama bu defada mantar/enfeksiyon ve kanımda mikrop çıktı bunlarıda aştık sonrasında trafik kazası geçirdik tüm hayatımız alt üst oldu yinede Allaha şükürler olsun sağlığıma tekrar kavuştum çok uzun süre cinselliğe ara verdik malesef yeni yeni düzenimizi kuruyoruz yaşım 29 (yılbaşı akşamı doğum günümdü yeni 29 oldum ) tipik bir oğlak burcuyum istanbulda yaşıyorum ilk evlendiğim günden beri çocuk istiyordum ama bi sürü zorluklar yaşadık inşallah bu konuda bi sorun çıkmaz hamile kalırsam çalışıyorum iş durumu nasıl olur bilmiyorum bir süre daha çalışmak zorundayım ev aldık taksitlerimiz var ama daha fazla beklemekte istemiyorum
Allah gönlüne göre versin canım dilerim en kısa zamanda sende tadarsın.ben hamile değilim henüz anne olmadım biz de kiradayız diye erteliyoruz .31/05/2009 da evlendim ben de.sağlık problemlerim var onları aştığım zaman diyorum kira mira artık düşünücem anne olmayı içimde istek çok ama sorunlar var işte hayat zorkiradayız demiştim bu sorun zaten + benim en büyük sorunum aşırı derece iğne korkum var kan veremiyorum doktor bir sürü tahlil yazdı sürekli kol bacak ağrılarım var .ama bir türlü kan veremiyorum iğne olamıyorum kaçıyorum ağlıyorum.bu konuda çok utanıyorum kimse anlamıyor beni.aşmak tek isteğim sağlık problemlerim varken hamile kalamam kalsam kan veremem karmakarışığım zilere açmak istedim arkadaşlar bu konuyu .belki benim gibi olan birini görmüşsünüzdür duymuşsunuzdur.desteğe çok ihtiyacım var ben bunu aşıp anne olduğum günleri görecek miyim acaba ?
Epey uzakmısız
Ben ıstanbul da yasıyorum.
Neyse, ben bıraz daha bekleyeyım.
Olmazsa burada arastırırım bır doktor.
merhabalar öncelıkle :)
nasılsınız gorusmeyeli..
ben iyi sayılırım gecmısı henuz okumadım önce yazayım dedım
yılbsı yorgunlugu ve eşimi denize gonderdım 3ocakta subatın sonunda gelecek(( çok moralım bozuk hergun ağlıyordum ..bugun annem geldi.. annem uzulmesın dıe aglamıyorum yuzumude asmamaya calısıyorum annem çakmasın durumu dıye ((
eşim olmayıncada gecelerı uyku tutmuyor bölee takılıyorum bende napamdun sabah7de gozumu kapadım korkuyorum hırsız fobim var maalesef (
jinekologa gıdecektım ama oda kaldı annem gelınce sımdı evham yapar cocugunuz olmuyormu bilmem ne vs.. o gıtsın ozaman baktırcam bakalım bı problem varmı(istemıyoruz ama istedıgımız zamanda bızı bekletsın ıstemıyoruz acıkcası)
ben bi gecmıse göz atim..
orası oyle canım:)
iyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız?topik baya kalabalık olmuş yeni arkadaşlrımız gelmiş hoşgeldiniz hepiniz.Allah mutlu etsin sizleride bebeklerinizi Allah bagışlasın hayırlı dogumlar olsun inşllhBende yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım bursada oturuyorum 2009 kasım geliniyim 27 yaşındayım çocugum yok henüz Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşllh
Herkese günaydın arkadaşlar
canım ben her zaman sizin destkecinizim inankii tatlım benimm her zaman yanındayım bi soruınuz olursa cevaplarım ama sunu ii bilin eger ciftler cocuksahibi olmak istiyorsa iyi bi kontrolden gecmeli iyi bi doktora muayene olmalı erkekte sprem testi yaptırmalı ki kimde nasıl sorun varsa ona göre ilaç veriyo bakın bizeşimle beraber ilaç aldık o varikosel ameliyatlıydı bende de yumurta tembelligim cıkınca doktorum klomen verdi ve rabbime şükürler olsunki suanda hamileyim ümidinizi asla yitirmeyin rabbim tez zamanda yollasın inşallah melekelerinizi güzel göbüşünüze canlarımm
sağol canım ama biz daha denemedik bile olup olmayacağı hakkında bişey diyemem korunuyoruz biz ama hap ile değil.benim diş problemlerim var romatizma problemlerim var ve kan veremediğim için tedavi olamıyorum .bunları halledip hamile kalmayı düşünüyorum.umarım bebeğe karar verdiğimiz an Allahım bize en kısa sürede o duyguyu tattırır.
VENUSTEN,
Rabbım yardımcınız olsun ınsallah.
Hakkınızda hayırlısını dıleyın daıma.
Ve her ne olursa olsun sukredın, bunlar bır ımtıhan deyın, sabredın.
Dılerım Rabbım gonlunuze gore verır.
alevesen,
Belkı psıkolojık destek alabılırsın.
Net bır fıkrım yok, aklımda bu geldı.
Insallah sende en kısa zamanda ve hayırlısı ıle dılegıne kavusursun.
Melıkecıgım;
Sımdılık dusunmuyorum zaten, gıdecegım vakıt arastırırım.
Tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın.
Bu arada arkadaslar, dun ıs gorusmem oldugunu yazmıstım.
Bu sabah aradılar, pazartesı gunu ıse baslıyorum
ınsallah hakkımda hayırlısı olur.
Bu yol benı bıraz yoracak, maas da cok ıyı degıl. (aslında bılmıyorum ıyı mı)
Ama cv mı begendıklerı ama deneyımım cok olmadıgı ıcın, benı en alt basamaktan baslatıp,
zamanla yukselmemı saglayacaklarını soyledıler.
Benı de etkıleyen bu oldu zaten.
Sızın fıkırlerınız nedır? Dogru karar mı verıyorum sızce de?
sekerler ben cıkmak zorundayım ikili testimiz var doktora gidicez eşim hadi diyo hazırlanmam lazım duanızı eksik etmeyin olurmu öpüldünüz sekerlerrrrrrrrrr
rica ederim canım hadi gözün aydın kuzum baksana canım ne güzel demişler inşallah hayırlısı olur hakkında allah pişman etmesinn
eşimin ailesinin 2 evi var bide arsaları evlerin birisini abisine vericeklermiş . bunlar hiç sorun diil inanın ama bazen kendimi çok kötü hissediorum .
biz evlenirken herşeyimizi kendimiz yaptık ne eşyalarda nede başkaşeylerde enküçük yardımları olmadı ilk yılımızı borç ödeyerek geçirdik . Balayına bile gidemedik .Eşiminler 3 kardeş Abisi ve Ablasının Düğünlerindeki masrafları daha bu yıl bitirdiler .Şimdi benim eşim onların üvey çocuğumu diye gelio aklım .Sözde ençok benim kocişi sefiolar ama neden hiç yardımcı olmuolar?bide üstüne üslük bizim huzurumuzuda kaçırıolar tamam hiç sorun diil diorum kendime yapsın benim onalara ihtiyacım yok diorum ama bazende yediremiorum kendime .üsülüorum kocişime yazığım benim
Bi aile içinde her türlü şey aşılıo dışarıdan müdahaleler olmadığı sürece. ama böle göz göre göre evlat ayrımı yapılması çok içime dokunuo bide akıllılık yapıolarya güya bize akıl veriolar ya kendi çaplarında ev alın die uffffffffff inanın yukarıda ne yazdığımı bile bilmiorum içim öle doluki .
Ben napıyım şimdi lütfen bi akıl verin
canım bizde aynı durumda sayılırız herşeyi kendimiz yaptık kimseden destek görmedik eşimin tarafından bizden 1 yıl önce eşimin erkek kardeşi evlenmişti biz yeni düğün yaptık diye çekildiler kenara biz kalakaldık ortada :98: ama bu bizi yıldırmadı daha söz nişan yokken sadece çıkıyorken ev aldık ikimizde arabalarımızı sattık benim ailemden borç harç evin peşinatını ödedik uzun süre kimse ev aldığımızı bilmedi kayınpederi beklesek arsa satılacakmış bize yardım edecekmiş onu bekleyecekmişiz biz evleneli 1,5 yıl oldu ortada ne arsa var ne para...onun bunun lafına bakmayın sadece kendi yuvanızı düşünün benim sana tavsiyem bir an önce bir ev alın borç ödeniyor kiraya vereceğin parayı evinin taksidine verirsin...benim eşimede çok haksızlık ettiler ama yapacak bişey yok sende onların dediğini boşver milletin ağzı hiç durmaz hep müdahale edecek bişeyler bulurlar senin evde huzurun varmı gerisi innaki boş...
Allah gönlüne göre versin canım dilerim en kısa zamanda sende tadarsın.ben hamile değilim henüz anne olmadım biz de kiradayız diye erteliyoruz .31/05/2009 da evlendim ben de.sağlık problemlerim var onları aştığım zaman diyorum kira mira artık düşünücem anne olmayı içimde istek çok ama sorunlar var işte hayat zorkiradayız demiştim bu sorun zaten + benim en büyük sorunum aşırı derece iğne korkum var kan veremiyorum doktor bir sürü tahlil yazdı sürekli kol bacak ağrılarım var .ama bir türlü kan veremiyorum iğne olamıyorum kaçıyorum ağlıyorum.bu konuda çok utanıyorum kimse anlamıyor beni.aşmak tek isteğim sağlık problemlerim varken hamile kalamam kalsam kan veremem karmakarışığım zilere açmak istedim arkadaşlar bu konuyu .belki benim gibi olan birini görmüşsünüzdür duymuşsunuzdur.desteğe çok ihtiyacım var ben bunu aşıp anne olduğum günleri görecek miyim acaba ?
Doğru diosun çok saol cevapladığın için UFFFF
Bizim kenarda hiç birikmişimiz yok alırsak da bankaya ipotekle alıcaz iki katı faizle
YHA tek diilmişiz a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?