2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

günaydın arkadaşlar,

konuya balıklama dalmışım kendimi tanıtmadan 26/09/2009 da evlendim bi süre vajinusmus sorunu ile uğraştım sonrasında yendik ama bu defada mantar/enfeksiyon ve kanımda mikrop çıktı bunlarıda aştık sonrasında trafik kazası geçirdik tüm hayatımız alt üst oldu yinede Allaha şükürler olsun sağlığıma tekrar kavuştum çok uzun süre cinselliğe ara verdik malesef yeni yeni düzenimizi kuruyoruz yaşım 29 (yılbaşı akşamı doğum günümdü yeni 29 oldum) tipik bir oğlak burcuyum istanbulda yaşıyorum ilk evlendiğim günden beri çocuk istiyordum ama bi sürü zorluklar yaşadık inşallah bu konuda bi sorun çıkmaz
hamile kalırsam çalışıyorum iş durumu nasıl olur bilmiyorum bir süre daha çalışmak zorundayım ev aldık taksitlerimiz var ama daha fazla beklemekte istemiyorum

Allah gönlüne göre versin canım dilerim en kısa zamanda sende tadarsın.ben hamile değilim henüz anne olmadım biz de kiradayız diye erteliyoruz .31/05/2009 da evlendim ben de.sağlık problemlerim var onları aştığım zaman diyorum kira mira artık düşünücem anne olmayı içimde istek çok ama sorunlar var işte hayat zor kiradayız demiştim bu sorun zaten + benim en büyük sorunum aşırı derece iğne korkum var kan veremiyorum doktor bir sürü tahlil yazdı sürekli kol bacak ağrılarım var .ama bir türlü kan veremiyorum iğne olamıyorum kaçıyorum ağlıyorum.bu konuda çok utanıyorum kimse anlamıyor beni.aşmak tek isteğim sağlık problemlerim varken hamile kalamam kalsam kan veremem karmakarışığım zilere açmak istedim arkadaşlar bu konuyu .belki benim gibi olan birini görmüşsünüzdür duymuşsunuzdur.desteğe çok ihtiyacım var ben bunu aşıp anne olduğum günleri görecek miyim acaba ?

ahh canım inşallah sizin bebişlerde cabucak gelir benimde kanımda mikrop çıkmıştı yani üşütünce oluyomus enfeksiyonmda cıktı bunlar hamile kalmana engel deil inanki öle olsaydı ben kalamazdım kuzum hiç ümidinizi yitirmeyin elbet sizin meleklerinizde gelecek hayırlısıyla inşallahhhh

canım ben her zaman sizin destkecinizim inankii tatlım benimm her zaman yanındayım bi soruınuz olursa cevaplarım ama sunu ii bilin eger ciftler cocuksahibi olmak istiyorsa iyi bi kontrolden gecmeli iyi bi doktora muayene olmalı erkekte sprem testi yaptırmalı ki kimde nasıl sorun varsa ona göre ilaç veriyo bakın bizeşimle beraber ilaç aldık o varikosel ameliyatlıydı bende de yumurta tembelligim cıkınca doktorum klomen verdi ve rabbime şükürler olsunki suanda hamileyim ümidinizi asla yitirmeyin rabbim tez zamanda yollasın inşallah melekelerinizi güzel göbüşünüze canlarımm

Epey uzakmısız
Ben ıstanbul da yasıyorum.
Neyse, ben bıraz daha bekleyeyım.
Olmazsa burada arastırırım bır doktor.

evet canım kk da vardı yanılmıyosam istanbulda en iyi kadın dogumcu hangisi die soruyodu kızlar birbirne geogle yazarsan kesin cıkar

hoşgeldin tatlım allah kavustursun canımmm

orası oyle canım:)

evet canım yaaaa ahh adanam ahhh burnumda tütüyonnnn

hoşgeldin baharım nasılsın kusummm

Herkese günaydın arkadaşlar

sanada günaydın kusumm

sağol canım ama biz daha denemedik bile olup olmayacağı hakkında bişey diyemem korunuyoruz biz ama hap ile değil.benim diş problemlerim var romatizma problemlerim var ve kan veremediğim için tedavi olamıyorum .bunları halledip hamile kalmayı düşünüyorum.umarım bebeğe karar verdiğimiz an Allahım bize en kısa sürede o duyguyu tattırır.

inşallah tatlışımm rabbim güzel gönlünüze göre versin hepinizin inşallahhh

VENUSTEN,
Rabbım yardımcınız olsun ınsallah.
Hakkınızda hayırlısını dıleyın daıma.
Ve her ne olursa olsun sukredın, bunlar bır ımtıhan deyın, sabredın.
Dılerım Rabbım gonlunuze gore verır.

alevesen,
Belkı psıkolojık destek alabılırsın.
Net bır fıkrım yok, aklımda bu geldı.
Insallah sende en kısa zamanda ve hayırlısı ıle dılegıne kavusursun.

Melıkecıgım;
Sımdılık dusunmuyorum zaten, gıdecegım vakıt arastırırım.
Tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın.

Bu arada arkadaslar, dun ıs gorusmem oldugunu yazmıstım.
Bu sabah aradılar, pazartesı gunu ıse baslıyorum
ınsallah hakkımda hayırlısı olur.
Bu yol benı bıraz yoracak, maas da cok ıyı degıl. (aslında bılmıyorum ıyı mı)
Cv mı begendıklerı ama deneyımım cok olmadıgı ıcın, benı en alt basamaktan baslatıp,
zamanla yukselmemı saglayacaklarını soyledıler.
Benı de etkıleyen bu oldu zaten.
Sızın fıkırlerınız nedır? Dogru karar mı verıyorum sızce de?

Son düzenleme:

rica ederim canım hadi gözün aydın kuzum baksana canım ne güzel demişler inşallah hayırlısı olur hakkında allah pişman etmesinn

selam kızlar bende 2009 ekim 4 te evlendım bu benım ikinci evliliğim biraz cesaret biraz risk alıyo insan ikinci evlılığe adım atarken ama butun tabuları yıktık eşimde bende çok mutluyuz onun adınada konusabılıyorum çünki mutlu olduğunu gözlerınden anlayabılıyorum onu çooook sevıyorum 1 buçuk ay sonra hamile kaldım ağustos 08 08 2010 da prensesimi fıstıklı lokumumu kucağıma aldım şuan 5 aylık mışıl mışıl uyuyo rabbim isteyen herkeze nasib etsın HUZUR EVİMİN EN ÜST KÖŞESİNDE DİLERIM HEP BÖYLE DEVAM EDER ALLAHIM HERKEZİ HAKETTİĞİ MUTLULUĞA DAİM ETSİN...

sekerler ben cıkmak zorundayım ikili testimiz var doktora gidicez eşim hadi diyo hazırlanmam lazım duanızı eksik etmeyin olurmu öpüldünüz sekerlerrrrrrrrrr

rica ederim canım hadi gözün aydın kuzum baksana canım ne güzel demişler inşallah hayırlısı olur hakkında allah pişman etmesinn

Sagol canım, Allah razı olsun.
ınsallah pısman olmam ve pısman olmazlar
Rabbım senınde yardımcın olsun, ınsallah mutlu haberlerle donersın.

Pamukprensesım_,
Mutlulugunuz daım olsun ınsallah.
Bebegını saglıkla buyutmeyı nasıp etsın Rabbım.

ben de konuyu görünce direk açtım
:) ben 15-08-2009 tarihinde evlendim . Kocişimi çoook sefiorum bizde bi çok sınavdan geçtik inanın ama hep " ALLAHIM BİZİ BİRBİRİMİZLE SINAMA " die yalvardık rabbime .
inanın bazen düşünmekten kafayı yiyorum 28 yaşındayım evleneli kısa süre oldu kocişim askere gitcek daha ben memur olmak istiyorum ...... vs
Nese bunların dışında beni bi türlü kayın validem ve dierleri anlamıoooooooooo .
İkimizde çalışıoruz die bizi milyoner sanıolarrrrrrrrr
offffffffff evimiz kira ev alın die kafamın etini yiyolar
bıktım artıkkkkkkkk nolur bana yardım edin akıl verin nası yapıcam bilmiorum kocişimle hep bu yüzden tartışıoruz inanın bazen yaşadığım şehri terk edesim var

eşimin ailesinin 2 evi var bide arsaları evlerin birisini abisine vericeklermiş . bunlar hiç sorun diil inanın ama bazen kendimi çok kötü hissediorum .
biz evlenirken herşeyimizi kendimiz yaptık ne eşyalarda nede başkaşeylerde enküçük yardımları olmadı ilk yılımızı borç ödeyerek geçirdik . Balayına bile gidemedik .Eşiminler 3 kardeş Abisi ve Ablasının Düğünlerindeki masrafları daha bu yıl bitirdiler .Şimdi benim eşim onların üvey çocuğumu diye gelio aklım .Sözde ençok benim kocişi sefiolar ama neden hiç yardımcı olmuolar?bide üstüne üslük bizim huzurumuzuda kaçırıolar tamam hiç sorun diil diorum kendime yapsın benim onalara ihtiyacım yok diorum ama bazende yediremiorum kendime .üsülüorum kocişime yazığım benim
Bi aile içinde her türlü şey aşılıo dışarıdan müdahaleler olmadığı sürece. ama böle göz göre göre evlat ayrımı yapılması çok içime dokunuo bide akıllılık yapıolarya güya bize akıl veriolar ya kendi çaplarında ev alın die uffffffffff inanın yukarıda ne yazdığımı bile bilmiorum içim öle doluki .
Ben napıyım şimdi lütfen bi akıl verin

canım bizde aynı durumda sayılırız herşeyi kendimiz yaptık kimseden destek görmedik eşimin tarafından bizden 1 yıl önce eşimin erkek kardeşi evlenmişti biz yeni düğün yaptık diye çekildiler kenara biz kalakaldık ortada :98: ama bu bizi yıldırmadı daha söz nişan yokken sadece çıkıyorken ev aldık ikimizde arabalarımızı sattık benim ailemden borç harç evin peşinatını ödedik uzun süre kimse ev aldığımızı bilmedi kayınpederi beklesek arsa satılacakmış bize yardım edecekmiş onu bekleyecekmişiz biz evleneli 1,5 yıl oldu ortada ne arsa var ne para...onun bunun lafına bakmayın sadece kendi yuvanızı düşünün benim sana tavsiyem bir an önce bir ev alın borç ödeniyor kiraya vereceğin parayı evinin taksidine verirsin...benim eşimede çok haksızlık ettiler ama yapacak bişey yok sende onların dediğini boşver milletin ağzı hiç durmaz hep müdahale edecek bişeyler bulurlar senin evde huzurun varmı gerisi innaki boş...

Doğru diosun çok saol cevapladığın için UFFFF
Bizim kenarda hiç birikmişimiz yok alırsak da bankaya ipotekle alıcaz iki katı faizle
YHA tek diilmişiz a

walla ben evlenmeden önce turp gibiydim bi evlendim hastaneden çıkmaz oldum iğneden bende korkarım ama her seferinde eşim sağolsun beni kandırıp iğne yaptırdı yoksa ayağa kalkacak durumda değildim canım bebeğin için elinden gelen herşeyi yaparsın bence annelik duyguların tüm korkularını aşmanı sağlayacaktır :44:ben hem istiyorum hem korkuyorum smear testi yaptırmak için dr gittim ama yaptıramadım dr çok anlayışsız bir kadındı eninde sonunda yaptıracağım baktım olmuyor bayıltıp yapıyorlarmış smear testini...Allah yardımcın olsun canım ama tüm korkularımızın sebebi psikolojik bunları aşacak olan yine bizleriz....

Doğru diosun çok saol cevapladığın için UFFFF
Bizim kenarda hiç birikmişimiz yok alırsak da bankaya ipotekle alıcaz iki katı faizle
YHA tek diilmişiz a

canım bizimde yoktu cebimizde 100 tl para vardı biz ev almaya niyetlendik hemen sağdan soldan peşinat toparladık arabaları sattık takılarla o borçları ödedik mucize gibi imkansız sanıyoduk ama Allah nasip etti...şimdi olsa belki cesaret edemezdik o zaman nasıl gözümüzü karartıp aldıysak iyikide almışız şimdi şöyle düşün sen zaten kiraya para veriyorsun 1,000 tl kira verdiğini düşün 1 yılda 12,000 zaten havaya giden para kirayla faiz hemen hemen denk gelir zaten elinizde bi güvenceniz olur en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…