2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ben psıkıyatriste gittim ama o da muayenehanesine gitmemi istedi.ve beni tam dinlemeden ilaç yazdı bunmlar seni rahatlatacak dedi muayenehaneme gelmen gerek dedi aslında çok başarılı bir doktor çok araştırıp gittim ama paranın gözü kör olsun.250 tl muayene üsreti dışarıda hastanede 20 tl vermiştim.neyse bir gözümü karartıp gideceğim bakalım ne olacak çok istiyorum bu korkulardan kurtulmayı canım ben kadın doğum doktoruna evlendikten sonra hiç gitmedim daha korkudan sürekli erteliyorum bir gideyim diyorum bazı sıkıntılar da yaşıyorum ama muayeneden korkuyorum .herşeyden ya offf Allahım bana yardım et diyorum sürekli kendimle savaşıyorum
ama diyorum bebek düşündüğüm zaman onun için belki kurtulurum bunlardan böyle ümit ediyorum bakalım zaman gösterecek

Son düzenleme:
Canım bizde de ev yok.kayınvalidemlerin evi var.rahatlar anlamıyorlar ne var herkes kirada diyebiliyorlar bize.eşim zamanında evelenen kadar hep parasını annesinin eline verdi.ama şimdi kardeşi 1 tl vermiyormuş eve hem de sıkışık olmalarına rağmen.ben de bunu hazmedemiyorum eşim de farkında haksızlığın.onun harici bize dediler biz b.düzüne gitcez siz oturun burda işlerinize yakın bizim kira ordas düşük olur siz ödersiniz son anda dediler yok biz yapamayız oralarda vazgeçtik.şimdi de ev yok diye üzülüyorum ben onların gözünde herşeyi kolay isteyen sorun yaratan gelin gibiyim benim yerimde olmadan anlayamaz beni.

bence ne yardım etsinler ne de yüzüne vursunlar canım boşver sen eşin ile kendine bak.ben de kendimi bukonuda frenlemeye çalışıyorum hep yoksa birbirimizi yiyoruz eşimle konu açılınca..konuyu kapalı tutmaya çalışıyorum .sen de umursamamaya çalış canım.

ben 3 defa gittim jinekoloğa birinde mantar/enfeksiyon için ama ultrasonla baktı erkekti alttan muayene yaptırmadım şikayetlerimi anlattım ilaç verdi...diğerine kaza sonrası kasığımda acayip ağrı vardı yürüyemedim 15 gün korktum biyerime bişeylermi oldu diye o zaman gittim yine ultrasonla baktı bişey çıkmadı istersen smear testi yaptır dedi dr sonra smear için gittim ama daha iyileşmemiştim bacaklarımı açamıyodum ağrım sızım çok vardı smear yaptıramadım oda ultrasonla baktı temiz görünüyor bi şikayetin olursa smear yaptır şimdilik bişey yok dedi ama ben ne var ne yok öğrenmek istiyorum gerçi dr dedi çocuk için 6 ay korunmadan ilişki yaşayın eğer olmazsa gelin dedi bende o yüzden şöyle bi deneyelim diyorum hazirana kadar yolu var bu işin tabi önce hiç stres yaşamamam lazım stres yapıncada hamilelik zorlaşıyormuş....iyi bir dr gidersen kolaylıkla yaptırabileceğini düşünüyorum ama ihmal etme bence....

merhabalr kızlarrrr
canım uzulme sakın yanlız deılsın bızde evlenelı 1 seneyı geçtı ancak bıttı borçlar eşımın kendı memleketınde bı evı var ama aıle apartmanı bızde kıradayız çok şukur ama kırayı odeyebılmekte buyuk bışey onemlı olan kocanla arandakı ılışkı hıç uzme kendını eşınede soyle bende ev almak ıstıyorum de uzun vadede de olabılır kımsedende yardım bekleme boşver ınşallah sız kendınız başarıp alabılırsınız.şu anda benımde tek ıstedığım şey bu kendı kendımıze bırıktırıp bı ev almamız ısteyen herkes alabılır ınşallah.

ya bir kere randevu aldım gideceğim sabah nefes alamadım resmen stres oldum aradım iptal ettim.gitmek istiyorum ileride başıma dert olmasın şimdi hafif hissettiğim şikayetler için ileride geç kalmış olmamak için ama kendimi bir türlü hazır hissedemiyorum off

canım smear testi yaptır onda herşey çıkıyormuş hem bayıltıp yapıyorlarmış yaptıramayanlara istersen bide öyle dene

hiçç uzulme canım.. cunku bunlar aynı tas aynı hamam devam edecekler(en azından benımnkıler öyle) inan yasadıklarının aynısını yasadım ve yasamayada devam edıyorum
benım baska topıklerde k.validemi cekıstırdığım çok yorumum vardır yanı napalım yanı içimiza at at nere kadar.. zatn bu zamana kadar susmaktan kafayı yeme durumlarım oldu .. şimdi şimdi iyiyim sadece panık atağım kaldı okadar.. oyuzden üzülme saglıgından olursun Allah korusun.. eşinde gayet durumun farkındadır illakıi şimdilik ailesine karsı sesi cıkmıyordur ama zamanı gelınce eşinde ailesiyle hesaplasacaktır ..sadece o zamanı beklıyordur..
ben sana sunu soylıyım k.validem salon tutmadılar dugunumd emasraf olarak gorduler ama gorumcemın kızı 1yas dogum gunu dugun salıonunda yaptılar ve dogum gunu hesiyesi olarak salon parasını ödediler eee bu hak mı sımdı..keske k.validem kızını duundugu kadar oğlunuda dusunse.. içimizde okadar çok sey ukte kaldıkı anlatamam.evın esyasını herseyı kendımız yaptık daha dugunde takılan altınlarımızı aldırlar vermedıler.. suan ev yaptırıyoruz mustakıl yıne vermediler bankadan durduk yere kredi cektık (hee altınlar bı ev karsılamazdı ama en azından daha az para cekerdık) aman neyseee daha baska seylerde var illaki..
arkadasım sen evınde mutlu ve huzurlusun bunkları dusun .. maddiyat tabıkı onemli ama huzur pahabıcılemez bunu unutma olur mu? sonucta esının abılerı gun gelecek mezara gırınce o mal mulkude yanında goturcek değilya gerci bu hepımız için gercerli :))

hepimizin evliliğini mutlulukları daim olsun

Son düzenleme:
slm şekerlerr
bizde doktordan geldik teyzeleri bebişimizi gördük kıpır kıpırdı maşallah hatta bi ara elini kaldırdı doktorumuzda patlattı espiriyi tabiki önce burnunu ölçtü kuzusumun sonra ense kalınlıgını çok şükür hersey yolundaymış herseyi çok güzel melike hanımcım dedi iyice heryerini cekti bize yine vesikalıgını verdi peki cinsiyet için bişi decekmisiniz dedim simdilik erkege benziyo ama 4 hafta sonra kesinleşir dedi böle kaldık kız diye bekliyodur neyse hakkımızda hayırlısı tabiki dedik geldik kocişimle darısıda isteyen tüm arkadaslarıma olsun inşalahhhh

hayırlısı olsun canım temiz çıkıcak içini ferah tut.öptüm seni gelince haberleri verirsin. :))

allah razı olsun canım haftaya bugün sonucumuzu alıcaz bakalım inşallah tatlımmm

allah razı olsun canım benim inşallah tatlışımmm

ahh canım benim bizde evlenirken eşim memur diye ailesi hiçbişe yapmadı herseyi annem ve eşim yaptı bende öle gidip lüks esyalar isteyip aldırmadım nie hepsinin sıkıntısını biz cekicektik benim kayınbabam da ev alın diyo ama biz ne zaman zamanımız gelirse ozaman alıcaz dedik bidahada sölmediler simdi düşünüoz mesela rabbim nasip ederse sen de üzülme canım benşm bu sizin kararınız aileside olsa karısmaya hakkı yok bi kere cevap versin eşin bida söliceklerinis anmıyorum tabi anlayana

iyi aksamlar kızlarr... nasılsınız ??
bende tam ters zamanda giriyorum anlaşılan..kimse kalmıyor (

slm tatlım iyiyiz çok şükür sen napıon naıslsın kusum

Son düzenleme:

ahh melike bızı yanıltıyo senın ufaklık galıba gerçı ben ne desem hep tersı oluyo hep oğlum olcakmış gıbı gelyodu kızım oluyo sanada kız demıştım oğlan olma olasılığı yuksek yanihayırlısı olsun sağlıkla gelsın bebiş

sağol cnm şükür diyelimm nolsunnn....

merhaba baharcım
yazını okurken bazı cümlelerde kendimi buldum sankiii
çok zor bir zaman içersindesinn
eşinde madem bu drumdan memnun değil senin yerinde olsam
fazla görüşmezdim ne halleri varsa görsünler derdim
ama iş yeri aynı olunca doğru diyorsun bu tarz insanlar kendilerini birşey sanıp
herşeyi kendi ellerinde yönetmeye çalışıyorlar
senn kendini sıkmamaya çalışıcaksın yapıcak başka birşey yok
aksi taktirde hep mutsuz olursun
bak kendin diyorsun adetlerim düzensiz diye
neden kendini okadar yıpratıyorsun
biliyorum çok zor amaa
ben kafama çok taktımmm

bugünn doktordan troid sorunum olduğunu öğrendim
doktorum paniklediii
o an ödüm koptu
bebeği etkiler dediii
ve ben dahiliyede kontrol altında tutulcakmışım
ne geçti elimee
şimdi kendime
kızıyorummmmm
nolduu onlar yine mutlu hayatlarına devam ederler
sana yada bebeğine birşey olsa
onlar değil sen ağlarsın diyorum
ondan nolur takmaa
kafammm biraz karışık kızlarr
ben çıkıyorum görüşürüz yarın inş...
misafirlerimde var zten

iyiakşamlar kızlar nasılsınız?umarım iyisinizdir hepinizmelikem sagol canım bende iyiyim seninde iyi olmana çok sevindim.bebişinede mşllh canımAllah saglıklı hayırlı evlat versinde cinsiyeti önemli degil.Bende bugün arkadaşıma gittim bebiş hayırlmayamşllh çok tatlıydı erkek bebegi aldım kucagıma sevdim bol bol 20 günlük dahaAllah isteyen herkeze versin inşllh kızlar

Canım benim merhaba çok sagol Allah razı olsun .sende moralini bozma tiroidbendede yüksek çıkmıştı.dikkat et kendine bebişine senbde takma onları moralii lütfen bozma bende seni çok iyi anlıyorum üstelik sen hamilesin oyüzden dikkat etmen gerekir.aynen canım stresten neoluyosa bize oluyo.Allah yardımcımız olsun.inşllh bişeyin yoktur canımcıgım üğzme kendini düzelir elbet .çok geçmiş olsun canım öpüyorum seni kib aeo

allah razı olsun bitanem benimm rabbim güzel gönlünüze göre versin inşallahhh sizinde evet canım yaa çok sasırdım hahh büle oldumm hakkımızda hayırlısı olsun kusum her daim

amin kuzum amin allah razı olsun rabbim güzel gönlünüze göre versin sizinde inşallahhhh canım benimm darısıda sana olsun inşallahhhhh

2009 2ağustos gelinim ve acilarin kadinym

hoşgeldin tatlım
hayırdır canım neyin var kuzumm

sagol canım benim sendende.amin canım inşllh

ooo masallah hareketli bebıs senınkısı desene hayırlısı olsun canım bu yıl kız yılı dıyorlar ama erkek bebıste yok değil sonucta bı tane de tosun paşamız olsun ,onca cimcimeye bi damat gerekli dimi

slm tatlım iyiyiz çok şükür sen napıon naıslsın kusum

sağol melikecim..showdaki muhtesem yuzyılı bıtırdım geldım buraya baya iddialı bi dizi olacak gibi
2009 2ağustos gelinim ve acilarin kadinym

hoşgeldın aramıza arkadasım hayırdır neyin var?? paylaşmak istersen burdayım\yız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…