- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.601
VENUSTEN,
Rabbım yardımcınız olsun ınsallah.
Hakkınızda hayırlısını dıleyın daıma.
Ve her ne olursa olsun sukredın, bunlar bır ımtıhan deyın, sabredın.
Dılerım Rabbım gonlunuze gore verır.
canımcım çok sağolasın hep öyle diyorum zaten hayırlısı neyse o olsun.... kazada ölümden döndüm ama halime şükrettim ya hamile olsaydım bebeğimi kaybetseydim diye düşündüm ve şükrettimallah hepimizin gönlüne göre versin canım...
walla ben evlenmeden önce turp gibiydim bi evlendim hastaneden çıkmaz oldum iğneden bende korkarım ama her seferinde eşim sağolsun beni kandırıp iğne yaptırdı yoksa ayağa kalkacak durumda değildimcanım bebeğin için elinden gelen herşeyi yaparsın bence annelik duyguların tüm korkularını aşmanı sağlayacaktır :44:ben hem istiyorum hem korkuyorum smear testi yaptırmak için dr gittim ama yaptıramadım dr çok anlayışsız bir kadındı eninde sonunda yaptıracağım baktım olmuyor bayıltıp yapıyorlarmış smear testini...Allah yardımcın olsun canım ama tüm korkularımızın sebebi psikolojik bunları aşacak olan yine bizleriz....
Canım bizde de ev yok.kayınvalidemlerin evi var.rahatlar anlamıyorlar ne var herkes kirada diyebiliyorlar bize.eşim zamanında evelenen kadar hep parasını annesinin eline verdi.ama şimdi kardeşi 1 tl vermiyormuş eve hem de sıkışık olmalarına rağmen.ben de bunu hazmedemiyorum eşim de farkında haksızlığın.onun harici bize dediler biz b.düzüne gitcez siz oturun burda işlerinize yakın bizim kira ordas düşük olur siz ödersiniz son anda dediler yok biz yapamayız oralarda vazgeçtik.şimdi de ev yok diye üzülüyorum ben onların gözünde herşeyi kolay isteyen sorun yaratan gelin gibiyim benim yerimde olmadan anlayamaz beni.eşimin ailesinin 2 evi var bide arsaları evlerin birisini abisine vericeklermiş . bunlar hiç sorun diil inanın ama bazen kendimi çok kötü hissediorum .
biz evlenirken herşeyimizi kendimiz yaptık ne eşyalarda nede başkaşeylerde enküçük yardımları olmadı ilk yılımızı borç ödeyerek geçirdik . Balayına bile gidemedik .Eşiminler 3 kardeş Abisi ve Ablasının Düğünlerindeki masrafları daha bu yıl bitirdiler .Şimdi benim eşim onların üvey çocuğumu diye gelio aklım .Sözde ençok benim kocişi sefiolar ama neden hiç yardımcı olmuolar?bide üstüne üslük bizim huzurumuzuda kaçırıolar tamam hiç sorun diil diorum kendime yapsın benim onalara ihtiyacım yok diorum ama bazende yediremiorum kendime .üsülüorum kocişime yazığım benim
Bi aile içinde her türlü şey aşılıo dışarıdan müdahaleler olmadığı sürece. ama böle göz göre göre evlat ayrımı yapılması çok içime dokunuo bide akıllılık yapıolarya güya bize akıl veriolar ya kendi çaplarında ev alın die uffffffffff inanın yukarıda ne yazdığımı bile bilmiorum içim öle doluki .
Ben napıyım şimdi lütfen bi akıl verin
ben psıkıyatriste gittim ama o da muayenehanesine gitmemi istedi.ve beni tam dinlemeden ilaç yazdı bunmlar seni rahatlatacak dedi muayenehaneme gelmen gerek dedi aslında çok başarılı bir doktor çok araştırıp gittim ama paranın gözü kör olsun.250 tl muayene üsreti dışarıda hastanede 20 tl vermiştim.neyse bir gözümü karartıp gideceğim bakalım ne olacak çok istiyorum bu korkulardan kurtulmayı canım ben kadın doğum doktoruna evlendikten sonra hiç gitmedim daha korkudansürekli erteliyorum bir gideyim diyorum bazı sıkıntılar da yaşıyorum ama muayeneden korkuyorum .herşeyden ya offf Allahım bana yardım et diyorum sürekli kendimle savaşıyorum
ama diyorum bebek düşündüğüm zaman onun için belki kurtulurum bunlardan böyle ümit ediyorum bakalım zaman gösterecek
eşimin ailesinin 2 evi var bide arsaları evlerin birisini abisine vericeklermiş . bunlar hiç sorun diil inanın ama bazen kendimi çok kötü hissediorum .
biz evlenirken herşeyimizi kendimiz yaptık ne eşyalarda nede başkaşeylerde enküçük yardımları olmadı ilk yılımızı borç ödeyerek geçirdik . Balayına bile gidemedik .Eşiminler 3 kardeş Abisi ve Ablasının Düğünlerindeki masrafları daha bu yıl bitirdiler .Şimdi benim eşim onların üvey çocuğumu diye gelio aklım .Sözde ençok benim kocişi sefiolar ama neden hiç yardımcı olmuolar?bide üstüne üslük bizim huzurumuzuda kaçırıolar tamam hiç sorun diil diorum kendime yapsın benim onalara ihtiyacım yok diorum ama bazende yediremiorum kendime .üsülüorum kocişime yazığım benim
Bi aile içinde her türlü şey aşılıo dışarıdan müdahaleler olmadığı sürece. ama böle göz göre göre evlat ayrımı yapılması çok içime dokunuo bide akıllılık yapıolarya güya bize akıl veriolar ya kendi çaplarında ev alın die uffffffffff inanın yukarıda ne yazdığımı bile bilmiorum içim öle doluki .
ben 3 defa gittim jinekoloğa birinde mantar/enfeksiyon için ama ultrasonla baktı erkekti alttan muayene yaptırmadım şikayetlerimi anlattım ilaç verdi...diğerine kaza sonrası kasığımda acayip ağrı vardı yürüyemedim 15 gün korktum biyerime bişeylermi oldu diye o zaman gittim yine ultrasonla baktı bişey çıkmadı istersen smear testi yaptır dedi dr sonra smear için gittim ama daha iyileşmemiştim bacaklarımı açamıyodum ağrım sızım çok vardı smear yaptıramadım oda ultrasonla baktı temiz görünüyor bi şikayetin olursa smear yaptır şimdilik bişey yok dedi ama ben ne var ne yok öğrenmek istiyorum gerçi dr dedi çocuk için 6 ay korunmadan ilişki yaşayın eğer olmazsa gelin dedi bende o yüzden şöyle bi deneyelim diyorum hazirana kadar yolu var bu işin tabi önce hiç stres yaşamamam lazım stres yapıncada hamilelik zorlaşıyormuş....iyi bir dr gidersen kolaylıkla yaptırabileceğini düşünüyorum ama ihmal etme bence....
ya bir kere randevu aldım gideceğim sabah nefes alamadım resmen stres oldum aradım iptal ettim.gitmek istiyorum ileride başıma dert olmasın şimdi hafif hissettiğim şikayetler için ileride geç kalmış olmamak için ama kendimi bir türlü hazır hissedemiyorum off
eşimin ailesinin 2 evi var bide arsaları evlerin birisini abisine vericeklermiş . bunlar hiç sorun diil inanın ama bazen kendimi çok kötü hissediorum .
hayırlısı olsun canım temiz çıkıcak içini ferah tut.öptüm seni gelince haberleri verirsin. :))
Sagol canım, Allah razı olsun.
ınsallah pısman olmam ve pısman olmazlar
Rabbım senınde yardımcın olsun, ınsallah mutlu haberlerle donersın.
Pamukprensesım_,
Mutlulugunuz daım olsun ınsallah.
Bebegını saglıkla buyutmeyı nasıp etsın Rabbım.
ben de konuyu görünce direk açtım
:) ben 15-08-2009 tarihinde evlendim . Kocişimi çoook sefiorum bizde bi çok sınavdan geçtik inanın ama hep " ALLAHIM BİZİ BİRBİRİMİZLE SINAMA " die yalvardık rabbime .
inanın bazen düşünmekten kafayı yiyorum 28 yaşındayım evleneli kısa süre oldu kocişim askere gitcek daha ben memur olmak istiyorum ...... vs
Nese bunların dışında beni bi türlü kayın validem ve dierleri anlamıoooooooooo .
İkimizde çalışıoruz die bizi milyoner sanıolarrrrrrrrr
offffffffff evimiz kira ev alın die kafamın etini yiyolar
bıktım artıkkkkkkkk nolur bana yardım edin akıl verin nası yapıcam bilmiorum kocişimle hep bu yüzden tartışıoruz inanın bazen yaşadığım şehri terk edesim var
iyi aksamlar kızlarr... nasılsınız ??
bende tam ters zamanda giriyorum anlaşılan..kimse kalmıyor(
slm şekerlerr
bizde doktordan geldik teyzeleri bebişimizi gördük kıpır kıpırdı maşallahhatta bi ara elini kaldırdı doktorumuzda patlattı espiriyi tabiki önce burnunu ölçtü kuzusumun sonra ense kalınlıgını çok şükür hersey yolundaymış herseyi çok güzel melike hanımcım dedi iyice heryerini cekti bize yine vesikalıgını verdi peki cinsiyet için bişi decekmisiniz dedim simdilik erkege benziyo ama 4 hafta sonra kesinleşir dedi böle kaldık kız diye bekliyodur neyse hakkımızda hayırlısı tabiki dedik geldik kocişimle darısıda isteyen tüm arkadaslarıma olsun inşalahhhh
hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız?laylaylom kızın çok tatlı maşllh Allah bagışlasın canım kaderide güzel olsun.melikecim sen nasıl oldun şeyma katre diger arkadaşlar sizler nasılsınız umarım iyisinizdir öpüyorum hepinizi
Amın, ınsalllah.
Elbette ıstıyorum, bız 6 ay kadar once karar verdık.
Henuz olmaması benı bıraz huzursuz etse de, cok fazla dusunmemeye gayret edıyorum.
Rabbım hayırlısı ıle bebegını kucagına almayı nasıp etsın sana da,
ınsallah saglıkla gelır bebegın, mutlulugunuza mutluluk katar.
Gonlunden en cok hangısı gecıyorsa, cınsıyetı de ınsallah o olur.
amin cnm bnm rabbim kısa zamanda sevindirsin senide inşaaaaaaaaaaaaallah
Amın, ınsallah.
Ben aslında bıraz rahatım ama, esımın aılesı baskı yapınca huzursuz oluyorum ):
canım benim ailem uzakta babamda ben çocukken vefat etti.sorun şimin ailesi daha dogrusu annesinin soguk tavırlarından laf sokmalarından bıktım artık iyice sinir sahibi oldum eşime çok haksızlık yapıyorlar işleri beraber olduguiçin bazı şeyleri eşime haber etmeden akılları sıra kendi başlarına yapıyolar eşim çok sinirlendi bugünlerde.ya bunlar hafifi bu aileye gelin geldigimden beri annesininm agzından bi kızım kelimesi çıkmadı halada öle hiç gülmnez dogru düzgün konuşmaz karşılaşiınca bizi çekemeyen komşuları oldu eşimle beni komşuları için eşimle beni attı nasıl bir ana ya bu.hem kendi,leri haklı biz haksısız beni benimsemedi ve çok kıskanç yeni sıfır daire aldılar bendeki eşyalrın benzerini aldı hep.gidiyorum evine bi karış surat tve bakar öle benle kouşmaz dogru düzgün hiç gezmeye çagırmaz komşularıyla gider hep bukadar neden doldum biliyomusun?ailem mersinde annem rahatsız annemi .çagırıyorum abim bana kızıyo hasta oldunu bilmiyomusun zorlama diye derdimide söylemmiyorum burdada dogru düzgün kimsem yok çok byunladım melikem o evden gelirken aglıyarak geliyorum çogunlukla ben bu suratsızlıgı hakedeck naptım diyorum eşimde kıskanıyo seni çatlıyolar diyor benden yana ama bizi huzursuz ediyorlar .kaynım 23 yaşında eşime saygısı yok şımartmışlar bu durumlar beni çok üzüyor ev taşınırken bizi çagırdılar kullandılar resmen şimdi yerleştiler afedersin havalra girdiler.bu kadının suratını 1 senedir çekiyorum hep böle artık hasta olucam melike dayanmaıyorum insan düşmanınına yapmaz bunu saygım hürmetim yerimde beni kanlı kinli düşmanı gibi görüyo kadın resmen onun yüzünden bunları takmaktan adetlerim düzensizleşti iyice kızlar neolur akıl verin bna napayim ailem yok burda bunlar böle tafra yapıyo napıcam benisterimki sahip çıksıun beraber ana kız gibi olllım ama olmadı nefretimi kazndı sadece okadar ahımı alıyorki iki elim yakasında olsun okadarki nbefret ettim eşimle bana huzursuzluk veriyolar çünkü eşimde sinir sahibi oldu napayim sizce lütfen akıl verin çok doluyum
sağol cnm şükür diyelimm nolsunnn....
merhaba baharcım
yazını okurken bazı cümlelerde kendimi buldum sankiii
çok zor bir zaman içersindesinn
eşinde madem bu drumdan memnun değil senin yerinde olsam
fazla görüşmezdim ne halleri varsa görsünler derdim
ama iş yeri aynı olunca doğru diyorsun bu tarz insanlar kendilerini birşey sanıp
herşeyi kendi ellerinde yönetmeye çalışıyorlar
senn kendini sıkmamaya çalışıcaksın yapıcak başka birşey yok
aksi taktirde hep mutsuz olursun
bak kendin diyorsun adetlerim düzensiz diye
neden kendini okadar yıpratıyorsun
biliyorum çok zor amaa
ben kafama çok taktımmm
bugünn doktordan troid sorunum olduğunu öğrendim
doktorum paniklediii
o an ödüm koptu
bebeği etkiler dediii
ve ben dahiliyede kontrol altında tutulcakmışım
ne geçti elimee
şimdi kendime
kızıyorummmmm
nolduu onlar yine mutlu hayatlarına devam ederler
sana yada bebeğine birşey olsa
onlar değil sen ağlarsın diyorum
ondan nolur takmaa
kafammm biraz karışık kızlarr
ben çıkıyorum görüşürüz yarın inş...
misafirlerimde var zten
2009 2ağustos gelinim ve acilarin kadinym
ahh melike bızı yanıltıyo senın ufaklık galıba gerçı ben ne desem hep tersı oluyo hep oğlum olcakmış gıbı gelyodu kızım oluyo sanada kız demıştım oğlan olma olasılığı yuksek yanihayırlısı olsun sağlıkla gelsın bebiş
iyiakşamlar kızlar nasılsınız?umarım iyisinizdir hepinizmelikem sagol canım bende iyiyim seninde iyi olmana çok sevindim.bebişinede mşllh canım Allah saglıklı hayırlı evlat versinde cinsiyeti önemli degil.Bende bugün arkadaşıma gittim bebiş hayırlmaya mşllh çok tatlıydı erkek bebegi aldım kucagıma sevdim bol bol 20 günlük daha Allah isteyen herkeze versin inşllh kızlar
allah razı olsun bitanem benimm rabbim güzel gönlünüze göre versin inşallahhh sizinde evet canım yaa çok sasırdım hahh büle oldummhakkımızda hayırlısı olsun kusum her daim
amin kuzum amin allah razı olsun rabbim güzel gönlünüze göre versin sizinde inşallahhhh canım benimm darısıda sana olsun inşallahhhhh
hoşgeldin tatlım
hayırdır canım neyin var kuzumm
ooo masallah hareketli bebıs senınkısı deseneslm şekerlerr
bizde doktordan geldik teyzeleri bebişimizi gördük kıpır kıpırdı maşallahhatta bi ara elini kaldırdı doktorumuzda patlattı espiriyi tabiki önce burnunu ölçtü kuzusumun sonra ense kalınlıgını çok şükür hersey yolundaymış herseyi çok güzel melike hanımcım dedi iyice heryerini cekti bize yine vesikalıgını verdi peki cinsiyet için bişi decekmisiniz dedim simdilik erkege benziyo ama 4 hafta sonra kesinleşir dedi böle kaldık kız diye bekliyodur neyse hakkımızda hayırlısı tabiki dedik geldik kocişimle darısıda isteyen tüm arkadaslarıma olsun inşalahhhh
slm tatlım iyiyiz çok şükür sen napıon naıslsın kusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?