2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

inşallah Allah gönlünüze göre versin canım

iyiyim tatlışım bizde sinema izliyoz bebişimle delisin diye bi film vardı ya starda aman tv de bişi yok hafta sonu böle hiç sevmiom valla

iyi ediyorsunuz canım evet tvde bişey yok bende ütü yapim diyorum boş boş oturmaktansa.görüşürüz canım öpüyorum seni ve bebişini

ilki klasik ama ikiside güzel sahidn pembe daha sade ve güzel duruyor

amin cnm sağol seninde herşey gönlünce olsun

tşkrler aderim ayeser
inş. sende istediğin gibi döşersin zamanı gelince evinii
dediğin yerlere nette bakıyorum şimdi sağol

iyiyim canım çok şükür bebişte iyi teyzesi bugün maas günüydü ya babamız yemege götürdü geldikk

ohh afiyet olsun canım

aynen öyle eridim gittim sinirden ama evime geçtim bugün rahatım artık oh be karışan yok
olurum tabi canım oğlumun kötü alışkanlığıda yok sadece süt içiyor

çok güzeller yatak odam müsait olsa bende alırdım

Son düzenleme:

ahahahah
o oğluşunun sütlüü bıyıklarından öperim çirkin şey:)
tmm yaa hiç kötü alışkanlığı yokmuş bi kızımız doğsun bakces

evt cnm çok güzeller de işte bakalım kaç kayme bunlarr

melikeye ne oldu arkidişler ?????

ne olmuş melikeyeee venüs:44::44::44:

arkadaşlar arada yazıyorum ben de size:) çalışıyorum fırsat buldukça yazıyorum evde net yok haftasonları da kopuyorum o yüzden

Cıvıl cıvıl ne güzel 2009 gelinleri anne olanlar hamile olanlar çok güzel :)) önceden kiradayız diye diyordum uzun yıllar çocuk düşünmem ama şimdi istiyorum ama.....iğne korkum var bunu yenmem gerekiyor.hastanelere girince nefesim daralıyor nefes alamıyorum kan veremiyorum iğne olamıyorum.sağlık problemlerimi halletmek için jkan verip ağrılarımın nedenini bir öğrensem ben de bebeşim olsun diye çalışmalara başlamak istiyorum ama nasıl yenicem bilmiyorum yıllardır uğraşıyorum (8

canımcım bende çok korkuyorum ama eşim sağolsun elimden tutup bi şekilde bana iğne yaptırtıyor ben ne kadar kendimi paralasamda bi şekilde ikna ediyor...bence bir an önce psikoloğa gitmelisin çünkü eninde sonunda olmak zorunda kalacaksın helede bebek için bir dünya test mest yapıyorlarmış bence ihmal etme...kiminin asansör korkusu vardır kiminin karanlık seninde iğneyle alakalı korkuların var bir uzmandan yardım almalısın ihmal etme bence bebişim....

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim ne kadar çok muhhabbet edilmiş

yeni gelen arakdaşlar hoşgeldiniz hepiniz

melikeciğim nasıl cnm ne cezası aldın cnm benim

seyma sen nasılsın cnm benim hamilelik nasıl gidiyor

zehra sen nasılsın cnm

kimse yok mu yawwww
geliyom imse yok
sonra bşi bakıyom biri sürü muhabbet olmuş kaçırıyom çok üzülüyom
ne zamna giriyorsunuz yawww
banada söleyin ::((((((

kızlar geçmişi okudum kayınvalide sorunlarını
allah size kolaylı versin cnmlarım allaha şükür
bende daha hiç sorun yaşamadım evlendiğimden beri ne kayınvalidem nede
kayınpederimle eşim 2 erkek olduğu için benide kendi kızlar gibi
oldum tabi kaynım evlenince ne olur bilmiyom şu an çin hersey
yolunda gelecek ne gösterir bilmem
kayınvalidem bana diyor ki ben kayınvalidemden çok çektim kızım asla sana
kayınvalidelik değil annenim ben senin diyor
gerçektende öle davranıyor içi ne ise dışıda aynı
inş hep öle olur

seyma çok güzel gerçekten bayıldım ama benim yatak odam da yer yok iii düşünmüşsün cnm
güzel olur bebek emzirme koltuğu yatak tepsinda kanepede zor oluyor

slm venüs nasıl geçti haftasonun cnm
cnm adın ne acaba senin

ya bir psıkıyatriye gittim şikayetlerimi tam dinlemeden ilaç yazdı ve muayenehanesine gitmem gerektiğini söyledi geniş zamana ihtiyaç var dedi.benimki biraz farklı ikna olamıyorum kaç kere dişçiden kaçtım eşimi kandırıp kapıdan çıktım caddenin sonunda yakaladı beni hiç unutmam.kan vermeye gidicektik dahiliye doktoru testler istemişti 1 ay kadar oluyor evde fenalaştım gidemedim o da çok üzüldü tek yenemeyeceğim psıkolojik destek şart doktorun verdiği ilaca yeni başlıycam haftaya da gitmeyi düşünüyorum umarım yenerim bu pis korkuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…