- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.161
Teşekkür ederim çok sağolun.
Puf fiyatları hakında herhangi bir fikrim yok ama eğer istanbulda oturuyorsanız Masko da herşey var mobilya adına. Beğendiğiniz puf un fotoğrafını götürürseniz çok daha iyi yardımcı olurlar. İmalar yapan mobilyacılar da var. Ümranıyede birsürü var mesela. Eminim başka yerler de de vardır...
Biz sık sık tayin gördüğümüz için taşınması kolay eşyalar alıyoruz hep. Görselliğe pek önem veremiyoruz. emekli olup yerleşik hayata geçince evimi çolk güzel döşemek istiyorum.
iyiyim tatlışım bizde sinema izliyoz bebişimle delisin diye bi film vardı ya starda aman tv de bişi yok hafta sonu böle hiç sevmiom valla
haklısın canım takmamakta fayda var Allaha dua ediyorum bende takmayım kafama artık diye.Canım ilk baştaki koltuk çok klasik ikinci pembe olan daha şirin duruyor yapan yerlerde oluyo kendileri koltuk yapan inşllh gönlüne göre bir oda hazırlarsın canım saglık ve hayırlısıyla gelsinde bebişin
Teşekkür ederim çok sağolun.
Puf fiyatları hakında herhangi bir fikrim yok ama eğer istanbulda oturuyorsanız Masko da herşey var mobilya adına. Beğendiğiniz puf un fotoğrafını götürürseniz çok daha iyi yardımcı olurlar. İmalar yapan mobilyacılar da var. Ümranıyede birsürü var mesela. Eminim başka yerler de de vardır...
Biz sık sık tayin gördüğümüz için taşınması kolay eşyalar alıyoruz hep. Görselliğe pek önem veremiyoruz. emekli olup yerleşik hayata geçince evimi çolk güzel döşemek istiyorum.
iyiyim canım çok şükür bebişte iyi teyzesi bugün maas günüydü ya babamız yemege götürdü geldikk
aa iyi 3 kilo verilir cnm sen bu sinirler devam edrsen verirsin
kız sa yafrum
bi düşünürüz:)
ii kaynana olurmusun ki acabaaa:44:
bakınnnnn bakınnn ben ne beğendim yatakodama almak istiyorum yaaa
hem yatakodasıyla bebek odasını aynı yerde yaparsam emzirme koltuğuda olmuş olur:81:
bihterin koltuğunada benziyor pembişe hatırlayanlar vardır
kızlarr sizcee bunlar ne kadardır.....
bulamıyorumda piyasadaa
acaba marangoza yaptırtıp kaplatsak dahamı pahalı olur hoff:23::5:
belki çok kullanışlı değiller ama beni acayip cezbediyor
çok pahalıysa para kıyamam ben cimri diyo bana eşimm:)
sen baba olsan çocukların aç kalır diyo banaa:60:
soruyorum sana koca
para biriktirmek suçmu uleyn:41::41:
1. puf kesin çok fiyatlı:18: ama 2. belkii azdır:40:
[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/2646/183011748327jpdzc.jpg
ohh afiyet olsun canım
aynen öyle eridim gittim sinirdenama evime geçtim bugün rahatım artık oh be karışan yok
olurum tabi canımoğlumun kötü alışkanlığıda yok sadece süt içiyor
çok güzeller yatak odam müsait olsa bende alırdım
melikeye ne oldu arkidişler ?????
cnm melike ufak bi ceza almış merak etmeyin bu gece aranıza dönecek genesize haber vermemi istedi
arkadaşlar arada yazıyorum ben de size:) çalışıyorum fırsat buldukça yazıyorum evde net yok haftasonları da kopuyorum o yüzden
Cıvıl cıvıl ne güzel 2009 gelinleri anne olanlar hamile olanlar çok güzel :)) önceden kiradayız diye diyordum uzun yıllar çocuk düşünmem ama şimdi istiyorum ama.....iğne korkum var bunu yenmem gerekiyor.hastanelere girince nefesim daralıyor nefes alamıyorum kan veremiyorum iğne olamıyorum.sağlık problemlerimi halletmek için jkan verip ağrılarımın nedenini bir öğrensem ben de bebeşim olsun diye çalışmalara başlamak istiyorum ama nasıl yenicem bilmiyorum yıllardır uğraşıyorum(8
sağol canımcım merak ettimde
aa iyi 3 kilo verilir cnm sen bu sinirler devam edrsen verirsin
kız sa yafrum
bi düşünürüz:)
ii kaynana olurmusun ki acabaaa:44:
hşg. cnm allah bağışlasın:)
amin allah hepiciğimize sabır versin her konuda sende takmaa kafanaa cnm
artık az tkalım çok takmayalım
yoksa hasta oliverces:)
bakınnnnn bakınnn ben ne beğendim yatakodama almak istiyorum yaaa
hem yatakodasıyla bebek odasını aynı yerde yaparsam emzirme koltuğuda olmuş olur:81:
bihterin koltuğunada benziyor pembişe hatırlayanlar vardır
kızlarr sizcee bunlar ne kadardır.....
bulamıyorumda piyasadaa
acaba marangoza yaptırtıp kaplatsak dahamı pahalı olur hoff:23::5:
belki çok kullanışlı değiller ama beni acayip cezbediyor
çok pahalıysa para kıyamam ben cimri diyo bana eşimm:)
sen baba olsan çocukların aç kalır diyo banaa:60:
soruyorum sana koca
para biriktirmek suçmu uleyn:41::41:
1. puf kesin çok fiyatlı:18: ama 2. belkii azdır:40:
[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/2646/183011748327jpdzc.jpg
Merhabalar
Ben de 2009 ağustosta evlendim. Şimdi dört aylık bir öğlum var. Öğretmenim ama bebeğime bakmak için izne ayrıldım.
Kızlar iyiakşamlar napıyosunuz?bugün eşimin dogumgünübirazdan eşimin arkadaşı eşi gelicek onun telaşındayım misafir geliyor girerim yine misafir gdiince görüşürüz kendinize iyi bakın
iyiyim bebişim işi gücü astım takılıyorum akşama yatılı misafirim gelecek evde bi kaşık bi şey yokeve gidip yemekmi yapıcam temizlikmi yapacam nasıl yetişcem bilmiyorum
sanırım yine annemi devreye sokucam o yapıp getiriversin anne olmak kolaymıYarında arkadaşa gidicez sabah misafirleri kahvaltıdan uğurlayıp çıkcas bu hafta sonuda dolu anlayacağın gerçi yumurtalarımın zamanı geçti bi dahaki aya kısmet
canımcım bende çok korkuyorum ama eşim sağolsun elimden tutup bi şekilde bana iğne yaptırtıyor ben ne kadar kendimi paralasamda bi şekilde ikna ediyor...bence bir an önce psikoloğa gitmelisin çünkü eninde sonunda olmak zorunda kalacaksın helede bebek için bir dünya test mest yapıyorlarmış bence ihmal etme...kiminin asansör korkusu vardır kiminin karanlık seninde iğneyle alakalı korkuların var bir uzmandan yardım almalısın ihmal etme bence bebişim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?