2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

cnm geçmiş olsun ben 3 buçuk aylık hamileyim daha 2 kere iğne yedim :)
ve her ayda testlerim var yiyicemde arkamda
ama nedense korkasım yok fazla
ilginç sen neden bukadar korkuyorsun kii
inş. sende bizim gibi anne adayı olursun birgünn
korkunu yenmeye çalış ama
yoksaa önünde yiyiceğin iğne sayısı çok :2:

cnm melike ufak bi ceza almış merak etmeyin bu gece aranıza dönecek gene size haber vermemi istedi

siteden sanırım iyi gelsinde aramıza sorun yok cnm

cnm sninde yenmen lazım birde bebek istiyorsun
aaa bebek istemek öyle kolay değil:)))

seyma çok güzel gerçekten bayıldım ama benim yatak odam da yer yok iii düşünmüşsün cnm
güzel olur bebek emzirme koltuğu yatak tepsinda kanepede zor oluyor

iyiyim cnm ben napıyım testlerle uğraşıyorum bebek için
hepsi iyi çıktı şükürler olsunn
öyle iştee valla
sen nasılsın cnmmm
evt ben bu kanepe tarzı puflara aşıkım aşık :)))

Alevesen cnm bu sorun çocuklukta yaşadığın birsey yüzünden mi oldu
psikiyatri hiçbirsey sölemedi mi sadece ilaç verip gönderdi mi seni

canımcım allah aranızı hiç bozmasın bi ömür hep böyle olun elti çok büyük bir sorun inşallah senin elti benimki gibi fettan çıkmaz ben küçük gelinim eltimin lafını dinleseydim şu an kocişimle evli olamazdım daha ilk görüşmede kötülemediği kimse kalmadı sanki kendi mükemmelmiş gibi ama allah herkesin gönlüne göre veriyor inşallah yawrum senin eltinde çok iyi biri olur arkadaşlık edersiniz bende çok isterdim ama olmadı benden uzak allaha yakın olsun diyorum

slm venüs nasıl geçti haftasonun cnm
cnm adın ne acaba senin

çok yorucuydu ama zevkliydide c.tesi yatılı misafirlerim vardı pazar sabahı kahvaltıdan sonra gittiler 1,5 yaşında minicik bi oğluşları vardı anam erkek çocuk sevmem derdim öldüm bittim sevdirmiyor birde yere yatırıp zorla sevdim bütün gece peşimde pıtır pıtır dolaştı durdu ben arkamı dönüncede utanıp kaçıyor beni taklit ediyor Allahım nasıl güzel bi duygudur öyle evde minicik yawrun dolaşacak heryeri dağıttı döktü yer gök oyuncak oldu nasıl temizlerim artık evi bilmiyorum pazar sabahı çıktık beraber evden arkadaşlara gittik bi daha eve dönmedik direk işe geldim akşam artık başlayacağım temizliğe annelik duyguları yine tavan yaptı bende

cnm yaw bilmiyom artık işte bakacağız bakalım gelecek
ne gösterecek
gerçeği yakın olmayınca iii oluyor bizde yakın olmayacağız birbirimize
belki sevgili oluruz

hayırlısıyla en kısa zamanda sana da versin allah cnm bebiş

Alevesen cnm bu sorun çocuklukta yaşadığın birsey yüzünden mi oldu
psikiyatri hiçbirsey sölemedi mi sadece ilaç verip gönderdi mi seni

hastanede vakit yok dedi muayenehaneye gelmen gerek dedi.fobiden ziyade endişe bozukluğu olabilir ama konuşmamız lazım dedi o hafta gidemedim muayene ücreti 250 tl idi.öyle kaldı ilaca bu hafta başlayıp haftaya gidim diyorum iyi bir psıkıyatrist olduğunu duydum .

Son düzenleme:
cnm sninde yenmen lazım birde bebek istiyorsun
aaa bebek istemek öyle kolay değil:)))

seymacım korksamda yaptırıyorum artık elimden geldiğince erteliyorum ama eşim anlar anlamaz hemen götürüp yaptırıyor bebek olayındada sanırım aynısı olacak benden çok eşim takip edecek herşeyi götürüp ne gerekiyosa yaptıracak bilmiyorumki belki benimki biraz mızmızlık acımadığını biliyorum ama yinede psikolojik korkutuyorum kendimi annem hep der sen hele bi anne olda ben görecem seni bebişin için nasıl koşa koşa hastaneye gidiyosun kimseyi beklemeden soluğu hastanede alırsın diyo sanırım öyle olur hatun ne dediyse çıkıyor maşallah beni benden iyi tanıyor annem

istanbul avrupa yakasında ikitellide oturuyom cnm
sen ist nerde

arkadaşlar sizden bir ricam var vajinusmus konusunda vajinusmuslu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz yenenler olarak...ama az önce bir arkadaş geldi ve kızlık zarının bozulurken çok acıdğını o acıyı asla unutamayacağını falan yazdı normal olarak çok etkilendiler çoğu egzersizleri bile bırakabilir sizler eğer ilk gecenizi onları korkutmayacak bi şekilde anlatırsanız belki gerçekten acımadığına inanırlar biliyorum çok özel bi durum ama yazık günah aylardır savaş veren bir sürü arkadaş var şimdi hepsi tepe taklak oldu...isterseniz paylaşabilirseniz sevinirim yalnız kan yerine kırmızı yazın çünkü kan diye görünce bile korkuyorlar....teşekkür ederim....

Slm alaseven çok zor cnm inş başarırsın cnm

seyma nasıl cnm

anlamadım cnm :/

SLM kızlarr napıyosunuz
bugun bacağım çok ağrıyo sabahtan berı
sabahta kramp gırdı çok fena
napcam ben bu bacakla bılmıyom vallaha
ınşallah geçer şu anda koycak yer bulamıyom
ındırıyom olmuyo kaldırıyom olmuyo offf off

slm kızlarrrr ben geldimmmmmm
yaa buranın linkini bırakıyodum bazı baska topiklere o yüzden birisiii her kimse tabi onu bilemicem de beni şikayet etmiş saolsun o yüzden girişte yapamadım bigün ceza verilmişşş neyse saglık olsun diyorum....

aa geçmış olsun arkadaşım bızde senı goremedık merak ettıkdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…