- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.181
arkadaşlar arada yazıyorum ben de size:) çalışıyorum fırsat buldukça yazıyorum evde net yok haftasonları da kopuyorum o yüzden
Cıvıl cıvıl ne güzel 2009 gelinleri anne olanlar hamile olanlar çok güzel :)) önceden kiradayız diye diyordum uzun yıllar çocuk düşünmem ama şimdi istiyorum ama.....iğne korkum var bunu yenmem gerekiyor.hastanelere girince nefesim daralıyor nefes alamıyorum kan veremiyorum iğne olamıyorum.sağlık problemlerimi halletmek için jkan verip ağrılarımın nedenini bir öğrensem ben de bebeşim olsun diye çalışmalara başlamak istiyorum ama nasıl yenicem bilmiyorum yıllardır uğraşıyorum(8
cnm melike ufak bi ceza almış merak etmeyin bu gece aranıza dönecek genesize haber vermemi istedi
canımcım bende çok korkuyorum ama eşim sağolsun elimden tutup bi şekilde bana iğne yaptırtıyor ben ne kadar kendimi paralasamda bi şekilde ikna ediyor...bence bir an önce psikoloğa gitmelisin çünkü eninde sonunda olmak zorunda kalacaksın helede bebek için bir dünya test mest yapıyorlarmış bence ihmal etme...kiminin asansör korkusu vardır kiminin karanlık seninde iğneyle alakalı korkuların var bir uzmandan yardım almalısın ihmal etme bence bebişim....
merhaba kızlar uzun zamandır giremedim ne kadar çok muhhabbet edilmiş
yeni gelen arakdaşlar hoşgeldiniz hepiniz
melikeciğim nasıl cnm ne cezası aldın cnm benim
seyma sen nasılsın cnm benim hamilelik nasıl gidiyor
zehra sen nasılsın cnm
seyma çok güzel gerçekten bayıldım ama benim yatak odam da yer yok iii düşünmüşsün cnm
güzel olur bebek emzirme koltuğu yatak tepsinda kanepede zor oluyor
slm alaseven çok zor cnm inş başarırsın cnm
seyma nasıl cnm
kızlar geçmişi okudum kayınvalide sorunlarını
allah size kolaylı versin cnmlarım allaha şükür
bende daha hiç sorun yaşamadım evlendiğimden beri ne kayınvalidem nede
kayınpederimle eşim 2 erkek olduğu için benide kendi kızlar gibi
oldum tabi kaynım evlenince ne olur bilmiyom şu an çin hersey
yolunda gelecek ne gösterir bilmem
kayınvalidem bana diyor ki ben kayınvalidemden çok çektim kızım asla sana
kayınvalidelik değil annenim ben senin diyor
gerçektende öle davranıyor içi ne ise dışıda aynı
inş hep öle olur
slm venüs nasıl geçti haftasonun cnm
cnm adın ne acaba senin
canımcım allah aranızı hiç bozmasın bi ömür hep böyle olunElti çok büyük bir sorun inşallah senin elti benimki gibi fettan çıkmaz ben küçük gelinim eltimin lafını dinleseydim şu an kocişimle evli olamazdım daha ilk görüşmede kötülemediği kimse kalmadı sanki kendi mükemmelmiş gibi ama allah herkesin gönlüne göre veriyor inşallah yawrum senin eltinde çok iyi biri olur arkadaşlık edersiniz bende çok isterdim ama olmadı benden uzak allaha yakın olsun diyorum
çok yorucuydu ama zevkliydide c.tesi yatılı misafirlerim vardı pazar sabahı kahvaltıdan sonra gittiler 1,5 yaşında minicik bi oğluşları vardı anam erkek çocuk sevmem derdim öldüm bittim sevdirmiyor birde yere yatırıp zorla sevdim bütün gece peşimde pıtır pıtır dolaştı durdu ben arkamı dönüncede utanıp kaçıyor beni taklit ediyor allahım nasıl güzel bi duygudur öyle evde minicik yawrun dolaşacak heryeri dağıttı döktü yer gök oyuncak oldu nasıl temizlerim artık evi bilmiyorum pazar sabahı çıktık beraber evden arkadaşlara gittik bi daha eve dönmedik direk işe geldim akşam artık başlayacağım temizliğeannelik duyguları yine tavan yaptı bende
Alevesen cnm bu sorun çocuklukta yaşadığın birsey yüzünden mi oldu
psikiyatri hiçbirsey sölemedi mi sadece ilaç verip gönderdi mi seni
cnm geçmiş olsun ben 3 buçuk aylık hamileyim daha 2 kere iğne yedim :)
ve her ayda testlerim var yiyicemde arkamda
ama nedense korkasım yok fazla
ilginç sen neden bukadar korkuyorsun kii
inş. sende bizim gibi anne adayı olursun birgünn
korkunu yenmeye çalış ama
yoksaa önünde yiyiceğin iğne sayısı çok :2:
evet canım gerçekten çok ilginç ama elimde değil.hayatımın kabusu bu korkum .sağlığım bozuluyor tedavi olamıyorum doktora gidemiyorum.anne olmayı çok istiyorum genç anne olmak hep isteğimdi.ama şu illeti yenemiyorum
Slm venüsten sen nerde oturuyon cnm
cnm sninde yenmen lazım birde bebek istiyorsun
aaa bebek istemek öyle kolay değil:)))
seymacım korksamda yaptırıyorum artık elimden geldiğince erteliyorum ama eşim anlar anlamaz hemen götürüp yaptırıyor bebek olayındada sanırım aynısı olacak benden çok eşim takip edecek herşeyi götürüp ne gerekiyosa yaptıracak bilmiyorumki belki benimki biraz mızmızlık acımadığını biliyorum ama yinede psikolojik korkutuyorum kendimiAnnem hep der sen hele bi anne olda ben görecem seni bebişin için nasıl koşa koşa hastaneye gidiyosun kimseyi beklemeden soluğu hastanede alırsın diyo sanırım öyle olur hatun ne dediyse çıkıyor maşallah Beni benden iyi tanıyor annem
Slm alaseven çok zor cnm inş başarırsın cnm
seyma nasıl cnm
hastanede vakit yok dedi muayenehaneye gelmen gerek dedi.fobiden ziyade endişe bozukluğu olabilir ama konuşmamız lazım dedi o hafta gidemedim muayene ücreti 250 tl idi.öyle kaldı ilaca bu hafta başlayıp haftaya gidim diyorum iyi bir psıkıyatrist olduğunu duydum .
cnm geçmiş olsun ben 3 buçuk aylık hamileyim daha 2 kere iğne yedim :)
ve her ayda testlerim var yiyicemde arkamda
ama nedense korkasım yok fazla
ilginç sen neden bukadar korkuyorsun kii
inş. sende bizim gibi anne adayı olursun birgünn
korkunu yenmeye çalış ama
yoksaa önünde yiyiceğin iğne sayısı çok :2:
evet canım gerçekten çok ilginç ama elimde değil.hayatımın kabusu bu korkum .sağlığım bozuluyor tedavi olamıyorum doktora gidemiyorum.anne olmayı çok istiyorum genç anne olmak hep isteğimdi.ama şu illeti yenemiyorum
cnm inş. yenersin kısa zamanda
dualarım seninle
seymacım korksamda yaptırıyorum artık elimden geldiğince erteliyorum ama eşim anlar anlamaz hemen götürüp yaptırıyor bebek olayındada sanırım aynısı olacak benden çok eşim takip edecek herşeyi götürüp ne gerekiyosa yaptıracak bilmiyorumki belki benimki biraz mızmızlık acımadığını biliyorum ama yinede psikolojik korkutuyorum kendimiannem hep der sen hele bi anne olda ben görecem seni bebişin için nasıl koşa koşa hastaneye gidiyosun kimseyi beklemeden soluğu hastanede alırsın diyo sanırım öyle olur hatun ne dediyse çıkıyor maşallah beni benden iyi tanıyor annem
annen seni tabi senden ii tanır cnmm sende anne ol görürsün
inş. sende yenersn cnm bi bebeğim olsunda kendini unutursun
ben şimdi her ay kan vericemm
troit takibi
allah bağışlasın cnm
aramıza hoşgeldin
dünyanın en güzel mesleği öğretmenlik
slm kızlarrrr ben geldimmmmmm
yaa buranın linkini bırakıyodum bazı baska topiklere o yüzden birisiii her kimse tabi onu bilemicem de beni şikayet etmiş saolsun o yüzden girişte yapamadım bigün ceza verilmişşş neyse saglık olsun diyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?