2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

iyi akşamlar arkadaşlar
moralim çok bozuk bugün doktora gittik 2,5 aylık oğluma sünnet yapılması gerekiyor dediler

iyiakşamlar nasılsınız arkadaşlar benimde bugün tüm günüm hastanede geçtifakülteye gittik çocuk tedavisi için.kan alındı hormon testi yapıldı.kızlar hormonum normal çıktıda prolaktinim yüksek çıktı 106 larda doktor endrokolojiye yönlendirdi orda emar çekilicekmiş prolaktin hormonumda ilaçla düşürülerek takibe alınacak.biz belli müddet daha çocuk olayını erteledik.eşim biraz daha toparlanalım madden manevi öle daha iyi olur dedi bende mantıklı buldum.hem adetlerim düzenleşir hemde prolaktin hormonu normale dönerse daha iyi tedavi sonucu elde ederiz Allahım hayırlısını versin.bu hormon yüksek çıkınca korktum kızlarAllahım tüm hastalra acil şifalar versin.Melikecigim bozma moralini canım boşver takma kafana.Melikem sen aşılama olmadanmı klomenlemi hamile kaldın?

iyi akşamlar arkadaşlar
moralim çok bozuk bugün doktora gittik 2,5 aylık oğluma sünnet yapılması gerekiyor dediler

Canım geçmiş olsun ogluşuna Allah acil şifalar versin.inşllh bi sorun olmaz vardır bir bildikleri saglıgı için böylesi daha iyiyse yaptır sünnetini annesi Allah bağışlasın

evet canım bozmuyom gece bozdum yeterince zaten o kişi de kimse rabbime haval ettim bide hamileyim yanii çok üzüldüm aksam siteye giriş yapamayınca yok kusum sadece serephone adında bi klomen kullandım ve o ay hamile kaldım cok sükür darısıda sana olsun inşlalah tatlışım benimm

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun ogluşuna Allah acil şifalar versin.inşllh bi sorun olmaz vardır bir bildikleri saglıgı için böylesi daha iyiyse yaptır sünnetini annesi Allah bağışlasın

sağol tatlım sanada geçmiş olsun
inşallah canım yaa darlık varmış ucunda sancı yapıyormuş oğluma sünnet olursa düzelirmiş ama daha çok küçük ağlıyorum sabahtan beri Allah hepimize acil şifalar versin amin canımın içi

iyi akşamlar arkadaşlar

uzulme tatlım sağlığı ıçın gereklıyse yaptır tabı ınşallah sorun olmaz bebişe.

canım hayırlısı olsun senın ıçın ınşallah tedavıye gerek kalmadan da olur bebegın.aminnn

boşver canım hain insan bulurcezasını aramızdasın yine çok şükür üzme tatlı canını keyfine bak canım benim.ay negüzel mşllh hamile kalmışsın hemen sagol canım benim amin inşllh

teşk ederim canım benim aglama üzme kendini .nasıl olsa büyüncede olucaktı.Allah böyle kısmet etmiş annesi üzme kendini inşllh çabucak iyileşir

boşver canım hain insan bulurcezasını aramızdasın yine çok şükür üzme tatlı canını keyfine bak canım benim.ay negüzel mşllh hamile kalmışsın hemen sagol canım benim amin inşllh

evet canım bulsun inşallah beni böle hamile halimde kim üzdüyse

Son düzenleme:

çok teşk ederim canım benim amin inşllh hepimiz için canım.sen nasılsın keyfin nasıl?

Endişelenme canım. Hatta şanslı bile sayılırsınız. Bazı bebekler daha doğar doğmaz sünnet oluyorlar. Hem daha yürüyemediği için çok çabuk iyileşiyorlar, yattıkları yerden. Benim bebeğim dört aylık ama daha sünnet olmadı sünnetle ilgil birsürü şey okudum ve anladım ki ne kadar erken o kadar iyi. Hiç endişelenme tatlım. Çarçabuk iyileşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…