- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.221
iyiakşamlar nasılsınız arkadaşlar benimde bugün tüm günüm hastanede geçtifakülteye gittik çocuk tedavisi için.kan alındı hormon testi yapıldı.kızlar hormonum normal çıktıda prolaktinim yüksek çıktı 106 larda doktor endrokolojiye yönlendirdi orda emar çekilicekmiş prolaktin hormonumda ilaçla düşürülerek takibe alınacak.biz belli müddet daha çocuk olayını erteledik.eşim biraz daha toparlanalım madden manevi öle daha iyi olur dedi bende mantıklı buldum.hem adetlerim düzenleşir hemde prolaktin hormonu normale dönerse daha iyi tedavi sonucu elde ederiz Allahım hayırlısını versin.bu hormon yüksek çıkınca korktum kızlar Allahım tüm hastalra acil şifalar versin.Melikecigim bozma moralini canım boşver takma kafana.Melikem sen aşılama olmadanmı klomenlemi hamile kaldın?
sağol tatlım sanada geçmiş olsun
inşallah canım yaa darlık varmış ucunda sancı yapıyormuş oğlumasünnet olursa düzelirmiş ama daha çok küçük ağlıyorum sabahtan beri Allah hepimize acil şifalar versin amin canımın içi
günaydın arkadaşlar melikecim hoşgeldin.seni gördüğüme sevindim canım
çokkk tesekkürler bitanem benimmmm naber nasılsın kusummm
günaydın arkadaşlar melikecim hoşgeldin.seni gördüğüme sevindim canım
çokkk tesekkürler bitanem benimmmm naber nasılsın kusummm
hiç iyi değilim dünden beri şiddetli mide bulantım var çok kötüyüm ve bir şeye dikkat ettim ben sanki adet olmadan 1-2 hafta önce mide bulantısı çekiyorum ben :2: 3 aydır böyle oluyor çünkü geçen aylarda şüphelenip test bile yapmıştım o zaman günüm de geçmişti.belki kaza olmuştur diye.ama benim normalde de midem rahatsız bu ağrıları bulantıları tanıyorum.kist olunca da bulantı yaparmış onu düşünüyorum.
hiç iyi değilim dünden beri şiddetli mide bulantım var çok kötüyüm ve bir şeye dikkat ettim ben sanki adet olmadan 1-2 hafta önce mide bulantısı çekiyorum ben :2: 3 aydır böyle oluyor çünkü geçen aylarda şüphelenip test bile yapmıştım o zaman günüm de geçmişti.belki kaza olmuştur diye.ama benim normalde de midem rahatsız bu ağrıları bulantıları tanıyorum.kist olunca da bulantı yaparmış onu düşünüyorum.
aaaa belki hamilesindir canım istiyomusun test yap yine kusum hiç belli ollmaz çok gecmiş olsun teyzesi biz cok acıktık geliriz yine çoköptük seniii çok gecmiş olsunn
aaaa belki hamilesindir canım istiyomusun test yap yine kusum hiç belli ollmaz çok gecmiş olsun teyzesi biz cok acıktık geliriz yine çoköptük seniii çok gecmiş olsunn
teyzesi yesin onu ye annesi bebişimizi iyi besle kendini de tabii ki..bu arada bugün sabah çok az ekmek yedim midem hiçbişey almıyor açlıktan bayılcam ya da ağrıdan
yok canım sanmıyorum daha önce de oldum böyle hem korunuyoruz ama hap kullanmıyorum o bazen soru işareti oluyor kafamda test yapıyorum.yarın sabah dahiliye doktorunaa gidicem midem rahatsız benim normalde de ondan sanırım .bir idrar testi isterim belki her ihtimale karşı .ama daha önce de yaşadım bunları ben mide rahatsızlığı çok pis bişey
teyzesi yesin onu ye annesi bebişimizi iyi besle kendini de tabii ki..bu arada bugün sabah çok az ekmek yedim midem hiçbişey almıyor açlıktan bayılcam ya da ağrıdan
yok canım sanmıyorum daha önce de oldum böyle hem korunuyoruz ama hap kullanmıyorum o bazen soru işareti oluyor kafamda test yapıyorum.yarın sabah dahiliye doktorunaa gidicem midem rahatsız benim normalde de ondan sanırım .bir idrar testi isterim belki her ihtimale karşı .ama daha önce de yaşadım bunları ben mide rahatsızlığı çok pis bişey
ayy canım benim kıyamam çok gecmiş olsun bizde öglenden beri iş yaptık kuzusumla yorulduk vallaa eşim allahtan dısardan getircek yemegimizi çok acıktık bizee kolaymı bi sürü enerji harcadık bebegemle canımm
rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah
çok geçmiş olsun tatlım....canım adet öncesi mide bulantısı bendede var sabahtan beri 3 defa istifrar ettim ama benimkinin sebebi migrenmiş nörolog öyle söyledi...sabahtan beri elim ayağım buz gibi sudan bile midem bulanıyor artık akşam olsada eve gitsem dkları sayıyorum aksi gibi zaman geçmiyor ...
ayy canım benim kıyamam çok gecmiş olsun bizde öglenden beri iş yaptık kuzusumla yorulduk vallaa eşim allahtan dısardan getircek yemegimizi çok acıktık bizee kolaymı bi sürü enerji harcadık bebegemle canımm
rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah
kıyamam size yoruldunuz mu
amin canım sağol iyi dileklerin için
çok geçmiş olsun tatlım....canım adet öncesi mide bulantısı bendede var sabahtan beri 3 defa istifrar ettim ama benimkinin sebebi migrenmiş nörolog öyle söyledi...sabahtan beri elim ayağım buz gibi sudan bile midem bulanıyor artık akşam olsada eve gitsem dkları sayıyorum aksi gibi zaman geçmiyor ...
sağol canım sana da geçmiş olsun ben kendimi zor tutuyorum istifra etmeyeyim diye.daha önce gastrit tedavisi görmüştüm.acaba o mu.yoksa dikkat ettiğim gibi adet öncesi çektiğim bulantı mıkistten de korkuyorum o da bulantı yaparmış bel ağrısı bir de bende ikisi de var .kadın hastalıkları doktorun ahiç gitmedim evlendikten sonra ona da cesaret edip gitmem gerekli:18:
ben de çalışıyorum 7 de çıkıyorum iğrenç ya dayanamıyorum ağlaya ağlaya çalıştım bugün
sağol canım sana da geçmiş olsun ben kendimi zor tutuyorum istifra etmeyeyim diye.daha önce gastrit tedavisi görmüştüm.acaba o mu.yoksa dikkat ettiğim gibi adet öncesi çektiğim bulantı mıkistten de korkuyorum o da bulantı yaparmış bel ağrısı bir de bende ikisi de var .kadın hastalıkları doktorun ahiç gitmedim evlendikten sonra ona da cesaret edip gitmem gerekli:18:
ben de çalışıyorum 7 de çıkıyorum iğrenç ya dayanamıyorum ağlaya ağlaya çalıştım bugün
walla canım bilirim o bel ağrısını çekilir gibi değil Allahım acil şifalar versin sana zor hele ki iş yerinde çekmek işkence gibi....Allaha şükürler olsun 6 aydır çekmiyorum benim bel ağrımın sebebi mantar/enfeksiyon ve kanımda mikrop varmış ondanmış ilaç kullandım artık bel ağrım yok oldunormal halim böyle bide hamile olsam ne olacak şirkettekiler diyor aylardır gidip gidip kusuyorsun hala yok bebek :84: inşallah kist falan çıkmaz canımcım...bendede gastrit başlangıcı vardı ama mideyle ilgilide bi şikayetim yok bu aralar...tek derdim migren ağrıları ve istifrar etmek son 2 yıldır hayatımdan çıkaramadım gitti şu bulantıyı
çok geçmiş olsun canım...bişey sorucam ben hiç anlamıyorum bu hamilelik durumlarından mesela klomen ne ? neden kullanılıyor ? hamile kalmadan önce hormon testimi yapılmalı anacım benden anne falan olmaz benim dünyadan haberim yok daha
canım geçmiş olsun dedigin belirtiler adet önceside olabilir yada kadınsal bir rahatsızlıkta olabilir doktora git bence.çekinicek bişey yok canım herşey saglıgımız için napalım
Teşekkür ederim canım, nasılsın? Senin var mı bebeğin?
iyi akşamlar arkadaşlar
moralim çok bozuk bugün doktora gittik 2,5 aylık oğluma sünnet yapılması gerekiyor dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?