2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

günaydın arkadaşlar melikecim hoşgeldin.seni gördüğüme sevindim canım

derya arkadaşımıza yazıyorum bebeğin için hiç üzülme bence de erken sünnet olması daha iyi.ablamın oğlu da bir tıkanıklık vardı sanırım öyle hatırlıyorum 5 yıl geçti çünkü 4-5 aylıkken yapılmak zorunda kalındı emin ol daha rahat atlatacak sünnet külotları var sonuçta yatan bebek daha kolay olucak.gönlünü ferah tut .

çok geçmiş olsun canım...bişey sorucam ben hiç anlamıyorum bu hamilelik durumlarından mesela klomen ne ? neden kullanılıyor ? hamile kalmadan önce hormon testimi yapılmalı anacım benden anne falan olmaz benim dünyadan haberim yok daha

canımcım çok geçmiş olsun bebişin zaten acı çekiyomuş canım bir an önce yapılırsa rahatlar en azından ama zor tabi bende olsam korkardım ama yapacak bi şey yok eninde sonunda sünnet olacaktı senin bebiş bir an önce bitiricek bu işi baksana ...

Son düzenleme:

canım çok teşkler. niye öle diyosun kendine annelik herkze yakışır bilmemen dogal canım sorarak okuyarak ögreniyosun zaten.canım be nce her bayan hamile kalmadan önce özelllikle bendeki gibi adet düzensizligi varsa hormonlarına baktırmalı canım.klomende dogal yolla hamile kalamıyorsan kendiliginden yani klomen stratla yumurtalarını çatlatmak için verdikleri bir ilaç canım.inşllh Allahım gönlümüze göre verir hepimizin

iyiakşamlar arkadaşlar napıyosunuz bakalım?Umarım iyisinizdir hepiniz.Melikecim kendini çok yorma canım.beslenmenide ihmal etme işini yavaş yavaş yaparsın canımBende bugün gündeydim komşularla aramızda gün yapıyoruz güzel vakit geçti iyi oluyo böyle toplanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…