2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Bizim de birsürü borcumuz vardı , rızkıyla geliyor canım merak etme. Çok iistiyorsanız yapın hemen....

Bizim de birsürü borcumuz vardı , rızkıyla geliyor canım merak etme. Çok iistiyorsanız yapın hemen....

öle de cnm yinede zor işte birde işten çıkmak gerekirse o zaman zor olur be
cnm bakalım gelecek ne gösterecek allah artmasın isteyince hemen versin
olmayanlarada allah versin tez zamanda inş

Son düzenleme:

sağolun sizler sayesinde öğreniyorum bebişim bende adet düzenliği yok Allaha şükür sadece geçen ay 4 gün önceden geldi ilk defa erken geliyor ama ara sıra olurmuş böyle şeyler eğer ilaç falan alınıyorsa değişiklik olabilirmiş diyorlar...o zaman ben 6 ay korunmadan ilişkiye girecem sonrasında olmazsa dr gidicem şimdilik bişey yapmama gerek yok sanki ??? birde ben demir eksikliği için ilaç kullanıyorum olduki hamile kaldım bunun zararı olurmu ???

slm sekerlerrrrr
bende bugün doktora gittimm bu defa devlete önce kadın doguma sonra radyolojiyee ve sonraa ögrendimki oglum olucakmış iki doktor amcasıda pipisi burda dediii:94: biz kız derken meger o erkekmiş alındı yawrucak şimdii hakkımızda hayırlısı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu

hoşgeldin tatlım benimmmm allah analı babalı büyütsün inşşş darısıda bize olsun kuzusummmm
bu arada kusum gelmişken cizelgemide düzeltirsin dimi benim oglum olucakmış mavi renk olsun su bebekte erkek bebek olsun emi kuzusum çok saol şimdiden canım hemşom benimm

canım benimmm gözün aydın.artık biliyorsun ne güzel :))) hazırlıklar yapmaya ufak ufak başlarsın ay ben bile çok heyecanlandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…