- 3 Kasım 2010
- 4.327
- 406
- 173
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.241
iii akşamlar bahar nasılsın cnm
iyiakşamlar canım teşkler iyyim çekirdek çıtlıyorum tvnin karşısındasen nasılsın iyimisin canım
iiii bende cnm pc başındayım işte eşimde tv başında
Allah iyilik versin canım
Bizim de birsürü borcumuz vardı , rızkıyla geliyor canım merak etme. Çok iistiyorsanız yapın hemen....
walla canım bilirim o bel ağrısını çekilir gibi değil Allahım acil şifalar versin sana zor hele ki iş yerinde çekmek işkence gibi....Allaha şükürler olsun 6 aydır çekmiyorum benim bel ağrımın sebebi mantar/enfeksiyon ve kanımda mikrop varmış ondanmış ilaç kullandım artık bel ağrım yok oldunormal halim böyle bide hamile olsam ne olacak şirkettekiler diyor aylardır gidip gidip kusuyorsun hala yok bebek :84: inşallah kist falan çıkmaz canımcım...bendede gastrit başlangıcı vardı ama mideyle ilgilide bi şikayetim yok bu aralar...tek derdim migren ağrıları ve istifrar etmek son 2 yıldır hayatımdan çıkaramadım gitti şu bulantıyı
ben de çok hastalanıyorum ama ben iğne korkum yüzünden kan veremediğim için tedavi olamıyorumama yanlarım da ağrıyor kadın hastalıklarından şüpheleniyorum gidicem bu hafta hastalanıcam sonraki hafta gidicem inşallah.bu sabah da dahiliye ye midem için gidicektim ama olmadı işte terslik oldu burda olmam gerekti randevu da almıştım
canım sana da Allah şifa versin sıkma tatlı canını rahat ol bi bakmışsın bebek gelmiş :)))
canım geçmiş olsun dedigin belirtiler adet önceside olabilir yada kadınsal bir rahatsızlıkta olabilir doktora git bence.çekinicek bişey yok canım herşey saglıgımız için napalım
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.benim iğne korkum var ve garip böyle korkularım ama kadı doğum uzmanına gözükmem şart ileride bebek düşündüğümde önüme engel çıksın istemiyorum :2:
canım çok teşkler. niye öle diyosun kendine annelik herkze yakışır bilmemen dogal canım sorarak okuyarak ögreniyosun zaten.canım be nce her bayan hamile kalmadan önce özelllikle bendeki gibi adet düzensizligi varsa hormonlarına baktırmalı canım.klomende dogal yolla hamile kalamıyorsan kendiliginden yani klomen stratla yumurtalarını çatlatmak için verdikleri bir ilaç canım.inşllh Allahım gönlümüze göre verir hepimizin
ben de çok hastalanıyorum ama ben iğne korkum yüzünden kan veremediğim için tedavi olamıyorumama yanlarım da ağrıyor kadın hastalıklarından şüpheleniyorum gidicem bu hafta hastalanıcam sonraki hafta gidicem inşallah.bu sabah da dahiliye ye midem için gidicektim ama olmadı işte terslik oldu burda olmam gerekti randevu da almıştım
canım sana da Allah şifa versin sıkma tatlı canını rahat ol bi bakmışsın bebek gelmiş :)))
anacımmmm ewlenmeden önce hiç bişeyciğim yoktu ne olduysa evlendikten sonra oldu gözlerimde kuruluk çıktı damla kullanmak zorundayım migrenim azdı sürekli ilacı yanımda bulundurmalıyım gastrit için dolapta ilacım var sürekli yok vitamin eksikliği yok demir ilacı eczaneyi geçtim artıkAllah hepimize acil şifalar versin diyorum
anacımmmm ewlenmeden önce hiç bişeyciğim yoktu ne olduysa evlendikten sonra oldu gözlerimde kuruluk çıktı damla kullanmak zorundayım migrenim azdı sürekli ilacı yanımda bulundurmalıyım gastrit için dolapta ilacım var sürekli yok vitamin eksikliği yok demir ilacı eczaneyi geçtim artıkAllah hepimize acil şifalar versin diyorum
canım bende de evlendikten sonra şikayetler arttı.iş hayatı ve evlilik aynı anda zor mu geldi ne işim de çok stresli muhasebeciyim bençalıştığım yer biraz düzensiz stresi çok bol bir yer yani Allah hepimize acil şifalar versin canımmm.bana dahiliye doktoru dedi sende demir eksikliği muhtemelen vardır dedi böbrek ve akciğer fonksiyon testleri ve bir sürü test istedi çünkü çom ağrılarım var tiroid problemim olduğundan da çok şüpheleniyor ama tahlilleri yaptıramadım kan veremediğim için .keşke diyorum korkmasam tedavilerimi olsam kiradayız ama boşversem anne olmak için hazırlansam ama ...
kızlar slm nasılsınız biz miniğimle iiyiyiz bibakıp çıkim dedim akşama gelirim yine
teyzeleri kızımın fotosu burdan bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/406369-2011-ocak-bebislerinin-fotolari-8.html
kızlar slm nasılsınız biz miniğimle iiyiyiz bibakıp çıkim dedim akşama gelirim yine
teyzeleri kızımın fotosu burdan bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/406369-2011-ocak-bebislerinin-fotolari-8.html
slm sekerlerrrrr
bende bugün doktora gittimm bu defa devlete önce kadın doguma sonra radyolojiyee ve sonraa ögrendimki oglum olucakmış iki doktor amcasıda pipisi burda dediii:94: biz kız derken meger o erkekmiş alındı yawrucak şimdiihakkımızda hayırlısı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
hoşgeldin melikeciğim cnm nasılsın
canım benimmm gözün aydın.artık biliyorsun ne güzel :))) hazırlıklar yapmaya ufak ufak başlarsın ay ben bile çok heyecanlandım :)
allah razı olsun canım benim ayy sorma aynı bende öleyim tatlışım darısıda size olsun inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?