- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.441
allah kolaylık versin cnm iyiyiz çok şükür allahıma:)
bebiş napsın ya karnı tok keyfi pek
yüzüyor içerlerde
hehe :)
maş cnmmm bayağı büyütmüşsün sen oğluşu
inş. kremle halledilir cnmm
ama hayırlısı olsun öyle diyelimm
aman yarebbiiiiii
6 ay beklemek kabus gibi
allahım allahım sakın beni bekletme 6 ay:)))
ultrasyondan kalkmam pipilimi pipisizmi derim doktora dk başı
valla 12 haftalıkken gittiğimde doktor hiç rahat durmuyo ölçüm yapamıyorum demişti
çıldırttı kadını
bakalım bu sefer neler olucak
insan ultrasyonda filan amaa
görmeyince çok ösledim onuuu
cnm yafrum bnmmmmm
iiyiyiyim cnm bnm
ii bebikte :) sen nasılsınnn gülcan nerelerdesin önceden sık uğrardın
sende kayıp oldun
oh ohh iyi atlattın gününüde sende dk başı eşinle gesmelere gidiyorsun
aman nazar değmesinde benden bilmee
ben önceden eşime yalvarırdım gezmek için
şimdide cnm istemiyor nedense gezmek filann
:)
sen napın kuzu nasılsın bebik nasıll
hareketlerde hissetmeyi yakalayabiliyormusun :)
bende tuhaf bişiler oluyor aradaa
karnımın belirli yerlerii bazı günler bikaç dk sertleşiyo nedense:)
cnmmm uni baby ıslak mendil kokulu değil ama dimiii
saf su yazıyor da üstünde ondan sordum:)
ben yağlı süt içiyorum
ama her akşam içmiyorum
ilk baştan her akşam içiyorum die tiksinti gelmişti
şimdi bazen 2 günde bazen daha çokgeçiyoo
muz yiyin ama kızlar mutlaka bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymişşş
ben yakında muz ağacı çıkarcam içimden
hşg. cnmmmm olur bebişte inş...
siz mutlu olunda
evet kusum o garip şeler bende de oluyo ama ogün doktorada söledimsanki içimde bişi yokmuş gibi dedim oda olur öle seler hissetmeniz çok normal dedi
hakkımızda hayırlısı olsun kusum napalım sen napıon nasılsın bebegemm
hoşgeldin canım sefalar getirdinnnnnnnnnnnslm arkadaşlar bende 2009 yılında evlendim.benide aranıza alırmısınız....
çok tesekkürler bitanem benim ayy canım inanki hep öle bende bugün çok sıkıldım eşimde görevdeydi attım kendimi dısarıyaahoşgeldin arkadaşım.diğer yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler....
melikecim sadece son sayfayı okuyabildim.umarım sınavda başarılı olursun. hamile arkadaşlar inş hamileliginiz ve doğumunuz rahat geçer
şimdi ben anlatım neler yaptım :) fazla girmeiyorum aslında giriyorum ama online oluyorum kendim pc de olmuyorum genel olarak.kızım biraz daha akıllı sanki nazar değmesin maş:)) çok korkuyorum zaten delinin tek.şimdi mama sandalyesi aldık.içinde kendi kendine takılıyor.tabi bu en fazla on beş dakka sürüyor ama o bile yetiyor.evde iyce bunalmaya başladım.eşime saldırıyorum bende sıkıldıkça.en tazesinden dün küstüm koydum tavrımı konuşmadım :) çok çalıştı barışmaya ama yüz vermedim :) nasıl olsa barışırım birazda küs kalım hemen barış barış küslün bir anlamı kalmıyor.ben çok anlattım eee sizler nasılsınız hepinize soruyorum tanıdık tanımadık.zaten kk yı artık sosyal aktivite olarka görmeye başladım.burdan başka konuştum ettim insanlarla kaynaştım yerde kalmadı.
slm bütün kızlar
candan38 aramıza hoşgeldin cnm
yok be seyma giriyom yazılanları okuyup çıkıyom çünkü işte giriyom orda bilgi işleme yakalanmadan okuyup çıkıyom çünkü net açık ama msn ve bu siteler yasak ben gizli giriyom akşamda giriyom kimse olmuyor herhalda diyom bütün kızlar sadece gündüz konusur akşam kimse gelmiyo kk
melike senin ne sınavın var cnm kolay gelsin sana inş başarırsın hee bu arada bebişinin cinsiyet erkekmiş isim düşünmeye başladınız mı cnm
venüsten sen nasılsın cnm benim
derya67 sen nasılsın cnm bu senin fotodaki oğlun mu cnm çok tatlı maşallah
zehracığım korkma cnm allah herseyin kolaylığını veriyor sanki önceden sezeryan doğum varmış kadınlar tarlada kendileri doğum yapıyormuş açıkçası ben hamile değilim ama hemen normal doğum videosu hemde sezeryan douğumu izledim açıkçası kendi adıma konusyom hiç korkmadım
ama yinede sen kendini sakın ol ve onun ilk doğuşun gör
29.12.2010 tarihinde teyzemin kızı normal doğum yaptı onunla konustum tabi kolay değil ama dedi
onu görünce hersey geçiyor sanki yaşanmamış gibi oluyor dedi allah sana kolay doğum nasip etsin inş
zehra kızına isim düşündünüz mü cnm
bahar27 sen nasılsın cnm benim
alevesen cnm senin regl hep böle mi oluyor çok zor yaww gitti cnm doktora beklem belki bir ilaç veririri rahatlarsın
elifçiğim sen nasılsın cnm bebişin nasıl geçiyor günlerin kayınvalidenle elti ne yapıyor yine seni deli ediyorlar mı
cnm onlara inat mutlu ol cnm eşinle onlar yüzünden eşinle kötü olma ve eşinin yanında ol tabi o da senin yanında olmalı hep dua et cnm allah hep bizim yanımızda onları allah havale et
kusum ben işletmeyi 4.e tamamlamaya calışıom ya aöften bakalım sınav nisan 2-3 de inşş hayırlısıyla güzle gecer
sen napıon nasılsın bidenemm