2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

evet kusum o garip şeler bende de oluyo ama ogün doktorada söledimsanki içimde bişi yokmuş gibi dedim oda olur öle seler hissetmeniz çok normal dedi
hakkımızda hayırlısı olsun kusum napalım sen napıon nasılsın bebegemm
slm arkadaşlar bende 2009 yılında evlendim.benide aranıza alırmısınız....
hoşgeldin canım sefalar getirdinnnnnnnnnnn
çok tesekkürler bitanem benim ayy canım inanki hep öle bende bugün çok sıkıldım eşimde görevdeydi attım kendimi dısarıyaa

kusum ben işletmeyi 4.e tamamlamaya calışıom ya aöften bakalım sınav nisan 2-3 de inşş hayırlısıyla güzle gecer
sen napıon nasılsın bidenemm

canım serra ismi KURANI KERIMDE Ali imran suresınde geçıyo bolluk bereket anlamında
bende çok sevdım hoş bı ısım.bu arada o mendıller hoşta bı kokusu var kokladım saf su pamuk dıyoda
yınede bı kokusu var canım ılk aylardabende ondan kullanıcam sonra geçış yaaparız 6 aydan sonra bıraz daha ucuzlarına geçerız

hadi bakalım sabırsızlıkla 10şubatı bekliyom cinsiyet için

hadi bakalım bana gelin adayı mı gelecek yoksa oğluma oyun arkadaşı mı bekleyelim görelim

ah ahhh on şubat
göstermesse ısırcam poposundan doğunca:

iyiyim bende cnm sağol bildiğn gibi aynen devam yaşamayaa :)))

aa güzelmiş anlamıda bende kuranı kerimden olsun anlamıda güzel olsun istiyorum cnm

serrada hoşmuş cnm bnmmmm

evt zehracım bende bir süre onlardan düşünüyorum sonra artık zaman geçtikçe diğerlerine

geçeriz:)))

melikecim bebişin hareket etmeye tekmeler atmaya başlayınca anlarsın içinde ne büyük mutluluk taşıdığını canım

kızlar bugün pazar bir çoğunuz gezmelere gitmişsinizdir. benimde çok hayallerim vardı ama eşim dün hastalandı ve işten eve erken geldi. eşime evin işine ve oğluma koşturmaktan canım çıktı. sabah baş dönmesiyle kalktım yataktan ve yeni geçiyor. burda hava çok güzel güneş var ama ben 1 haftadır evde tıkılı kaldım bugün oğlumu da alıp alış veriş merkezine gidecektik ama hayallerim suya düştü

geçmiş olsun deryacım
üzülme birdahaki hafta gidersiniz bugünde yatın dinlenin evde
bence herkes uyuyor hala galibaa
benimde uykum geldi vallahi şimdii
oh sıcacık yataka gircen şimdi uyucaksınn saatlerce
ama bu seferde akşam eşim uyurken onu izlemek zorunda kalırım
canım sıkıldı kızlar nerdesiniz yahuuuuu
kalkın artık

HAYIRLI sabahlar kızlar
bugun burada bı yağmurlukı tum dışarı çıkma hayallerım suya duştu şu anda
sadece evımızın ust caddesınde e bebek var oraya gıdıcez eşımle ınşallah
sabahtan berı ev ışı yaptım ancakk yemegımıde yaptım şımdı oturdum ama belım ağrıyo
bızım eve bı hızmetçı almak şart olduben geldım ama sız çıkmışınız kılar hepınıze hayırlı
pazarlarrrr

canım benim günemi girdin sende benim gibi iyi kurtulmuşsun sıranı salmışsınben en sona aldım günü. kendini çok yormasaydın canım ellerine saglık

geçmiş olsun canım.yo bende evdeydim dün gezmedeydik eşimle bugün ben biyere çıkmadım havada kapalıydı biraz yagmur yagdı hatta.bende yarın çıkmayı düşünüyorum çarşı merkeze muhabbet kuşum vardı onu evcilleştirelim dedik ama bugğünlerde duygusallıgım üzerinde onada eş almaya karar verdik yazık tek olmuyo onunda sevmeye hakkı var :70Dert etme canım gidersin yine ogluşunla gezmeye saglık olsun

merhaba canım hayırlı akşamlar üzme kendini saglık olsun gidersiniz yine inşllh.havalar yagmur olunca gezmesi zor oluyor.bende yarın yagmur yagmassa çok çarşıya gidecegim merkeze biraz gezim hava alim diyorum eşimle gidecegiz ogluş kuşumuza gelin almaya

merhaba canım nasılsın öle düşünerek hayatını zindan etme öle şeyler düşünme şimdiden hamileliginin dogacak bebişinin tadını çıkar canım seni çok iyi anlıyorum ama inanki kendine edersin bırak takma onları bişey derse verirsin cevabını susar.bahaneler uydurursun işte uyucam rahatsızım lohusayım yorgunum dinlenicem drsin hergün gelmesini engellersin kötü şeyler düşünme canım inşllh bebeginin dogumuyla güzel bir hayatınız olur

iyiakşamlar güzel arkadaşlarım nasılsınız hepiniz?Gülcancıgım neolsun iyyim canım sen nasılsın?sagflıgın nasıl canım umarım bi sorun yokturDün giremedim kızlar bebk mevludune gittim arkadaşımınDarısıda sizlere olsun inşllhArkadaşlar buralarda bebek mevludunde bebegi güzel giydiriyolar dünki ogluşumuz çok ciicydi krem rengi satenden küçük damat olmuştuBide asıl önemlisi bebegi hoca mevlut okurken sonalrına dogru içeri getiriyolar herkez tek tek bakıyo bana saçma geldi arkadaşımlardada böle adet yokmuşta çevre böle diye onalrda uymuş oldu.ama bizdede bebek yatagında durur görmek isteyen görür hediyesini verir.hem çocuga nazar oluyor böle tek tek göstermek nerdn çıktıysa arkadaşımda pişman oldu bebişi agladı huzursuz oldu nazara geldi tatlım benimbence siz mevlud yaptıgınızda bebeginizi böle görücüye çıkarır gibi yapmayınyatagında uyusun bebbişler dimi ama?görmek isteyen gelir görür.ama güzel geçti Allah ogünleri sizede göstersin.Bugün evdeydim hep annem aklıma geldi özledim annemiçok zor ya uzaklıkKeşke gelebilse yarında çkarım herhalde çarşıya çarşambayada hastaneye gdiiyorum kısmetse endrokolojiye hormon bölümüne bakalım neolucak hayırlısı olur inşllhEee sizler neler yaptınız?

güzel isim canım dinimize uygun isimler daha anlamlı oluyor bence isimleri gibi kaderleride güzel olur inşllh

aynen kuzu yaaaaa
yok canımm nerdeee arada bagırsak hareketleri oluyo iki gündür onu bile hissetmiyom sanki içimde hiç bişi yokk bide iki gündür kasıgım agrıyo göbüş tarafında gecer inşşş
ayy kusumm bugün eşimle dısarıya cıktık evde bunalıma giriom ya sormaaa anca gelebildim kusumm
canım benim günemi girdin sende benim gibi iyi kurtulmuşsun sıranı salmışsınben en sona aldım günü. kendini çok yormasaydın canım ellerine saglık

tesekkürler baharcımm ayy sorma kusumm çok şükür gecti sıram alah sana kolaylık versinn gari bebişimmm

melikem geçmiş olsun canım inşllh geçer canım dikkat et kendineevde hep oturmak olmuyo haklısın sıkılıyor insan.iyi etmişsiniz canım sagol canım iyi geçmesine sevindim amin canım benim inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…