- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.461
Sağol canım iyiyim yada iyi olmaya çalışıyorum forumu kullanmayı baya bi unutmuşum sizler nasılsınız 2009 gelinleri olarak :):):)
melikem geçmiş olsun canım inşllh geçer canım dikkat et kendineevde hep oturmak olmuyo haklısın sıkılıyor insan.iyi etmişsiniz canım sagol canım iyi geçmesine sevindim amin canım benim inşllh
bizde iyiyiz çok şükür kuzusumm benimm
çok tesekkür ederim baharcım canımsınnn[/QUO
Şimdilik ben kaçar kızlar kendinize iyi bak iyi akşamlar...
tamam canım yine gel emii ii aksamlarrrr
Selam kızlar, nasılsınız? ya ben bu başlığı kaybettim bulamadımdı bi türlü, kendi profilimde de sorun vardı tıklayınca anasayfaya gidiyodu, şükür halloldu.
ne var ne yok? doğum yapan oldu mu
slm katrecim canım bizim hemşo dogum yaptı dünya tatlısı kızı olduuu shekerin yani allah bagıslasın inşşş darısıda biizm basımızaa ben sen ve seymaa hee tabi bizden öncede zehroşumuzaaa
slm katrecim canım bizim hemşo dogum yaptı dünya tatlısı kızı olduuu shekerin yani allah bagıslasın inşşş darısıda biizm basımızaa ben sen ve seymaa hee tabi bizden öncede zehroşumuzaaa
oy tatlım yaaa Allah bağışlasın kızımızı
amin canım seninde oğlun oluyo hehadi hayırlı olsun.
iyiakşamlar canım kendine iyi bak
Selam kızlar, nasılsınız? ya ben bu başlığı kaybettim bulamadımdı bi türlü, kendi profilimde de sorun vardı tıklayınca anasayfaya gidiyodu, şükür halloldu.
oy tatlım yaaa Allah bağışlasın kızımızı
amin canım seninde oğlun oluyo hehadi hayırlı olsun.
ayyy evet kusumm hayırlısıyla inşşş babamız kız istiyodu ama oda şimdi farketmez diyo eli ayagı düz olsun kuzusum inşşş senin belli olmadımı daha kusumm
slm adaşım hayırlı olsun topiğin canımcım
hoşgeldinnn canım adasımm çok saol bidenem benimmmm naber nasılsınn canımın içiiii
A.s canım hoşgeldin teşkler sen nasılsın katrecim?
ayyy evet kusumm hayırlısıyla inşşş babamız kız istiyodu ama oda şimdi farketmez diyo eli ayagı düz olsun kuzusum inşşş senin belli olmadımı daha kusumm
bende perşembe gitcem erken belki söylemez dedim bari 15in sonuna kadar bekliyim dedim ama sabırsızlanıyorum :78: sen ne zaman öğrendin?
hoşgeldinnn canım adasımm çok saol bidenem benimmmm naber nasılsınn canımın içiiii
hoşbuldum quuzmm iyiyim çok şükürr datlımm büyüyoruz oğluşla bakalım yatıyorum canım ya benim tosuncuk erken gelmek istiyor teyzesi onu zaptediyorum
hoşbuldum quuzmm iyiyim çok şükürr datlımm büyüyoruz oğluşla bakalım yatıyorum canım ya benim tosuncuk erken gelmek istiyor teyzesi onu zaptediyorum
senindemi oglun olucaktı adaş yaaa allah bagıslasın kuzusum isim buldunmu ben nasip ederse rabbim inşş burak kaan kuracam eşimide razı ettimmcanım yani ben şimdi hesaplıom 15 temmuz diyo inşş yani normal düşünüomda aynı güne denk geliyomu int.de hesaplamaya göre sence :26:
datlım ben kaçıyorum çok öptük sizi Allaha emanet olun ananemiz arıyor
güzel isim canım dinimize uygun isimler daha anlamlı oluyor bence isimleri gibi kaderleride güzel olur inşllh
inşallah pıtır pıtır doğururz kız şu bı tane jel çıkmış ya yenı ağrısız dıkışsız kesıksız doğum yapmış bırı
doktora gıdıcem salı gunu gıdınce sorucam ınşallah egerkı doktorda uygun gorurse bende oyle yapmayı duşundum:)
senindemi oglun olucaktı adaş yaaa allah bagıslasın kuzusum isim buldunmu ben nasip ederse rabbim inşş burak kaan kuracam eşimide razı ettimmcanım yani ben şimdi hesaplıom 15 temmuz diyo inşş yani normal düşünüomda aynı güne denk geliyomu int.de hesaplamaya göre sence :26:
melıkecım genelde kız çocuklar erken gelıyomuş şımdıye kadar kaç tane kız anasıyla konuştuysam verılen tarıhten 1 hafta once doğdu dıyolar.erkek çocukklarda zamanında veya 1 hafta kadar geç gelebılıyomuş tabı erken doğum gıbı bışey olmadıgı sürece.bızımde 8 mayıs ınşallah tahmını tarıh:)
begendıgıne sevındım canım:))
hoşgeldın canım:))
inşallah pıtır pıtır doğururz kız şu bı tane jel çıkmış ya yenı ağrısız dıkışsız kesıksız doğum yapmış bırı
doktora gıdıcem salı gunu gıdınce sorucam ınşallah egerkı doktorda uygun gorurse bende oyle yapmayı duşundum:)
melıkecım genelde kız çocuklar erken gelıyomuş şımdıye kadar kaç tane kız anasıyla konuştuysam verılen tarıhten 1 hafta once doğdu dıyolar.erkek çocukklarda zamanında veya 1 hafta kadar geç gelebılıyomuş tabı erken doğum gıbı bışey olmadıgı sürece.bızımde 8 mayıs ınşallah tahmını tarıh:)
ayyyy evet kuzum ya bende onu duyunca nasıl sevindim anlatamam bende haftaya gidicem doktora bende sorayım bakalım diodum sor bi bakim senin dr ne dicek
ayy hadi inşş sekercim tam zamanında gelsede daha fazla kilo almasakkk
ayyyy evet kuzum ya bende onu duyunca nasıl sevindim anlatamam bende haftaya gidicem doktora bende sorayım bakalım diodum sor bi bakim senin dr ne dicek
ayy hadi inşş sekercim tam zamanında gelsede daha fazla kilo almasakkk
oyle en ıyısı zamanında oolması allah korusun gecıkırsede tehlıke zamanında gelıverır ınşallah bebışler:))
oyle en ıyısı zamanında oolması allah korusun gecıkırsede tehlıke zamanında gelıverır ınşallah bebışler:))
evet canım yaaa saglıcakla gelsinler inşş yaa zehroş sen bilirsin benim iki gündür sol kasık göbüş tarafı sert gibi ve wc ye gidince yani idrar yaparken sızlıyo agıryo nie acabaa zaten sesi sedasıda yok arada bagırsagım hareket ederdi 3 gündür oda yok puffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?