- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.481
ay ne kaynatmışsınız hee
aman arkamı görmeyin hemen lak lak :44:
napınız kızlar
katreeeeeeeeeeeeeeeeee
kayboldun bacı hşg. :)
sendemi öğrenemedin daha cinsiyeti
ah ah nedir bizim çilemis gardaşşşş
slm kızlar
melike
katree
seyma
zehra
derya
bugün eşim işteydi zaten evdee olsaydıda dışarı çıkmayacaktık
sizler nasılsınız kızlar
geçmiş olsun derya eşin nasıl şimdi hep evde insan bunalıyor haklsın
allahtan haftaiçi çalışıyorda nasıl geçiyor anlamıyom haftasonu olunca insan değişiklik istiyor
melike isim düşünmeye başlamışsın güzel isim
zehra serra isimde çok anlamıda kuranda olması güzel
GÜLCANCIM cnm iyi valla eşim oyun oynuyo tvye bağlamış
zımbırtılarını
bende nette sörf neyin yapıyom
sen de aynından sanırım
MELİKEEEEE
cnm bazen bende idrarda öyle sancı giriyor aniden şaşırıyorum noluyor diye
nedense 1 haftadır oluyor nedenki acaba sen diyince bende merak ettim
aradada karnım ağırıyor
bel ağrım hafifledi artık
slm seymoşum kıss anam sen bizden öndesin nasıl ögrenmedin mi sekercimm bak doktora girmeden çikolatanı yee kusum muayene zamanı ben öle yaptım maşallah gösterdi kuzusum darısıda sizeee
GÜLCANCIM cnm iyi valla eşim oyun oynuyo tvye bağlamış
zımbırtılarını
bende nette sörf neyin yapıyom
sen de aynından sanırım
MELİKEEEEE
cnm bazen bende idrarda öyle sancı giriyor aniden şaşırıyorum noluyor diye
nedense 1 haftadır oluyor nedenki acaba sen diyince bende merak ettim
aradada karnım ağırıyor
bel ağrım hafifledi artık
geçmiş olsun deryacım
üzülme birdahaki hafta gidersiniz bugünde yatın dinlenin evde
bence herkes uyuyor hala galibaa
benimde uykum geldi vallahi şimdii
oh sıcacık yataka gircen şimdi uyucaksınn saatlerce
ama bu seferde akşam eşim uyurken onu izlemek zorunda kalırım
canım sıkıldı kızlar nerdesiniz yahuuuuu
kalkın artık
HAYIRLI sabahlar kızlar
bugun burada bı yağmurlukı tum dışarı çıkma hayallerım suya duştu şu anda
sadece evımızın ust caddesınde e bebek var oraya gıdıcez eşımle ınşallah
sabahtan berı ev ışı yaptım ancakk yemegımıde yaptım şımdı oturdum ama belım ağrıyo
bızım eve bı hızmetçı almak şart olduben geldım ama sız çıkmışınız kılar hepınıze hayırlı
pazarlarrrr
geçmiş olsun canım.yo bende evdeydim dün gezmedeydik eşimle bugün ben biyere çıkmadım havada kapalıydı biraz yagmur yagdı hatta.bende yarın çıkmayı düşünüyorum çarşı merkeze muhabbet kuşum vardı onu evcilleştirelim dedik ama bugğünlerde duygusallıgım üzerinde onada eş almaya karar verdik yazık tek olmuyo onunda sevmeye hakkı var:70Dert etme canım gidersin yine ogluşunla gezmeye saglık olsun
yok canımm nerdeee arada bagırsak hareketleri oluyo iki gündür onu bile hissetmiyom sanki içimde hiç bişi yokk bide iki gündür kasıgım agrıyo göbüş tarafında gecer inşşş
ay cnmmm benimki kız mı anlamadım doktorum güldü diyorum size
sorduğumda ama söylemediiiiiiiiiiiiiii
pis garı
bilmiyorum cnmm yaa :)
çiklata fabrikasını yicem artık yiter be yiteeeeeeer
bekle beklee ağaç oldummm
meyve vercem yakındaa:97:
sağol tatlım evet haftaya kaldı benim hayaller
valla uyumaya hiç vaktim olmadı bugün oğlumu yıkadık o uyurken yemek iş falan yine çok yoruldum
hayırlı pazarlar zehracım
sağol canım
bugün herkes evdeymiş anlaşılan
tabi her canlı kendine eş ararmış canım evlendirin gitsin
olur melikecim daha çok küçük 4. aydan sonra hareket etmeye başlar. oğlum çok hareketliydi geceleri uyutmazdı beni eşim başımda beklerdi tekmelerini görebilmek için ne güzel günlerdihoş hala da kıpır kıpır minik yaramazım
geçer canım normal ağrıların hamilelikte olur merak etme
melikecim canım annişcim nasılsın tatlım bebişinin cinsiyeti belli olmuş gördüm oğluşunmu olucak???
hoşgeldin sekercim nerelerdesinnn senn naber kusum evet güzel teyzosu hayırlısyla inş burak kaanımız olucakkk
canım nette hesaplamaya göre sötylemiyor drlar net yanlış kabul ediliyorsenindemi oglun olucaktı adaş yaaa allah bagıslasın kuzusum isim buldunmu ben nasip ederse rabbim inşş burak kaan kuracam eşimide razı ettimmcanım yani ben şimdi hesaplıom 15 temmuz diyo inşş yani normal düşünüomda aynı güne denk geliyomu int.de hesaplamaya göre sence :26:
benim ntte 4 mart ama dr şubat ortaları diyor bakalım hayırlısı
yanım bizim ismimizde YUNUS KAAN OLACAK İNŞALAHH
ismiyle yaşasınlar inşalahh pıtırcığımm
ayy canım benim Rabbim siizde korusun inşalahhhtamam guzusumm kendine ve bebişine çok ii bak emii rabbbim sizi korusunnn
hoşbuldum tatlım benim buralardayım güzelim :) iyiyim bende çok sükür sağolasın... amanda aman teyzosu yer onu demek oğluşunuz olucak Allah analı babalı büyüsün inşallah sağlıçakla gel emi burak kaancım oy oy
evet seymam aynen canım iki gündür sabahları karın agrısıyla uyanıom sonrada idrar yaparken büle oluyommrabbim korusun inşş ne diyim kuzumm daha haftaya gidicem kendi doktoruma :26:
aynı cnm eşim tv de ben pc de
sağol tatlım evet haftaya kaldı benim hayaller
valla uyumaya hiç vaktim olmadı bugün oğlumu yıkadık o uyurken yemek iş falan yine çok yoruldum
hayırlı pazarlar zehracım
sağol canım
bugün herkes evdeymiş anlaşılan
tabi her canlı kendine eş ararmış canım evlendirin gitsin
olur melikecim daha çok küçük 4. aydan sonra hareket etmeye başlar. oğlum çok hareketliydi geceleri uyutmazdı beni eşim başımda beklerdi tekmelerini görebilmek için ne güzel günlerdihoş hala da kıpır kıpır minik yaramazım
geçer canım normal ağrıların hamilelikte olur merak etme
allah iyilik versin tatlım benim evet kusum rabbimin izniyle inşş bakalımm darısıda sana olsunn bebegemm
amin cnm öyle allah koruyucak
allahın izniyle bişiy olmaz inş.
iyi cnm bnm :)
dinlenirsin artık yarın bol bol diyicem ama sen oğluşunu koşuştur biraz
yarına çok uyur belkş yorulurda
amin gülüm cümlemize :) inşallah tatlım biliyorsun erken anniş olmak dileğim sevdiceğimle hayırlısıyla evlendikten sonra çok fazla beklemek istemiyorum
inşşş bidenemmmm benimm
ayyy evet canım yaa inanki cok güzel duygular bunlar rabbim herkese nasip etsin inşşş rabbim güzel gönlüne göre versin inşşşşş guzusumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?