2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ay ne kaynatmışsınız hee
aman arkamı görmeyin hemen lak lak :44:
napınız kızlar
katreeeeeeeeeeeeeeeeee
kayboldun bacı hşg. :)
sendemi öğrenemedin daha cinsiyeti
ah ah nedir bizim çilemis gardaşşşş

slm kızlar

melike

katree

seyma

zehra

derya

bugün eşim işteydi zaten evdee olsaydıda dışarı çıkmayacaktık

sizler nasılsınız kızlar

geçmiş olsun derya eşin nasıl şimdi hep evde insan bunalıyor haklsın
allahtan haftaiçi çalışıyorda nasıl geçiyor anlamıyom haftasonu olunca insan değişiklik istiyor

melike isim düşünmeye başlamışsın güzel isim

zehra serra isimde çok anlamıda kuranda olması güzel

slm seymoşum kıss anam sen bizden öndesin nasıl ögrenmedin mi sekercimm bak doktora girmeden çikolatanı yee kusum muayene zamanı ben öle yaptım maşallah gösterdi kuzusum darısıda sizeee

slm kusumm naber nasılsın datluşum benimm evet kusum burak cok hayırlı bi isimmiş peygamber efendimizin çok sevdigi atının ismi diyede biliom kaan da tarihten bi isim bakalım rabbimin izniyle inşş bunu düşünüoz bebegem darısıda size olsun inşşş

GÜLCANCIM cnm iyi valla eşim oyun oynuyo tvye bağlamış
zımbırtılarını
bende nette sörf neyin yapıyom
sen de aynından sanırım

MELİKEEEEE

cnm bazen bende idrarda öyle sancı giriyor aniden şaşırıyorum noluyor diye
nedense 1 haftadır oluyor nedenki acaba sen diyince bende merak ettim
aradada karnım ağırıyor
bel ağrım hafifledi artık

evet seymam aynen canım iki gündür sabahları karın agrısıyla uyanıom sonrada idrar yaparken büle oluyomm rabbim korusun inşş ne diyim kuzumm daha haftaya gidicem kendi doktoruma :26:

slm seymoşum kıss anam sen bizden öndesin nasıl ögrenmedin mi sekercimm bak doktora girmeden çikolatanı yee kusum muayene zamanı ben öle yaptım maşallah gösterdi kuzusum darısıda sizeee

ay cnmmm benimki kız mı anlamadım doktorum güldü diyorum size

sorduğumda ama söylemediiiiiiiiiiiiiii

pis garı

bilmiyorum cnmm yaa :)

çiklata fabrikasını yicem artık yiter be yiteeeeeeer

bekle beklee ağaç oldummm

meyve vercem yakındaa:97:

aynı cnm eşim tv de ben pc de

sağol tatlım evet haftaya kaldı benim hayaller
valla uyumaya hiç vaktim olmadı bugün oğlumu yıkadık o uyurken yemek iş falan yine çok yoruldum

hayırlı pazarlar zehracım

sağol canım
bugün herkes evdeymiş anlaşılan
tabi her canlı kendine eş ararmış canım evlendirin gitsin

yok canımm nerdeee arada bagırsak hareketleri oluyo iki gündür onu bile hissetmiyom sanki içimde hiç bişi yokk bide iki gündür kasıgım agrıyo göbüş tarafında gecer inşşş

olur melikecim daha çok küçük 4. aydan sonra hareket etmeye başlar. oğlum çok hareketliydi geceleri uyutmazdı beni eşim başımda beklerdi tekmelerini görebilmek için ne güzel günlerdi hoş hala da kıpır kıpır minik yaramazım
geçer canım normal ağrıların hamilelikte olur merak etme

hadi inşş kusum rabbim gönlüne göre versin inşşş

çok tesekkürler canım benimm inşşş gecerrr

hoşgeldin sekercim nerelerdesinnn senn naber kusum evet güzel teyzosu hayırlısyla inş burak kaanımız olucakkk

hoşbuldum tatlım benim buralardayım güzelim :) iyiyim bende çok sükür sağolasın... amanda aman teyzosu yer onu demek oğluşunuz olucak Allah analı babalı büyüsün inşallah sağlıçakla gel emi burak kaancım oy oy

allah iyilik versin tatlım benim evet kusum rabbimin izniyle inşş bakalımm darısıda sana olsunn bebegemm

evet seymam aynen canım iki gündür sabahları karın agrısıyla uyanıom sonrada idrar yaparken büle oluyomm rabbim korusun inşş ne diyim kuzumm daha haftaya gidicem kendi doktoruma :26:

amin cnm öyle allah koruyucak
allahın izniyle bişiy olmaz inş.

aynı cnm eşim tv de ben pc de

iyi cnm bnm :)

dinlenirsin artık yarın bol bol diyicem ama sen oğluşunu koşuştur biraz
yarına çok uyur belkş yorulurda

inşşş bidenemmmm benimm

amin gülüm cümlemize :) inşallah tatlım biliyorsun erken anniş olmak dileğim sevdiceğimle hayırlısıyla evlendikten sonra çok fazla beklemek istemiyorum

ayyy evet canım yaa inanki cok güzel duygular bunlar rabbim herkese nasip etsin inşşş rabbim güzel gönlüne göre versin inşşşşş guzusumm

inşşş bidenemmmm benimm

ayyy evet canım yaa inanki cok güzel duygular bunlar rabbim herkese nasip etsin inşşş rabbim güzel gönlüne göre versin inşşşşş guzusumm

sağol tatlım benim hayır duaların için çok teşekkür ederim gülüm inşallah o günler geldiğinde seninle paylaşirim o güzel anlarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…