- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.501
sağol tatlım benim hayır duaların için çok teşekkür ederim gülüm inşallah o günler geldiğinde seninle paylaşirim o güzel anlarımı
inşşş bitanem benim inşşşşşşş
amin inşallahhh canım benim
dügün ne zaman inş kusumm belli mi tarih
henüz belli değil bitanem 2012 de isteme söz nişanımız olucak yaza doğruda düğünümüz olucak inşallah Allahın izniyle
evet canım yaaa saglıcakla gelsinler inşş yaa zehroş sen bilirsin benim iki gündür sol kasık göbüş tarafı sert gibi ve wc ye gidince yani idrar yaparken sızlıyo agıryo nie acabaa zaten sesi sedasıda yok arada bagırsagım hareket ederdi 3 gündür oda yok puffffff
canım vallaha aynı şeymı bılmem am aılk aylarda bana adet tarıhlerımde olurdu o ağrılar genelde adetım ayın 1inde olurdu ayın başında dedığım gıbı sancı oluyodu ama artık bı kaç aydır olmuyo canım uzulme oyle hareket etmedı dıye zaten daha mınık senınkıde benımkı 6 aylık ben tekmelerını hıssedıyorum ama dışardan anlaşılmıyomuş babmız anlamıyo yanibazen benımkıde hıç hareket etmıyo korkma tatlım.
bu arada buldugunuz ısım çok guzel canım benım eşımde oğlu olsa hep burak ıstıyodu:)
hareketlerı ıçın sabırsızlanıyosun bende oyleydım canım ne olsa hareket ettı dıyodum:)
ama doktor asıl hareketlerını net olakrak 24.cu haftada hıssedersın dedı
28 .ci haftadan sonrada dışardan anlaşılmıştır
az kalmış kusum desene kavusmanıza hadi hayırlısı olsun inşş sekercim rabbim kavustursun tez zamanda inşşş
canım vallaha aynı şeymı bılmem am aılk aylarda bana adet tarıhlerımde olurdu o ağrılar genelde adetım ayın 1inde olurdu ayın başında dedığım gıbı sancı oluyodu ama artık bı kaç aydır olmuyo canım uzulme oyle hareket etmedı dıye zaten daha mınık senınkıde benımkı 6 aylık ben tekmelerını hıssedıyorum ama dışardan anlaşılmıyomuş babmız anlamıyo yanibazen benımkıde hıç hareket etmıyo korkma tatlım.
bu arada buldugunuz ısım çok guzel canım benım eşımde oğlu olsa hep burak ıstıyodu:)
hareketlerı ıçın sabırsızlanıyosun bende oyleydım canım ne olsa hareket ettı dıyodum:)
ama doktor asıl hareketlerını net olakrak 24.cu haftada hıssedersın dedı
28 .ci haftadan sonrada dışardan anlaşılmıştır
anladım kusum çok saol bidenemm
sağol bitanem inşallah1 sene var canım inşallah cabuk geçer sevdiceğime kavusmak istiyorum bitsin bu özlem...
allah kavustursun sekercimmm
ay ne kaynatmışsınız hee
aman arkamı görmeyin hemen lak lak :44:
napınız kızlar
katreeeeeeeeeeeeeeeeee
kayboldun bacı hşg. :)
sendemi öğrenemedin daha cinsiyeti
ah ah nedir bizim çilemis gardaşşşş
h.b tatlım perşembeye randevu aldım. 12. haftanın başında gitmiştim. belli olmaz diye işte 15in sonuna doğru aldım öğreniriz inş
sen nasılsın bakalım?
günaydın kızlar...c.tesi doktora gittim dahiliyeye . tüm batın ultrason ve dışkı tahlili istedi.tahlil bu akşam çıkacak ama ultrasona aynı gün girdim raporunu aldım.karaciğerimde yağlanma varmış ve mide karın çok gazlı görünümde .yıllardır çekiyordum gazı.bu sayede yumurtalıklarıma da bakıldı kist yokmuş ondan çok çekiniyordum.demekki bulantılarım kistten değil adet öncesi oluyor vemide rahatsızlığım yüzünden yarın gidicem tekrar bakalım.hastayken çalışmak çok zor geliyor
kızlar geçmişi tam okuyamadım .melikecim şeymacım karın ağrılarınız nasıl
diğer arkadaşlarım özür dilerim hepsini okuyamadm sonlarda arkadaşlarımın sıkıntılarını okudum birşey kaçırdıysam darılmayın hepinizi çok seviyorum
günaydın kızlar...c.tesi doktora gittim dahiliyeye . tüm batın ultrason ve dışkı tahlili istedi.tahlil bu akşam çıkacak ama ultrasona aynı gün girdim raporunu aldım.karaciğerimde yağlanma varmış ve mide karın çok gazlı görünümde .yıllardır çekiyordum gazı.bu sayede yumurtalıklarıma da bakıldı kist yokmuş ondan çok çekiniyordum.demekki bulantılarım kistten değil adet öncesi oluyor vemide rahatsızlığım yüzünden yarın gidicem tekrar bakalım.hastayken çalışmak çok zor geliyor
kızlar geçmişi tam okuyamadım .melikecim şeymacım karın ağrılarınız nasıl
diğer arkadaşlarım özür dilerim hepsini okuyamadm sonlarda arkadaşlarımın sıkıntılarını okudum birşey kaçırdıysam darılmayın hepinizi çok seviyorum
h.b tatlım perşembeye randevu aldım. 12. haftanın başında gitmiştim. belli olmaz diye işte 15in sonuna doğru aldım öğreniriz inş
sen nasılsın bakalım?
Merhaba canım nasılsın öle düşünerek hayatını zindan etme öle şeyler düşünme şimdiden hamileliginin dogacak bebişinin tadını çıkar canım seni çok iyi anlıyorum ama inanki kendine edersin bırak takma onları bişey derse verirsin cevabını susar.bahaneler uydurursun işte uyucam rahatsızım lohusayım yorgunum dinlenicem drsin hergün gelmesini engellersin kötü şeyler düşünme canım inşllh bebeginin dogumuyla güzel bir hayatınız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?