2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

h.b tatlım perşembeye randevu aldım. 12. haftanın başında gitmiştim. belli olmaz diye işte 15in sonuna doğru aldım öğreniriz inş

sen nasılsın bakalım?

h.b tatlım perşembeye randevu aldım. 12. haftanın başında gitmiştim. belli olmaz diye işte 15in sonuna doğru aldım öğreniriz inş

sen nasılsın bakalım?

inş. cnm hayırlı haberlerle gel inş. allah gönlünce versin
iyiyim bende cnm doktor bana taaaaaa 17. haftanda gel dedii bekle beklee
bir hoş oldum olucağımda anlaşılan 12. haftamdan beri bebekimi göremedim
çok ösledim onu

günaydın kızlar...c.tesi doktora gittim dahiliyeye . tüm batın ultrason ve dışkı tahlili istedi.tahlil bu akşam çıkacak ama ultrasona aynı gün girdim raporunu aldım.karaciğerimde yağlanma varmış ve mide karın çok gazlı görünümde .yıllardır çekiyordum gazı.bu sayede yumurtalıklarıma da bakıldı kist yokmuş ondan çok çekiniyordum.demekki bulantılarım kistten değil adet öncesi oluyor vemide rahatsızlığım yüzünden yarın gidicem tekrar bakalım.hastayken çalışmak çok zor geliyor

kızlar geçmişi tam okuyamadım .melikecim şeymacım karın ağrılarınız nasıl

diğer arkadaşlarım özür dilerim hepsini okuyamadm sonlarda arkadaşlarımın sıkıntılarını okudum birşey kaçırdıysam darılmayın hepinizi çok seviyorum

çok gecmiş olsun kusumm bende iyiyim canım cok sükür o yaglanma genelde herkeste olan bişi bidenem üzülme sakın genelde hamilelerde de olurmuş bende gecen yık cek-up yaptırmıştım az bişi bende de çıkmıştı bide şimdi hamileyim artık daha bi devam eder herseyden önce saglık işte kusum allahım korusun inşş hepimiziii

doktor diğer gaita tahlil sonucu ile beraber yarın bakıcak bakalım kilo vermem gerekiyormuş radyolojiş doktoru da söyledi.oturarak çalışıyorum .zaten işten çıkmaya niyetliyim ç0k bunaldım evliliğimden bişey anlamadım şu yıl sonu hesaplarını toparlayayım da söyliycem hastalandığım bin surat grmekten sıkıldım izin alcam yarın doktora göstericem diye bin soru çok sıkıldım .ben de evliliğimin tadını çıkarıp mutlu olmak istiyorum biraz.haftasonları pazar akşam üstü mutsuzluk çöküyor içime buraya gelicem diye eşim artık çık işten artık diyor yok yere gerginlik yaşıyoruz bana bağırıyorsun mutluluğumuz sağlığın daha önemli diyor.ben de çok istiyorum bakalım kısmet.belki 1-2 ay sonra ben de kurtulmuş ara vermiş olurum şu iş hayatına artık

cnm geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel yine inş. güzel çıkar sonuçların cnm bnmmm

sağol cnm iyiyim ben arada ağrıyor karnım çok ağırmıyor allahtan

sende çok sıkma canını hakkında herşeyin hayırlısı olsun cnm

sen nasılsın bakalım?

kız sana ne dicem içimde bir his var kızın olcak gibi geliyor dün yazcaktım aceleden yazamadım ay inş kızın olur temmuz 2011 de ne çok erkek var yav. banada haber ver.gerçi takipteyim :)

sağol canım.hatırladıkça dahada öfkeleniyorum.sanki kaynanamında çok umrunda yine benim annem üzülüyo.şu an kayınvalidemle muhatap olmuyorum.akşam eşim annesindeydi ben fena halde kusuyodum gitmedim.eşimde gördü zaten halimi.ama nolduysa annesinden gelince suratıma bile bakmadı.bende hiç bişey demedim.eskiden dayanamıyodum hemen soruyodum niye konuşmuyosun diye tersliyodu ve kavga etmeye başlıyoduk.şimdi bende susuyorum.ne diyeyim biliyorum annesi doldurdu gene.yani ben uzak dursam bu seferde böyle yapıyo.ama ben pesetmicem onu sevindirmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…