2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

bende de var kız muhabbet kuşu benimki dişi.yazın evin önünde uçuyomuş eşimde hoooop diye havada uçarken kedi gibi kapmış getirdi eve.ama zavallı hayvanla ilgilenemiyorum kusmaktan hemde doktorum yaklaşma dedi

canım aynısı burdada yapılıyo en sonkinde benim kucağımada verdiler.aslında çok sağlıklı bişey değil el kadar bebek elden ele öpenler koklayanlar falan .bana da kesin öyle yaparlar

geçmiş olsun canım inşallah tahlil sonuçların iyi çıkar

şeymacım dinlenmek ve ben ayrı dünyalardayız
bugün annem geldi oğlumu verdim kucağına evi baştan aşağıya temziledim canım çıktı yine

baharcım bizde bebek mevlüdü okutmuştuk oğluma bende beyaz cepkenli papyonlu tulum giydirmiştim oğluşuma ilahi okuyan bayan aldı kucağına misafirlerin önünden dolaştırdı elden ele verirsek çok ezilirdi yavrum 50 kişi gelmişti çünkü. tutmasını bilen var bilmeyen var katlanamazdım zaten. anneyle ilgili ilahiler okudu herkesi ağlattı çok güzel geçmişti Allah olmayanlara da nasip etsin :)

SELAM kızlarrr
napıyonuz nasılsınız bakemmm... bende kocemi yolladım geldım
2hafta sonra eve tesrıf edecek ancak

artık eskısı kadar duramayacagım.. derslerime çalışmam gerekıyor..sonrada kpss işte pööööööfffff...
dün koceme calısma masası aldırttım heheheh :)) aşkım demezmii benım karım prof olcak prof bu masanın basında :))) uyuzz dalga gecmese olmaz hihhh

bugun mutfagımın dolapalrını sildim duzenledım bi gunumu aldı

bu sene uzmanlık sınavı varmıs kpss a yani.. 6ay kaldı sadece acaba yapabılırmıyımm yetıstırebılırmıyım tam kestıremiyorum ( kpss B seneye olcakmıs ..bi sene daha evde oturmak istemıyorum..mecbure gircem galbaaa üfff...

yine gelırı m kendınize iyi bakın optuummmmm....

kızlar yarın oğlumu doktora götürcez
iki seferdir banyo yaptırırken kolları morarıyor
nedenini anlayamadık umarım ciddi birşey yoktur yoksa kahrolurum
eşime söylemedik üzülmesin diye kontrole getircez dedik üzülünce midesine vuruyor araba üstünde Allah muhafaza.

allah kavuştursun canım:)kız benım mutfagımında bı duzene gırmeye dolapların dokulup sılınıp yenıden konması lazım hergun bu duşunceyleyım umarım bıgun yapıp sırtımdan atarım bu yükü:))
6 ayda uzun bı zaman canım başarabılırsın bence gır kazanamassan bıle nıye gırmedım demenden ıyıdır hem vaktınde geçer.

canım uzulme sakın bebeklerde olabılıyomuş karşı komşumun torununda da varmış oyle bışy
banyo yaptırıken farketmış onlarda premature bebektı onların almış goturmuşler hastaneye
sonra kendını bılmez bı doktor bunları korkutmuş kalbi delik demış allah korusun sonra başka bı hastaneye sevk etmış gıttıklerı hastanedekı doktor hıçbışıyı yok tum bebeklerde olur bu kadarı demış
sende korkutma canım kendını yoktur bışeyı ınşalah goturup gostermekte fayda var tabı allah sağlık versın bebışıneaminn

iyi akşamlar kızlar ne var ne yok görüşmeyeli 2 lafın belini kıralım ayolll bende bu ay yine bebiş yok pazar günü patladım bakalım ne zaman yakalayacam çok merak ediyorum

iyi akşamlar kızlar ne var ne yok görüşmeyeli 2 lafın belini kıralım ayolll bende bu ay yine bebiş yok pazar günü patladım bakalım ne zaman yakalayacam çok merak ediyorum

ben ıyıyım canım bıldıgın gıbı evlı mutlu çocuklu oturuyorumyakalrsın guzelım hayırlı zamanda var demekkı daha zamanı bundada vardır bı hayr de sen napıyon gozukmuyodun.

hay ne bıktım şu kaynanalardan 3 -4 gündür telefonlarına cevap vermiyorum diye sen dün akşam eşimi doldur
aradım aradım açmadı demiş eşimde nie açmıyosun dediii
duymamışımdır dedim bugündemi duymadın dedii
çok merak etmiş dedi cevap vermedimm
salak bu kadın yaa
noldu eşimi doldurdu bende önceden olsa eşimle küserdim şimdi
o karıya inat ay cnm kocam diee yanından ayrılmıyorum
sende üzülme cnm
bırak kaynananı
ne hali varsa görsün
istedikleri olmuyunca çıldırıyorlarr
sen kimsinde beni şikayet ediyorsun yaa çocuklaştılar iyice bunlarr

umarım kötü birşey yoktur cnm ama
aklıma ilk benim oğlunun üşüdüğü aklıma geldi
belki üşüyordur banyoda olabilirmi bu arada resminede bayıldım oğlunun
tam yemelik maş..:)

ii valla cnm nolsun iştee aynen devam hakkında hayırlısı olsun
istemediğin ay tutar belki bende öyle olduda
ama korunmuyorduk tab,i

zehracım inşallah birşeyi yoktur canım yaa valla her doktora getirişimde ömrümden yıllar eskiliyor sanki

şeymacım ev çok sıcak oluyor ama bebek bu üşüyorda olabilir yada 2 ay kayınvalidemde kaldık eve yeni geçtik ya hava değişikliğinden mi oldu acaba? yani bu tür sebeplerden olsun yeterki ciddi bir rahatsızlığı olmasın yavrumun.

evet tam yemelik oldu teyzesi uyurken çekmiştim bu fotoyu :)

Son düzenleme:

canım benim çok geçmiş olsun Allah şifalar versin

annesininn doldurdugu kesin ama eşinde dolmasın çocukmu?neyse sen takma bunları kafana dedigin gibi sevindirme onları eşinle mutlu ol .sen mutlu oldukça düşmanların belli olur zaten boşver Allaha sıgın

görürsün annesi inşllh hayırlı saglıklı haberler alırsın umarım

Maşalllah Allah kabul etsin canım Allah size bagışlasın mevlut olması tabiki çok güzel.elden elden dolaştırılmasına üzüldüm sadece hem saglık açısından bebge yazık hemde göz nazar ediyorlar canım Allahım korusun inşllh tüm bebekleri

amin canım sağolasın. elden ele dolaştırılmasına müsade etmedim ilahi okuyan bayanın kucağında gösterildi meraklı komşulara :)

negüzel tesadüfen bulmuşsunuz bendekide vardı evcildi ismini sölemeye başlamıştı kaçırdım onu dalgınlıklaşimdikinide tek kıyamıyoruz artık eş alalım diyoruz bugün kuş bakmaya gittikte güzel yoktu hafta içi gelicemiş bakalım ogluşuma güzel gelin seçicem inşllhhamileyken kuşa yaklaşmak tehlikelimiymiş canım?olmassa sizin kızı isteyelim bzim oglana bizimki küçük ama daha 1 aylık vardırcanım tekse ilgilenemiyosan sende eş alabilirsin yanına

yesin onu teysesi insan çocukları seviyor ama
hamile olduktan sonra daha bir sevgiyle bakar oldum bebişlere yaa:)
çok datlular
bu arada endişe etme cnm morluklar geçiyorsa sonradan bişiy olmaz inş.

görürsün annesi inşllh hayırlı saglıklı haberler alırsın umarım

amin cnm sağol darısı hayırlısıyla istediğin zaman sana olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…