- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.521
geçmiş olsun canım.yo bende evdeydim dün gezmedeydik eşimle bugün ben biyere çıkmadım havada kapalıydı biraz yagmur yagdı hatta.bende yarın çıkmayı düşünüyorum çarşı merkeze muhabbet kuşum vardı onu evcilleştirelim dedik ama bugğünlerde duygusallıgım üzerinde onada eş almaya karar verdik yazık tek olmuyo onunda sevmeye hakkı var:70dert etme canım gidersin yine ogluşunla gezmeye saglık olsun
iyiakşamlar güzel arkadaşlarım nasılsınız hepiniz?gülcancıgım neolsun iyyim canım sen nasılsın?sagflıgın nasıl canım umarım bi sorun yokturdün giremedim kızlar bebk mevludune gittim arkadaşımın darısıda sizlere olsun inşllh arkadaşlar buralarda bebek mevludunde bebegi güzel giydiriyolar dünki ogluşumuz çok ciicydi krem rengi satenden küçük damat olmuştu bide asıl önemlisi bebegi hoca mevlut okurken sonalrına dogru içeri getiriyolar herkez tek tek bakıyo bana saçma geldi arkadaşımlardada böle adet yokmuşta çevre böle diye onalrda uymuş oldu.ama bizdede bebek yatagında durur görmek isteyen görür hediyesini verir.hem çocuga nazar oluyor böle tek tek göstermek nerdn çıktıysa arkadaşımda pişman oldu bebişi agladı huzursuz oldu nazara geldi tatlım benim bence siz mevlud yaptıgınızda bebeginizi böle görücüye çıkarır gibi yapmayın yatagında uyusun bebbişler dimi ama?görmek isteyen gelir görür.ama güzel geçti allah ogünleri sizede göstersin.bugün evdeydim hep annem aklıma geldi özledim annemiçok zor ya uzaklık keşke gelebilse Yarında çkarım herhalde çarşıya çarşambayada hastaneye gdiiyorum kısmetse endrokolojiye hormon bölümüne bakalım neolucak hayırlısı olur inşllh eee sizler neler yaptınız?
günaydın kızlar...c.tesi doktora gittim dahiliyeye . tüm batın ultrason ve dışkı tahlili istedi.tahlil bu akşam çıkacak ama ultrasona aynı gün girdim raporunu aldım.karaciğerimde yağlanma varmış ve mide karın çok gazlı görünümde .yıllardır çekiyordum gazı.bu sayede yumurtalıklarıma da bakıldı kist yokmuş ondan çok çekiniyordum.demekki bulantılarım kistten değil adet öncesi oluyor vemide rahatsızlığım yüzünden yarın gidicem tekrar bakalım.hastayken çalışmak çok zor geliyor
kızlar geçmişi tam okuyamadım .melikecim şeymacım karın ağrılarınız nasıl
diğer arkadaşlarım özür dilerim hepsini okuyamadm sonlarda arkadaşlarımın sıkıntılarını okudum birşey kaçırdıysam darılmayın hepinizi çok seviyorum
SELAM kızlarrr
napıyonuz nasılsınız bakemmm... bende kocemi yolladım geldım
2hafta sonra eve tesrıf edecek ancak
artık eskısı kadar duramayacagım.. derslerime çalışmam gerekıyor..sonrada kpss işte pööööööfffff...
dün koceme calısma masası aldırttım heheheh :)) aşkım demezmii benım karım prof olcak prof bu masanın basında :))) uyuzz dalga gecmese olmaz hihhh
bugun mutfagımın dolapalrını sildim duzenledım bi gunumu aldı
bu sene uzmanlık sınavı varmıs kpss a yani.. 6ay kaldı sadece acaba yapabılırmıyımm yetıstırebılırmıyım tam kestıremiyorum( kpss B seneye olcakmıs ..bi sene daha evde oturmak istemıyorum..mecbure gircem galbaaa üfff...
yine gelırı m kendınize iyi bakın optuummmmm....
kızlar yarın oğlumu doktora götürcez
iki seferdir banyo yaptırırken kolları morarıyor
nedenini anlayamadık umarım ciddi birşey yoktur yoksa kahrolurum
eşime söylemedik üzülmesin diye kontrole getircez dedik üzülünce midesine vuruyoraraba üstünde Allah muhafaza.
iyi akşamlar kızlar ne var ne yok görüşmeyeli2 lafın belini kıralım ayolll bende bu ay yine bebiş yok pazar günü patladım bakalım ne zaman yakalayacam çok merak ediyorum
sağol canım.hatırladıkça dahada öfkeleniyorum.sanki kaynanamında çok umrunda yine benim annem üzülüyo.şu an kayınvalidemle muhatap olmuyorum.akşam eşim annesindeydi ben fena halde kusuyodum gitmedim.eşimde gördü zaten halimi.ama nolduysa annesinden gelince suratıma bile bakmadı.bende hiç bişey demedim.eskiden dayanamıyodum hemen soruyodum niye konuşmuyosun diye tersliyodu ve kavga etmeye başlıyoduk.şimdi bende susuyorum.ne diyeyim biliyorum annesi doldurdu gene.yani ben uzak dursam bu seferde böyle yapıyo.ama ben pesetmicem onu sevindirmicem
kızlar yarın oğlumu doktora götürcez
iki seferdir banyo yaptırırken kolları morarıyor
nedenini anlayamadık umarım ciddi birşey yoktur yoksa kahrolurum
eşime söylemedik üzülmesin diye kontrole getircez dedik üzülünce midesine vuruyoraraba üstünde Allah muhafaza.
iyi akşamlar kızlar ne var ne yok görüşmeyeli2 lafın belini kıralım ayolll bende bu ay yine bebiş yok pazar günü patladım bakalım ne zaman yakalayacam çok merak ediyorum
günaydın kızlar...c.tesi doktora gittim dahiliyeye . tüm batın ultrason ve dışkı tahlili istedi.tahlil bu akşam çıkacak ama ultrasona aynı gün girdim raporunu aldım.karaciğerimde yağlanma varmış ve mide karın çok gazlı görünümde .yıllardır çekiyordum gazı.bu sayede yumurtalıklarıma da bakıldı kist yokmuş ondan çok çekiniyordum.demekki bulantılarım kistten değil adet öncesi oluyor vemide rahatsızlığım yüzünden yarın gidicem tekrar bakalım.hastayken çalışmak çok zor geliyor
kızlar geçmişi tam okuyamadım .melikecim şeymacım karın ağrılarınız nasıl
diğer arkadaşlarım özür dilerim hepsini okuyamadm sonlarda arkadaşlarımın sıkıntılarını okudum birşey kaçırdıysam darılmayın hepinizi çok seviyorum
sağol canım.hatırladıkça dahada öfkeleniyorum.sanki kaynanamında çok umrunda yine benim annem üzülüyo.şu an kayınvalidemle muhatap olmuyorum.akşam eşim annesindeydi ben fena halde kusuyodum gitmedim.eşimde gördü zaten halimi.ama nolduysa annesinden gelince suratıma bile bakmadı.bende hiç bişey demedim.eskiden dayanamıyodum hemen soruyodum niye konuşmuyosun diye tersliyodu ve kavga etmeye başlıyoduk.şimdi bende susuyorum.ne diyeyim biliyorum annesi doldurdu gene.yani ben uzak dursam bu seferde böyle yapıyo.ama ben pesetmicem onu sevindirmicem
h.b tatlım perşembeye randevu aldım. 12. haftanın başında gitmiştim. belli olmaz diye işte 15in sonuna doğru aldım öğreniriz inş
sen nasılsın bakalım?
inş. cnm hayırlı haberlerle gel inş. allah gönlünce versin
iyiyim bende cnm doktor bana taaaaaa 17. haftanda gel dedii bekle beklee
bir hoş oldum olucağımda anlaşılan 12. haftamdan beri bebekimi göremedim
çok ösledim onu
geçmiş olsun canım inşallah tahlil sonuçların iyi çıkar
şeymacım dinlenmek ve ben ayrı dünyalardayız
bugün annem geldi oğlumu verdim kucağına evi baştan aşağıya temziledim canım çıktı yine
baharcım bizde bebek mevlüdü okutmuştuk oğluma bende beyaz cepkenli papyonlu tulum giydirmiştim oğluşumailahi okuyan bayan aldı kucağına misafirlerin önünden dolaştırdı elden ele verirsek çok ezilirdi yavrum 50 kişi gelmişti çünkü. tutmasını bilen var bilmeyen var katlanamazdım zaten. anneyle ilgili ilahiler okudu herkesi ağlattı çok güzel geçmişti Allah olmayanlara da nasip etsin :)
MaşalllahAllah kabul etsin canım Allah size bagışlasın mevlut olması tabiki çok güzel.elden elden dolaştırılmasına üzüldüm sadece hem saglık açısından bebge yazık hemde göz nazar ediyorlar canım Allahım korusun inşllh tüm bebekleri
bende de var kız muhabbet kuşu benimki dişi.yazın evin önünde uçuyomuş eşimde hoooop diye havada uçarken kedi gibi kapmış getirdi eve.ama zavallı hayvanla ilgilenemiyorum kusmaktan hemde doktorum yaklaşma dedi
amin canım sağolasın. elden ele dolaştırılmasına müsade etmedim ilahi okuyan bayanın kucağında gösterildi meraklı komşulara :)
zehracım inşallah birşeyi yoktur canım yaa valla her doktora getirişimde ömrümden yıllar eskiliyor sanki
şeymacım ev çok sıcak oluyor ama bebek bu üşüyorda olabilir yada 2 ay kayınvalidemde kaldık eve yeni geçtik ya hava değişikliğinden mi oldu acaba? yani bu tür sebeplerden olsun yeterki ciddi bir rahatsızlığı olmasın yavrumun.
evet tam yemelik oldu teyzesi uyurken çekmiştim bu fotoyu :)
görürsün annesi inşllh hayırlı saglıklı haberler alırsın umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?