2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

amin canım inşllh

yesin onu teysesi insan çocukları seviyor ama
hamile olduktan sonra daha bir sevgiyle bakar oldum bebişlere yaa:)
çok datlular
bu arada endişe etme cnm morluklar geçiyorsa sonradan bişiy olmaz inş ...

evet benim bebeğimde böyle olcak mı nasıl birşey olcak diye çok merak ederdim bende
inşallah canım birazdan gidecez doktora

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın bebiko

slm kızlar nasılsınız neler yapıyonuz

bugün çok sinirliyim tabi eşime
bugün iş görüşmesine gidecekti sabah saat kaç oldu hala
ne aradı ne birsey söledi
insan arayıp bir oldu ya da olmadı demez mi yaw bende inadına aramadım onu bu erkekler ne kadar rahat oluyorlar erkeklerin %90 böle heee

slm elifçiğim nasılsın cnm nasıl sorun var mı cnm
bizimde kuşumuz var eşim aldı adı maviş çok güzel konuşmaya başladı
eşim çekirdek yerken yanına gelip o da yiyor çekirdek

iyi akşamlar kızlar ne var ne yok görüşmeyeli 2 lafın belini kıralım ayolll bende bu ay yine bebiş yok pazar günü patladım bakalım ne zaman yakalayacam çok merak ediyorum

slm cnm nasılsın hayırlısı olsun cnm zamanı gelince olur be cnm
bende cuma hasta oldum ama bu ay bir tuhaf hasta oldum normalde çok az belim ağrıdı o kadar
başka birsey olmazdı bu aya bir mide bulantısı ve baş dönmesi oldu ilk defa inş bir daha öle olmaz

geçmış olsun gulcancım eşınede sınırlenme vardır belkı bı seebebı bende bazen kızıyorum aramadı dıye genelde bı sebebı oluyo ve evet erkekler bıraz rahat oluyo maalesef:)))

kızlarrrrrrrrrr bende doktora gıttım geldım mınık kızımızı gorduk tam 800 gram olmuş mınık danam
sağlıklı çok şukur tatlışım doktor bana patates makarna pılav yemıyosun demı dedı kendımı mahçup hıssettım çunku yıyorumkılona dıkkat et dedı normal olsun ıstıyosan bu onemlı dedı
bıdeo jelı sordum kolay doğum ıçın olan ıstersen uygularız dedı ondada varmış gosterdı
ama bu bırazda kışısıne gore değışıyo dedı kesıksız olması etı çok sıkı olup gevşemeyen bırıne
onu sursekte kesılır ve dıkış atılır dedı ben bu urunun toplantısına gıttım bı yan etkıs yok dedıler
dedı ama tek sorun çok kayganlaştırıyo doğduğpu an doktorların çok dıkkatlı olması gerekıyomuş
çok kaygan oluyomuş.neyse velhasıl kelam ıstersen uygularız dedı ama sen zaten epıdural yapcan dedı
ağrın olmuycak dedı kesılır kesılmez o da senın etıne bağlı dedı bende bı duşunıyım dedım ama çok kullanılan bışey olmadıgı ıçın şu an guvenemedım.boyle yanı bızden:))

iyi akşamlar kızlar
bugün doktora gittik ciddi birşey yokmuş oğlumun cildi çok hassasmış ve hava değişikliğinden olurmuş. şükürler olsun Allah'ıma...
ama oğlum bu ay çok az kilo almış normalde ayda 1.5 kilo alırdı şimdi 20 günde 260 gr almış çok az yaa her doktora gittiğimizde neden üzüleceğim birşeyler çıkıyor ki

alır canım tek derdın kılo olsun allah başka dert vermesın tatlım sevındım bebışın ıyı olmasına:)

slm elifçiğim nasılsın cnm nasıl sorun var mı cnm
bizimde kuşumuz var eşim aldı adı maviş çok güzel konuşmaya başladı
eşim çekirdek yerken yanına gelip o da yiyor çekirdek

iyiyim canım sen nasılsın şimdilik ses yok aman olmasınvalla bizim kuş sadece ıslık çalıyo mutfağa tıktım onu bulaşık yıkarken duymasın bardakların gıcırtı sesi gibi yapıyo

Neyseki benim ki %10 luk dilimde

bu arada geçmiş olsun gülcancım dikkat et kola kendini

iyiyim canım sen nasılsın şimdilik ses yok aman olmasınvalla bizim kuş sadece ıslık çalıyo mutfağa tıktım onu bulaşık yıkarken duymasın bardakların gıcırtı sesi gibi yapıyo

Biz de kuş istiyoruz ama oğluşumu nasıl etkiler bilemediğimizden alamadık daha.

ben ıyıyım canım bıldıgın gıbı evlı mutlu çocuklu oturuyorumyakalrsın guzelım hayırlı zamanda var demekkı daha zamanı bundada vardır bı hayr de sen napıyon gozukmuyodun.

ohhhhh ne güzel bebişim allah mutluğunu daim etsin tabi canım her durumda allahıma şükrediyorum ve vakti zamanı vardır elbet diyorum zaten yumurtlama günlerinde şettirmemiştik gerçi allahın takdiri o yazdımı her gün olur konudan konuya zıplıyorum formda yardıma ihtiyacı olan vajili arkadaşlar var bu ara onlara yardım ediyorum

ben korunmuyorumda eşim korunuyor aklınca 2012 de olcakmış kim bekleyecek o kadar zaman ben 9 ay nasıl beklerim onu düşünüyorum allahım tez zamanda hayırlısıyla versin bebişimi bide ben,mki en çok bebeğe ilgi gösteririm onunla ilgilenmem diye korkuyor sizin eşlerde böyle bi durum varmıydı ? herkesin kocişi paralar kendini çocuk diye benimki hiç oralı deil :92:regl bitsin alcam aklını başından sıkıysa korunsun kendi isteyerek vercek bebişleri bana

çok geçmiş olsun yavru kuşum ben üşüdüm bu ay çok belki sende üşüttün farkında olmadan ayyy bende bu ay acayip bulantı ve kasık ağrısı çektim kesin gelmes diyodum koşa koşa geldi kırmızıladı beni 14 şubatta aşk çocuuuumu olmak istiyo yoksa benim velet

canım çok geçmiş olsun kıyamam inşllh iyi olur bişeyi yoktur Allah şifalar versin inşllh

iyi canım ya gözün aydın maşllhinşllh o sorunlarıda hallolur canım iyi olur bebişin

a.s canım eşin için inşllh hayırlı bir iş olur

maşllh canım Allah size bagışlasın inşllh haklısın canım ya canın çeker tabi patattes vs ama az ye ssen yinede doktor öle diyosa vardır bildigi hayırlı dogumlar olsun canım aslında şanslıyız artık herşeyin kolayı çıkıyor tıp ilerliyor eskiden çok farklıydı hakkında hangisi hayırlısıysa o olsun

Biz de kuş istiyoruz ama oğluşumu nasıl etkiler bilemediğimizden alamadık daha.

canım bizdede erkek mubiş var evcilleştirmek için yavruyken aldık ama şimdide günah diyoruz tek onunda eşe ihtiytacı var diye düşündük ve dişi kuş almaya karar verdik biz insanlar nasıl sevmek sevilmek istiyorsak onlarında canı var dimi ama ogün gelin bakmaya gittik çarşıyada çok yoktu gelicek dedi kuşçumuz bakalım yarın çarşıda işimiz var ugrucaz yine olursa yarın gelin alıp geliriz oglumanazar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…