- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.541
yesin onu teysesi insan çocukları seviyor ama
hamile olduktan sonra daha bir sevgiyle bakar oldum bebişlere yaa:)
çok datlular
bu arada endişe etme cnm morluklar geçiyorsa sonradan bişiy olmaz inş.
amin cnm sağol darısı hayırlısıyla istediğin zaman sana olsun ...
yesin onu teysesi insan çocukları seviyor ama
hamile olduktan sonra daha bir sevgiyle bakar oldum bebişlere yaa:)
çok datlular
bu arada endişe etme cnm morluklar geçiyorsa sonradan bişiy olmaz inş ...
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
bende de var kız muhabbet kuşu benimki dişi.yazın evin önünde uçuyomuş eşimde hoooop diye havada uçarken kedi gibi kapmış getirdi eve.ama zavallı hayvanla ilgilenemiyorum kusmaktan hemde doktorum yaklaşma dedi
iyi akşamlar kızlar ne var ne yok görüşmeyeli2 lafın belini kıralım ayolll bende bu ay yine bebiş yok pazar günü patladım bakalım ne zaman yakalayacam çok merak ediyorum
slm cnm nasılsın hayırlısı olsun cnm zamanı gelince olur be cnm
bende cuma hasta oldum ama bu ay bir tuhaf hasta oldum normalde çok az belim ağrıdı o kadar
başka birsey olmazdı bu aya bir mide bulantısı ve baş dönmesi oldu ilk defa inş bir daha öle olmaz
iyi akşamlar kızlar
bugün doktora gittik ciddi birşey yokmuşoğlumun cildi çok hassasmış ve hava değişikliğinden olurmuş. şükürler olsun Allah'ıma...
ama oğlum bu ay çok az kilo almışnormalde ayda 1.5 kilo alırdı şimdi 20 günde 260 gr almış çok az yaa her doktora gittiğimizde neden üzüleceğim birşeyler çıkıyor ki
alır canım tek derdın kılo olsun allah başka dert vermesın tatlım sevındım bebışın ıyı olmasına:)
slm elifçiğim nasılsın cnm nasıl sorun var mı cnm
bizimde kuşumuz var eşim aldı adı maviş çok güzel konuşmaya başladı
eşim çekirdek yerken yanına gelip o da yiyor çekirdek
slm kızlar nasılsınız neler yapıyonuz
bugün çok sinirliyim tabi eşime
bugün iş görüşmesine gidecekti sabah saat kaç oldu hala
ne aradı ne birsey söledi
insan arayıp bir oldu ya da olmadı demez mi yaw bende inadına aramadım onu bu erkekler ne kadar rahat oluyorlar erkeklerin %90 böle heee
bende cuma hasta oldum ama bu ay bir tuhaf hasta oldum normalde çok az belim ağrıdı o kadar
başka birsey olmazdı bu aya bir mide bulantısı ve baş dönmesi oldu ilk defa inş bir daha öle olmaz
iyiyim canım sen nasılsın şimdilik ses yok aman olmasınvalla bizim kuş sadece ıslık çalıyo mutfağa tıktım onu bulaşık yıkarken duymasın bardakların gıcırtı sesi gibi yapıyo
ben ıyıyım canım bıldıgın gıbı evlı mutlu çocuklu oturuyorumyakalrsın guzelım hayırlı zamanda var demekkı daha zamanı bundada vardır bı hayr de sen napıyon gozukmuyodun.
hay ne bıktım şu kaynanalardan 3 -4 gündür telefonlarına cevap vermiyorum diye sen dün akşam eşimi doldur
aradım aradım açmadı demiş eşimde nie açmıyosun dediii
duymamışımdır dedim bugündemi duymadın dedii
çok merak etmiş dedi cevap vermedimm
salak bu kadın yaa
noldu eşimi doldurdu bende önceden olsa eşimle küserdim şimdi
o karıya inat ay cnm kocam diee yanından ayrılmıyorum
sende üzülme cnm
bırak kaynananı
ne hali varsa görsün
istedikleri olmuyunca çıldırıyorlarr
sen kimsinde beni şikayet ediyorsun yaa çocuklaştılar iyice bunlarr
anacımmmm salla gitsin hiç takma kafana bebişinde hisseder üzülür sonrane olursa olsun hep eşinle aranı sıcak tut sen onunla mutlu olduktan sonra gerisi vız gelir tırs gider...Allahım cadı kaynanalarada akıl ihsan etsin benimkide cadı ama tatlı cadılardan sefiyom onu
ii valla cnm nolsun iştee aynen devam hakkında hayırlısı olsun
istemediğin ay tutar belki bende öyle olduda
ama korunmuyorduk tab,i
kızlar yarın oğlumu doktora götürcez
iki seferdir banyo yaptırırken kolları morarıyor
nedenini anlayamadık umarım ciddi birşey yoktur yoksa kahrolurum
eşime söylemedik üzülmesin diye kontrole getircez dedik üzülünce midesine vuruyoraraba üstünde Allah muhafaza.
iyi akşamlar kızlar
bugün doktora gittik ciddi birşey yokmuşoğlumun cildi çok hassasmış ve hava değişikliğinden olurmuş. şükürler olsun Allah'ıma...
ama oğlum bu ay çok az kilo almışnormalde ayda 1.5 kilo alırdı şimdi 20 günde 260 gr almış çok az yaa her doktora gittiğimizde neden üzüleceğim birşeyler çıkıyor ki
slm kızlar nasılsınız neler yapıyonuz
bugün çok sinirliyim tabi eşime
bugün iş görüşmesine gidecekti sabah saat kaç oldu hala
ne aradı ne birsey söledi
insan arayıp bir oldu ya da olmadı demez mi yaw bende inadına aramadım onu bu erkekler ne kadar rahat oluyorlar erkeklerin %90 böle heee
geçmış olsun gulcancım eşınede sınırlenme vardır belkı bı seebebı bende bazen kızıyorum aramadı dıye genelde bı sebebı oluyo ve evet erkekler bıraz rahat oluyo maalesef:)))
kızlarrrrrrrrrr bende doktora gıttım geldım mınık kızımızı gorduk tam 800 gram olmuş mınık danam
sağlıklı çok şukur tatlışım doktor bana patates makarna pılav yemıyosun demı dedı kendımı mahçup hıssettım çunku yıyorumkılona dıkkat et dedı normal olsun ıstıyosan bu onemlı dedı
bıdeo jelı sordum kolay doğum ıçın olan ıstersen uygularız dedı ondada varmış gosterdı
ama bu bırazda kışısıne gore değışıyo dedı kesıksız olması etı çok sıkı olup gevşemeyen bırıne
onu sursekte kesılır ve dıkış atılır dedı ben bu urunun toplantısına gıttım bı yan etkıs yok dedıler
dedı ama tek sorun çok kayganlaştırıyo doğduğpu an doktorların çok dıkkatlı olması gerekıyomuş
çok kaygan oluyomuş.neyse velhasıl kelam ıstersen uygularız dedı ama sen zaten epıdural yapcan dedı
ağrın olmuycak dedı kesılır kesılmez o da senın etıne bağlı dedı bende bı duşunıyım dedım ama çok kullanılan bışey olmadıgı ıçın şu an guvenemedım.boyle yanı bızden:))
Biz de kuş istiyoruz ama oğluşumu nasıl etkiler bilemediğimizden alamadık daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?