2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kızlar nerdesiniz kimse yok yine:26:şeymacım boşver takma kafana doldururlar canım bunların çogu böle önemli olan eşin senden yana olması takma kafana sende dolduranda o olsun sende tavrını koyarsın hatasını anlasın sevgili kayınvalden boşverrr eşine bak senmelikecim bugün yoksun canım

kızlar nerdesiniz kimse yok yine:26:şeymacım boşver takma kafana doldururlar canım bunların çogu böle önemli olan eşin senden yana olması takma kafana sende dolduranda o olsun sende tavrını koyarsın hatasını anlasın sevgili kayınvalden boşverrr eşine bak senmelikecim bugün yoksun canımBende yarın hastaneye giidyorum endokoloji bölümüne prolaktin hormonum yüksek çıktı kadın dogum oarya sevk etti emarım çelilicekti yarın çekerlermi naparlar bilmiyorumAllahm tüm hastalara acil şifalar versin inşllh bişey çıkmaz kızlar dua edin

cnm erkekler öyle boşverrrrr

cnm aman önemli bişi olmasında
k,ilo yine alır cnm

ayyyyyyyy venüs çok alemsin yaaaa

ne fenasın sennn
allahım yaa
sıkıyosa korunsun dioo ay allah

hadi hayırlısı cnm yaa

sağol cnm sanada allah yardım etsin inş. herşey düzene girerde biran önce istediğin
gibi gönlünce yaşarsın eşinle...

aminnn canım hepimiz için inşllh

sağol canım benımmm
ayy sorma yaa evlendıgımden bu yana haa şimdi haa yarın derkennnn bi bakmısım 17ay gecmıs bile üzerimden kocaman bi yük kalktı valla ohh ne rahatım darısı basına
hımm evet haklısın canım hiç o yonden dusunmemiştim sınava girme olayını zaten şu kpss olmasa benım mutfaga gırıp duzenlicem yoktuki şimdi bi kaç işim daha var mutfak gibi bölee kafama takılan onlarıda yapem cıksın aradan bende rahatca calısam su sınava yawww

sen nasılsın canım görüşmeyeli?

al bendende okadar yaaa ,,kocem benden kacıyor artık ben cocuk istedıkceee ilgiden mahrum kalırmıs beyfendi ..uyusss bencilll şeyy nolceek
şimdi bende istemıyorum artık gözü aydın kpss diye oyalıcam bu sene kendımı seneye eger kazanırsam kariyer drım yukselme derım .. yalvartmazsam kendıme bebiş için ,ne olayımmm

iyi gecelerrrr :)
benden baskası yok anlasılan geec gece uykusu kacanda gelen ?
kocem yanımda olmadıgı için uyku muyku haram bana yok arkadasım yaa uyuyamıorum bi turlu ( bide gecen gece deprem oldu burda 4.3 belkı bılenınız vardır ,onunda korkusu olustu sımdı ((
yarınada mısafırım gelcek sabah7de uyur 10da kalkar hazırlanırım artık

arada gelırım yine öptümm hepicinizi... iyi gecelerrr...

herkese merhaba...
ben bi 10-15 gün olamıcam çünkü kayınbabam vefat etti aglamaktan helak oldum desem yeridir eşim şimdi amirden izin almaya gitti karakola o yüzden kendinize çok ii bakın iki günlük dünya işte napalım hala şoktayım giremicem merak etmeyin diye yazayım dedim hoşçakalın...

canım başınız sağolsun yıpratma bu kadar kendini bebişini düşün. Allah'ın takdiri canım elden ne gelirki. Allah geride kalanlara sabır versin..

melikecim başınız sağolsun

deryacım bebişin için çok sevindim birşeyi yokmuş çok şükür.kilo alımı için dert etme sakın benim ablamın kızı hem erken doğdu ufak doğdu kilo alımı yavaştı ve kilo kaybettiği bile oldu ama iyi çok şükür şimdi 1,5 yaşında.doktor kontrolünde sonuçta içini ferah tut belli bir dönem o geçicek emin ol.

başınız sağolsun melikeciğim allah mekanını cennet etsın ınşallah.aminnn

MELİKECİM başınız sağolsun allahrahmet eylesin çok ağlama heba etme kendini hepimizin
gidiceği yer orası ...

allaha emanet ol canımcımm....

sağol canım benim şükürler olsunki birşey çıkmadı.
inşallah canım ayda 1 buçuk kilo alan bebek 20 günde 260 gr almış nerden nereye üzülmemek elde değil inşallah normale döner. teşekkürler canım teselli oldu

başınız sağolsun canım üzülme fazla bebişinde üzülür sonra kendinize dikkat edin

başınız sağolsun cnm allah rahmet eylesin kendine iyi bak cnm
bebişin için dikkat et cnm benim

anacım bizim kocişler türünün son örneği sanırımhayır niye ihmal edelimki bizim sevgimiz çok büyük ikisinede yeter yawrum benim artık yapacağım kariyerde kalmadı yıllardır çalışıyom daha ne yapayım böle minicik bişeyler dolaşsın istiyo insan evin içinde diyorum tamam diyo sana minicik bi köpek alcam bi ara fena taktı ben bebek dedikçe adam netten yawru köpeklere bakıyodu sustum bi köpeğimiz eksikti işin yoksa onun kılı tüyüyle uğraş...tamam hayvan severimde evin içinde istemem öyle ama ben ona yapacağımı biliyorum

canım benim başınız sağolsun allah sana ve ailene sabırlar versin...Allahın takdiri yapacak bişey yok bol bol dua edelim mekanı cennet olsun....

Melikem başın sagolsun canım Allah rahmet eylesin üzülmekte haklısın canım çok zor ama napıcan dünya böle hepimizin gidecegi yer orası.çok yıpratma kendini hamilesin dikkat et canım kendine tekrardan başınız sagolsun

geçmiş olsun canım başta bazen böyle kilo sorunları olabiliyo kuzenimin ikizleri vardı başta biraz sorunları oldu ama kuzenimin sütü kesilmişti üzüntüden.kayınvalidesi yüzünden.oda mecburen milupa vermeye başladı ondan sonra baya hızlı bi şekilde büyümeye ve düzenli kilo almaya başladılar.şu an 1,5 yaşındalar gayet iyiler bana da çocukta kilo sorunu olursa arada mama ver özellikle gece diyo.daha doyurucu olduğu için hem gece de çok sık uyanmaz diyo.tabi ben daha denemedim böyle şeyler doğunca tecrübe edicem

hayırlı sabahlarrr kızlarrr
dun kımsecıkler yoktu arada bı baktım çıktım
bugunde allah kısmet ederse şu mutfagın bı altından
gırıp ustunden çıkıyım:)))
canım mama vermesını tavsıye etmış kuzenın benıde annem
mılupayla buyutmuş bende emmemışım o da korkmuş
dayamış mamayı tabı dahada sut emmemışım
ama ınanın bana sutunuz varsa yetıyosa en son çare mama
olsun varsın gece çok kalk çocuğun ı.çın değer
benım oldum olası kılo problemım var ve ben bunu bıle
o mamalara yoruyorum tabıkı mecbur kalırsanız verırısınız
ama sutun olduğu halde zayıfsa falan verme varsın emsın mama en son çare olsun kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…