- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.561
slm kızlar nasılsınız neler yapıyonuz
bugün çok sinirliyim tabi eşime
bugün iş görüşmesine gidecekti sabah saat kaç oldu hala
ne aradı ne birsey söledi
insan arayıp bir oldu ya da olmadı demez mi yaw bende inadına aramadım onu bu erkekler ne kadar rahat oluyorlar erkeklerin %90 böle heee
iyi akşamlar kızlar
bugün doktora gittik ciddi birşey yokmuşoğlumun cildi çok hassasmış ve hava değişikliğinden olurmuş. şükürler olsun Allah'ıma...
ama oğlum bu ay çok az kilo almışnormalde ayda 1.5 kilo alırdı şimdi 20 günde 260 gr almış çok az yaa her doktora gittiğimizde neden üzüleceğim birşeyler çıkıyor ki
ohhhhh ne güzel bebişim allah mutluğunu daim etsintabi canım her durumda allahıma şükrediyorum ve vakti zamanı vardır elbet diyorum zaten yumurtlama günlerinde şettirmemiştik gerçi allahın takdiri o yazdımı her gün olur konudan konuya zıplıyorum formda yardıma ihtiyacı olan vajili arkadaşlar var bu ara onlara yardım ediyorum
ben korunmuyorumda eşim korunuyor aklınca2012 de olcakmış kim bekleyecek o kadar zaman ben 9 ay nasıl beklerim onu düşünüyorum allahım tez zamanda hayırlısıyla versin bebişimi bide ben,mki en çok bebeğe ilgi gösteririm onunla ilgilenmem diye korkuyor sizin eşlerde böyle bi durum varmıydı ? herkesin kocişi paralar kendini çocuk diye benimki hiç oralı deil :92: regl bitsin alcam aklını başından sıkıysa korunsun kendi isteyerek vercek bebişleri bana
çok geçmiş olsun yavru kuşum ben üşüdüm bu ay çok belki sende üşüttün farkında olmadanayyy bende bu ay acayip bulantı ve kasık ağrısı çektim kesin gelmes diyodum koşa koşa geldi kırmızıladı beni 14 şubatta aşk çocuuuumu olmak istiyo yoksa benim velet
kızlar nerdesiniz kimse yok yine:26:şeymacım boşver takma kafana doldururlar canım bunların çogu böle önemli olan eşin senden yana olması takma kafana sende dolduranda o olsun sende tavrını koyarsın hatasını anlasın sevgili kayınvalden boşverrr eşine bak senmelikecim bugün yoksun canım
cnm erkekler öyle boşverrrrr
cnm aman önemli bişi olmasında
k,ilo yine alır cnm
ayyyyyyyy venüs çok alemsin yaaaa
ne fenasın sennn
allahım yaa
sıkıyosa korunsun dioo ay allah
hadi hayırlısı cnm yaa
sağol cnm sanada allah yardım etsin inş. herşey düzene girerde biran önce istediğin
gibi gönlünce yaşarsın eşinle...
allah kavuştursun canım:)kız benım mutfagımında bı duzene gırmeye dolapların dokulup sılınıp yenıden konması lazım hergun bu duşunceyleyım umarım bıgun yapıp sırtımdan atarım bu yükü:))
6 ayda uzun bı zaman canım başarabılırsın bence gır kazanamassan bıle nıye gırmedım demenden ıyıdır hem vaktınde geçer.
ben korunmuyorumda eşim korunuyor aklınca 2012 de olcakmış kim bekleyecek o kadar zaman ben 9 ay nasıl beklerim onu düşünüyorum allahım tez zamanda hayırlısıyla versin bebişimi bide ben,mki en çok bebeğe ilgi gösteririm onunla ilgilenmem diye korkuyor sizin eşlerde böyle bi durum varmıydı ? herkesin kocişi paralar kendini çocuk diye benimki hiç oralı deil regl bitsin alcam aklını başından sıkıysa korunsun kendi isteyerek vercek bebişleri bana
[/B]
herkese merhaba...
ben bi 10-15 gün olamıcam çünkü kayınbabam vefat etti aglamaktan helak oldum desem yeridir eşim şimdi amirden izin almaya gitti karakola o yüzden kendinize çok ii bakın iki günlük dünya işte napalım hala şoktayım giremicem merak etmeyin diye yazayım dedim hoşçakalın...
herkese merhaba...
ben bi 10-15 gün olamıcam çünkü kayınbabam vefat etti aglamaktan helak oldum desem yeridir eşim şimdi amirden izin almaya gitti karakola o yüzden kendinize çok ii bakın iki günlük dünya işte napalım hala şoktayım giremicem merak etmeyin diye yazayım dedim hoşçakalın...
herkese merhaba...
melikecim başınız sağolsun
deryacım bebişin için çok sevindim birşeyi yokmuş çok şükür.kilo alımı için dert etme sakın benim ablamın kızı hem erken doğdu ufak doğdu kilo alımı yavaştı ve kilo kaybettiği bile oldu ama iyi çok şükür şimdi 1,5 yaşında.doktor kontrolünde sonuçta içini ferah tut belli bir dönem o geçicek emin ol.
herkese merhaba...
herkese merhaba...
al bendende okadar yaaa ,,kocem benden kacıyor artık ben cocuk istedıkceeeilgiden mahrum kalırmıs beyfendi ..uyusss bencilll şeyy nolceek
şimdi bende istemıyorum artık gözü aydınkpss diye oyalıcam bu sene kendımı seneye eger kazanırsam kariyer drım yukselme derım .. yalvartmazsam kendıme bebiş için ,ne olayımmm
herkese merhaba...
ayyyyyyyy venüs çok alemsin yaaaa
ne fenasın sennn
allahım yaa
sıkıyosa korunsun dioo ay allah
hadi hayırlısı cnm yaa
ama napiyim başka yol kalmadı bebişi benim hakkım söke söke alırım
herkese merhaba...
sağol canım benim şükürler olsunki birşey çıkmadı.
inşallah canım ayda 1 buçuk kilo alan bebek 20 günde 260 gr almışnerden nereye üzülmemek elde değil inşallah normale döner. teşekkürler canım teselli oldu
geçmiş olsun canım başta bazen böyle kilo sorunları olabiliyo kuzenimin ikizleri vardı başta biraz sorunları oldu ama kuzenimin sütü kesilmişti üzüntüden.kayınvalidesi yüzünden.oda mecburen milupa vermeye başladı ondan sonra baya hızlı bi şekilde büyümeye ve düzenli kilo almaya başladılar.şu an 1,5 yaşındalar gayet iyiler bana da çocukta kilo sorunu olursa arada mama ver özellikle gece diyo.daha doyurucu olduğu için hem gece de çok sık uyanmaz diyo.tabi ben daha denemedim böyle şeyler doğunca tecrübe edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?