2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canım ne olursa olsun mamaya karşıyım çünkü sadece karın tokluğuna yarıyor anne sütü gibi faydası yok. geceleri daha sık kalkmaya başladım yavrumu emzirmek için uyuyor diye bırakmıyorum emzirip yatırıyorum uykusuz kalmaya razıyım yeterki iyi beslensin. gündüzleride sık sık emzirmeye çalışıyorum. evde işten güçten kendime pek vakit ayıramadım bu yüzden sütüm azaldı artık dinlenmeye çalışıyorum ve sık yemek yiyorum. ilk aylarda hep öyle yapardım ve yavrum en az 1 buçuk kilo alıyordu. 10 gün sonra dr tekrar çağırdı umarım çabalarım iyi sonuç verir.

iyiakşamlar kızlar nasılsınız?bugün pek giren olmamış.fatmagülü üzleyen varmı fatmagülü izliyodum bende bu bölüm heyecanlı ya.Melike napıyodur acaba(görürşüz kızlar kendinize iyi bakın

günaydın arkadaşlar midem kötü yine dün gece uykum da kaçtı o ara başladı yine mide rahatsızlıklarım.sizi takip ediyorum yine ama :)) işteyim çok zor geçiyor bugünde bir bitse evimde şöyle uzansam dinlensem

merhaba hepinize iyi öğlenler arkadaşlar

kalktık yine herzamankigibi kahvaltı yaptık bebimle

geçtik pc başına yinee

ye otur ye otur kilo alcam valla

cnm sıkılıyor bugün

birsürü tartışmalı rüyalar gördüm yinee

ay herkese allah sağlık sıhhat versin

içim sıkıldı biraz kuran okıyım ben çıkıyımda iyisii

hem bugünde cumaa

allaha emanet olun kızlar...

görüşürüzz....

canım çok geçmiş olsun doktoru ihmal etme sen ve en önemliside stres ben birşeye sinirlenim bazen midem yanar.kendine dikkat et canım

Hayır olsun de canım sıkma canını Allaha sıgın bazen hepimiz görüyoruzdur öle rüyalar.Amin canım benim Allah sanada saglık huzur hayırlı evlat nasip etsin

slm iyi akşamlar

nasılsın canım ? keyifler nasıl ?

iyakşamlar canım iyiyim sen nasılsın?Pek kimseler yok bugünlerde evet.melike naptı nasıl acaba inşllh iyidir

iyiyim bende bildiğin gibi yuvarlanıp duruyorum reglm biticek sonunda 4 gözle onu bekliyorum melikecim inşallah çok üzmes kendini bebiş var sonuçta gerçi o ortamda bulunmak zorunda ister istemez üzülüyordur Allah sabır versin kalanlara dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor malesef...

iyi arkadaşım hayırlı haberler verirsin inşllhevet bebişini düşünür tabiki.Allah sabır versin herkez için...

Günaydınlar hepinize gününüzün güzel geçmesi dilegiyleBende kahvaltı hazırlıcam bugün ögleden sonra eşimin liseden arkadaşları toplanıcak eşlerle beraber bi arkadaşları cantık dükkanı açmış hem hayırlamaya hem tanışmaya negüzel organize ettiler.Aslında benimde arkadaş çevrem buralarda olsaydı bende böle bişey yapabilirdim.oraya gidecegiz bugün sizler neler yapıcaksınız varmı bir planınız?

*Rahmet (رحم&#1578 iLe zahmet (زحم&#1578 arasınDa bir nokta farkı varDır; ALLah DiLerse zahmetteki noktayı kaldırıverir!..*
YÜCE ALLAH hepimize RAHMETİNİ esirgemesin.Amin. ‎

seninde günün güzel geçer inşallah canım
valla benim hep aynı. malum kış ayı bebek var evde geçiyor günlerimiz.

*Rahmet (رحم&#1578 iLe zahmet (زحم&#1578 arasınDa bir nokta farkı varDır; ALLah DiLerse zahmetteki noktayı kaldırıverir!..*

amin canım

oh ohh ne güzel cnmm:)

evt benim planım koca gün evde net başında oturmak:)

amin cnm

oh ohh ne güzel cnmm:)

evt benim planım koca gün evde net başında oturmak:)

amin cnm

hani şeymacım nerdesın yoksun planı bozdun galıba:)))
bende bı karşıyaka yaptım geldım komşumla kendıme hurma aldım
yıyımde doğumum kolaylaşsın dıye
kızıma toka aldım
ona bebek sepetı yapcam onun malzemelerınıde aldımn
yapınca koyarım burayada ınşallah:))
hepıcınızı opuyorum kızlar gelınde arada konuşalım

aaaa hurma doğumumu kolaylaştırıyormuş ilk defa duydum ben hurma yiyemiyorum bana çok tatlı geliyor dolapta hurma var arabistandan büyük büyük ramazandan beri öylece duruyor...alışmam lazım demekki hazine gibisiniz maşallah sizden öğreneceğim çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…