- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.581
ayyyyyyyy venüs çok alemsin yaaaa
ne fenasın sennn
allahım yaa
sıkıyosa korunsun dioo ay allah
hadi hayırlısı cnm yaa
ama napiyim başka yol kalmadı bebişi benim hakkım söke söke alırım
ülker hero baby ye üye olun anne adayları ve
etrafında bebekler olanlar
arada kitapcık
mamalar
filan geliyor
geçmiş olsun canım başta bazen böyle kilo sorunları olabiliyo kuzenimin ikizleri vardı başta biraz sorunları oldu ama kuzenimin sütü kesilmişti üzüntüden.kayınvalidesi yüzünden.oda mecburen milupa vermeye başladı ondan sonra baya hızlı bi şekilde büyümeye ve düzenli kilo almaya başladılar.şu an 1,5 yaşındalar gayet iyiler bana da çocukta kilo sorunu olursa arada mama ver özellikle gece diyo.daha doyurucu olduğu için hem gece de çok sık uyanmaz diyo.tabi ben daha denemedim böyle şeyler doğunca tecrübe edicem
ülker hero baby ye üye olun anne adayları ve
etrafında bebekler olanlar
arada kitapcık
mamalar
filan geliyor
canım banada denedimbiliyorum.dan bebek bezi gelmiş 6 tanecik
günaydın arkadaşlar midem kötü yine dün gece uykum da kaçtı o ara başladı yine mide rahatsızlıklarım.sizi takip ediyorum yine ama :)) işteyim çok zor geçiyor bugünde bir bitse evimde şöyle uzansam dinlensem
merhaba hepinize iyi öğlenler arkadaşlar
kalktık yine herzamankigibi kahvaltı yaptık bebimle
geçtik pc başına yinee
ye otur ye otur kilo alcam valla
cnm sıkılıyor bugün
birsürü tartışmalı rüyalar gördüm yinee
ay herkese allah sağlık sıhhat versin
içim sıkıldıbiraz kuran okıyım ben çıkıyımda iyisii
hem bugünde cumaa
allaha emanet olun kızlar...
görüşürüzz....
iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar ?
2009 gelinleri bu kadarcıkmı yawwww ???
iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar ?
2009 gelinleri bu kadarcıkmı yawwww ???
slm iyi akşamlar
iyakşamlar canım iyiyim sen nasılsın?Pek kimseler yok bugünlerde evet.melike naptı nasıl acaba inşllh iyidir
nasılsın canım ? keyifler nasıl ?
iyiyim bende bildiğin gibi yuvarlanıp duruyorum reglm biticek sonunda 4 gözle onu bekliyorummelikecim inşallah çok üzmes kendini bebiş var sonuçta gerçi o ortamda bulunmak zorunda ister istemez üzülüyordur Allah sabır versin kalanlara dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor malesef...
Allah kabul etsin şeymacım :)
Hayır olsun de canım sıkma canını Allaha sıgın bazen hepimiz görüyoruzdur öle rüyalar.Amin canım benim Allah sanada saglık huzur hayırlı evlat nasip etsin
Günaydınlar hepinize gününüzün güzel geçmesi dilegiyleBende kahvaltı hazırlıcam bugün ögleden sonra eşimin liseden arkadaşları toplanıcak eşlerle beraber bi arkadaşları cantık dükkanı açmış hem hayırlamaya hem tanışmaya negüzel organize ettiler.Aslında benimde arkadaş çevrem buralarda olsaydı bende böle bişey yapabilirdim.oraya gidecegiz bugün sizler neler yapıcaksınız varmı bir planınız?
*Rahmet (رحمتiLe zahmet (زحمت arasınDa bir nokta farkı varDır; ALLah DiLerse zahmetteki noktayı kaldırıverir!..*
YÜCE ALLAH hepimize RAHMETİNİ esirgemesin.Amin. ‎
Günaydınlar hepinize gününüzün güzel geçmesi dilegiyleBende kahvaltı hazırlıcam bugün ögleden sonra eşimin liseden arkadaşları toplanıcak eşlerle beraber bi arkadaşları cantık dükkanı açmış hem hayırlamaya hem tanışmaya negüzel organize ettiler.Aslında benimde arkadaş çevrem buralarda olsaydı bende böle bişey yapabilirdim.oraya gidecegiz bugün sizler neler yapıcaksınız varmı bir planınız?
*Rahmet (رحمتiLe zahmet (زحمت arasınDa bir nokta farkı varDır; ALLah DiLerse zahmetteki noktayı kaldırıverir!..*
YÜCE ALLAH hepimize RAHMETİNİ esirgemesin.Amin. ‎
oh ohh ne güzel cnmm:)
evt benim planım koca gün evde net başında oturmak:)
amin cnm
hani şeymacım nerdesın yoksun planı bozdun galıba:)))
bende bı karşıyaka yaptım geldım komşumla kendıme hurma aldım
yıyımde doğumum kolaylaşsın dıye
kızıma toka aldım
ona bebek sepetı yapcam onun malzemelerınıde aldımn
yapınca koyarım burayada ınşallah:))
hepıcınızı opuyorum kızlar gelınde arada konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?