2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

yok kız hep pc başındayımda arada buraya bakmayı unutabiliyorumm

ay ayy yesinler onun tokasını yarebbim

aaaa sepetmi süslicen nasıl yapıcaksın şimdiden merak ediyorummmm:)))

hemen yapta foto koy bizede cnm:82:

bu aradaa sepetin içine şeker vs. koymak içinmi yoksaa şampuanları kremleri içinmi cnmm:44:

ayyyy ne hoş olucak kim bilir:)

ben buraya bir sitede birinin yaptığı sepeti ekliyorum sende bakk cnm

fikir olur belki ama eminim senin ki kız yaa daha cicili olur

canım valla kolaylaştırıyo dıyolar bende burdan oğrendım lifli oldugu ıçın yararı vardır muhakkak
hemd ebenım canım çok tatlı çekıyo tatlı ıstedıkçe çıkolata tatlı yerıne bırer ıkışer atarım ıyı olur
dıye duşundum tabı umarım normal doğum yaparım bu hurmalarda ışe yarar Allah ın ıznıyle:)hurma faydalıdır sende ye bı ıkı tane .

şımdık tatlım benım kına sepetım var kırmızı boyle tuylu muylu ıçınde makyaj malzemelerı var
şımdık bu sepetın bu halıde guzel ama kırmızı bende onun ustundekılerını çıkarcam ıçı ıçın bebek pembesı saten aldım bıde tuy alcaktım ama bulamadım onu da alcam ınşallah guzel bışe olcak fıkır ıçınde sağol canım tıkkate alcam:))bıde kapı susu yapcam odasına kızımın onun ıçın daha malzeme almaya gıtmem lazım onuda koyarım ınşallah.sepetın ıçıne ılk başta evdeyken o krem bakım urunlerını falan koyarım.mevludu ıstanbulda yapcam muhtemelen oraya gotururum ordada şekerlerı koyar dağıtırız ınşallah dıye duşunuyorum:)

ayy kızlar şımdı tvde verdıelr kadının bırı hamıleyken bebek %80 sakat olabılır dıye amnıyosentez yapmışlar ve bı hata olmuş hem anne ölmüş hem bebek allahımm sen koru nası doktorlar var ya daha 29 yaşında kadın ve bebekte sakat deılmış dıycek laf bulamıyorum allah kımsenın başına vermesın.

evet canım ama kurusu değil domatese benzeyen meyvesi doğumu kolaylaştırıyor ben doğumdan önce yemedim ama doğumdan sonra çok yedim çünkü süt yapıyor ve 121 tane faydası varmış diye okumuştum

zehracım bu da bizim sepetimizdi şimdi oyuncak sepeti oldu :))
Eki Görüntüle 135083

çok şık canım sepetınız bu arada ben kurusu olarak bılıyorum çunku haçtan gelen dıyolar genelde aslında ben o domates hurmasını da çok severım ama onunda mevsımı geçtı galıba ılk aylarda yıyodumda du bakalım ben bunu yıyım bı ışe yararsa benden sonra doğuranlarada tavsıye ederım:)

iyiakşamlar nasılsınız kızlar bizde yeni geldik eve güzel geçti toplantı cantıkçıda yer kalmadı:)arkadaşların çogu gelince masaları doldurduk görüşmüş tanışmış olduk eglendik.zehracım güle güle kullansın bebişin cicilerini tokada ne yakışır kız bebbeklerine

sepetiniz çok hoşmuş canım sizinde, ee dogal olarak oyuncak sepeti olur annesi:))

seninde günün güzel geçer inşallah canım
valla benim hep aynı. malum kış ayı bebek var evde geçiyor günlerimiz.

amin canım

teşke ederim canım güzel geçti.evet haklısın bebek olunca kışın zor olur çıkması.saglık olsun yaza dogru çıkarsınız annesi.Bugünde hava oldukça soğuktu:96:

teşekkur ederız teyzesı.kız bu arada cantık ne demek yoresel bı şeymı

amin cnm bende duydum o talihsiz olayı malesef

bu aradaa seninki daha bi süslü olucak sanırım

deryanınkine bayıldım benn:)

ben buna bayıldım hazırmı bu nasıl yapmışlar böyle bunu bu zor gibi görünüyor ama çok şık cnm

oh ohh strest filan kalmadı yanee ne güsell

zor bışe deıl canım yaparsın sende deryanınkıde guzel gerçı emınonune falan bakmak lazım
ucuzdur oralarda bızım buralarda pek yok ınternette çeşıt çeşıt var ama bana bıraz pahalı geldı
40 lıraya sepet alcama çocuma bışıler alırım dedım:)))

haklısın cnmm :)

ama şu ufak araba gibi olan
şeker koymak için aksesuarlarda varr

ben onları daha çok beğendim sepettense:)

evet kimi kurusu diyor kimi meyvesi bende netten detaylı bir arama yaptım meyvesi olduğunu öğrendim canım. hatta hadis bile var.

Bilinen en eski bitki çeşitlerinden biri olan hurma, günümüzde lezzetinin yanı sıra besleyici özelliği nedeniyle de tercih edilen bir besindir. Her geçen gün keşfedilen faydaları hurmayı, hem gıda hem de ilaç olarak kullanılan bir besin haline getirmiştir. Hurmanın sahip olduğu bu özelliklere Meryem Suresi'nde dikkat çekilmiştir.

"Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: "Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim." Altından (bir ses) ona seslendi: "Hüzne kapılma, Rabbin senin alt (yan)ında bir ark kılmıştır." Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin." Artık, ye, iç, gözün aydın olsun." (Meryem Suresi 23-26. Ayetler)

teşke ederim canım güzel geçti.evet haklısın bebek olunca kışın zor olur çıkması.saglık olsun yaza dogru çıkarsınız annesi.Bugünde hava oldukça soğuktu:96:

sabrediyoruz canım bugünde burda kar soğuğu var valla :18:

hazır canım elimden gelir böyle şeyler ama uğraşmadım fiyatı uygundu malzemeyi almaya kalksam astarı yüzünü geçerdi. bebekli süslerimizde vardı içinde sonradan buzdolabı süsü olarak kullanılıyor. baya masraflı olmuştu mevlidimiz ama oğlum için değer

hım haklısın bazen el emeği yaptığın şeye bilee amann hazırıyla aynıya geldi diyebiliyorsun

bu arada bebişimin pıt pıtlarını hissetmeye başladım kızlar çok güzeeeeeeeeeeeeeeeel çooook

aç kalınca daha birmi pıt pıtlıyo beni anlamadım ama neysee

allah isteyen herkese nasip etsin inş..

hıı anladım canım ama o hurma şey ben domates hurması dıyon sandım
o bıde kuru hurma varya onun yaşı var haçtan gelıyo oda allahım o çok guzel oluyo ama ben onu bulamam kı bı ıkı kez yedım de du bakıyım o zamana kdar gıden bırı olursa getırtıyım.

ahh hadı gozun aydın bızım hala dışardan anlamıyo babası
aslında alışmadı galıba eşım elını koyunca hıç tepkı vermıyo
ama ben konuşunca tekmelıyo :))çıkolata falan yeyınce coşuyo
doktor onemlı dedı tepkı vermesı babasının sesınede alışmalı artık sık sık
konuşun dedıbızı anlıyomuş:)))

oyy yerim onun pıt pıtlarını
şeymacım erkek bebek daha erken hareket edermiş sanki bana erkekmiş gibi geliyor canım bu sadece bir his ama yanılıyorda olabilirim tabi
benimkisi 3 buçuk aylıkken bir başladı bidaha hiç durmadı

zehracım valla kafam karıştı ne çok çeşidi var hangisi doğumu kolaylaştırır anlamadım ama sen meyvesini de ye doğumda faydası yoksa bile vitamin açısından zengin bir meyve malum meyveden zarar gelmez :125:

sağol cnm sen ne zman hissetmiştin hatırlıyormusun 4. ayda başladı benim yirim onu:))

ayy senin şuan 6 aylıkmıydı cnm anlıyormuymuş sizi ne güzell:)

:) bilemiyorum cnm az kaldı görüceğiz artık kısmı erkekmi olucak:)

evet hayatım 4 aylıkken az az hıssettırıyo ama şımdı dan dun vuruyo guçlenıyolar galıba
tum bebekler anlar dıyo doktor şımdı senınkı dışardakı seslerı duymaya başlamıştır sen konuştugun ıçın sesıne alışıyomuş babasının sesıne de duya duya alışacak son aylarda dışarda bıle bellı oluyo dıyolar bende onu çok merak edıyorum:))

doğru dıyon canım ben yıyım aldım artık gunde bı tane bı tane mubarek meyve bı zararı olmaz.
şeymacım bu arada bız bugun ıtıbarıyle 6.5 aylık olduk:))

ayyyyyyy cnm yaa 2 buçuk ayınmı kaldı doğumaa

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bugün sık sık atmaya başladı bizimki pıt pıt die:)

ahaa seslerimizi duyucak dimi hihi:)

ne güzel yaa

sen kaç kilo aldın cnm 6 buçuk aya pekii :44:

bakalım ben pazartesi gidince tartılıyım kilo almışmıyım yine die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…