2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

şeymacım evet canım bazen degişiklikler insana iyi geliyor gerçekten bugünde günümüz vardı komşudaydım bugünlerde geziyorum yani canım.ama hava dünden beri baya bi sogudu:96:

maşllah canım çok güzel bir duygu olmalı Allah tez zamanda kavuştursun hayırlı şekilde inşllh

annesi babasınada alışır zamanla yeni yeni tanışıyorlar daha:)))

şeymacım evet canım bazen degişiklikler insana iyi geliyor gerçekten bugünde günümüz vardı komşudaydım bugünlerde geziyorum yani canım.ama hava dünden beri baya bi sogudu:96:

oh ohh sen gez valla :))

ama dikkat et havalar çarpmasın cnm :26:

kızlar buraya ilk kar düştü ama felaket soğuk bu kış çok sert geçecekmiş :18:

ayyyyy kar ne güzel yaa

ne kaldı kışın bitmesine şurda 2-3 ay bişi var :)

soğuk geçsin oda daha yeni soğumaya başladı zaten aman dikkat hasta olmayın

maşllah canım çok güzel bir duygu olmalı Allah tez zamanda kavuştursun hayırlı şekilde inşllh

amin amin cnm bnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

melikeyide ösledim hee:85:

kızlar başka bir konuyada yazdım ama sizinle de paylaşmak istedim. tüm beynim oğlumla meşgul bu yüzden başıma bazı komik olaylar geliyor uykusuz kaldığım için. bu sabahda bunu yaşadım.

oğlumu 2 saatte bir emzirmek için telefonumun alarmını kuruyorum. eşimin telefonu dokunmatik ekran benimki tuşlu telefon. neyse sabah telefonumun alarmı çalıyor aldım kapatmak için basıyorum kapanmıyor. eşiminde işe gitme saatiydi. hayatım kapatsana alarmını dedi bende basıyorum ama kapanmıyor dedim ve kendime geldim tuşlu telefonumun ekranındaki tamam yazısına dokunarak kapatmaya çalıştığımı anladım kapanmayıncada ısrarla pat pat vuruyorum parmağımla
ey uyku sen nelere kadirsin

amin canım saolasın 6.5 aaya 8 kg aldım doktorum tahmını 15 kılo alırsın dedı az almaya çalış dedı normal doğum ıstıyorum dıye yurumeye başla artık dedı ama ben soğuk dıye yuruyemıyorum zaten hastada olldum bende ev ışı yapıyorum bolca o da olur dedı doktor.

canım cantık kıymalı pide gibi burda cantık diyorlar kıymalı pideden farklı gibi ama gel bursaya ısmarlayim canım sanada

ayy saol canım eşım bursalı ayda bı kez gelıyoz ortalama ama bak cantıkdan haberım yokmuş bıdaha gelınce yıyım:))gerçı eşımde 10 senedır bursadan ayrı ona da sordum cantık ne dıye bılmıyo

bızde boyle senın gıbı oluruz heralde canım ya

eminimki olursunuz zehracım bende daha ne cevherler var birgün oğlumu beşiğinde salladım yatağıma geçtim ve kendi kendime sağa sola sallandığımı farkettim
bütün hayatını esir alıyor bu bebekler

olagan şeyler canım kolaymı bebek bakıyorsun uykusuz kalıyorsun bunlarda güzel anı olarak kalır her hatırladıgında tebessüm edrsin

eşin unutmuştur belki buralarda öyle diyorlar hep ama heryerde degişik ismi varmış.Bursaya yolunuz düşerse bizede bekleriz canım

yok canım apartmandaki komşularla gün yapıyoruz dışarıya çıkmadım yani sagol canım.amin canım inşllh.evet melikeyi özledim bende inşllh iyilerdir.sen nasılsın canım bugün neler yaptın?

eşin unutmuştur belki buralarda öyle diyorlar hep ama heryerde degişik ismi varmış.Bursaya yolunuz düşerse bizede bekleriz canım

ayy teşekkur ederım ınşallah canım

biz insanoglu yaz geldimi ay ne çok sıcak kış geldimide nekadar soguk diyoruz ortası en iyisi galiba

evet ya ama bence boyle ıyı yazn çok sıcak oluyo ızmır boyle ıyı ben razıyım:))tovbe tovbe bıze duşmez tabı aslında doğanın çok guzel bı dengesi v ar bozulmaması en guzelı

nedemek canım inşllhevet Alllah günah yazmasında yazın çok sıcak oluyor kış ında gider çok oluyor işte bahar güzel oluyor kuşlar cıvıl cıvıl çiçekler açıyor insanlarında ruhsal durumu daha bi iyi oluyor

şaka bi tarafada Yüce Allah herşeyi dengeli bir şekilde yaratmış kurmuş herşey yerine göre oluyor mevsimlerde yerine göre tabiki herşeyde her mevsimin kendine göre güzelligi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…