- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.621
teşekkur ederız teyzesı.kız bu arada cantık ne demek yoresel bı şeymı
amin cnm bende duydum o talihsiz olayı malesef
bu aradaa seninki daha bi süslü olucak sanırım
deryanınkine bayıldım benn:)
ben buna bayıldım hazırmı bu nasıl yapmışlar böyle bunu bu zor gibi görünüyor ama çok şık cnm
oh ohh strest filan kalmadı yanee ne güsell
hım haklısın bazen el emeği yaptığın şeye bilee amann hazırıyla aynıya geldi diyebiliyorsun
bu arada bebişimin pıt pıtlarını hissetmeye başladım kızlar çok güzeeeeeeeeeeeeeeeel çooook
aç kalınca daha birmi pıt pıtlıyo beni anlamadım ama neysee
allah isteyen herkese nasip etsin inş..
hıı anladım canım ama o hurma şey ben domates hurması dıyon sandım
o bıde kuru hurma varya onun yaşı var haçtan gelıyo oda allahım o çok guzel oluyo ama ben onu bulamam kı bı ıkı kez yedım de du bakıyım o zamana kdar gıden bırı olursa getırtıyım.
ahh hadı gozun aydın bızım hala dışardan anlamıyo babası
aslında alışmadı galıba eşım elını koyunca hıç tepkı vermıyo
ama ben konuşunca tekmelıyo :))çıkolata falan yeyınce coşuyo
doktor onemlı dedı tepkı vermesı babasının sesınede alışmalı artık sık sık
konuşun dedıbızı anlıyomuş:)))
şeymacım evet canım bazen degişiklikler insana iyi geliyor gerçekten bugünde günümüz vardı komşudaydım bugünlerde geziyorum yani canım.ama hava dünden beri baya bi sogudu:96:
kızlar buraya ilk kar düştüama felaket soğuk bu kış çok sert geçecekmiş :18:
maşllah canım çok güzel bir duygu olmalı Allah tez zamanda kavuştursun hayırlı şekilde inşllh
ayyyyyyy cnm yaa 2 buçuk ayınmı kaldı doğumaa
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bugün sık sık atmaya başladı bizimki pıt pıt die:)
ahaa seslerimizi duyucak dimi hihi:)
ne güzel yaa
sen kaç kilo aldın cnm 6 buçuk aya pekii :44:
bakalım ben pazartesi gidince tartılıyım kilo almışmıyım yine die
canım cantık kıymalı pide gibi burda cantık diyorlar kıymalı pideden farklı gibi ama gel bursaya ısmarlayim canım sanada
kızlar başka bir konuyada yazdım ama sizinle de paylaşmak istedim. tüm beynim oğlumla meşgul bu yüzden başıma bazı komik olaylar geliyor uykusuz kaldığım için. bu sabahda bunu yaşadım.
oğlumu 2 saatte bir emzirmek için telefonumun alarmını kuruyorum. eşimin telefonu dokunmatik ekran benimki tuşlu telefon. neyse sabah telefonumun alarmı çalıyor aldım kapatmak için basıyorum kapanmıyor. eşiminde işe gitme saatiydi. hayatım kapatsana alarmını dedi bende basıyorum ama kapanmıyor dedim ve kendime geldim tuşlu telefonumun ekranındaki tamam yazısına dokunarak kapatmaya çalıştığımı anladımkapanmayıncada ısrarla pat pat vuruyorum parmağımla
ey uyku sen nelere kadirsin
kızlar buraya ilk kar düştüama felaket soğuk bu kış çok sert geçecekmiş :18:
kızlar başka bir konuyada yazdım ama sizinle de paylaşmak istedim. tüm beynim oğlumla meşgul bu yüzden başıma bazı komik olaylar geliyor uykusuz kaldığım için. bu sabahda bunu yaşadım.
oğlumu 2 saatte bir emzirmek için telefonumun alarmını kuruyorum. eşimin telefonu dokunmatik ekran benimki tuşlu telefon. neyse sabah telefonumun alarmı çalıyor aldım kapatmak için basıyorum kapanmıyor. eşiminde işe gitme saatiydi. hayatım kapatsana alarmını dedi bende basıyorum ama kapanmıyor dedim ve kendime geldim tuşlu telefonumun ekranındaki tamam yazısına dokunarak kapatmaya çalıştığımı anladımkapanmayıncada ısrarla pat pat vuruyorum parmağımla
ey uyku sen nelere kadirsin
evet canım ya bu sne pek kış olmadı ama bugünlerde hava çok sogudu herşey mevsimin göre güzel bence
amin canım saolasın 6.5 aaya 8 kg aldım doktorum tahmını 15 kılo alırsın dedı az almaya çalış dedı normal doğum ıstıyorum dıye yurumeye başla artık dedı ama ben soğuk dıye yuruyemıyorum zaten hastada olldum bende ev ışı yapıyorum bolca o da olur dedı doktor.
ayy saol canım eşım bursalı ayda bı kez gelıyoz ortalama ama bak cantıkdan haberım yokmuş bıdaha gelınce yıyım:))gerçı eşımde 10 senedır bursadan ayrı ona da sordum cantık ne dıye bılmıyo
bızde boyle senın gıbı oluruz heralde canım ya
oh ohh sen gez valla :))
ama dikkat et havalar çarpmasın cnm :26:
ayyyyy kar ne güzel yaa
ne kaldı kışın bitmesine şurda 2-3 ay bişi var :)
soğuk geçsin oda daha yeni soğumaya başladı zaten aman dikkat hasta olmayın
amin amin cnm bnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
melikeyide ösledim hee:85:
olagan şeyler canım kolaymı bebek bakıyorsun uykusuz kalıyorsun bunlarda güzel anı olarak kalır her hatırladıgında tebessüm edrsin
bencede canım bugünde dolu yağdı ama doldurmadı. yazı özledimmm :)
eşin unutmuştur belkiburalarda öyle diyorlar hep ama heryerde degişik ismi varmış.Bursaya yolunuz düşerse bizede bekleriz canım
biz insanoglu yaz geldimi ay ne çok sıcak kış geldimide nekadar soguk diyoruz ortası en iyisi galiba
ayy teşekkur ederım ınşallah canım
evet ya ama bence boyle ıyı yazn çok sıcak oluyo ızmır boyle ıyı ben razıyım:))tovbe tovbe bıze duşmez tabı aslında doğanın çok guzel bı dengesi v ar bozulmaması en guzelı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?