- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.641
kızlar başka bir konuyada yazdım ama sizinle de paylaşmak istedim. tüm beynim oğlumla meşgul bu yüzden başıma bazı komik olaylar geliyor uykusuz kaldığım için. bu sabahda bunu yaşadım.
oğlumu 2 saatte bir emzirmek için telefonumun alarmını kuruyorum. eşimin telefonu dokunmatik ekran benimki tuşlu telefon. neyse sabah telefonumun alarmı çalıyor aldım kapatmak için basıyorum kapanmıyor. eşiminde işe gitme saatiydi. hayatım kapatsana alarmını dedi bende basıyorum ama kapanmıyor dedim ve kendime geldim tuşlu telefonumun ekranındaki tamam yazısına dokunarak kapatmaya çalıştığımı anladımkapanmayıncada ısrarla pat pat vuruyorum parmağımla
ey uyku sen nelere kadirsin
amin canım saolasın 6.5 aaya 8 kg aldım doktorum tahmını 15 kılo alırsın dedı az almaya çalış dedı normal doğum ıstıyorum dıye yurumeye başla artık dedı ama ben soğuk dıye yuruyemıyorum zaten hastada olldum bende ev ışı yapıyorum bolca o da olur dedı doktor.
ayy saol canım eşım bursalı ayda bı kez gelıyoz ortalama ama bak cantıkdan haberım yokmuş bıdaha gelınce yıyım:))gerçı eşımde 10 senedır bursadan ayrı ona da sordum cantık ne dıye bılmıyo
bızde boyle senın gıbı oluruz heralde canım ya
eminimki olursunuz zehracımbende daha ne cevherler var birgün oğlumu beşiğinde salladım yatağıma geçtim ve kendi kendime sağa sola sallandığımı farkettim
bütün hayatını esir alıyor bu bebekler
yok canım apartmandaki komşularla gün yapıyoruz dışarıya çıkmadım yani sagol canım.amin canım inşllh.evet melikeyi özledim bende inşllh iyilerdir.sen nasılsın canım bugün neler yaptın?
günaydın arkadaşlar işte olduğum için sık gelemiyorum geçmişe göz atmaya çalıştım herkes iyi çok şükür melikecim de gelir yakında hayırlısıyla
deryacım ne güzel anı oarak kalıcak bunlar :)))
ben de dün akşam o kadar dalmışım ki trafik var diye metro ile gideyim dedim hesapta erken gidicem ya metro ile.dalmışım durağı geçmişim 1 durak sonra indim geri bindim bahçelievler durağına geldim.iyi ki 1 durak sonra fark ettim yoksa havalimanına kadar yolu vardı metronun :)))
aaaaaahahahaha bu güzeldi cnmmm ay allahım yaaa:)))
annenin hakkı ödenmez boşuna dememişler dimi
dimi yürüyüş yapmak lazım ama nerde yaa nerde yapcan yürüyüşüüaslında hergün dışarı çıkıp dolaşabilirim ama zor geliyo yaa
zaten hamilelikten sonra ev işine bile üşenir oldum
ev işi yaptığım gün pert oluyorum zatenn
DDDDDDDDDDDDDDDDD
hmm anladım cnmcım
ii bende napıyım evde pineklios işte canımcım aradada gesiom tabüü
günaydın arkadaşlar işte olduğum için sık gelemiyorum geçmişe göz atmaya çalıştım herkes iyi çok şükür melikecim de gelir yakında hayırlısıyla
deryacım ne güzel anı oarak kalıcak bunlar :)))
ben de dün akşam o kadar dalmışım ki trafik var diye metro ile gideyim dedim hesapta erken gidicem ya metro ile.dalmışım durağı geçmişim 1 durak sonra indim geri bindim bahçelievler durağına geldim.iyi ki 1 durak sonra fark ettim yoksa havalimanına kadar yolu vardı metronun :)))
evdede olmak güzel gez tabi canımcım
şeyma hayırlısıyla bebişin doğsun senden de duyarız böyle şeyler inşallah :))
iş yorgunluğu kafada dolu olunca dalgınlık kaçınılmaz oluyor canım :)
evt derya urayı ayakta tutan melikeydi oda gidince böyle oldu işte;
baharcım evt aynenbende çok etkilendim bi maykıl dan birde defnenin ölümünden
sabahtan beri hayat ne kısa diyorum yaa
ölüm ne aniii
kiracı olmak zordur tabi cnm zor olmazmı yaa
allah kolaylık versin sağlık versindee
hayırlısıyla bir gün ev sahibide olursun inş. cnmm
sıkma canını senn
yok canım sıkmıyorum Allah saglık huzur versinde gerisi gelir inşllh.sagol canım inşllh tüm isteyen herkez olsun birazda dedigim gibi ölüm olaylarından etkilenen biriyim öle canım sıkılıyo yani Allah ölümünde hayırlısını versin sen neler yaptın canım evdemiydin?
Merhaba kızlar
nasılsınız defne joy foster çok üzüldüm yaw ço iii birde çocuğu vardı
biz hayat baki sanıyoruz bir nefes işte hayat çok kısa gerektiği gibi yaşamak
lazım
melikeden haber alan var mı kızlar nasıl acaba
seyma sen nasılsın cnm bebişin nasıl
derya sen nasılsın cnm
bahar sen nasılsın neler yapıyorsunuz
alevesen sen nasıl cnm
zehra hamişlik nasıl gidiyor nasılsın
merhaba arkadaşlar dünden beri içim sıkılıyor pek iyi değilimdayımın oğlunu da 30 yaşında kaybetmiştik 2 yaşında bebeği vardı .dün görünce haberi kötü oldum.Allah rahmet eylesin :
çok içim daralıyor kafam karmakarışık bazen aklımı oynatıcam sanıyorum şu işten bir çıksam kendime gelicem herhalde çok bunaldım vallahi
Merhaba kızlar
lazım
derya sen nasılsın cnm
alevesen sen nasıl cnm
merhaba arkadaşlar dünden beri içim sıkılıyor pek iyi değilimdayımın oğlunu da 30 yaşında kaybetmiştik 2 yaşında bebeği vardı .dün görünce haberi kötü oldum.Allah rahmet eylesin :
çok içim daralıyor kafam karmakarışık bazen aklımı oynatıcam sanıyorum şu işten bir çıksam kendime gelicem herhalde çok bunaldım vallahi
Merhaba kızlar
lazım
derya sen nasılsın cnm
alevesen sen nasıl cnm
amin cnm amin
ii ben bugün yorgunum biraz
ev temizledim biraz yoruldum dinlenmelerdeyim anlıycağınn:)
merhaba cnm hastayım senin şu herkesi soruşunaa:))
ii cnm valla napıyım ev temizle et filan yeni oturdumm
bebekim iyidir inş... bende pazartesi doktora gidiyorum UMARIM CİNSİYETİNİ
göstertir bize.... melikeden haberim yok ama birkaç güne gelir heraldee bayağıı
oldu gideli 15 güne gelirim diyorduu
allah rahmet eylesin
zor ya böyle genç yaşta insanların ölmesi
ve çocuklarının kalması
rabbim kimseye yaşatmasın ...
iyiyim gülcancım sen nasılsın canım
bir görünüp bir kayboluyorsun :))
işinde mutlu değilsen çık rahatla canım bende yaşamıştım bunları işe gitmek istemezdim ayaklarım geri geri giderdi gidincede akşam olsada eve gitsem diye dua ederdim ama çıktım kafam rahatladı.
canım benim geçmiş olsun desene aynı belirtiler olmuş(benimde dünden beri içim sıkıldı ölüm olaylarından etkileniyorum elimde olmadan.dün gece içim daraldı vücudum titredi resmen kalktım namaz kıldım dualar okudum eşimde okudu.ya panik atak olmaktan korktum Allahım korusun hepimizi bugün biraz daha iyyim hatırlamamaya çalışıyorum üzücü şeyleri .canım degişiklik yap kendini üzme bende işe girmeyi düşünüyorum insan hep evde oluncada bunalıyor.inşllh geçer bu bunalımlı günler
hım haklısın bazen el emeği yaptığın şeye bilee amann hazırıyla aynıya geldi diyebiliyorsun
bu arada bebişimin pıt pıtlarını hissetmeye başladım kızlar çok güzeeeeeeeeeeeeeeeel çooook
aç kalınca daha birmi pıt pıtlıyo beni anlamadım ama neysee
allah isteyen herkese nasip etsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?