2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

aaaaaahahahaha bu güzeldi cnmmm ay allahım yaaa:)))

annenin hakkı ödenmez boşuna dememişler dimi

dimi yürüyüş yapmak lazım ama nerde yaa nerde yapcan yürüyüşüü aslında hergün dışarı çıkıp dolaşabilirim ama zor geliyo yaa

zaten hamilelikten sonra ev işine bile üşenir oldum

ev işi yaptığım gün pert oluyorum zatenn

DDDDDDDDDDDDDDDDD

yok canım apartmandaki komşularla gün yapıyoruz dışarıya çıkmadım yani sagol canım.amin canım inşllh.evet melikeyi özledim bende inşllh iyilerdir.sen nasılsın canım bugün neler yaptın?

hmm anladım cnmcım

ii bende napıyım evde pineklios işte canımcım aradada gesiom tabüü

günaydın arkadaşlar işte olduğum için sık gelemiyorum geçmişe göz atmaya çalıştım herkes iyi çok şükür melikecim de gelir yakında hayırlısıyla

deryacım ne güzel anı oarak kalıcak bunlar :)))

ben de dün akşam o kadar dalmışım ki trafik var diye metro ile gideyim dedim hesapta erken gidicem ya metro ile.dalmışım durağı geçmişim 1 durak sonra indim geri bindim bahçelievler durağına geldim.iyi ki 1 durak sonra fark ettim yoksa havalimanına kadar yolu vardı metronun :)))

oluyor böyle dalgınlıklar canım

evdede olmak güzel gez tabi canımcım

şeyma hayırlısıyla bebişin doğsun senden de duyarız böyle şeyler inşallah :))

iş yorgunluğu kafada dolu olunca dalgınlık kaçınılmaz oluyor canım :)

iyiakşamlar kızlar nasılsınız inşllh hepiniz iyisinizdir.ya bugün sabahtan beri bi tuafım sunucu defnenin ölümüne çok şaşırdım Allah rahmet eylesin ölüm olaylarından etkilenirim baya.Allah herkeze hayırlı ölümler nasip etsin.biraz dışarı çıktık eşimle,eve geldik ev sahibine kirayı ödedik. ya kiracı olmakta zor gerçekten yemedigin parayı al sen ye diyosun resmen.Allah saglık huzur versinde ev sahibide olunur inşllh.Allah hepimizin yardımcısı olsun siz neler yaptınız?

evt derya urayı ayakta tutan melikeydi oda gidince böyle oldu işte;

baharcım evt aynenbende çok etkilendim bi maykıl dan birde defnenin ölümünden

sabahtan beri hayat ne kısa diyorum yaa

ölüm ne aniii

kiracı olmak zordur tabi cnm zor olmazmı yaa

allah kolaylık versin sağlık versindee

hayırlısıyla bir gün ev sahibide olursun inş. cnmm

sıkma canını senn

yok canım sıkmıyorum Allah saglık huzur versinde gerisi gelir inşllh.sagol canım inşllh tüm isteyen herkez olsun birazda dedigim gibi ölüm olaylarından etkilenen biriyim öle canım sıkılıyo yani Allah ölümünde hayırlısını versin sen neler yaptın canım evdemiydin?

Merhaba kızlar

nasılsınız defne joy foster çok üzüldüm yaw ço iii birde çocuğu vardı

biz hayat baki sanıyoruz bir nefes işte hayat çok kısa gerektiği gibi yaşamak

lazım

melikeden haber alan var mı kızlar nasıl acaba

seyma sen nasılsın cnm bebişin nasıl

derya sen nasılsın cnm

bahar sen nasılsın neler yapıyorsunuz

alevesen sen nasıl cnm

zehra hamişlik nasıl gidiyor nasılsın

merhaba arkadaşlar dünden beri içim sıkılıyor pek iyi değilim dayımın oğlunu da 30 yaşında kaybetmiştik 2 yaşında bebeği vardı .dün görünce haberi kötü oldum.Allah rahmet eylesin :

çok içim daralıyor kafam karmakarışık bazen aklımı oynatıcam sanıyorum şu işten bir çıksam kendime gelicem herhalde çok bunaldım vallahi

amin cnm amin

ii ben bugün yorgunum biraz

ev temizledim biraz yoruldum dinlenmelerdeyim anlıycağınn:)

merhaba cnm hastayım senin şu herkesi soruşunaa:))

ii cnm valla napıyım ev temizle et filan yeni oturdumm

bebekim iyidir inş... bende pazartesi doktora gidiyorum UMARIM CİNSİYETİNİ

göstertir bize.... melikeden haberim yok ama birkaç güne gelir heraldee bayağıı

oldu gideli 15 güne gelirim diyorduu

allah rahmet eylesin

zor ya böyle genç yaşta insanların ölmesi

ve çocuklarının kalması

rabbim kimseye yaşatmasın ...

iyiyim gülcancım sen nasılsın canım
bir görünüp bir kayboluyorsun :))

işinde mutlu değilsen çık rahatla canım bende yaşamıştım bunları işe gitmek istemezdim ayaklarım geri geri giderdi gidincede akşam olsada eve gitsem diye dua ederdim ama çıktım kafam rahatladı.

canım benim geçmiş olsun desene aynı belirtiler olmuş(benimde dünden beri içim sıkıldı ölüm olaylarından etkileniyorum elimde olmadan.dün gece içim daraldı vücudum titredi resmen kalktım namaz kıldım dualar okudum eşimde okudu.ya panik atak olmaktan korktum Allahım korusun hepimizi bugün biraz daha iyyim hatırlamamaya çalışıyorum üzücü şeyleri .canım degişiklik yap kendini üzme bende işe girmeyi düşünüyorum insan hep evde oluncada bunalıyor.inşllh geçer bu bunalımlı günler

:93:
teşk edrim canım iyiyim demek adet olmuş, dünden beri içim sıkılıyordu şimdi biraz daha iyiyimsen nasılsın canım iyimisin?saglık durumun nasıl umarım iyisindir görüşrüüz canım kib

amin canım Allah kimseye yaşatmasın.

ben de öyle düşünüyorum canım maddiyatı bir kenara bıraktım huzurum kalmadı yahu pazar akşamlaarı oturup ağlıyorum işe gitmek istemiyorum diye.saatler geçmiyor.

ben de çok etkileniyorum canım ölümlerden.Ben şu işten çıksam rahatlayacağım 5 yıldır aralıksız çalışıyorum çok bunaldım .Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba kızlar
hayırlı cumalar allah bütün dualarınızı kabul etsin
sağlık sıhhat huzur ve mutluluk versin allah herkeze
cuma hayırlı gündür kızlar bol bol bol kelimeye şahadet getirin
bak o zaman nasıl rahatlamış hissediyor insan kendini

ayyyyy canım nasıl güzel bi duygudur tahmin edebiliyorum az cok ama yaşamayan bilemezallahım kolay doğum nasip etsin sana aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…