- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.661
habere bende üzüldüm ama herşey allahtan.o ne derse o olucak allah evladına ömür versin gidenlerin.merhaba arkadaşlar dünden beri içim sıkılıyor pek iyi değilimdayımın oğlunu da 30 yaşında kaybetmiştik 2 yaşında bebeği vardı .dün görünce haberi kötü oldum.Allah rahmet eylesin
çok içim daralıyor kafam karmakarışık bazen aklımı oynatıcam sanıyorum şu işten bir çıksam kendime gelicem herhalde çok bunaldım vallahi
bende iyiyim gülcancım sağol.........Merhaba kızlar
nasılsınız defne joy foster çok üzüldüm yaw ço iii birde çocuğu vardı
biz hayat baki sanıyoruz bir nefes işte hayat çok kısa gerektiği gibi yaşamak
lazım
melikeden haber alan var mı kızlar nasıl acaba
seyma sen nasılsın cnm bebişin nasıl
derya sen nasılsın cnm
bahar sen nasılsın neler yapıyorsunuz
alevesen sen nasıl cnm
zehra hamişlik nasıl gidiyor nasılsın
iyi yapmışsın en güzeli bol bol dua etmek.allah kabul etsincanım benim geçmiş olsun desene aynı belirtiler olmuş(benimde dünden beri içim sıkıldı ölüm olaylarından etkileniyorum elimde olmadan.dün gece içim daraldı vücudum titredi resmen kalktım namaz kıldım dualar okudum eşimde okudu.ya panik atak olmaktan korktum Allahım korusun hepimizi bugün biraz daha iyyim hatırlamamaya çalışıyorum üzücü şeyleri .canım degişiklik yap kendini üzme bende işe girmeyi düşünüyorum insan hep evde oluncada bunalıyor.inşllh geçer bu bunalımlı günler
ayyyyy canım nasıl güzel bi duygudur tahmin edebiliyorum az cok ama yaşamayan bilemezallahım kolay doğum nasip etsin sana aminnnnnn
slm sekerlerrrr bizz geldikkk kuzumun güzel teyzoşlarııııııııı
habere bende üzüldüm ama herşey allahtan.o ne derse o olucak allah evladına ömür versin gidenlerin.
bende iyiyim gülcancım sağol.........
iyi yapmışsın en güzeli bol bol dua etmek.allah kabul etsin
slm sekerlerrrr bizz geldikkk kuzumun güzel teyzoşlarııııııııı
iyiakşamlar kızlar nasılsınız bende giremdim iki gündür ama kimsede girmemiş boş kalmış buralarBugün misafirim vardı bide benim doğumgünüm annnemlerle konuştum az önce annem yaşlı genç degil bide rahatsızdı biraz belim agrıyor dedi bana telefonda bende huzursuz oldum çagırdım gel bak anne neolur kal bende çekinme dedim eşimde dedi sagolsun.annem abimle kalıyor abim bekar,annemle abim ilgileniyor hastane hastalıgıyla ilgili.ben kendimi suçlu hissettim gibi bunu eşimede söyledim yani gurbetteyiz anneme bakamıyorum heran yanına gidemiyorum bu içimi çok acıtıyor oda buraya şuan gelmeyi istemiyor.annemede dedim ben kendimi böle suçlu hissdiyorum sana evlatlık görevimi tam yapamıyomuşum gibi geliyo bana dedim içi rahat olsun demiş eşime.kızlar huzursuz oldum ya napim ben annemlere gitsem çok uzun süre kalamam eşim burda malum yani moralim bozuldu biraz bu duruma annem keşke gelebilse ama işte bilmiyorum oda bu konularda hssas annecigim acba rahatsız etmeyimmi diyodur içinden ama bende evaltlık görevimi yapmak ona bakmak istiyorum napim sizce arkadaşlar umarım beni anlıyosunuzdur
iyiakşamlar kızlar nasılsınız bende giremdim iki gündür ama kimsede girmemiş boş kalmış buralarBugün misafirim vardı bide benim doğumgünüm annnemlerle konuştum az önce annem yaşlı genç degil bide rahatsızdı biraz belim agrıyor dedi bana telefonda bende huzursuz oldum çagırdım gel bak anne neolur kal bende çekinme dedim eşimde dedi sagolsun.annem abimle kalıyor abim bekar,annemle abim ilgileniyor hastane hastalıgıyla ilgili.ben kendimi suçlu hissettim gibi bunu eşimede söyledim yani gurbetteyiz anneme bakamıyorum heran yanına gidemiyorum bu içimi çok acıtıyor oda buraya şuan gelmeyi istemiyor.annemede dedim ben kendimi böle suçlu hissdiyorum sana evlatlık görevimi tam yapamıyomuşum gibi geliyo bana dedim içi rahat olsun demiş eşime.kızlar huzursuz oldum ya napim ben annemlere gitsem çok uzun süre kalamam eşim burda malum yani moralim bozuldu biraz bu duruma annem keşke gelebilse ama işte bilmiyorum oda bu konularda hssas annecigim acba rahatsız etmeyimmi diyodur içinden ama bende evaltlık görevimi yapmak ona bakmak istiyorum napim sizce arkadaşlar umarım beni anlıyosunuzdur
melikecim gelmiş hoşgeldin canım
nasılsın görüşmeyeli? minik prenses nasıl?
doğum günün kutlu olsun baharcım sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere
canım ne olursa olsun kız anneleri çekinir gelip gitmeye benimkide öyle aynı şehirlerde olmamıza rağmen pek sık gelip gitmez ama hergün telefonda konuşuruz. sen uzaktaymışsın tabi zor olur her zaman gidemezsin kendini suçlu hissetme. birkaç günlüğüne gel hava değişikliği olur falan desen gelmez mi canım yada eşin konuşsun çağırsın belki ikna olur. fazla da kafana takma en azından yalnız değil bak abin ilgileniyormuş ne güzel. üzülme canım kızının evi bile olsa insanın kendi evi gibi olmaz. annecinede geçmiş olsun canım.
hoşbulduk canım iyiyim saolasın sen napıyon naıslsın bebişin nasıl
bu arada minik prens o teyzosu sasırdın sanırım
yarın dr gitcez bakalım bide yolculuk iş güç yaptık inş iiidr tosun paşam
hoşbulduk sekerim naber nasılsınnnnbaharcım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllar diliyorum canım :)) umarım anneciğini ikna edersin de gelir yanına senin de için rahat etmiş olur.Allah şifa versin canım.
melikecim hoşgeldin....
ben pek sık giremiyorum iş dolayısıyla elimden geldikçe takip etmeye çalışıyorum sizleri canlarım
iyiyim canım bende oğluşumda iyi 3 aylık oldu yaramaz
aaa pardon yaa seninkide prensti şaşırdım canım
hadi bakalım haber verirsin bizede
melikecim gelmiş hoşgeldin canım
nasılsın görüşmeyeli? minik prenses nasıl?
doğum günün kutlu olsun baharcım sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere
canım ne olursa olsun kız anneleri çekinir gelip gitmeye benimkide öyle aynı şehirlerde olmamıza rağmen pek sık gelip gitmez ama hergün telefonda konuşuruz. sen uzaktaymışsın tabi zor olur her zaman gidemezsin kendini suçlu hissetme. birkaç günlüğüne gel hava değişikliği olur falan desen gelmez mi canım yada eşin konuşsun çağırsın belki ikna olur. fazla da kafana takma en azından yalnız değil bak abin ilgileniyormuş ne güzel. üzülme canım kızının evi bile olsa insanın kendi evi gibi olmaz. annecinede geçmiş olsun canım.
baharcım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere öptüm
baharcım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllar diliyorum canım :)) umarım anneciğini ikna edersin de gelir yanına senin de için rahat etmiş olur.Allah şifa versin canım.
melikecim hoşgeldin....
ben pek sık giremiyorum iş dolayısıyla elimden geldikçe takip etmeye çalışıyorum sizleri canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?