2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ya kızlar kaç gündür bakınıyorum kimsecikler yok burda nerde bu 2009 gelinleri aaaaaaaaaa

habere bende üzüldüm ama herşey allahtan.o ne derse o olucak allah evladına ömür versin gidenlerin.
bende iyiyim gülcancım sağol.........
iyi yapmışsın en güzeli bol bol dua etmek.allah kabul etsin

iyiakşamlar kızlar nasılsınız bende giremdim iki gündür ama kimsede girmemiş boş kalmış buralarBugün misafirim vardı bide benim doğumgünüm annnemlerle konuştum az önce annem yaşlı genç degil bide rahatsızdı biraz belim agrıyor dedi bana telefonda bende huzursuz oldum çagırdım gel bak anne neolur kal bende çekinme dedim eşimde dedi sagolsun.annem abimle kalıyor abim bekar,annemle abim ilgileniyor hastane hastalıgıyla ilgili.ben kendimi suçlu hissettim gibi bunu eşimede söyledim yani gurbetteyiz anneme bakamıyorum heran yanına gidemiyorum bu içimi çok acıtıyor oda buraya şuan gelmeyi istemiyor.annemede dedim ben kendimi böle suçlu hissdiyorum sana evlatlık görevimi tam yapamıyomuşum gibi geliyo bana dedim içi rahat olsun demiş eşime.kızlar huzursuz oldum ya napim ben annemlere gitsem çok uzun süre kalamam eşim burda malum yani moralim bozuldu biraz bu duruma annem keşke gelebilse ama işte bilmiyorum oda bu konularda hssas annecigim acba rahatsız etmeyimmi diyodur içinden ama bende evaltlık görevimi yapmak ona bakmak istiyorum napim sizce arkadaşlar umarım beni anlıyosunuzdur

slm sekerlerrrr bizz geldikkk kuzumun güzel teyzoşlarııııııııı

melikecim gelmiş hoşgeldin canım
nasılsın görüşmeyeli? minik prenses nasıl?

doğum günün kutlu olsun baharcım sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere
canım ne olursa olsun kız anneleri çekinir gelip gitmeye benimkide öyle aynı şehirlerde olmamıza rağmen pek sık gelip gitmez ama hergün telefonda konuşuruz. sen uzaktaymışsın tabi zor olur her zaman gidemezsin kendini suçlu hissetme. birkaç günlüğüne gel hava değişikliği olur falan desen gelmez mi canım yada eşin konuşsun çağırsın belki ikna olur. fazla da kafana takma en azından yalnız değil bak abin ilgileniyormuş ne güzel. üzülme canım kızının evi bile olsa insanın kendi evi gibi olmaz. annecinede geçmiş olsun canım.

çok haklısın canım annelerimizi basımızdan eksik etmesin rbbim inşş gelse ne güzel sanada moral olur aslında yaa
dogum günün kutlu olsun nice yıllara bitanem benim

hoşbulduk canım iyiyim saolasın sen napıyon naıslsın bebişin nasıl
bu arada minik prens o teyzosu sasırdın sanırım
yarın dr gitcez bakalım bide yolculuk iş güç yaptık inş iiidr tosun paşam

baharcım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllar diliyorum canım :)) umarım anneciğini ikna edersin de gelir yanına senin de için rahat etmiş olur.Allah şifa versin canım.

melikecim hoşgeldin....

ben pek sık giremiyorum iş dolayısıyla elimden geldikçe takip etmeye çalışıyorum sizleri canlarım

iyiyim canım bende oğluşumda iyi 3 aylık oldu yaramaz
aaa pardon yaa seninkide prensti şaşırdım canım
hadi bakalım haber verirsin bizede

hoşbulduk sekerim naber nasılsınnnn
iyiyim canım bende oğluşumda iyi 3 aylık oldu yaramaz
aaa pardon yaa seninkide prensti şaşırdım canım
hadi bakalım haber verirsin bizede

inş tatlımm benimm canımsınnnn

Çok teşekkür edrim canım benim amin hep birlikte inşallahevet canım kız anneleri hassas oluyor biraz daha inşallah gelir bende onu istiyorum,eşim söyledi sagolsun eşimde söledi en azından memnun olmuştur sevinmiştir haklısın insan kendi evini çok arıyor canım

amin canım benim Allah razı olsun teşk ederim inşallah canım çok sagol Allah tüm hasta yakınlarımıza şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…