- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.681
çok haklısın canım annelerimizi basımızdan eksik etmesin rbbim inşş gelse ne güzel sanada moral olur aslında yaa
dogum günün kutlu olsun nice yıllara bitanem benim
hoşbulduk canım iyiyim saolasın sen napıyon naıslsın bebişin nasıl
bu arada minik prens o teyzosu sasırdın sanırım
yarın dr gitcez bakalım bide yolculuk iş güç yaptık inş iiidr tosun paşam
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende 12 temmuz 2009 geliniyim ve şu anda 8 aylık cok tatlı bir kızım var
hoşbulduk sekerim naber nasılsınnnn
aynıyım canım hiç değişiklik yok kas ağrılarım tuttu bu ara onunla uğraşıyorum.doktordan dönmeni bekliyoruz oğluşunu gör de gel bakalımbize de anlat
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende 12 temmuz 2009 geliniyim ve şu anda 8 aylık cok tatlı bir kızım var
amin canım benim çok teşekkür ederim melikecim hep birlikte inşallah canım.Allah sanada hayırlı dogumlar hayırlı saglıklı ogluşunu kucagına almayı nasip etsinnasılsın melike neler yaptın görüşmeyeli? doktora gidiyormuşun hayırlı haberler alırsın inşallah canım .bende bugünlerde hep yogunduk misafir geldi biz gezmelere gittik bugün yine arkadaşımıza gittik arkadaşlarla güzel oluyor böle toplantılar oyüzden bugünlerde sık girmeye fırsatım olmadı çok kimsede girmemiş okudugum kadarıyla inşallah hepiniz iyisinizdir kızlar
inşallah canım aminnn hayırlı haberlerle gel inşallah
hoşbulduk sekerim naber nasılsınnnn
aynıyım canım hiç değişiklik yok kas ağrılarım tuttu bu ara onunla uğraşıyorum.doktordan dönmeni bekliyoruz oğluşunu gör de gel bakalımbize de anlat
ayyy canım benim çok gecmiş olsun inşallah yaa bende sabırsızlanıyom dün ilk defa hissettim ufak ufak kıpırdıryo benim paşam maşallah diyemduu bakalım bide ultrasyondan görelim ne harekteler verecek babasıyla bize simdiii
şeymacım dün doktora gidicekti .nerelerdesin şeymaaa.ben başka bir topikten gördüm kızı olacakmış......hayırlısı olsun canım....
hadi yaaaa seymoşum allah gönlüne göre verdiii yawru kusum tebrikklerrrrrrrr
hoşgeldin canım bebişinede öpücükler
günaydın bebişlerrrrrr :))))
slm seker naber nasılsınnn
slm sekerlerrrrrrrrrr
iyiyim melikecim :))
gittin mi doktora bebiş napıyormuş içerlerde
hoşgeldin cnm benim tekrar başın sağolsun allah geride kalanlar kolaylık versin
nasılsın bebişin nasıl cnm benim
iyiakşamlar kızlar nasılsınız bende giremdim iki gündür ama kimsede girmemiş boş kalmış buralarBugün misafirim vardı bide benim doğumgünüm annnemlerle konuştum az önce annem yaşlı genç degil bide rahatsızdı biraz belim agrıyor dedi bana telefonda bende huzursuz oldum çagırdım gel bak anne neolur kal bende çekinme dedim eşimde dedi sagolsun.annem abimle kalıyor abim bekar,annemle abim ilgileniyor hastane hastalıgıyla ilgili.ben kendimi suçlu hissettim gibi bunu eşimede söyledim yani gurbetteyiz anneme bakamıyorum heran yanına gidemiyorum bu içimi çok acıtıyor oda buraya şuan gelmeyi istemiyor.annemede dedim ben kendimi böle suçlu hissdiyorum sana evlatlık görevimi tam yapamıyomuşum gibi geliyo bana dedim içi rahat olsun demiş eşime.kızlar huzursuz oldum ya napim ben annemlere gitsem çok uzun süre kalamam eşim burda malum yani moralim bozuldu biraz bu duruma annem keşke gelebilse ama işte bilmiyorum oda bu konularda hssas annecigim acba rahatsız etmeyimmi diyodur içinden ama bende evaltlık görevimi yapmak ona bakmak istiyorum napim sizce arkadaşlar umarım beni anlıyosunuzdur
iyiymiş teyzesi çok şükürrr ogluşum
hoşbulduk tatlım allah razı olsun canım benim iyiyiz çok şükür teyzesi sen napıon nasılsınn canımın içi
iyi akşamlar canımcım..bence biraz kalsın annen sende en azından dinlenir abinle kalıyorsa kadın uğraşıp duruyordur evde bişeylerle mutlaka yemektir, temizliktir zor olur...benim annem şu an anneannem ve dedeme bakıyor çok zor bakımları ama evlat işte kıyamıyor diğer çocukları bayramdan bayrama kapıyı açar sonra kaybolurlar üzülüyorum annem için keşke yardım edebilsem diyorum ama elimden bişey gelmiyor çalışıyorum çok fazla yanında olamıyorum istiyorumki hastalandığında değil sağlığındada annemi babamı hoş tutayım gelsinler kalsınlar yedirip içireyim inşallah yakın zamanda kısmet olur onların hakkını nasıl öderiz bilmiyorum gittiğimizde beni mutfağa sokmaz sen yorgunsun işten geldin der hiç üşenmez eşimin ve benim sevdiğim en güzel yemelkleri yapar o kadar işinin arasında allahım onları başımızdan eksik etmesin...
hoşgeldin canım...maşallah allah hayırlı evlatlar nasip etsin...darısı başımıza
canım hoş geldin tekrar başın sağolsun özlettin kendini...oyyy oyyy oğluşunmu oluyormuş çok sevindim allah kolay doğumlar nasip etsin....
iyi akşamlar canımcım..bence biraz kalsın annen sende en azından dinlenir abinle kalıyorsa kadın uğraşıp duruyordur evde bişeylerle mutlaka yemektir, temizliktir zor olur...benim annem şu an anneannem ve dedeme bakıyor çok zor bakımları ama evlat işte kıyamıyor diğer çocukları bayramdan bayrama kapıyı açar sonra kaybolurlar üzülüyorum annem için keşke yardım edebilsem diyorum ama elimden bişey gelmiyor çalışıyorum çok fazla yanında olamıyorum istiyorumki hastalandığında değil sağlığındada annemi babamı hoş tutayım gelsinler kalsınlar yedirip içireyim inşallah yakın zamanda kısmet olur onların hakkını nasıl öderiz bilmiyorum gittiğimizde beni mutfağa sokmaz sen yorgunsun işten geldin der hiç üşenmez eşimin ve benim sevdiğim en güzel yemelkleri yapar o kadar işinin arasında allahım onları başımızdan eksik etmesin...
hoşgeldin canım...maşallah allah hayırlı evlatlar nasip etsin...darısı başımıza
canım hoş geldin tekrar başın sağolsun özlettin kendini...oyyy oyyy oğluşunmu oluyormuş çok sevindim allah kolay doğumlar nasip etsin....
Allah iyilik versin canım iyi olmanıza sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?