2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

çok haklısın canım annelerimizi basımızdan eksik etmesin rbbim inşş gelse ne güzel sanada moral olur aslında yaa
dogum günün kutlu olsun nice yıllara bitanem benim

amin canım benim çok teşekkür ederim melikecim hep birlikte inşallah canım.Allah sanada hayırlı dogumlar hayırlı saglıklı ogluşunu kucagına almayı nasip etsinnasılsın melike neler yaptın görüşmeyeli? doktora gidiyormuşun hayırlı haberler alırsın inşallah canım.bende bugünlerde hep yogunduk misafir geldi biz gezmelere gittik bugün yine arkadaşımıza gittik arkadaşlarla güzel oluyor böle toplantılar oyüzden bugünlerde sık girmeye fırsatım olmadı çok kimsede girmemiş okudugum kadarıyla inşallah hepiniz iyisinizdir kızlar

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende 12 temmuz 2009 geliniyim ve şu anda 8 aylık cok tatlı bir kızım var

hoşgeldin aramıza o zaman:) maşallah canım Allah bağışlasın.ben de 31/05/2009 geliniyim çalışıyorum ve henüz bebek yok bende .

2009 gelinleri toplanıyor yavaş yavaş kızlar .....

şeymacım dün doktora gidicekti .nerelerdesin şeymaaa.ben başka bir topikten gördüm kızı olacakmış......hayırlısı olsun canım....

inşallah canım aminnn hayırlı haberlerle gel inşallah

inşallah tatlım benimmm allah razı olsun canımın içiiiii

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende 12 temmuz 2009 geliniyim ve şu anda 8 aylık cok tatlı bir kızım var

hoşgeldin canımmm
bebişinide allah bagıslasın tatlım benimm

iyi akşamlar canımcım..bence biraz kalsın annen sende en azından dinlenir abinle kalıyorsa kadın uğraşıp duruyordur evde bişeylerle mutlaka yemektir, temizliktir zor olur...benim annem şu an anneannem ve dedeme bakıyor çok zor bakımları ama evlat işte kıyamıyor diğer çocukları bayramdan bayrama kapıyı açar sonra kaybolurlar üzülüyorum annem için keşke yardım edebilsem diyorum ama elimden bişey gelmiyor çalışıyorum çok fazla yanında olamıyorum istiyorumki hastalandığında değil sağlığındada annemi babamı hoş tutayım gelsinler kalsınlar yedirip içireyim inşallah yakın zamanda kısmet olur onların hakkını nasıl öderiz bilmiyorum gittiğimizde beni mutfağa sokmaz sen yorgunsun işten geldin der hiç üşenmez eşimin ve benim sevdiğim en güzel yemelkleri yapar o kadar işinin arasında allahım onları başımızdan eksik etmesin...

hoşgeldin canım...maşallah allah hayırlı evlatlar nasip etsin...darısı başımıza

iyiymiş teyzesi çok şükürrr ogluşum

canım hoş geldin tekrar başın sağolsun özlettin kendini...oyyy oyyy oğluşunmu oluyormuş çok sevindim allah kolay doğumlar nasip etsin....

Amin canım Allah razı olsun inşallh kısmet olurda gelir annem canım Annenede Allah uzun ömürler versin canım

allah razı olsun canım benim çok teskekür ederim amin tatlım benim naber nasılsın kuzusumm
Allah iyilik versin canım iyi olmanıza sevindim

allah razı olsun hepinizden canımsınız çok saolunnn darısıda size olsun inşşşş

İYİ geceler bayanlar...

BAHARIM GEÇMİŞ doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu yıllaraaa

MELİKEMM hşg. cnm iyi dileklerin için tşkrler EVT kızım geliyoo allahın izniylee:)

ALEVESEN cnm sağol evt kızım olcak :) tşkrler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…