- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.881
canım sanırım bulantılarından dolayı tiksiniyorsun inanırmısın bende bulantılarım geçene kadar peynir ekmek yedim sabah akşam bende kızartmalardan yemeklerden tiksiniyordum. boşta olsa tencere görmeye tahammülüm yoktu ağzıma maske takıp yemek yapıyordum eşime. çok zor günler anlıyorum seni 4. aydan sonra geçiyor merak etme. ödemde ayaklarda ve bacaklarda ağrıyla birlikte 6. aydan sonra olmaya başlıyor yani o zamana kadar yemek yemen düzelmiş olur takma kafana. olmaması içinde bol su iç tuzdan ve hamur işlerinden uzak dur ve bacaklarını uzatarak otur. şimdiden düşünme bunları tadını çıkar hamileliğin
inşallah canım çok sağol.senin oğluş napıyo agular bugular başlamıştır.çok tatlı oluyolar yyaageçen gece rüyamda gördüm bende almışım kucağıma nasıl mutlu oldum hayali bile güzel
canım emzirmek asıl kilo verdiriyor çünkü aşırı terliyorsun. ben çok yiyorum gece bile yani yiyerek gitti kilolarım tabi bünyeninde etkisi var. üstelik sütüm olsun diye hepte kilo aldırıcı şeyler yiyorum ama hamur işi ve kızartmalar yokbirde tam kilolarından kurtulman 6 ayı buluyor zaten. yaza tam formumda giricem inşallah
ilk doğum yaptığım günler çok komikti karnım şiş ama içi boşyumuşacıktı sünger gibi :) şimdi az göbeğim var ama sarkmadı çok şükür sıkılaştı vücudum. takmayın hamişler şimdi kilo vermek kolay
günaydınnn güzellerrrrrrr
günaydın kızlarr :79::80:bursada çok soğuk bugün yağmur çiliyogünaydın arkadaşlar......
çok soğuk hava bugün çok :18:
günaydın arkadaşlar......
günaydın kızlarr :79::80:bursada çok soğuk bugün yağmur çiliyo
melikecim sağol.kaynana olcaz kızakşam bi tabak dolusu tatlı yedim krizim tuttu.gece 1e kadar kıpır kıpır zırtapoz uyumadı valla sabahta gözümü açtım bıt bıtlıyo annesini uyandırdı kendi uyudu sonra kıpırdamadı.çok güzel bişey ye sanki içerden biri gıdıklıyo gibi.ayyyyy bi çıkarıp sevsek gene koysak yerine ne güzel olurdu :
oooo sende bizdensinnn demek kuzum hayırlı ugurlu olsun ogluşun saglıcakla gelsin inşş ben demiştim sana çikolata yiceksin bol bol kusum her gittiginde ye emiii
yaa çok beklettimi canım oglun dogumun nasıl gecti yaa biraz anlatırmısın rica etsem benim satım 8 ekim sende ne zamana gelir bebiş :26:
evet kuzum öleymiiş sorma ama o acıdan da normal düşünüom rabbim nasip ederse inşşş
allah iyilik versin kuzusummm hiç canını sıkma bak bebişlerimiz varr keyiflen mutlu olll emi bebegemmm
sen yaparsında güzel olmazmı canımın içiii
ahh yaa hamılelıkte çok zor boyle bulantılar ınşallah geçer kısa surede ama genelde 4.cu aydan sonra
kalmıyomuş senınde geçer ınşallah
canım ben oturdum yerde bulamadım sadece hazırını satıyolar o da bıraz pahalı
ıstanbul emınounde malzemelerını satıyolarmış sen temın edebılırsın ordan
bende bı ınternet sıtesı buldum malzemelerini satan ordan sıparış etmeyı duşunuyom
epı topu 50 tane yapıcam zaten bakalım ınşallah yaparım buraya koyarım resmını
merci cnm
hmmm koyarsın cnm bakarız tmm bende biraz araştırıyım
kapı süsünü kendim yapasım var bakıyorum hala amaa nedense
biiii cesaretsiz gördüm kendimii
iyi akşamlar kızlaaaarrrr
dünyanın çivisi çıkmış bülent ersoy kendine 21 yaşında üniv. sevgili bulmuş kendi de 60 yaşındaymış çocuk torunu gibi duruyor yanında doğal olarak. para için bu kadarda küçülünmez ki
salak gençliğini mahvedecek normal biri de değilki erkekten bize transfer olmuşıyyy makyajsız fredinin kabusu gibi bööggg
ben iyiyim baharcık seni sormalı iş arıyorum diyodun bi ara yanlış hatırlamıyosam noldu gelişme varmı.valla bende otur otur sevmiyorum ama eşim çalıştırmam diye tuturmuştu.artık gerçi istesemde çalışamam bu halde hamilelik ağır geçiyo doğuncada zaten istemem kimseye bırakmak.çocuk biraz büyüyünce moda tasarım kursuna gitmek istiyorum haftada bi kaç gün olucağı için çok zorlanmam .
günaydın kızlarr :79::80:bursada çok soğuk bugün yağmur çiliyo
dünyanın çivisi çıkmış bülent ersoy kendine 21 yaşında üniv. sevgili bulmuş kendi de 60 yaşındaymış çocuk torunu gibi duruyor yanında doğal olarak. para için bu kadarda küçülünmez ki
salak gençliğini mahvedecek normal biri de değilki erkekten bize transfer olmuşıyyy makyajsız fredinin kabusu gibi bööggg
günaydın arkadaşlar......
iyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli?çok soguk oldu hava ama bu sene kış olmadı pek birinci cemre düşmüş ikinci cemre düşmeye yakın soguk olurmuş herşey mevsimine göre güzeldir.kızlar bugün evdeydim temizlik yaptım bu hafta içi gün sırası bende artık bende böle, sizler naptınız?
slm sekercimm ayy sormaa yaaa eşim gösterdi banadaaa ıyyyyyyyy dedikkkkk bizdeeee
evet canım çok soguk bugünlerde bursa fırtına yagmur bu sene dogru düzgün kış olmamıştı şubatta gösterdiş biraz kış yüzünü
Allah akıl fikir versin ikisinede ve bunun gibilere başka nedenebilirki?
iyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli?çok soguk oldu hava ama bu sene kış olmadı pek birinci cemre düşmüş ikinci cemre düşmeye yakın soguk olurmuş herşey mevsimine göre güzeldir.kızlar bugün evdeydim temizlik yaptım bu hafta içi gün sırası bende artık bende böle, sizler naptınız?
nasıl mide varsa çocukta
bursada halam var benim
aynen canım :)
ben soğuktan pek birşey anlamadım bu sene canım çünkü genelde evdeyim. cemrelere düşmeye başladıysa yakında hava ısınmaya başlar oh negüzel
bizde gün yapıyoruz canım ama evde yapmıyoruz artık dışarda buluşuyoruz kebapçıda mesela. herkes kendi yediğini ödüyor gün kime çıktıysa paralar toplanıp ona veriliyor böylece evde uğraşması masraf falan olmuyor
bi yapmaya çalış bakalım çok zor deıl yapamssan da sorun deıl ınternette araştır çok var
herkeş kendı yapıyo artık snede yapabılırsın canım
günaydınlarrrrrrrrr:82:
günaydın melike ve arkadaşlar
eşim grip oldu 2 gündür serum iğne yemekten helak olduoğlumda da 2 gündür diş çıkarma huzursuzluğu var gece 5te yattım önceki gece 4te. oğlum eşim ev işleri yemek derken kendimi unuttum vücudumdaki bütün kemikler kırılmış gibi umarım bende hasta olmam :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?