2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

çok gecmiş olsun deryacım aman canım sende kendine çok dikkat et

napıyon seymoşumm bebişe neler aldın sennn

inşallah ya hep rüyalarıma giriyo bu gece de gördüm 1 yaşına filan gelmiş çok yaramaz ağlıyomuş elime yüzüme vuruyodu bende poposuna bi patlattım hayır olsun
kuzenim hava alanında çalışıyo geldiği zaman ortalığı ayağı kaldırıyo diyo.genelde kızları pek sevmezmiş genç oğlanlara yaptırıyomuş işlerini.bigün bi tanesi efendim telefonunuzu çantanıza koyuyorum demiş.ya nereme koyucaktın ayooooolll diye basmış kahkahayı çatlak
evet canım çok soguk bugünlerde bursa fırtına yagmur bu sene dogru düzgün kış olmamıştı şubatta gösterdiş biraz kış yüzünü

kolay gelsin baharcım .mamalarından bizede gönder:90:
valla bu güzelmiş
geçmiş olsun canım aman sen dikkat et bebişin var

kızlar cumartesi başıma bişey geldi çok sinir oldum.alış verişe çıktık annemle bi tane pasaja girdik bebeğe bişeyler aldık 15-20dk filan durduk.biz ordayken ukala genç bi çocuk geldi bana arabayı yolun ortasında bırakmışsınız trafik kilitlendi sizin yüzünüzden hemen çekin arabanızı diye tersledi beni.bende bi an panik yaptım gerçekten yolun ortasındamı bıraktım acaba diye koşa koşa gittim bi baktım ne trafik ne bişey arabada öyle yol ortasında durmuyodu arabalar gayet rahat geçiyodu yanından ben genede çekeyim burdan dedim tam arabaya binerken o söyleyenin arkadaşıymış bu sefer yine laf çarpmaya çalıştı bana ama ağzının payını aldı tabi.sırf bayan sürücü görünce muhatap olmak için yapıyolar nasıl sinir oldum ya eve gelene kadar söylendim.dövesim geldi gerizekalıları dalga geçmek için yaptılar resmen

merhaba arkadaşlar.grip oldum hem de fena nefes alamıyorum genzim burnum tıkalı .içim üşüyor içim hastayken çalışmaktan nefret ediyorum.akşam olsa da evime gidip sıcacık yatsam

allah iyilik versin bitanem benimmm

amin cümlemize bebişkom

çekicilik falan yok ya laflarıyla ön plana çıkartmaya çalışıyor kendini işte

sağol canım valla annelik insanı çok güçlendiriyor

canım öyle insanlar çook birde araba kullanırkende şaşırtıyorlar insanı aman dikkat et birde bebişin var bence bırak artık araba sürmeyi senin için çok riskli

aslında yürümem lazım ama çok soğuk diye eşim üşütme grip filan olmayım diye arabayı veriyo bigün elimde kalcak gerizekalılar kadınlar onlardan daha iyi kullanıyo erkekleride görüyoz trafikte öküz gibi dalıyolar ne sinyal ne sağa sola bakmak hayvan herifler sinir oldum ya

çok gecmiş olsun deryacım aman canım sende kendine çok dikkat et

napıyon seymoşumm bebişe neler aldın sennn

iyi kuzum napıyım aynen devam bildiğin gibii

valla kızımaa bişiyler alıyorum ufaktann

hastane çıkışı---ayakkabı---tulum---5li zıbın

elbisee

saçı olcekmişte benim kızım bant takcekmiş teysesii

bant aldım tokalar aldım

toka sepeti aldım kız figürlüü

polar battaniye aldım

vs. işte senin aldıklarınıda gördüm 2011 bebişleri cicilerii topiğinde maş..

sen düzmüşün ceyizi bacım

güle güle kullan çok güsellerdiii

sen napıyorsun bebişin nasıl ?:44:

ahhh deme kuzum yaa nasıl kıydınn bebişeee

sakin ol canımm öleleri inanki çok allah ıslah eylesinnnn

merhaba arkadaşlar.grip oldum hem de fena nefes alamıyorum genzim burnum tıkalı .içim üşüyor içim hastayken çalışmaktan nefret ediyorum.akşam olsa da evime gidip sıcacık yatsam

çok gecmiş olsun bidenemm

amin guzumm

çok mersiiii bebegem evet herkes çok begendi oglusumun cicilerinii biz ceyizi düzdük anlıcagınnn
oo sende almışın guzusum beyaa hayırlı ugurlu olsun güle güle giysin prensesinnn

ii aksamlar kuzusumm kolay gelsin bidenem benimde ocak ayıydı kurtuldum darısıda sana bebegem neler yapıcan bakalım ayyy bende geleyim bariiiii şimdi sen söleyince canım cekicek nasılsaa canımsınnn

iyiakşamlar canım çok sagol canım benim perşembe günü evt.bu hafta çi hafta sonu yogun olucam sanırım.ayyy keşke gelebilsen ne iyi olurdu canım.neyapacgımı söylemeyim şimdi canımsın hamilesin canın çeker boşver.herzaman gel buyur beklerim

evet canım evler sıcak olunca farkedilmiyorda balkona çıkınca anlıyoruz havayıgüzelmiş sizin günde hem gezmiş oluyosunuz hemde evde iş olmuyor ben bunu desem kabul edrlermi bilmem sanmıyorum evet diceklerinihem gün parası verip hemde kebap parasımı vericez derlerbizimki şimdilik evde böle olucak sanırım

geçmiş olsun canım hastalık kolay degil tabiki Allah beterinden korusun.ogluşunada acil şifalar canımdikkat et kendinedehalan bursada demek yolun düşerse beklerim deryacım bursa çok güzel bence

göndereyim canım nedemek aynı şehirdeyiz buyur gel beklerim

yesinler ogluşunun çeyizini Allah saglıklı şekilde giymeyi nasip etsin inşllh güle güle giysin cicilerini

ohh ohh güle güle giysin annesi saglıklı şekilde inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…