- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.901
günaydın melike ve arkadaşlar
eşim grip oldu 2 gündür serum iğne yemekten helak olduoğlumda da 2 gündür diş çıkarma huzursuzluğu var gece 5te yattım önceki gece 4te. oğlum eşim ev işleri yemek derken kendimi unuttum vücudumdaki bütün kemikler kırılmış gibi umarım bende hasta olmam :2:
ay internette çok bulamıyorum yaa
olanlarda çok basit durmuşşş
iğrenç
naptıkları belli deil zaten
günaydın teysesiiiiiiiiii
geçmiş olsun cnmm
evdeki erkeklerin hasta olması çok kötü oluyo yaa
allah şifa versin aman sen kendine bakta sen hastalanmaaa
:82:
geçmiş olsun cnmm
evdeki erkeklerin hasta olması çok kötü oluyo yaa
allah şifa versin aman sen kendine bakta sen hastalanmaaa
:82:
çok gecmiş olsun deryacım aman canım sende kendine çok dikkat et
sağolun canlarımdayanıklı çıktım valla
bugün pek kimse gelmemiş anlaşılan
iyi geceler kızlar :80:
inşallah ya hep rüyalarıma giriyo bu gece de gördüm 1 yaşına filan gelmiş çok yaramaz ağlıyomuş elime yüzüme vuruyodu bende poposuna bi patlattım hayır olsungünaydın sekercim naber nasılsınnn
günaydın hayatım:79:
yagmuru cok severimmama sogugu hiç sevmem naber nasılsın kusumm
iyiyiz şekerim seni sormalı.valla 3 gündür dondum dışarı çıktım biraz anneme falan gittim alışverişe gittim gerçi arabayla gittim ama o kadar giyinmeme rağmen üşüdüm karnım ağrıyo biraz
hee bizden de tam eşi maşalı birer kaynana olur sanırımm vayy gele gelinlerimizin başınaa
eşimde aksam tatlı almış bende yedim biraz zatne yeni yeni yemeye basladım ama kpırdamadı kerata
evet yhaa nerde kusumm cabucak ve saglıcakla gelsinler inşşş
kuzenim hava alanında çalışıyo geldiği zaman ortalığı ayağı kaldırıyo diyo.genelde kızları pek sevmezmiş genç oğlanlara yaptırıyomuş işlerini.bigün bi tanesi efendim telefonunuzu çantanıza koyuyorum demiş.ya nereme koyucaktın ayooooolll diye basmış kahkahayı çatlakiyi akşamlar kızlaaaarrrr
dünyanın çivisi çıkmış bülent ersoy kendine 21 yaşında üniv. sevgili bulmuş kendi de 60 yaşındaymış çocuk torunu gibi duruyor yanında doğal olarak. para için bu kadarda küçülünmez ki
salak gençliğini mahvedecek normal biri de değilki erkekten bize transfer olmuşıyyy makyajsız fredinin kabusu gibi bööggg
evet canım çok soguk bugünlerde bursa fırtına yagmur bu sene dogru düzgün kış olmamıştı şubatta gösterdiş biraz kış yüzünü
kolay gelsin baharcım .mamalarından bizede gönder:90:iyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli?çok soguk oldu hava ama bu sene kış olmadı pek birinci cemre düşmüş ikinci cemre düşmeye yakın soguk olurmuş herşey mevsimine göre güzeldir.kızlar bugün evdeydim temizlik yaptım bu hafta içi gün sırası bende artık bende böle, sizler naptınız?
valla bu güzelmişnasıl mide varsa çocukta
parası için bile çekilmez o
bursada halam var benim
halan kim kız
aynen canım :)
ben soğuktan pek birşey anlamadım bu sene canım çünkü genelde evdeyim. cemrelere düşmeye başladıysa yakında hava ısınmaya başlar oh negüzel
bizde gün yapıyoruz canım ama evde yapmıyoruz artık dışarda buluşuyoruz kebapçıda mesela. herkes kendi yediğini ödüyor gün kime çıktıysa paralar toplanıp ona veriliyor böylece evde uğraşması masraf falan olmuyor
geçmiş olsun canım aman sen dikkat et bebişin vargünaydın melike ve arkadaşlar
eşim grip oldu 2 gündür serum iğne yemekten helak olduoğlumda da 2 gündür diş çıkarma huzursuzluğu var gece 5te yattım önceki gece 4te. oğlum eşim ev işleri yemek derken kendimi unuttum vücudumdaki bütün kemikler kırılmış gibi umarım bende hasta olmam :2:
merhaba arkadaşlar.grip oldum hem de fena nefes alamıyorum genzim burnum tıkalı .içim üşüyor içimhastayken çalışmaktan nefret ediyorum.akşam olsa da evime gidip sıcacık yatsam
allah iyilik versin bitanem benimmm
kuzenim hava alanında çalışıyo geldiği zaman ortalığı ayağı kaldırıyo diyo.genelde kızları pek sevmezmiş genç oğlanlara yaptırıyomuş işlerini.bigün bi tanesi efendim telefonunuzu çantanıza koyuyorum demiş.ya nereme koyucaktın ayooooolll diye basmış kahkahayı çatlak
valla bu güzelmiş
geçmiş olsun canım aman sen dikkat et bebişin var
kızlar cumartesi başıma bişey geldi çok sinir oldum.alış verişe çıktık annemle bi tane pasaja girdik bebeğe bişeyler aldık 15-20dk filan durduk.biz ordayken ukala genç bi çocuk geldi bana arabayı yolun ortasında bırakmışsınız trafik kilitlendi sizin yüzünüzden hemen çekin arabanızı diye tersledi beni.bende bi an panik yaptım gerçekten yolun ortasındamı bıraktım acaba diye koşa koşa gittim bi baktım ne trafik ne bişey arabada öyle yol ortasında durmuyodu arabalar gayet rahat geçiyodu yanından ben genede çekeyim burdan dedim tam arabaya binerken o söyleyenin arkadaşıymış bu sefer yine laf çarpmaya çalıştı bana ama ağzının payını aldı tabi.sırf bayan sürücü görünce muhatap olmak için yapıyolar nasıl sinir oldum ya eve gelene kadar söylendim.dövesim geldi gerizekalıları dalga geçmek için yaptılar resmen
amin cümlemize bebişkom
çekicilik falan yok ya laflarıyla ön plana çıkartmaya çalışıyor kendini işte
sağol canım valla annelik insanı çok güçlendiriyor
canım öyle insanlar çook birde araba kullanırkende şaşırtıyorlar insanı aman dikkat et birde bebişin var bence bırak artık araba sürmeyi senin için çok riskli
çok gecmiş olsun deryacım aman canım sende kendine çok dikkat et
napıyon seymoşumm bebişe neler aldın sennn
inşallah ya hep rüyalarıma giriyo bu gece de gördüm 1 yaşına filan gelmiş çok yaramaz ağlıyomuş elime yüzüme vuruyodu bende poposuna bi patlattım hayır olsun
kuzenim hava alanında çalışıyo geldiği zaman ortalığı ayağı kaldırıyo diyo.genelde kızları pek sevmezmiş genç oğlanlara yaptırıyomuş işlerini.bigün bi tanesi efendim telefonunuzu çantanıza koyuyorum demiş.ya nereme koyucaktın ayooooolll diye basmış kahkahayı çatlak
kolay gelsin baharcım .mamalarından bizede gönder:90:
valla bu güzelmiş
kızlar cumartesi başıma bişey geldi çok sinir oldum.alış verişe çıktık annemle bi tane pasaja girdik bebeğe bişeyler aldık 15-20dk filan durduk.biz ordayken ukala genç bi çocuk geldi bana arabayı yolun ortasında bırakmışsınız trafik kilitlendi sizin yüzünüzden hemen çekin arabanızı diye tersledi beni.bende bi an panik yaptım gerçekten yolun ortasındamı bıraktım acaba diye koşa koşa gittim bi baktım ne trafik ne bişey arabada öyle yol ortasında durmuyodu arabalar gayet rahat geçiyodu yanından ben genede çekeyim burdan dedim tam arabaya binerken o söyleyenin arkadaşıymış bu sefer yine laf çarpmaya çalıştı bana ama ağzının payını aldı tabi.sırf bayan sürücü görünce muhatap olmak için yapıyolar nasıl sinir oldum ya eve gelene kadar söylendim.dövesim geldi gerizekalıları dalga geçmek için yaptılar resmen
merhaba arkadaşlar.grip oldum hem de fena nefes alamıyorum genzim burnum tıkalı .içim üşüyor içimhastayken çalışmaktan nefret ediyorum.akşam olsa da evime gidip sıcacık yatsam
amin guzummamin cümlemize bebişkom
çekicilik falan yok ya laflarıyla ön plana çıkartmaya çalışıyor kendini işte
sağol canım valla annelik insanı çok güçlendiriyor
canım öyle insanlar çook birde araba kullanırkende şaşırtıyorlar insanı aman dikkat et birde bebişin var bence bırak artık araba sürmeyi senin için çok riskli
iyi kuzum napıyım aynen devam bildiğin gibii
valla kızımaa bişiyler alıyorum ufaktann
hastane çıkışı---ayakkabı---tulum---5li zıbın
elbisee
saçı olcekmişte benim kızım bant takcekmiş teysesii
bant aldım tokalar aldım
toka sepeti aldım kız figürlüü
polar battaniye aldım
vs. işte senin aldıklarınıda gördüm 2011 bebişleri cicilerii topiğinde maş..
sen düzmüşün ceyizi bacım
güle güle kullan çok güsellerdiii
sen napıyorsun bebişin nasıl ?:44:
ii aksamlar kuzusumm kolay gelsin bidenem benimde ocak ayıydı kurtuldum darısıda sana bebegem neler yapıcan bakalım ayyy bende geleyim bariiiii şimdi sen söleyince canım cekicek nasılsaa canımsınnn
nasıl mide varsa çocukta
bursada halam var benim
aynen canım :)
ben soğuktan pek birşey anlamadım bu sene canım çünkü genelde evdeyim. cemrelere düşmeye başladıysa yakında hava ısınmaya başlar oh negüzel
bizde gün yapıyoruz canım ama evde yapmıyoruz artık dışarda buluşuyoruz kebapçıda mesela. herkes kendi yediğini ödüyor gün kime çıktıysa paralar toplanıp ona veriliyor böylece evde uğraşması masraf falan olmuyor
günaydın melike ve arkadaşlar
inşallah ya hep rüyalarıma giriyo bu gece de gördüm 1 yaşına filan gelmiş çok yaramaz ağlıyomuş elime yüzüme vuruyodu bende poposuna bi patlattım hayır olsun
kolay gelsin baharcım .mamalarından bizede gönder:90:
valla bu güzelmiş
ahhh deme kuzum yaa nasıl kıydınn bebişeee
sakin ol canımm öleleri inanki çok allah ıslah eylesinnnn
çok gecmiş olsun bidenemm
amin guzumm
çok mersiiii bebegem evet herkes çok begendi oglusumun cicilerinii biz ceyizi düzdük anlıcagınnn
oo sende almışın guzusum beyaa hayırlı ugurlu olsun güle güle giysin prensesinnn[/QUOTE yesinler ogluşunun çeyizini Allah saglıklı şekilde giymeyi nasip etsin inşllh güle güle giysin cicilerini
ahhh deme kuzum yaa nasıl kıydınn bebişeee
sakin ol canımm öleleri inanki çok allah ıslah eylesinnnn
çok gecmiş olsun bidenemm
amin guzumm
çok mersiiii bebegem evet herkes çok begendi oglusumun cicilerinii biz ceyizi düzdük anlıcagınnn
oo sende almışın guzusum beyaa hayırlı ugurlu olsun güle güle giysin prensesinnn
iyi kuzum napıyım aynen devam bildiğin gibii
valla kızımaa bişiyler alıyorum ufaktann
hastane çıkışı---ayakkabı---tulum---5li zıbın
elbisee
saçı olcekmişte benim kızım bant takcekmiş teysesii
bant aldım tokalar aldım
toka sepeti aldım kız figürlüü
polar battaniye aldım
vs. işte senin aldıklarınıda gördüm 2011 bebişleri cicilerii topiğinde maş..
sen düzmüşün ceyizi bacım
güle güle kullan çok güsellerdiii
sen napıyorsun bebişin nasıl ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?