- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.921
ohh ohh güle güle giysin annesi saglıklı şekilde inşllh
gerçekte olsa vuramam kızzz.ama rüyamda elimden kaçtıahhh deme kuzum yaa nasıl kıydınn bebişeee
sakin ol canımm öleleri inanki çok allah ıslah eylesinnnn
çok gecmiş olsun bidenemm
amin guzumm
çok mersiiii bebegem evet herkes çok begendi oglusumun cicilerinii biz ceyizi düzdük anlıcagınnn
oo sende almışın guzusum beyaa hayırlı ugurlu olsun güle güle giysin prensesinnn
biz oğluşumla iyiyiz arkadaşım senden ne var ne yok.evet duydum allah rahmet eylesin.baya da yaşı varmış 85 miş.biz o yaşa kadar yaşayamayız gibime geliyo baksana herşeyimiz sağlıksız herşey kanser yapıyo diyolar ne yiyeceğimizi şaşırdık biz sabah kahvaltı yaprken foxta fatih portakalı seyrediyoruz orada bi seyirci görüntü yollamış çarşıdan aldığı domatesin içindeki çekirdek filizlenmiş. biri diyo geniyle oynanmış biri diyo hormonlu ondan anlamadım ya kimbilir daha neyin içinden ne çıkacaks.a arkadaşlar neler yaptınız bakalım?bu arada Necmettin Erbakan defnedildi bugün Allah rahmet eylein mekanı cennet olsun.ölüm gerçek hepimiz tadıcaz ama bu sene hep olumsuz şeyler oluyor savaşlar huzursuzluk vs.Allah beterinden korusuniçim bunaldı gerçekten inşllh düzelir bu huzursuzluklar:26:Allah yardımcımız olsun hepimizin
iyi kuzum napıyım aynen devam bildiğin gibii
valla kızımaa bişiyler alıyorum ufaktann
hastane çıkışı---ayakkabı---tulum---5li zıbın
elbisee
saçı olcekmişte benim kızım bant takcekmiş teysesii
bant aldım tokalar aldım
toka sepeti aldım kız figürlüü
polar battaniye aldım
vs. işte senin aldıklarınıda gördüm 2011 bebişleri cicilerii topiğinde maş..
sen düzmüşün ceyizi bacım
güle güle kullan çok güsellerdiii
sen napıyorsun bebişin nasıl ?:44:
iyiakşamlar canım çok sagol canım benim perşembe günü evt.bu hafta çi hafta sonu yogun olucam sanırım.ayyy keşke gelebilsen ne iyi olurdu canım.neyapacgımı söylemeyim şimdi canımsın hamilesin canın çeker boşver.herzaman gel buyur beklerim
canımsın cok saol bitanem benimmmmm darısıda sana olsun inşş quzummyesinler ogluşunun çeyizini Allah saglıklı şekilde giymeyi nasip etsin inşllh güle güle giysin cicilerini
inşş bacımm bu arada temmuz anneleri göbüş topigine resim koydum bakın olurmuuMELİKE
cnm tşkr ederim inş. sağlıkla bir doğsunlarda giydirelim inş...
tşkr ederis teysesiii:80:
gerçekte olsa vuramam kızzz.ama rüyamda elimden kaçtıoh oh güle güle kullanın cicilerinizi.benimde herşey hazır gibi oyun parkı bide odası alıncak.oyun parkını eşim bedavaya getircek mal aldıkları firmada varmış eşantiyon isticem diyo uyanıkspor odasınıda eşim çilekten beğendi arabalı odalardan. onları doğuma yakın alcaz kısmetse.çok hevesliyiz allah bozmasın hayırlısıyla gelsin oğlancıklarımız.benimki hep üstte duruyodu bikaç gündür hep aşağıda bide çok sert bi hareket hissediyorum bazen daha bu aylarda tekmeleyebilir mi ki yoksa başka bi sancı filanmı anlayamadım
biz oğluşumla iyiyiz arkadaşım senden ne var ne yok.evet duydum allah rahmet eylesin.baya da yaşı varmış 85 miş.biz o yaşa kadar yaşayamayız gibime geliyo baksana herşeyimiz sağlıksız herşey kanser yapıyo diyolar ne yiyeceğimizi şaşırdık biz sabah kahvaltı yaprken foxta fatih portakalı seyrediyoruz orada bi seyirci görüntü yollamış çarşıdan aldığı domatesin içindeki çekirdek filizlenmiş. biri diyo geniyle oynanmış biri diyo hormonlu ondan anlamadım ya kimbilir daha neyin içinden ne çıkacak
slm sekerlerr
bugün doktordan geldik kuzusum çok şükür iyiydi organlarına felan baktı dr bey yine tansiyonum dısında hersey normal cıktı cok şükür 13-9 tuzu sıfırlıcaksın dedinapim kuzumun canı soalsun
canımsın cok saol bitanem benimmmmm darısıda sana olsun inşş quzumm
inşş bacımm bu arada temmuz anneleri göbüş topigine resim koydum bakın olurmuu
amin quzum aminnnnn
amaaaaan tokalardamı aldınız siz oh oh kızımız süslü olcak güle güle takın tokalarınızı ah bayılıyorum bende süslü kızlarabizim uşağada babası fenerli eşofman almış
slm sekerlerr
bugün doktordan geldik kuzusum çok şükür iyiydi organlarına felan baktı dr bey yine tansiyonum dısında hersey normal cıktı cok şükür 13-9 tuzu sıfırlıcaksın dedinapim kuzumun canı soalsun
evet canım evler sıcak olunca farkedilmiyorda balkona çıkınca anlıyoruz havayıgüzelmiş sizin günde hem gezmiş oluyosunuz hemde evde iş olmuyor ben bunu desem kabul edrlermi bilmem sanmıyorum evet diceklerini hem gün parası verip hemde kebap parasımı vericez derler bizimki şimdilik evde böle olucak sanırım
geçmiş olsun canım hastalık kolay degil tabiki Allah beterinden korusun.ogluşunada acil şifalar canımdikkat et kendinede halan bursada demek yolun düşerse beklerim deryacım bursa çok güzel bence
slm sekerlerr
gerçekte olsa vuramam kızzz.ama rüyamda elimden kaçtıoh oh güle güle kullanın cicilerinizi.benimde herşey hazır gibi oyun parkı bide odası alıncak.oyun parkını eşim bedavaya getircek mal aldıkları firmada varmış eşantiyon isticem diyo uyanıkspor odasınıda eşim çilekten beğendi arabalı odalardan. onları doğuma yakın alcaz kısmetse.çok hevesliyiz allah bozmasın hayırlısıyla gelsin oğlancıklarımız.benimki hep üstte duruyodu bikaç gündür hep aşağıda bide çok sert bi hareket hissediyorum bazen daha bu aylarda tekmeleyebilir mi ki yoksa başka bi sancı filanmı anlayamadım
biz oğluşumla iyiyiz arkadaşım senden ne var ne yok.evet duydum allah rahmet eylesin.baya da yaşı varmış 85 miş.biz o yaşa kadar yaşayamayız gibime geliyo baksana herşeyimiz sağlıksız herşey kanser yapıyo diyolar ne yiyeceğimizi şaşırdık biz sabah kahvaltı yaprken foxta fatih portakalı seyrediyoruz orada bi seyirci görüntü yollamış çarşıdan aldığı domatesin içindeki çekirdek filizlenmiş. biri diyo geniyle oynanmış biri diyo hormonlu ondan anlamadım ya kimbilir daha neyin içinden ne çıkacak
slm sekerlerr
selam canım iyi olmanıza sevindim küçüğü biraz yüksek çıkmış tuza dikkat edince düzelir.bana da kusmaktan vücudunda tuz kalmamış demişti azıda zarar çoğuda napalım dikkat edicez artık.
gördüm kız göbüşünü maşallah çok tatlı olmuşsun yakışmış hamilelik .ben 19 haftalığım göbek filan yok hala ayol bende kendi yavrusu gibi bişey çıkacak heralde.akşam biraz sert bi hareket hissettim eşimde diyoki nolcak hiç bişey yemiyosun karnın büyümedi sıkışmıştır içerde oğlum anne sıkıştım burda azcık yede karnın büyüsün diye dürtüyodur diyo
pardon kedi yavrusu yazacağıma kendi yazmışım
çok soal evet canım az kaldııı sorma zaten heyacnda bastı beni dogumu nasıl yapcem diee:)
tşkr ederim cnm
hehe erkek olsaydı bende taraftarlı zıbınlardan istiyordum
ama kızada olabilir hanii
sizde güle güle kullanın cicilerinizi
cnm geçmiş olsun
tussuz yemekte çok zor olsa gerek ama
ne kaldı şunun şurasında doğumaa yolu yarıladık artık
çok saol evet kuzum onuda duydum aksam agladım oturdum doktorumu aradım sen korkma sadece tuzu kes bide tansiyonu ölçtür beni tekrar ara dedii allahım yar ve yardımcım olsun inşşş bu arada deryacım link vermek yasakmışhamilelikte tansiyon önemli canım özellikle son aylarda erken doğum riski oluyormuş aman dikkat et bol bol su iç melikecim :128:
canım linkini verseydin ya göbüşünü koyduğun topiğin
geçmiş olsun melikecimdikkat et canım tuzsuz yemek en iyisi aslında hamilelik olmasa bile saglık için iyi tabiki.olsun sıkma tatlı canını daha iyi işte saglıklı beslenirsin prensinle Buarada resmini gördüm maşAllah hamilelik çok yakışmış canım Allah hayırlı saglıklı dogum nasip etsin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?