2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

s.a arkadaşlar neler yaptınız bakalım?bu arada Necmettin Erbakan defnedildi bugün Allah rahmet eylein mekanı cennet olsun.ölüm gerçek hepimiz tadıcaz ama bu sene hep olumsuz şeyler oluyor savaşlar huzursuzluk vs.Allah beterinden korusun içim bunaldı gerçekten inşllh düzelir bu huzursuzluklar:26:Allah yardımcımız olsun hepimizin

gerçekte olsa vuramam kızzz.ama rüyamda elimden kaçtıoh oh güle güle kullanın cicilerinizi.benimde herşey hazır gibi oyun parkı bide odası alıncak.oyun parkını eşim bedavaya getircek mal aldıkları firmada varmış eşantiyon isticem diyo uyanıksporodasınıda eşim çilekten beğendi arabalı odalardan. onları doğuma yakın alcaz kısmetse.çok hevesliyiz allah bozmasın hayırlısıyla gelsin oğlancıklarımız.benimki hep üstte duruyodu bikaç gündür hep aşağıda bide çok sert bi hareket hissediyorum bazen daha bu aylarda tekmeleyebilir mi ki yoksa başka bi sancı filanmı anlayamadım
biz oğluşumla iyiyiz arkadaşım senden ne var ne yok.evet duydum allah rahmet eylesin.baya da yaşı varmış 85 miş.biz o yaşa kadar yaşayamayız gibime geliyo baksana herşeyimiz sağlıksız herşey kanser yapıyo diyolar ne yiyeceğimizi şaşırdık biz sabah kahvaltı yaprken foxta fatih portakalı seyrediyoruz orada bi seyirci görüntü yollamış çarşıdan aldığı domatesin içindeki çekirdek filizlenmiş. biri diyo geniyle oynanmış biri diyo hormonlu ondan anlamadım ya kimbilir daha neyin içinden ne çıkacak

amaaaaan tokalardamı aldınız siz oh oh kızımız süslü olcak güle güle takın tokalarınızı ah bayılıyorum bende süslü kızlarabizim uşağada babası fenerli eşofman almış

slm sekerlerr
bugün doktordan geldik kuzusum çok şükür iyiydi organlarına felan baktı dr bey yine tansiyonum dısında hersey normal cıktı cok şükür 13-9 tuzu sıfırlıcaksın dedi napim kuzumun canı soalsun

yesinler ogluşunun çeyizini Allah saglıklı şekilde giymeyi nasip etsin inşllh güle güle giysin cicilerini
canımsın cok saol bitanem benimmmmm darısıda sana olsun inşş quzumm
MELİKE

cnm tşkr ederim inş. sağlıkla bir doğsunlarda giydirelim inş...

tşkr ederis teysesiii:80:
inşş bacımm bu arada temmuz anneleri göbüş topigine resim koydum bakın olurmuu

amin quzum aminnnnn

selam canım iyi olmanıza sevindim küçüğü biraz yüksek çıkmış tuza dikkat edince düzelir.bana da kusmaktan vücudunda tuz kalmamış demişti azıda zarar çoğuda napalım dikkat edicez artık.

canımsın cok saol bitanem benimmmmm darısıda sana olsun inşş quzumm

inşş bacımm bu arada temmuz anneleri göbüş topigine resim koydum bakın olurmuu

amin quzum aminnnnn

gördüm kız göbüşünü maşallah çok tatlı olmuşsun yakışmış hamilelik .ben 19 haftalığım göbek filan yok hala ayol bende kendi yavrusu gibi bişey çıkacak heralde.akşam biraz sert bi hareket hissettim eşimde diyoki nolcak hiç bişey yemiyosun karnın büyümedi sıkışmıştır içerde oğlum anne sıkıştım burda azcık yede karnın büyüsün diye dürtüyodur diyo

amaaaaan tokalardamı aldınız siz oh oh kızımız süslü olcak güle güle takın tokalarınızı ah bayılıyorum bende süslü kızlarabizim uşağada babası fenerli eşofman almış

:)

tşkr ederim cnm

hehe erkek olsaydı bende taraftarlı zıbınlardan istiyordum

ama kızada olabilir hanii

sizde güle güle kullanın cicilerinizi

cnm geçmiş olsun

tussuz yemekte çok zor olsa gerek ama

ne kaldı şunun şurasında doğumaa yolu yarıladık artık

gün evde olsaydı kabul etmezdim sanırım. bebek olduğu için paramı yolluyorum sadece hiç masrafım olmuyor altın fiyatlarıda fırlamış

geçmiş olsun canım hastalık kolay degil tabiki Allah beterinden korusun.ogluşunada acil şifalar canımdikkat et kendinedehalan bursada demek yolun düşerse beklerim deryacım bursa çok güzel bence

sağol baharcım amin canım inşallah güzelmiş ucuzmuşda duyduğuma göre zonguldak çok pahalı :82:

hamilelikte tansiyon önemli canım özellikle son aylarda erken doğum riski oluyormuş aman dikkat et bol bol su iç melikecim :128:

canım linkini verseydin ya göbüşünü koyduğun topiğin

evet canım yiyecekler doğal degil kışın bile yaz sebze meyveleri var.hormonlu yiyecekler yinde dengeli beslenmek lazım bitki çaylarıda faydalı çay yerine mesela yeşil çay ada çayı içmek çok faydalıymış.eski yiyecekleri bulmak zor artık

geçmiş olsun melikecimdikkat et canım tuzsuz yemek en iyisi aslında hamilelik olmasa bile saglık için iyi tabiki.olsun sıkma tatlı canını daha iyi işte saglıklı beslenirsin prensinleBuarada resmini gördüm maşAllah hamilelik çok yakışmış canım Allah hayırlı saglıklı dogum nasip etsin canm

selam canım iyi olmanıza sevindim küçüğü biraz yüksek çıkmış tuza dikkat edince düzelir.bana da kusmaktan vücudunda tuz kalmamış demişti azıda zarar çoğuda napalım dikkat edicez artık.

çok saol evet canım yaa ben napıcam bilmiom yani insanın canı hersey cekiyo istiyo buda hayat mı be diyorumm neyse kuzum saglıcakla gelseydi artıkın dayanıcaz inşşş
pardon kedi yavrusu yazacağıma kendi yazmışım

çok soal evet canım az kaldııı sorma zaten heyacnda bastı beni dogumu nasıl yapcem diee
hamilelikte tansiyon önemli canım özellikle son aylarda erken doğum riski oluyormuş aman dikkat et bol bol su iç melikecim :128:

canım linkini verseydin ya göbüşünü koyduğun topiğin
çok saol evet kuzum onuda duydum aksam agladım oturdum doktorumu aradım sen korkma sadece tuzu kes bide tansiyonu ölçtür beni tekrar ara dedii allahım yar ve yardımcım olsun inşşş bu arada deryacım link vermek yasakmış

çok saol bitanem benimm gecer inşş kuzucumm darısıda sana olsun inşşş

günaydddııııııınnn kızlaarrr bizde burdayız yavru kedimle tırmalıyo karnımı şu an:80::80:

herkes nasıl bakalım benim bikaçgündür sanki adet görücem gibi kasıklarım ağrıyo normalmiş olabilirmiş güya........

kızlar dün çok korktum .teyzemlere gittik.2 yaşında bi torunu var. merdivenlerden inerken düşmüş . fayansın kenarı kulağını kesmiş kanlar içindeydi yavrucak bakamadım tam çok kötü oldum hemen hastaneye götürdük dikiş filan attılar şimdi iyi.annesi çok panik yaptı ağladı hep çok üzüldüm.insan evladını öyle görünce eli ayağına dolaşıyo valla.biz napıcaz bakalım çok soğuk kanlı olmak gerekiyo bu durumlarda çocuk annesini ağlarken görünce dahada korktu ayyy içim cızladı valla bide 5 yaşında bi kızımız var oda nasıl ağlamış kardeşine biz hastanedeyken kardeş işte yaaa

melikecim gördüm göbüşünü yanaklarda tombişleş mi ne çok yakışmış canım :129:

bugün oğluşumu doktora getirdik teyzeleri gelişimi iyiymiş çok şükür
ama iki bacağından aşı oldu yavrum ahhh sanki yüreğime sapladılar iğneleri tabi iyiliği için ama insan dayanamıyor ki bende aşı oldum kolumdan.
ayrıca 4 aylık oldu oğluşum ne çabuk büyüyor teyzeleri kuzum

soranlar vardı aldıklarımı merak edenler

işte geldik burdayıs teyseleri rabbim olmayanlarada nasip etsin inş...----amin----

BUGÜN KIZIMA ALDIĞIM CİCİLER

DONLARI VE YENİ vak vak kardeş oyuncakı :)

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

battaniyeleri

nevresimi nası teyseleri

bunNLARDA ÖNCEEDEN ALDIKLARIM toka sepeti :) ve ayappabısı annen yer seni kısımmmmmmmm

hastane çıkışımız

elbisemis:))))))))))))))))))))) totosunu yicem onun

tulumlarımıs ve yelekimis:)

tulumumuz ve ayakkabımıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…