2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

maşallah canım inşalllah bizde görürüz 4 aylık bebişlerimizi doğum yaklaştıkça hergün heyecan ve korku artıyo bende bilmiyorum artık

çok güzel şeyler almışsın canım güle güle eskitsin küçük hanım

sabredin görürsünüz greencim son aylar daha heyecanlı geçiyor

kızlar kk nın face fan sayfasına katılan var mı? benim kuzenim varmış kk da facefan da gördüm

ay şeymaa bitane de kız doğurasım geldi
hepsi çok güzel canım sağlıkla giysin bebişin inşallah

bi tanede kıs doğur cnm hehe

sağol teysesii

amin

tşkr ederizz

tşkrler cnmm:)
korkma dünyanın en tatlı varlıkı onlar

azcık yaramaslar ama olsun

kızlar kk nın face fan sayfasına katılan var mı? benim kuzenim varmış kk da facefan da gördüm

ciddi

ay yok katılmadım :18:

voavv supper şeymacım çok guzel herşeyı mınnoşun
gule gule kullanırlar ınşallah:))

ayy evet sanırım son aylar daha heycanlı olcek benım daha 30 .cu afta ama şu anda bıle accık sancılar oluyo son aylar daha çok atraksıyon doğurdummu doğurcam mı dıye:))
ılk aylar duşşuk olur dıye korkarken şımdı erken doğum olursa dıye korkuyorum
hep bı heycan var bu hamışlıkte

şeyma sayfanın altında kırmızı bant şeklinde çıkmıyor mu? yeni açılan konular facefan ve twitter falan yazıyor canım

son günlerinde insan kendini çok dinliyor canım az bi sancı hissetsen geliyor galiba diyorsun ama yanıltıcıda olabiliyor tabi. son 2-3 hafta çok zor oluyor hareket edemez duruma geliyorsun nerdeyse özellikle geceleri yatamazdım uyuyamazdım göbeğimin altına yastık koyardım oturduğum yerde kala kalırdım eşim çeker kaldırırdı birde mutfak tezgahına yanaşamazdım yan dururdum iş yaparken

tşkrler zehracım

:) seninde bişiy kalmamış hıı hadii çok atraksiyonlu olur eminim

:18::18::18::18:

yazıyor cnm hatta yemek tatlı tarifleri çıkıyoo

ay hamileyim ben yauv

aman tam anlamıyla ne işe yaradığını keşfedemedim

tanım asınlar beni sonraa

ben onceden çok delıksız uyurdum yattım mı bı sabah kalkardım ama şımdı hep uyanık gıbıyım
çıt olsa kalkıyorum sanırım doğuma hazırlık bole bışe çok korkuyodum çocuk ağlarsa kalkamam
dıye ama boyle oluyomuş demek şımdıden boyle olduguma gore uykularım azaldı zaten hıç rahat
uyuyamıyom yatarken rahat nefes alamıyorum çocuk sureklı hareketlı zaten artık hıç durmuyo
ama hepsı çok keyıflı herkes hamılelığının tadını çıkar dıyo bende oyle yapıyorum tadını çıkarıyom
daha kaç kez hamıle olabılırımkı
sanırsam asıl doğduktan sonra buyuk bır macera bızı beklıyor

Ay canım benim kıyamam çok geçmiş olsun inşllh önemli birşeyi yoktur bebişin Allah korur onlarıKardeş işte üzülür tabikidikkatli olmak lazım canım tekardan geçmiş olsun bebişe

geçmiş olsun canımolsun canım saglıgı için napıcan mecburen aşı olmak zorundalar iyi maşllh iyi oldunuza sevindim

hepside güzelller canım güle güle giysin cicilerini

iyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli?bugün baya bir yagmur yagdı kar yagıcakmış mart kapıdan baktırıcak galiba:96

hemde ne macera bekliyor ben geceleri uyur gezer gibiyim gündüzleri zombi
gece 3 buçuktan önce uyumuyoruz mesela

slm kızlar nasılsınız nasıl hamişlik hamile arkadaşlar
diğer kızlar sizler nasılsınız

iyidir canım bugün oğlumu eşimin annesine bıraktık gezdik biraz eşimle sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…