- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.941
maşallah canım inşalllah bizde görürüz 4 aylık bebişlerimizi doğum yaklaştıkça hergün heyecan ve korku artıyo bende bilmiyorum artıkmelikecim gördüm göbüşünüyanaklarda tombişleş mi ne çok yakışmış canım :129:
bugün oğluşumu doktora getirdik teyzeleri gelişimi iyiymiş çok şükür
ama iki bacağından aşı oldu yavrum ahhh sanki yüreğime sapladılar iğneleri tabi iyiliği için ama insan dayanamıyor kibende aşı oldum kolumdan.
ayrıca 4 aylık oldu oğluşumne çabuk büyüyor teyzeleri kuzum
soranlar vardı aldıklarımı merak edenler
işte geldik burdayıs teyseleri rabbim olmayanlarada nasip etsin inş...----amin----
BUGÜN KIZIMA ALDIĞIM CİCİLER
DONLARI VE YENİ vak vak kardeş oyuncakı :)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
battaniyeleri
nevresimi nası teyseleri
bunNLARDA ÖNCEEDEN ALDIKLARIM toka sepeti :) ve ayappabısı annen yer seni kısımmmmmmmm
hastane çıkışımız
elbisemis:))))))))))))))))))))) totosunu yicem onun
tulumlarımıs ve yelekimis:)
tulumumuz ve ayakkabımıs
ay şeymaa bitane de kız doğurasım geldi
hepsi çok güzel canımsağlıkla giysin bebişin inşallah
maşallah canım inşalllah bizde görürüz 4 aylık bebişlerimizi doğum yaklaştıkça hergün heyecan ve korku artıyo bende bilmiyorum artık
çok güzel şeyler almışsın canım güle güle eskitsin küçük hanım
sabredin görürsünüz greencim son aylar daha heyecanlı geçiyor
kızlar kk nın face fan sayfasına katılan var mı? benim kuzenim varmış kk da facefan da gördüm
işte geldik burdayıs teyseleri rabbim olmayanlarada nasip etsin inş...----amin----
battaniyeleri
nevresimi nası teyseleri
bunNLARDA ÖNCEEDEN ALDIKLARIM toka sepeti :) ve ayappabısı annen yer seni kısımmmmmmmm
hastane çıkışımız
tulumumuz ve ayakkabımıs
sabredin görürsünüz greencim son aylar daha heyecanlı geçiyor
kızlar kk nın face fan sayfasına katılan var mı? benim kuzenim varmış kk da facefan da gördüm
voavv supper şeymacım çok guzel herşeyı mınnoşun
gule gule kullanırlar ınşallah:))
ayy evet sanırım son aylar daha heycanlı olcek benım daha 30 .cu afta ama şu anda bıle accık sancılar oluyo son aylar daha çok atraksıyon doğurdummu doğurcam mı dıye:))
ılk aylar duşşuk olur dıye korkarken şımdı erken doğum olursa dıye korkuyorum
hep bı heycan var bu hamışlıkte
voavv supper şeymacım çok guzel herşeyı mınnoşun
gule gule kullanırlar ınşallah:))
ayy evet sanırım son aylar daha heycanlı olcek benım daha 30 .cu afta ama şu anda bıle accık sancılar oluyo son aylar daha çok atraksıyon doğurdummu doğurcam mı dıye:))
ılk aylar duşşuk olur dıye korkarken şımdı erken doğum olursa dıye korkuyorum
hep bı heycan var bu hamışlıkte
şeyma sayfanın altında kırmızı bant şeklinde çıkmıyor mu? yeni açılan konular facefan ve twitter falan yazıyor canım
son günlerinde insan kendini çok dinliyor canım az bi sancı hissetsen geliyor galiba diyorsun ama yanıltıcıda olabiliyor tabi. son 2-3 hafta çok zor oluyor hareket edemez duruma geliyorsun nerdeyse özellikle geceleri yatamazdım uyuyamazdım göbeğimin altına yastık koyardımoturduğum yerde kala kalırdım eşim çeker kaldırırdı birde mutfak tezgahına yanaşamazdım yan dururdum iş yaparken
şeyma sayfanın altında kırmızı bant şeklinde çıkmıyor mu? yeni açılan konular facefan ve twitter falan yazıyor canım
son günlerinde insan kendini çok dinliyor canım az bi sancı hissetsen geliyor galiba diyorsun ama yanıltıcıda olabiliyor tabi. son 2-3 hafta çok zor oluyor hareket edemez duruma geliyorsun nerdeyse özellikle geceleri yatamazdım uyuyamazdım göbeğimin altına yastık koyardımoturduğum yerde kala kalırdım eşim çeker kaldırırdı birde mutfak tezgahına yanaşamazdım yan dururdum iş yaparken
hoşgeldin canım allah bağışlasın oğlunu:79:selam arkadaşlar bende 21 haziran 2009 geliniyim 6 aylık bir oğlum var
slm kızlar nasılsınız nasıl hamişlik hamile arkadaşlar
diğer kızlar sizler nasılsınız
selam arkadaşlar bende 21 haziran 2009 geliniyim 6 aylık bir oğlum var
herkes nasıl bakalım benim bikaçgündür sanki adet görücem gibi kasıklarım ağrıyo normalmiş olabilirmiş güya........
kızlar dün çok korktum .teyzemlere gittik.2 yaşında bi torunu var. merdivenlerden inerken düşmüş . fayansın kenarı kulağını kesmiş kanlar içindeydi yavrucak bakamadım tam çok kötü oldum hemen hastaneye götürdük dikiş filan attılar şimdi iyi.annesi çok panik yaptı ağladı hep çok üzüldüm.insan evladını öyle görünce eli ayağına dolaşıyo valla.biz napıcaz bakalım çok soğuk kanlı olmak gerekiyo bu durumlarda çocuk annesini ağlarken görünce dahada korktu ayyy içim cızladı vallabide 5 yaşında bi kızımız var oda nasıl ağlamış kardeşine biz hastanedeyken kardeş işte yaaa
melikecim gördüm göbüşünüyanaklarda tombişleş mi ne çok yakışmış canım :129:
bugün oğluşumu doktora getirdik teyzeleri gelişimi iyiymiş çok şükür
ama iki bacağından aşı oldu yavrum ahhh sanki yüreğime sapladılar iğneleri tabi iyiliği için ama insan dayanamıyor kibende aşı oldum kolumdan.
ayrıca 4 aylık oldu oğluşumne çabuk büyüyor teyzeleri kuzum
battaniyeleri
nevresimi nası teyseleri
hastane çıkışımız
tulumumuz ve ayakkabımıs
selam arkadaşlar bende 21 haziran 2009 geliniyim 6 aylık bir oğlum var
ben onceden çok delıksız uyurdum yattım mı bı sabah kalkardım ama şımdı hep uyanık gıbıyım
çıt olsa kalkıyorum sanırım doğuma hazırlık bole bışe çok korkuyodum çocuk ağlarsa kalkamam
dıye ama boyle oluyomuş demek şımdıden boyle olduguma gore uykularım azaldı zaten hıç rahat
uyuyamıyom yatarken rahat nefes alamıyorum çocuk sureklı hareketlı zaten artık hıç durmuyo
ama hepsı çok keyıflı herkes hamılelığının tadını çıkar dıyo bende oyle yapıyorum tadını çıkarıyom
daha kaç kez hamıle olabılırımkı
sanırsam asıl doğduktan sonra buyuk bır macera bızı beklıyor
geçmiş olsun canımolsun canım saglıgı için napıcan mecburen aşı olmak zorundalar iyi maşllh iyi oldunuza sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?