- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.961
hemde ne macera bekliyor ben geceleri uyur gezer gibiyim gündüzleri zombi
gece 3 buçuktan önce uyumuyoruz mesela
iyidir canım bugün oğlumu eşimin annesine bıraktık gezdik biraz eşimle sen nasılsın?
slm kızlar nasılsınız nasıl hamişlik hamile arkadaşlar
diğer kızlar sizler nasılsınız
hepside güzelller canım güle güle giysin cicilerini
3.5 mualllahım ınşalla uyuyan annesı babası gıbı uykuyu çok seven bı çocuğum olur yaklaştıkça doğumum benı bekleyen suprızlerle yuzleşıyorum zaten tek tek
ne guzel en azından senın bırakıp gezmeye çıkıcan bırılerı varmış benım maalesef burda kımsem yok
bırakıyım dıyebılcem hep beraber olcaz yani:))
bizde uykuyu çok seviyoruz ama gececi bir oğlum var
evet canım bırakıyorum ama aklım onda kalıyor çok özlüyorumsenin doğumunda havalar ısınmış olur canım yanına alabilirsin yani. kışa doğruda büyümüş olur bırakmana gerek kalmaz ama ben kasımda doğum yaptım havalar çok soğuk o nedenle almıyorum yoksa çanta gibi yanımdan ayırmam tontişimi
Ay canım benim kıyamamçok geçmiş olsun inşllh önemli birşeyi yoktur bebişin Allah korur onları Kardeş işte üzülür tabiki dikkatli olmak lazım canım tekardan geçmiş olsun bebişe
hemde ne macera bekliyor ben geceleri uyur gezer gibiyim gündüzleri zombi
gece 3 buçuktan önce uyumuyoruz mesela
iyidir canım bugün oğlumu eşimin annesine bıraktık gezdik biraz eşimle sen nasılsın?
zehracım ve greencim alışırsınız canlar
kadınlar günümüz kutlu olsun güzel gelinler
venusten çiçeklere bayıldımmm
havalar ısınacak diye beklerken kar yağıyoreşim cuma günü işi gereği kıbrısa gidecekti inşallah çok yağarda gidemez
kızlaarrr pazartesi eşimin doğum günü var pastasını kendi ellerimle yapmak istiyorum bunun dışında nasıl bir sürpriz yapabilirim?
zehracım ve greencim alışırsınız canlar
havalar ısınacak diye beklerken kar yağıyoreşim cuma günü işi gereği kıbrısa gidecekti inşallah çok yağarda gidemez
kızlaarrr pazartesi eşimin doğum günü var pastasını kendi ellerimle yapmak istiyorum bunun dışında nasıl bir sürpriz yapabilirim?
iyiakşamlar nasılsınız arkadaşlar? kadınlar günümüz kutlu olsunhava okadar soguduki bugün kuaföre gittim mecburen çıktım çok dondurucuydu mecbur olmasak hiç çıkılıcak hava yok:96:kış geç geldi:93:ee anlatın bakalım siz bugün neler yaptınız? yarında misafirler var bizim, kalabalık olucak. yarın ola hayrola
sağol canım seninde kadınlar günün kutlu olsun biraz geç oldu kusura bakmazehracım ve greencim alışırsınız canlar
iyiakşamlar nasılsınız arkadaşlar? kadınlar günümüz kutlu olsunhava okadar soguduki bugün kuaföre gittim mecburen çıktım çok dondurucuydu mecbur olmasak hiç çıkılıcak hava yok:96:kış geç geldi:93:ee anlatın bakalım siz bugün neler yaptınız? yarında misafirler var bizim, kalabalık olucak. yarın ola hayrola
kadınlar günümüz kutlu olsun güzel gelinlerteşekkürler bebişim
venusten çiçeklere bayıldımmmrica ederim ne demek sizlere layık değil ama
kıbrısı çok severim yaaaa inşallah bu yıl tatile gideriz sende takıl peşine yawrum orada sıcaktır hava
teşk ederim canım seninde kadınlar günün kutlu olsun
Teşkler canım seninde günün kutlu olsunEvet çok soguk oldu hava dışarda mecburen işin olmassa hiç çıkılıcak hava değil:96:eşinin doğumgünüde kutlu olsun sizlerle beraber nice mutlu yıllar.mesela güzel bir masa hazırlarsın dans vs romantik bir ortam olur çok soguk olmassa dışarıyada gidebilirsiniz gezip dolaşırsınız canım pasta yapmanda yeterli sade bi şekildede kutlayabilirsin önemli olan o yuvada huzurlu bir şekilde geçinmek mutlu olmanız
VENUSTEN teşekkur ederım çıçekk ıçın senın de kadınlar gunun kutlu olsun canım:))
deryacım napsankı bılemedım benımde eşımın doğumgunusu yaklaşıyo bende pastasını
kendım yapcam tabı o zaman yapabılırım ınşallah daa nısan da ama kendım yapmayı duşunuyorum
yapamassam da pastaneye yaptırım napım
süpriz olarakta sen varsın ya yeter en buyuk supriz bebışı kırmızı kurdelayla susle al sana suprızzz dersınşaka nı yanada bu suprız ışını ben pek beceremıyom deışık bışı bulursan solede bende yapıyım:))
sağol canım seninde kadınlar günün kutlu olsun biraz geç oldu kusura bakmaeşininde doğum günü kutlu olsun beraber uzun ve mutlu bi ömür geçirmeniz dileğiyle....bencede evde güzel ve romantik bi yemek hazırla giyin süslen erkekler bayılır buna.nedenmi şimdi dışarda yerseniz masraf olur hem evde daha rahat ve yalnız kalırsınız hemde hava çok soğuk oğluşunuzda sizinle olur evde valla daha ne olsun aklında özel bişeyler varsada yapabilirsin.ben evlilik yıldönümümüzde öyle yapmıştım eşimin çok hoşuna gitmişti salona hazırlamıştım mumlar falan eşimde eşofmanlarıyla bana hatun iyi düşünmüşsün şimdi dışarı çıksaydık zaten yorgun argın geldim şimdi giyin falan filan eziyet olcaktı bana demişti. ben de açıkçası kalabalık kutlamaları sevmiyorum
önce unutmuş gibi yap unuttuğunu sansın sonra en sevdiği yemekleri yap mum ışığında romantik bi yemek olsun sonrada sizin parçanızda dans edin gerisi malum bu iş yatakta biter :13:
sağol baharımmmm hepimizin kutlu mutlu olsun günü gerçi bana her gün bayram
bu arada melikeyi ve şeymayı göremedim nerdeki onlar ??????
kızlar birde düşündüm ki oğlumun resimlerinden slayt hazırlıyım fon müziği ''bana bir masal anlat baba'' olsun aralarada güzel sözler iliştireyim doğum gününde eşime izleteyim
kızlar birde düşündüm ki oğlumun resimlerinden slayt hazırlıyım fon müziği ''bana bir masal anlat baba'' olsun aralarada güzel sözler iliştireyim doğum gününde eşime izleteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?