2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hemde ne macera bekliyor ben geceleri uyur gezer gibiyim gündüzleri zombi
gece 3 buçuktan önce uyumuyoruz mesela

iyidir canım bugün oğlumu eşimin annesine bıraktık gezdik biraz eşimle sen nasılsın?

3.5 mualllahım ınşalla uyuyan annesı babası gıbı uykuyu çok seven bı çocuğum olur yaklaştıkça doğumum benı bekleyen suprızlerle yuzleşıyorum zaten tek tek
ne guzel en azından senın bırakıp gezmeye çıkıcan bırılerı varmış benım maalesef burda kımsem yok
bırakıyım dıyebılcem hep beraber olcaz yani:))

bizde uykuyu çok seviyoruz ama gececi bir oğlum var
evet canım bırakıyorum ama aklım onda kalıyor çok özlüyorum senin doğumunda havalar ısınmış olur canım yanına alabilirsin yani. kışa doğruda büyümüş olur bırakmana gerek kalmaz ama ben kasımda doğum yaptım havalar çok soğuk o nedenle almıyorum yoksa çanta gibi yanımdan ayırmam tontişimi

evet benımde avantajım o bebışım baharla gelcek dedıgın gıbı çanta gıbı taşırım
ayy şımdı kolay gelıyo da arkadaşımında çocuğu var o da dıyo bırakınca bı dert oluyo ıçıme
bırakmayınca da olmuyo eve dönene kadar ne yaptı ne etti diye dert edıyorum dıyo
bende çok pipirikli bı ınsanım napcam bılmıyom

Ay canım benim kıyamam çok geçmiş olsun inşllh önemli birşeyi yoktur bebişin Allah korur onlarıKardeş işte üzülür tabikidikkatli olmak lazım canım tekardan geçmiş olsun bebişe

çok sağol canım 2-3 dikişi var ama iyi şimdi ablasıbu arada nihayet kar yüzü gördük canım bursada da camdan seyrediyorum bende şimdi

hemde ne macera bekliyor ben geceleri uyur gezer gibiyim gündüzleri zombi
gece 3 buçuktan önce uyumuyoruz mesela

iyidir canım bugün oğlumu eşimin annesine bıraktık gezdik biraz eşimle sen nasılsın?

bu uyku konusu hakikaten zor bide ben uyumadığım zaman acayip sinirli oluyorum çalışırken gece vardiyesinde hiç uyuyamadan işe giderdim 5 yıl çalıştım yinede alışamamıştım bebek doğunca napıcam bilmiyorum kesin birilerini haşlarım o sinirle

zehracım ve greencim alışırsınız canlar

kadınlar günümüz kutlu olsun güzel gelinler

venusten çiçeklere bayıldımmm

havalar ısınacak diye beklerken kar yağıyor eşim cuma günü işi gereği kıbrısa gidecekti inşallah çok yağarda gidemez

kızlaarrr pazartesi eşimin doğum günü var pastasını kendi ellerimle yapmak istiyorum bunun dışında nasıl bir sürpriz yapabilirim?

Teşkler canım seninde günün kutlu olsunEvet çok soguk oldu hava dışarda mecburen işin olmassa hiç çıkılıcak hava değil:96:eşinin doğumgünüde kutlu olsun sizlerle beraber nice mutlu yıllar.mesela güzel bir masa hazırlarsın dans vs romantik bir ortam olurçok soguk olmassa dışarıyada gidebilirsiniz gezip dolaşırsınızcanım pasta yapmanda yeterli sade bi şekildede kutlayabilirsin önemli olan o yuvada huzurlu bir şekilde geçinmek mutlu olmanız

VENUSTEN teşekkur ederım çıçekk ıçın senın de kadınlar gunun kutlu olsun canım:))
deryacım napsankı bılemedım benımde eşımın doğumgunusu yaklaşıyo bende pastasını
kendım yapcam tabı o zaman yapabılırım ınşallah daa nısan da ama kendım yapmayı duşunuyorum
yapamassam da pastaneye yaptırım napım
süpriz olarakta sen varsın ya yeter en buyuk supriz bebışı kırmızı kurdelayla susle al sana suprızzz dersınşaka nı yanada bu suprız ışını ben pek beceremıyom deışık bışı bulursan solede bende yapıyım:))

iyiakşamlar nasılsınız arkadaşlar? kadınlar günümüz kutlu olsun hava okadar soguduki bugün kuaföre gittim mecburen çıktım çok dondurucuydu mecbur olmasak hiç çıkılıcak hava yok:96:kış geç geldi:93:ee anlatın bakalım siz bugün neler yaptınız? yarında misafirler var bizim, kalabalık olucak. yarın ola hayrola

ii akşamlar canım ben ıyıyım sen nasılsın ayy burada çok soğuk bugun dışarı çıktım pazara kadar gıttım ama dondum resmen uçuyodum ruzgar fırtına kar ne ararsan varsana kolay gelsın canım ağırla bakalım mısafırlerını.

sağol canım seninde kadınlar günün kutlu olsun biraz geç oldu kusura bakmaeşininde doğum günü kutlu olsun beraber uzun ve mutlu bi ömür geçirmeniz dileğiyle....bencede evde güzel ve romantik bi yemek hazırla giyin süslen erkekler bayılır buna.nedenmi şimdi dışarda yerseniz masraf olurhem evde daha rahat ve yalnız kalırsınız hemde hava çok soğuk oğluşunuzda sizinle olur evde valla daha ne olsun aklında özel bişeyler varsada yapabilirsin.ben evlilik yıldönümümüzde öyle yapmıştım eşimin çok hoşuna gitmişti salona hazırlamıştım mumlar falan eşimde eşofmanlarıylabana hatun iyi düşünmüşsün şimdi dışarı çıksaydık zaten yorgun argın geldim şimdi giyin falan filan eziyet olcaktı bana demişti.ben de açıkçası kalabalık kutlamaları sevmiyorum

sağol baharcık seninde geçmiş kadınlar günün kutlu olsun dün misafirlerim vardı benimde avusturyadan teyzem geldi bugünde anneme gitcekler annemde sende gel diyo kar kıyamet kayar düşerim diye korkuyorum pek çıkmak istemiyorum ama napsam acaba :44: sıhhatler olsun oh oh kuaförede gidilmişkolay gelsin sana misafirlerin varmış bugün

önce unutmuş gibi yap unuttuğunu sansın sonra en sevdiği yemekleri yap mum ışığında romantik bi yemek olsun sonrada sizin parçanızda dans edin gerisi malum bu iş yatakta biter :13:

teşk ederim canım seninde kadınlar günün kutlu olsun

sağol baharımmmm hepimizin kutlu mutlu olsun günü gerçi bana her gün bayram

bu arada melikeyi ve şeymayı göremedim nerdeki onlar ??????

amin canım teşekkür ederiz
evet canım en iyisi evde kutlamak hava buz zaten evde sıcacık başbaşa

doğru ben hediye paketimi 9 ay karnımda taşıdım sağlıklı bir şekilde sundum daha ne yapayım sende göbeğine kırmızı kurdela tak
sende evde romantik bir akşam yemeği hazırlayabilirsin canım malum boğa burcuyuz romantizme ve yemeğe düşkünüz

sorun değil canım bende ancak fırsat buldum zaten. amin teşekkürler canım
evet evde kutlama fikri aklıma yattı bu soğuk havada en iyisi oğluşumda bizimle olmalı kesinlikle

takılamamki tatlım ya şirketle gidiyorlar eş getirmek yasak yoksa fırsatı kaçırırmıydım :)
evet canım zaten hatırlamamış gibi yapmaya başladım şimdiden belki o da unutmuştur iş yoğunluğundan :)
yemek romantizm aşk yatak :78:

bende merak ettim onları uzun zamandır yoklar :44:

kızlar birde düşündüm ki oğlumun resimlerinden slayt hazırlıyım fon müziği ''bana bir masal anlat baba'' olsun aralarada güzel sözler iliştireyim doğum gününde eşime izleteyim

kızlar birde düşündüm ki oğlumun resimlerinden slayt hazırlıyım fon müziği ''bana bir masal anlat baba'' olsun aralarada güzel sözler iliştireyim doğum gününde eşime izleteyim

ayy ne guzel duşunmuşun bende çaldım bu fıkrını seneye yaparım ınşallah
sende yap ama tabi süpper fikir ben çok begendım hatta gozumun onune getırdım ve duygulandım
bilebu arada evde yemek fıkrıni bende begendım zaten ben boyle gunlerı evde kutlamayı
dah amantıklı buluyorum ınsanın en rahat oldugu yer evi:))

gayet hoş bi jest olur canım bende benzer bişey yapmıştım kendi resimlerimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…