2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

gayet hoş bi jest olur canım bende benzer bişey yapmıştım kendi resimlerimizden

kızlar bu yemek hayali suya düşecek galiba eşimin doğum günü pazartesi ve eşim kıbrıstan pazar gecesi gelecek. bir gün daha burda kalacakmışız offfff
kesin pazarteside bizi yollamazlar burda kutlayalım akşam gidersiniz falan derler
başbaşa kalamayacağız yani

ayyy bu çok kötü bu yaz benim doğumgünümüde kaynanam katletmişti dışarı çıkacaktık yemeğe uyuz kadın yemeğe misafir çağırmış buraya gelin diye tutturmuştu ben dedim doğum günüm çıkıcaz diye başka gün kutlayın dedi gıcık bende bi anlamı yok hiç kutlamayız demiştim eşimde ağzını açıp söz verdim dışarı çıkacaz diyemedi bi doğumgünü kavgası koparmıştım bende eve gelince onun yüzünden.
valla eşin kalalım derse yapacak bişey yok ama sen gene bi yolunu bulmaya çalış.kocanı ayart süprizim var sana mutlaka eve gitmeliyiz falan de azıcık meraklandır heycanlandır cilve falan yap dayanamaz eve gidelim der .benim gibi sinirlenip sert çıkma mahvolduğuyla kalır gününüz .eğer eşin illede kalcaz derse kırgın davran üzgün davran ya ben hazırlanmıştım süpriz için flan dersin ama sinirli davranmamaya çalış

ayy benım doğumgunumde ığrenç geçmıştı bızde kayınvaldemlerdeydık
veben doğumgunumu çok onemserım aslında sırf bu yuzden iğrenç geçıyo
bence ınşallah bu sene hıç onemsemem zaten bu sene doğumgunumde
kızım yenı doğmuş olcak hıçbişi benı uzemez ınşallah.eşımın geçen doğumgununde
de eşım şehır dışındaydı tam o gun akşam 11 de geldı ama ben yınede masamı kurmuştum
eşım pek kutlamayı sevmez doğumgununu ama ona mum bıle uflettımm zorlan
bu sende guzel olsun ıstıyorum bakalım nası olcak zaten bız kadınlar çok onemsıyoz
bu doğumgunu olayını doğamızda var sanırsam

kayınvalidem o gün burda olursunuz dedi erken geçeriz eve pasta yapıcam dedim burda yaparsın demeye getirdi lafı evde yaparım dedim anlasın yalnız kalmak istediğimi. 6 kişiyiz burda zaten eşim işe gidecek akşam gelir eve. eşime de diycem evde başbaşa kutlayalım diye kabul etmezsede önemsemem doğum gününü kutlar geçerim

kızlar birde düşündüm ki oğlumun resimlerinden slayt hazırlıyım fon müziği ''bana bir masal anlat baba'' olsun aralarada güzel sözler iliştireyim doğum gününde eşime izleteyim

iyiakşamlar canım fikrin çok güzel baya bi duygulu olur sanırımeşinin begeneceginden eminim inşllh güzel birgün geçirirsiniz

canım evinde eşinle kutlaman tabiki daha güzel olur onlar anlayışlı degilse sen evinde kutlamak istedini belirt boşver takma bunlara kafanı güzel günün tadını çıkarmaya bak

iyiakşamlar canım fikrin çok güzel baya bi duygulu olur sanırımeşinin begeneceginden eminim inşllh güzel birgün geçirirsiniz

yaptım canım çok güzel oldu başınada dünyanın en süper babasına yazdım sonra oğlumun doğduğu resimlerden şimdiki haline kadar sırayla koydum her izlediğimde duygulanıyorum eşim gece gelecek onada izleticem bu seneki hediyem bu.

canım evinde eşinle kutlaman tabiki daha güzel olur onlar anlayışlı degilse sen evinde kutlamak istedini belirt boşver takma bunlara kafanı güzel günün tadını çıkarmaya bak

belirtiyorum canım her fırsatta inşallah bakalım

sen neler yaptın görüşmeyeli?
pek kimseler gelmez oldu.

Merhaba canım aaa negüzel hazırladın demek iyi canım senin adına sevindim eline saglıkeşinde sevinir görüncebende neolsun canım ugraşıyorum aynı şeyler koşturmaca öle böle derken geçiyor zaman evet canım ya kimseler yok bugünlerdeArkadaşlar nerdesiniz nasılsınız

merhaba arkadaşlar nasılsınız dün hava çok güzeldi eşimle dolaştık akşamda kayınpeder yemeğe götürdü.sizler neler yapıyosunuz kızlar.deryacım hadi hayırlısı akşama ne yap ne et eşini kaçır ordan.gelmezsede kendi güzel bi süprizi kaybedecek boşver takılma fazla derim.bende geçen sene mahvolan doğumgünümün intikamını eşimin doğumgününde kuru bi tebrikle aldım ohcanıma değsinbu sene de yeni doğum yapmış olucam doğumgünümde gene bişey olmaz yani
benim kaderim bu zaten eşimle tanıştığımdan beri hiç doğumgünü kutlayamadım biliyormusunuz nişanlıyken kaynananın yüzünden kavga etmiştik olmadı geçen sene de sağolsun geleneksel doğumgünü suikastlerini gerçekleştirdi

arkadaşlar eşim bebişe oyun parkı getirmiş beleşten tabi eşantiyon iş yaptığı firmalardan hediye göndermişler.turkuaz mavi odasına uygun tamda bayıldım.cibinliğine minik mavi ördeklerim var silikonla yapıştırcam arkadaşım yapmış ördekler artmış bana verdi bende yapıcam.
inşallah hayırlısıyla bebeğim sağlıklı şekilde dünyaya bi gelsinde ah o günleri bi görsem doğumdan hiç korkmuyorum yeterki oğluma bişey olmasın kızlar dua edin bana

slm kızlar 2009 gelinleri nerdesiniz

melike seyma derya zehra greeneyesegs bahar venüsten nasılsınız kızlar

uzun zamandır giremedim nete iş yerindeki pc bozuldu geçen hafta grip lodum işe gelemedim

3 gün halada öksürüyorum sizler nasılsınız

merhaba canım iyi diyelim iyi olalım.dün bizde gezdik eşim arkadaşlarla hava çok güzeldi evet bayram yeri gibi çok kalabalıktı herkez gezmye çıkmıştı sankiolsun kızlar Allah ömür verdikçe kutlarsınız yine dogumgünlerini hayat kısa takmaya degmiyor aslında herşeyi

A.s canım evet bugünlerde fazla kimse gelmiyor buraya.teşkler canım sende inşllh iyisindir.geçmiş olsun dikkat et kendine

ayy canım ya senle ne çok ortak yonumuz var bu doğum gunu konusunda
bende eşımle tanıştımdaAN berı bı ağız tadıyla kutlayamadık doğumgunumu
bu sene hıç onemsemmıycem hatta unutıyım en ıyısı benımde bebem yenı doğmuş olcak
ayy bıde lohusa olcam kendımı duşunemıyorum takmıycam takmıycam umrumda deiil

ayy hayırlı olsun canım gule gule kullan ben daha almadım eşım rahatsızlandı bıde
32 haftalık oldu en kısa zamanda almalıyım

geçmış olsun canım ben ıyıyım bebek beklıyoz ışte napalım
aslında ben hergun bakıyorum ama artık kımse bışe yazmıyo
şeymayla melıke uğramaz oldu ıyılerdır ınşallah sende kendıne ıyı
bak canım

dün eşimin doğum günüydü eve geldik çok şükür kayınvlide gitme akşam gidersin dedi hayır hazırlık yapcam dedim uğraşma gerek yok falan dedi olsun her zaman olmuyor gidicem dedim amacı akşam beraber kutlamaktı ama anladı başbaşa kalmak istediğimi hatta akşam onları çağırmamı da bekledi ama havasını aldı geçen sene cümbür cemaat gelmişlerdi habersiz zaten
ordayken kaynpeder sürprizimi bozuyordu az kalsın izletsenize yaptığınız slaytı demiş eşim oğlumu sevdiği için anlamamış neyseki
evde izlettim çok duygulandı güzel geçti günümüz kızlar

canım ben iyiyim sanada geçmiş olsun :94: dikkat et kendine

canım sağlıkla uyusun içinde bebişin inşallah. güzel olur cibinliğini süslersen bende küçük oyuncaklar taktım. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

iyi canım gözün aydın sevindim senin adına Allah mutlulugunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…