- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.981
ayy ne guzel duşunmuşun bende çaldım bu fıkrını seneye yaparım ınşallah
sende yap ama tabi süpper fikir ben çok begendım hatta gozumun onune getırdım ve duygulandım
bilebu arada evde yemek fıkrıni bende begendım zaten ben boyle gunlerı evde kutlamayı
dah amantıklı buluyorum ınsanın en rahat oldugu yer evi:))
gayet hoş bi jest olur canım bende benzer bişey yapmıştım kendi resimlerimizden
kızlar bu yemek hayali suya düşecek galibaeşimin doğum günü pazartesi ve eşim kıbrıstan pazar gecesi gelecek. bir gün daha burda kalacakmışız offfff
kesin pazarteside bizi yollamazlar burda kutlayalım akşam gidersiniz falan derler
başbaşa kalamayacağız yani
kızlar birde düşündüm ki oğlumun resimlerinden slayt hazırlıyım fon müziği ''bana bir masal anlat baba'' olsun aralarada güzel sözler iliştireyim doğum gününde eşime izleteyim
kayınvalidem o gün burda olursunuz dedi erken geçeriz eve pasta yapıcam dedim burda yaparsın demeye getirdi lafı evde yaparım dedim anlasın yalnız kalmak istediğimi. 6 kişiyiz burda zateneşim işe gidecek akşam gelir eve. eşime de diycem evde başbaşa kutlayalım diye kabul etmezsede önemsemem doğum gününü kutlar geçerim
iyiakşamlar canım fikrin çok güzel baya bi duygulu olur sanırımeşinin begeneceginden eminim inşllh güzel birgün geçirirsiniz
canım evinde eşinle kutlaman tabiki daha güzel olur onlar anlayışlı degilse sen evinde kutlamak istedini belirt boşver takma bunlara kafanı güzel günün tadını çıkarmaya bak
yaptım canım çok güzel oldu başınada dünyanın en süper babasına yazdım sonra oğlumun doğduğu resimlerden şimdiki haline kadar sırayla koydumher izlediğimde duygulanıyorum eşim gece gelecek onada izleticem bu seneki hediyem bu.
belirtiyorum canım her fırsatta inşallah bakalım
sen neler yaptın görüşmeyeli?
pek kimseler gelmez oldu.
merhaba arkadaşlar nasılsınız dün hava çok güzeldi eşimle dolaştık akşamda kayınpeder yemeğe götürdü.sizler neler yapıyosunuz kızlar.deryacım hadi hayırlısı akşama ne yap ne et eşini kaçır ordan.gelmezsede kendi güzel bi süprizi kaybedecek boşver takılma fazla derim.bende geçen sene mahvolan doğumgünümün intikamını eşimin doğumgününde kuru bi tebrikle aldım ohcanıma değsinbu sene de yeni doğum yapmış olucam doğumgünümde gene bişey olmaz yani
benim kaderim bu zaten eşimle tanıştığımdan beri hiç doğumgünü kutlayamadım biliyormusunuz nişanlıyken kaynananın yüzünden kavga etmiştik olmadı geçen sene de sağolsun geleneksel doğumgünü suikastlerini gerçekleştirdi
slm kızlar 2009 gelinleri nerdesiniz
melike seyma derya zehra greeneyesegs bahar venüsten nasılsınız kızlar
uzun zamandır giremedim nete iş yerindeki pc bozuldu geçen hafta grip lodum işe gelemedim
3 gün halada öksürüyorum sizler nasılsınız
merhaba arkadaşlar nasılsınız dün hava çok güzeldi eşimle dolaştık akşamda kayınpeder yemeğe götürdü.sizler neler yapıyosunuz kızlar.deryacım hadi hayırlısı akşama ne yap ne et eşini kaçır ordan.gelmezsede kendi güzel bi süprizi kaybedecek boşver takılma fazla derim.bende geçen sene mahvolan doğumgünümün intikamını eşimin doğumgününde kuru bi tebrikle aldım ohcanıma değsinbu sene de yeni doğum yapmış olucam doğumgünümde gene bişey olmaz yani
benim kaderim bu zaten eşimle tanıştığımdan beri hiç doğumgünü kutlayamadım biliyormusunuz nişanlıyken kaynananın yüzünden kavga etmiştik olmadı geçen sene de sağolsun geleneksel doğumgünü suikastlerini gerçekleştirdi
arkadaşlar eşim bebişe oyun parkı getirmiş beleşten tabi eşantiyon iş yaptığı firmalardan hediye göndermişler.turkuaz mavi odasına uygun tamda bayıldım.cibinliğine minik mavi ördeklerim var silikonla yapıştırcam arkadaşım yapmış ördekler artmış bana verdi bende yapıcam.
inşallah hayırlısıyla bebeğim sağlıklı şekilde dünyaya bi gelsinde ah o günleri bi görsem doğumdan hiç korkmuyorum yeterki oğluma bişey olmasın kızlar dua edin bana
uzun zamandır giremedim nete iş yerindeki pc bozuldu geçen hafta grip lodum işe gelemedim
Merhaba canım aaa negüzel hazırladın demek iyi canım senin adına sevindim eline saglıkeşinde sevinir görünce bende neolsun canım ugraşıyorum aynı şeyler koşturmaca öle böle derken geçiyor zaman evet canım ya kimseler yok bugünlerde Arkadaşlar nerdesiniz nasılsınız
arkadaşlar eşim bebişe oyun parkı getirmiş beleşten tabi eşantiyon iş yaptığı firmalardan hediye göndermişler.turkuaz mavi odasına uygun tamda bayıldım.cibinliğine minik mavi ördeklerim var silikonla yapıştırcam arkadaşım yapmış ördekler artmış bana verdi bende yapıcam.
inşallah hayırlısıyla bebeğim sağlıklı şekilde dünyaya bi gelsinde ah o günleri bi görsem doğumdan hiç korkmuyorum yeterki oğluma bişey olmasın kızlar dua edin bana
dün eşimin doğum günüydü eve geldik çok şükürkayınvlide gitme akşam gidersin dedi hayır hazırlık yapcam dedim uğraşma gerek yok falan dedi olsun her zaman olmuyor gidicem dedim amacı akşam beraber kutlamaktı ama anladı başbaşa kalmak istediğimi hatta akşam onları çağırmamı da bekledi ama havasını aldı geçen sene cümbür cemaat gelmişlerdi habersiz zaten
ordayken kaynpeder sürprizimi bozuyordu az kalsın izletsenize yaptığınız slaytı demiş eşim oğlumu sevdiği için anlamamış neyseki
evde izlettim çok duygulandıgüzel geçti günümüz kızlar
canım ben iyiyim sanada geçmiş olsun :94: dikkat et kendine
sağol baharcımAllah hepimizn mutluluğunu daim etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?