2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

iyiakşamlar nerdesiniz arkadaşlar melike hiç yoksun bugünlerde umarım kötü bişey yoktur canımzeliha sheker gülcan diger arkadaşlar nerdesiniz nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir boş kaldı burası

canım sağlıkla uyusun içinde bebişin inşallah. güzel olur cibinliğini süslersen bende küçük oyuncaklar taktım. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

iyiakşamlar nerdesiniz arkadaşlar melike hiç yoksun bugünlerde umarım kötü bişey yoktur canımzeliha sheker gülcan diger arkadaşlar nerdesiniz nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir boş kaldı burası

hepinize selam arkadaşlar .gülcancım geçmiş olsun canım.baharcım sen nasılsın bakalım.deryacım iyi yapmışsın eve geçmekle eminim çatlamıştır kaynanan çağırmanı beklemiştir utanmasalar ortamıza yatarlar bunlar fırsat vermemek en güzeli.zehracım eşinede geçmiş olsun senin de bebiş geliyo yakında ne güzel hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.eksikler yavaş yavaş tamamlanır hele sen ve bebişin bi kurtulun herşey hallolur.

kızlar bende dün kontrole gittim.oğlan çok hareketliydi parmağını ağzına alıyodu bide boyuna pipisini gösterdi bide 5 kardeşi göstermiş bize hınzır eliyle.doktor dün bütün pozlarını yakaladı çıktısını verdi çok tatlı yaaa ayy ben onun bamyasını yerim yerim

green canım çok yaramaz ve akıllı olacak belli benim oğlumda öyleydi anne karnında nasılsa doğuncada öyle oluyorlar
benim oğluşumda 4,5 aylık oldu tadından yenmiyor valla akşam babasını görünce nasıl çırpınıyor yaramazım bütün eğlencemiz o ne büyük keyif onla oynamak
emzirdikten sonra gözlerimin içine uzun uzun bakıp gülümsemesi yokmu eşim aranızda çok güçlü bir bağ var diyor inanılmaz bir duygu aşkım o benim

inşallah tadarsınız bu muhteşem duyguyu

ah canım seninkide tam bıdık olmuştur şimdi Allah nazarlardan saklasın sevilmezmi ya reklamlarda falan görüyorum 3-4 aylık bebekler mıncıklayasım geliyo tabi ben kıyamıyorum öyle sıkıştırmaya karşıdan agu bugu maymunluklar yapıyorum sevcem diyeinşallah bizde sizin gibi görürüz o günleri eşim daha şimdiden meraklı ultrasonda bebeğe bakcak diye ekranın içine gircek nerdeyse boyuna soruyo doktora orası neresi burası neresi diye bi görsen çok komik oluyo eşim kontrole gidince sanki o doğurcak ben susuyorum o konuşuyo doktorla

bide emzirirken bebekle göz teması kurmak çok önemliymiş canım öyle kucağa alışır filan diye korkma arkadaşım bi araştırmada okudum anne kucağına alışan bebekler ilk okul çağına geldiklerinde diğerlerine göre daha başarılı oluyomuş kendilerine özgüveni oluyomuş.hemde kucağına alınca bebeğin karnı senin vücuduna temas edeceği için ısınıyomuş gaz sancısınıda hafifletirmiş.valla çok araştırıyorum merak ediyorum bebek bakımıyla ilgili şeyleri kaynana yandı başedemicek benle

slmm sekerlerrrr
naber nasılsınız ben yoktum 15 gündür adanadaydım annemde dün geldim bugünde temizlikle ugrastım ev işi bitmez zaten biliyosunuz oglumda bende cok yoruldum

allah razı olsun sizlerden hep merak etmişsiniz canımsınızz size haber vermeden gittim kusura bakmayın 15 gündür adanadaydım annemlerde eşimin il dışında emniyetin düzenlemiş oldugu özel bir kursu vardı alması gereken o yüzden bende burda tek kalmayayım anneme gideyim dedim tabi biraz zorlandım otobüste kendi arabanla bi baska oluyomus helede hamileysen daha bi zor malatya yolları virajlı giderkende gelirkende mahvoldum araba tuttu neyse çok şükür gecti sizler napıyosunuz nasılsınız bugünde evi temizledik kuzusumla yorulduk inanınki çok öptük sisi güzel teyzeleriii

merhaba bende eylül 2009 geliniydim henüz çocuk yok düşünmüyoruz da :)

selam arkadaşlar bende 21 haziran 2009 geliniyim 6 aylık bir oğlum var

hoşgeldiniz aramıza sekerlerrr

slm kızlar nasılsınız nasıl hamişlik hamile arkadaşlar
diğer kızlar sizler nasılsınız

slm tatlım iyiyiz çok şükür sen napıyosun nasılsın bidenemmm

çok tesekkürler bitanem benimmmm

hoşgeldın melıkecım nasıl ıyısın ınşallah
merak ettık senı ama ıyı yapmışın gıtmekle
aılenıde gormuş oldun zaten bundan sonra zor olur gıtmen
bende en son 5 aylıkken gıtmıştım annemlerın yanına
şımdı 33 haftalık oldum ama çok zor gelıyo ınan eskı enerjım kalmadı
kızlar bende doktora gıttım beebışım 45 cm 2200 gram olmuş
şımdılık herşey yolunda çok şukur ınsan yaklaştıkça bıraz korku sarıyo
bide eşim rahatsızlandı soğuktan yuz felcı geçırdı geçıcek ınşallah onunla
ılgılenıyorum yinede ıyıyım çok şukur şımdılık herışımı kendım goruyorum umarım boyle devam eder
benden böyle kızlar sızlerde ıyısınızdır ınşallah

çok tesekkür ederim bitanem benimm canımsınn
evet tatlısım öle oldu anacımı gördüm geldim artık doguma kadar gidemem anca onlar gelir rabbimin izniyle inşş sanada az kalmış ama ben kuzu şimdiden nasıl doguracam d,ye tırmaya basladımm :18:
allahım yar ve yardımcımız olsun inşş saglıcakla gelsin kuzularımız maşallah sen,n kuzucunada
eşinede çok gecmiş olsun acil şifalar diliyorum tatlışım kendine ve bebişine çok ama çok ii bak olurmu

çok saol canım sancılar ara ara yoklamaya başladı benı tırstırıyo bıde ılk sancılara
tatlı tatlı oluyo dıolar ama oldumu pek tatlı olmuyo tatlısı boylese gerçeğı benı urkutuyo
gerçekten nası gelcek korku ve merak ıçındeyımama ıçerde kalan gorulmemış tabi
bızımkılerde çıkcak bı şekıl:))

valla öyle çabuk büyüyor teyzesi erkekler öyledir biz 1 doğururken onlar 9 doğurur
resmen aşık oluyorsun bebeğine hayırlısıyla doğsunda gör o zaman eşini bilmediğin yönlerini keşfediyorsun valla :)
evet canım biliyorum bende okumuştum bunları. başta annelik duygusuyla bilmeden yapıyordum sonra yaptıklarımın ne kadar doğru olduğunu öğrendim.
doktor bile gaz sancısı olduğunda kucağınıza alın oda oda gezin demişti doğduğu zaman.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

slmm sekerlerrrr
naber nasılsınız ben yoktum 15 gündür adanadaydım annemde dün geldim bugünde temizlikle ugrastım ev işi bitmez zaten biliyosunuz oglumda bende cok yoruldum

hoşgeldin şeker oğluşunla gezdin demek oh ne güzel hava değişikliği iyi gelmiştir

canım maaşallah bebşine
eşinede çok geçmiş olsun

slmm sekerlerrrr
selam canım iyi etmişsin anneler ilaç gibi geliyo valla .
maşallah senin bıdık baya büyümüş korkma canım ben epidural yaptırcam yaptıran arkadaşlar çok memnun öyle korkulcak gibi değil diyolar bende öyle moral buluyorum Allah kurtarsın pırttanadak diye çıksın kuzucuklar

günaydın kızlar hayırlı haftalar güzellikler dolu bir hafta olsun

hoşgeldin melike cnm merak ettik seni iii yapmışsın cnm annene gitmekle iii
moral toplamışşındır

inşallah gülcancım

selam kızlar

çok az kişi kaldık yaa
bahar, şeyma, venusten, alevesen nerelerdesiniz???? umarım iyisinizdir

ben de ınşallah epıduralle olcak zaten doktorumda artık genelde epıdurel yapıyoruz dedı
boyle bı yontem varken kullanmak lazım dedı ama sonuçta o epıdurele kadarda geçen sancı zamanı
var benım canım çok tatlı galıba bu dedıgımı son aylarında anlarsın muhtemelen ara ara sancılarım
oluyo çok az da olsa benı korkutuyo işte:))

ah ah epidural olmadığıma o kadar pişmanım ki neyseki geldi geçti unuttum ama psikolojik olarak yaşıyorum düşündükçe.
zehracım korkma epidurale kadar olan sancıya dayanabilirsin çok çok şiddetli olmuyor ve uzun aralıklı oluyor. doğuma yakın olan sancı dayanılmaz oluyor ki kolay değil candan can ayrılıyor.
Allah kurtarır inşallah sizleri bir nefeste.

aminnnn deryacım 47 gunum kalmış az once baktım:))
dım dım dım dım bebışım kıyafetlerını yıkamalıyım artık
hastane çantamı hazırlıcam

bende çok merak ediyorum nasıl bi sancı diye yani nerene vuruyo belinemi karnınamı aşağımı ne kadar şiddetli diye evet canım nette okudum 6. ayda hafif arada bu sancıları hissetmeye başlıcakmışım görcez bakalım.
neyse canım sende artık ikincide epidural yaptırırsın kaynanam da deyip duruyo epidural yaptırma iyi değil bilmemne çok biliyo sanki herşeyi illede normal doğur deyip duruyo bende içimden sanamı sorcaklar diyorum ben ne dersem doktor öyle yapacak .senin oğluş napıyo nasıl gidiyo annelik gece uykuları düzene girdimi
aminnnn deryacım 47 gunum kalmış az once baktım:))
dım dım dım dım bebışım kıyafetlerını yıkamalıyım artık
hastane çantamı hazırlıcam

Allah kurtarsın canım bak benide heycanlandırdın şimdi doğumdan sonra anlat hikayeni çok merak ediyorum.canım bu bebeğe aldığımız kıyafetleri giydirmeden önce yıkıycakmışız bende yeni öğrendim .sabun tozu alıyımda bende yıkıyım bari.senin bebik mayısa geliyo oh ne güzel havalarda ısıncak yaza gezmeye çıkarsınız bende hep mayısa gelsin istiyodum ama tutmadıkısmet tabi sağlıklı doğsunlarda Allahın izniyle gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…