2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

aminnnn deryacım 47 gunum kalmış az once baktım:))
dım dım dım dım bebışım kıyafetlerını yıkamalıyım artık
hastane çantamı hazırlıcam

hazırla tabi canım ne olur ne olmaz hazır dursun ay heyecanlandım bende geri sayım başlamış :18:

canım yıkayıp ütülüyorsun ben dalinin granül sabun tozunu kullanıyorum bebek gibi kokuyor he birde bebeğin kıyafetlerini sakın sizinkilerle yıkama alerji olur ve yumuşatıcı kullanma. ben hala yıkadıktan sonra ütülüyorum herşeyini.

sancı önce belden vuruyor sonra kasıklara doğuma yakında her iki tarafına vuruyor. aşağıdan hiç birşey hissetmiyorsun.

bende öyle diyorum o da epidural riskli sezeryan yaptırırız diyor sanki o doğuracak
bu aralar huzursuz canım sürekli ağlıyor bağırıyor sancı vuruyor herhalde yada biyeri ağrıyor uykuları düzensiz ağlamaktan sesi kısıldı yorucu geçiyor günlerimiz
geçiş dönemi dedi doktor sancısı huzursuzluğu olurmuş 6 ayına kadar.

ahh canım benimm allah yar ve yardımcın olsun şimdiden inşşş
evet canımm çok ii oldu inankii canımsın çok saolll
evet tatlım benim saol kuzumm
günaydın kızlar hayırlı haftalar güzellikler dolu bir hafta olsun

hoşgeldin melike cnm merak ettik seni iii yapmışsın cnm annene gitmekle iii
moral toplamışşındır

allah razı olsun hepinizden bidenem çok soalsun canımsınızzz

bende bugün seker yüklememi yaptırdım canlarım cok şükür rabbime temiz çıktı kuzusumuda gördüm daha bi mutlu oldumm allahım herkesin kuzusunu korusun ve sag salim kucagına almayı nasip etsin bebiş isteyenlerede hayırlısıyla tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşşşş

slmm sekerlerrrr
naber nasılsınız ben yoktum 15 gündür adanadaydım annemde dün geldim bugünde temizlikle ugrastım ev işi bitmez zaten biliyosunuz oglumda bende cok yoruldum

iyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız?melikecim hoşgeldin canım bende merak etmiştim canım seni.iyi etmişsin gezmişsin gelmişsin.Adana nasıldı?umarım iyi vakit geçirmişsindir.çok yormayın kendinizi ogluşunda yorolmasın annesi

zehracım nasılsın?bebişinin senin durumuna sevindim canımAllah saglıklı dogum nasip etsin inşllheşin içinde çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin canım umarım iyi olur

Gözün aydın canımAminnn canım inşllh herkez için...

ayy ınşallah doğum hıkayemı anlatıcam gunlerd egelcek
uzata uzata anlatırım ınşallah
senınkıde yaz bebışı olcak heralde demı sıcak sıcak :))
sizde gezersınız

ahh bu çocuklar allah sağlıks ıhhat versınde olsun huysuzluğu:))

aminn canım hadı gozun aydın sevındım şekerın çıkmadığına

inşallah gülcancım

selam kızlar

çok az kişi kaldık yaa
bahar, şeyma, venusten, alevesen nerelerdesiniz???? umarım iyisinizdir

A.s canım merak ettigin için teşk ederimbende giremedim bikaç gündür biraz işlerim vardı vakit olmadı girmeye.ama çok şükür hepiniz iyisiniz bende iyyim canım çok şükür.Sen neler yaptın görüşmeyeli?bebegin nasıl?

iyi olmana sevindim canım
ben aynı evdeyiz havaların ısınmasını bekliyoruz oğlumla. iyi çok şükür büyüyor günden güne teyzesi

kızlar kasım anneleri bölümüne konu açtım kasım bebişlerinin cicileri diye orda oğluşumun cicileri var teyzeleri

Gözün aydın canımAminnn canım inşllh herkez için...

çok tesekkürler bitanem benim allah razı olsunn düşünmeniz yeter canımsınızzz
adana her zamanki gibi süpperdi insanın memleketi gibi olmuyo baharcım yaaa
çok saol tatlım benimm yorulmamak elde mi çok hareketli bi bacın var çünkü

çok tesekkürler bitanem benimmmmm

günaydın arkadaşlar
sildim eklediğim resimleri

ne resmi deryacım bende görmedimm :26:

günaydın :79:
herkes bebeğinin giysilerinin resimlerini paylaşsın diye konu açmıştım önce ben koymuştum baktım ki millet bakıp bakıp geçiyor bende sildim resimleri arkadaşlar neyse boşverin

nasılsınız bakalım
ben birkaç gündür giremiyorum oğlum ne gündüz uyuyor ne gece :26: zaten soğudum birazda belki giderim buralardan

tünaydın kızlar hayırlı cumalar

bütün kızlar nasılsınız bakalım anlattın

2009 gelinleri topiğine nazar değdi kimse gelmiyor artık

ah canım gazı filan mı var bende çok korkuyorum ya başedemezsem sürekli ağlarsa diye kaynana tepemden ayrılmaz artık vır vır.inşallah bi an önce düzelir canım ağlaması allah başka dert vermesin
iyiyim cnm sen nasılsın aynı
bende iyiyim canım geziyorum boyuna bu ara 4 ay bulantılardan çıkamamıştım biyere şimdi acısını çıkarıyorum bugünde arkadaşa gitcem sabahtan yemek işini hallettim eşim öğlen yemeğini evde yediği için mecburen sabahtan yapıyorum öyleyim yani sen neler yapıyosun
amin canım napıyo senin kuzu temiz çıkmasına sevindim 3hafta sonra da benim şeker yüklemem yapılacak bakalım nasıl çıkacak
baharcım nasılsın
inşallah canım bende heycanla anlatmanı beklicem.bizde temmuz sıcağında biraz pişcez bronzlaşmaya çıkcaz oğlumla:90:şimdiden yaramazlığını belli ediyo kıpır kıpır mutfakta iş yaparken göbeğim tezgaha dayanıyo hemen tekmeliyo içerden rahatsız oluyomuş beyefendi bide biraz yüksek sesle konuşuncada dürtüyo hınzır

bende 4 yıllık beraberliğimizden sonra ekim 2009 da evlendim. Bütün arkadaşlarımız evlenince büyünün bozulacağını söylüyorlardı ama bambaşka bir bağlılık, tanımlayamadığım farklı bir güç oluştu aramızda. maşallah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…