- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.021
aminnnn deryacım 47 gunum kalmış az once baktım:))
dım dım dım dım bebışım kıyafetlerını yıkamalıyım artık
hastane çantamı hazırlıcam
bende çok merak ediyorum nasıl bi sancı diye yani nerene vuruyo belinemi karnınamı aşağımı ne kadar şiddetli diye evet canım nette okudum 6. ayda hafif arada bu sancıları hissetmeye başlıcakmışım görcez bakalım.
neyse canım sende artık ikincide epidural yaptırırsın kaynanam da deyip duruyo epidural yaptırma iyi değil bilmemne çok biliyo sanki herşeyi illede normal doğur deyip duruyo bende içimden sanamı sorcaklar diyorum ben ne dersem doktor öyle yapacak .senin oğluş napıyo nasıl gidiyo annelik gece uykuları düzene girdimi
Allah kurtarsın canım bak benide heycanlandırdın şimdi doğumdan sonra anlat hikayeni çok merak ediyorum.canım bu bebeğe aldığımız kıyafetleri giydirmeden önce yıkıycakmışız bende yeni öğrendim .sabun tozu alıyımda bende yıkıyım bari.senin bebik mayısa geliyo oh ne güzel havalarda ısıncak yaza gezmeye çıkarsınız bende hep mayısa gelsin istiyodum ama tutmadıkısmet tabi sağlıklı doğsunlarda Allahın izniyle gerisi önemli değil
gülcancım günaydın bayadır girmiyosun nasılsın
ahh canım benimm allah yar ve yardımcın olsun şimdiden inşşşçok saol canım sancılar ara ara yoklamaya başladı benı tırstırıyo bıde ılk sancılara
tatlı tatlı oluyo dıolar ama oldumu pek tatlı olmuyo tatlısı boylese gerçeğı benı urkutuyo
gerçekten nası gelcek korku ve merak ıçındeyımama ıçerde kalan gorulmemış tabi
bızımkılerde çıkcak bı şekıl:))
evet canımm çok ii oldu inankii canımsın çok saolllvalla öyle çabuk büyüyor teyzesierkekler öyledir biz 1 doğururken onlar 9 doğurur
resmen aşık oluyorsun bebeğinehayırlısıyla doğsunda gör o zaman eşini bilmediğin yönlerini keşfediyorsun valla :)
evet canım biliyorum bende okumuştum bunları. başta annelik duygusuyla bilmeden yapıyordum sonra yaptıklarımın ne kadar doğru olduğunu öğrendim.
doktor bile gaz sancısı olduğunda kucağınıza alın oda oda gezin demişti doğduğu zaman.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
hoşgeldin şeker oğluşunla gezdin demekoh ne güzel hava değişikliği iyi gelmiştir
canım maaşallah bebşine
eşinede çok geçmiş olsun
evet tatlım benim saol kuzummselam canım iyi etmişsin anneler ilaç gibi geliyo valla .
maşallah senin bıdık baya büyümüş korkma canım ben epidural yaptırcam yaptıran arkadaşlar çok memnun öyle korkulcak gibi değil diyolar bende öyle moral buluyorum Allah kurtarsın pırttanadak diye çıksın kuzucuklar
günaydın kızlar hayırlı haftalar güzellikler dolu bir hafta olsun
hoşgeldin melike cnm merak ettik seni iii yapmışsın cnm annene gitmekle iii
moral toplamışşındır
slmm sekerlerrrr
naber nasılsınız ben yoktum 15 gündür adanadaydım annemde dün geldim bugünde temizlikle ugrastım ev işi bitmez zaten biliyosunuz oglumda bende cok yoruldum
hoşgeldın melıkecım nasıl ıyısın ınşallah
merak ettık senı ama ıyı yapmışın gıtmekle
aılenıde gormuş oldun zaten bundan sonra zor olur gıtmen
bende en son 5 aylıkken gıtmıştım annemlerın yanına
şımdı 33 haftalık oldum ama çok zor gelıyo ınan eskı enerjım kalmadı
kızlar bende doktora gıttım beebışım 45 cm 2200 gram olmuş
şımdılık herşey yolunda çok şukur ınsan yaklaştıkça bıraz korku sarıyo
bide eşim rahatsızlandı soğuktan yuz felcı geçırdıgeçıcek ınşallah onunla
ılgılenıyorum yinede ıyıyım çok şukur şımdılık herışımı kendım goruyorum umarım boyle devam eder
benden böyle kızlar sızlerde ıyısınızdır ınşallah
bende bugün seker yüklememi yaptırdım canlarım cok şükür rabbime temiz çıktı kuzusumuda gördüm daha bi mutlu oldumm allahım herkesin kuzusunu korusun ve sag salim kucagına almayı nasip etsin bebiş isteyenlerede hayırlısıyla tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşşşş
bende çok merak ediyorum nasıl bi sancı diye yani nerene vuruyo belinemi karnınamı aşağımı ne kadar şiddetli diye evet canım nette okudum 6. ayda hafif arada bu sancıları hissetmeye başlıcakmışım görcez bakalım.
neyse canım sende artık ikincide epidural yaptırırsın kaynanam da deyip duruyo epidural yaptırma iyi değil bilmemne çok biliyo sanki herşeyi illede normal doğur deyip duruyo bende içimden sanamı sorcaklar diyorum ben ne dersem doktor öyle yapacak .senin oğluş napıyo nasıl gidiyo annelik gece uykuları düzene girdimi
Allah kurtarsın canım bak benide heycanlandırdın şimdi doğumdan sonra anlat hikayeni çok merak ediyorum.canım bu bebeğe aldığımız kıyafetleri giydirmeden önce yıkıycakmışız bende yeni öğrendim .sabun tozu alıyımda bende yıkıyım bari.senin bebik mayısa geliyo oh ne güzel havalarda ısıncak yaza gezmeye çıkarsınız bende hep mayısa gelsin istiyodum ama tutmadıkısmet tabi sağlıklı doğsunlarda Allahın izniyle gerisi önemli değil
hazırla tabi canım ne olur ne olmaz hazır dursun ay heyecanlandım bende geri sayım başlamış :18:
canım yıkayıp ütülüyorsun ben dalinin granül sabun tozunu kullanıyorum bebek gibi kokuyorhe birde bebeğin kıyafetlerini sakın sizinkilerle yıkama alerji olur ve yumuşatıcı kullanma. ben hala yıkadıktan sonra ütülüyorum herşeyini.
sancı önce belden vuruyor sonra kasıklara doğuma yakında her iki tarafına vuruyor. aşağıdan hiç birşey hissetmiyorsun.
bende öyle diyorum o da epidural riskli sezeryan yaptırırız diyor sanki o doğuracak
bu aralar huzursuz canım sürekli ağlıyor bağırıyor sancı vuruyor herhalde yada biyeri ağrıyor uykuları düzensiz ağlamaktan sesi kısıldıyorucu geçiyor günlerimiz
geçiş dönemi dedi doktor sancısı huzursuzluğu olurmuş 6 ayına kadar.
bende bugün seker yüklememi yaptırdım canlarım cok şükür rabbime temiz çıktı kuzusumuda gördüm daha bi mutlu oldumm allahım herkesin kuzusunu korusun ve sag salim kucagına almayı nasip etsin bebiş isteyenlerede hayırlısıyla tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşşşş
inşallah gülcancım
selam kızlar
çok az kişi kaldık yaa
bahar, şeyma, venusten, alevesen nerelerdesiniz???? umarım iyisinizdir
A.s canım merak ettigin için teşk ederimbende giremedim bikaç gündür biraz işlerim vardı vakit olmadı girmeye.ama çok şükür hepiniz iyisiniz bende iyyim canım çok şükür.Sen neler yaptın görüşmeyeli?bebegin nasıl?
günaydın arkadaşlar
sildim eklediğim resimleri
iyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız?melikecim hoşgeldin canım bende merak etmiştim canım seni.iyi etmişsin gezmişsin gelmişsin.Adana nasıldı?umarım iyi vakit geçirmişsindir.çok yormayın kendinizi ogluşunda yorolmasın annesi
Gözün aydın canımAminnn canım inşllh herkez için...
ayy ınşallah doğum hıkayemı anlatıcam gunlerd egelcek
uzata uzata anlatırım ınşallah
senınkıde yaz bebışı olcak heralde demı sıcak sıcak :))
sizde gezersınız
ahh bu çocuklar allah sağlıks ıhhat versınde olsun huysuzluğu:))
aminn canım hadı gozun aydın sevındım şekerın çıkmadığına
günaydın arkadaşlar
sildim eklediğim resimleri
ah canım gazı filan mı var bende çok korkuyorum ya başedemezsem sürekli ağlarsa diye kaynana tepemden ayrılmaz artık vır vır.inşallah bi an önce düzelir canım ağlaması allah başka dert vermesinhazırla tabi canım ne olur ne olmaz hazır dursun ay heyecanlandım bende geri sayım başlamış :18:
canım yıkayıp ütülüyorsun ben dalinin granül sabun tozunu kullanıyorum bebek gibi kokuyorhe birde bebeğin kıyafetlerini sakın sizinkilerle yıkama alerji olur ve yumuşatıcı kullanma. ben hala yıkadıktan sonra ütülüyorum herşeyini.
sancı önce belden vuruyor sonra kasıklara doğuma yakında her iki tarafına vuruyor. aşağıdan hiç birşey hissetmiyorsun.
bende öyle diyorum o da epidural riskli sezeryan yaptırırız diyor sanki o doğuracak
bu aralar huzursuz canım sürekli ağlıyor bağırıyor sancı vuruyor herhalde yada biyeri ağrıyor uykuları düzensiz ağlamaktan sesi kısıldıyorucu geçiyor günlerimiz
geçiş dönemi dedi doktor sancısı huzursuzluğu olurmuş 6 ayına kadar.
bende iyiyim canım geziyorum boyuna bu ara 4 ay bulantılardan çıkamamıştım biyere şimdi acısını çıkarıyorum bugünde arkadaşa gitcem sabahtan yemek işini hallettim eşim öğlen yemeğini evde yediği için mecburen sabahtan yapıyorum öyleyim yani sen neler yapıyosuniyiyim cnm sen nasılsın aynı
amin canım napıyo senin kuzu temiz çıkmasına sevindim 3hafta sonra da benim şeker yüklemem yapılacak bakalım nasıl çıkacakbende bugün seker yüklememi yaptırdım canlarım cok şükür rabbime temiz çıktı kuzusumuda gördüm daha bi mutlu oldumm allahım herkesin kuzusunu korusun ve sag salim kucagına almayı nasip etsin bebiş isteyenlerede hayırlısıyla tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşşşş
baharcım nasılsıniyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız?melikecim hoşgeldin canım bende merak etmiştim canım seni.iyi etmişsin gezmişsin gelmişsin.Adana nasıldı?umarım iyi vakit geçirmişsindir.çok yormayın kendinizi ogluşunda yorolmasın annesi
inşallah canım bende heycanla anlatmanı beklicem.bizde temmuz sıcağında biraz pişcez bronzlaşmaya çıkcaz oğlumla:90:şimdiden yaramazlığını belli ediyo kıpır kıpır mutfakta iş yaparken göbeğim tezgaha dayanıyo hemen tekmeliyo içerden rahatsız oluyomuş beyefendi bide biraz yüksek sesle konuşuncada dürtüyo hınzırayy ınşallah doğum hıkayemı anlatıcam gunlerd egelcek
uzata uzata anlatırım ınşallah
senınkıde yaz bebışı olcak heralde demı sıcak sıcak :))
sizde gezersınız
ahh bu çocuklar allah sağlıks ıhhat versınde olsun huysuzluğu:))
aminn canım hadı gozun aydın sevındım şekerın çıkmadığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?