- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.041
bende 4 yıllık beraberliğimizden sonra ekim 2009 da evlendim. Bütün arkadaşlarımız evlenince büyünün bozulacağını söylüyorlardı ama bambaşka bir bağlılık, tanımlayamadığım farklı bir güç oluştu aramızda. maşallah bize
bende 4 yıllık beraberliğimizden sonra ekim 2009 da evlendim. Bütün arkadaşlarımız evlenince büyünün bozulacağını söylüyorlardı ama bambaşka bir bağlılık, tanımlayamadığım farklı bir güç oluştu aramızda. maşallah bize
çok tesekkürler bitanem benim allah razı olsunn düşünmeniz yeter canımsınızzz
adana her zamanki gibi süpperdi insanın memleketi gibi olmuyo baharcım yaaa
çok saol tatlım benimm yorulmamak elde mi çok hareketli bi bacın var çünkü
çok tesekkürler bitanem benimmmmm
ne resmi deryacım bende görmedimm :26:
günaydın :79:
herkes bebeğinin giysilerinin resimlerini paylaşsın diye konu açmıştım önce ben koymuştum baktım ki millet bakıp bakıp geçiyor bende sildim resimleri arkadaşlar neyse boşverin
nasılsınız bakalım
ben birkaç gündür giremiyorum oğlum ne gündüz uyuyor ne gece :26: zaten soğudum birazda belki giderim buralardan
tünaydın kızlar hayırlı cumalar
bütün kızlar nasılsınız bakalım anlattın
2009 gelinleri topiğine nazar değdi kimse gelmiyor artık
melike avatardaki resim kimin cnm
ah canım gazı filan mı var bende çok korkuyorum ya başedemezsem sürekli ağlarsa diye kaynana tepemden ayrılmaz artık vır vır.inşallah bi an önce düzelir canım ağlaması allah başka dert vermesin
bende iyiyim canım geziyorum boyuna bu ara 4 ay bulantılardan çıkamamıştım biyere şimdi acısını çıkarıyorum bugünde arkadaşa gitcem sabahtan yemek işini hallettim eşim öğlen yemeğini evde yediği için mecburen sabahtan yapıyorum öyleyim yani sen neler yapıyosun
amin canım napıyo senin kuzu temiz çıkmasına sevindim 3hafta sonra da benim şeker yüklemem yapılacak bakalım nasıl çıkacak
baharcım nasılsın
inşallah canım bende heycanla anlatmanı beklicem.bizde temmuz sıcağında biraz pişcez bronzlaşmaya çıkcaz oğlumla:90:şimdiden yaramazlığını belli ediyo kıpır kıpır mutfakta iş yaparken göbeğim tezgaha dayanıyo hemen tekmeliyo içerden rahatsız oluyomuş beyefendi bide biraz yüksek sesle konuşuncada dürtüyo hınzır
İyiakşamlar canım maşallah sana hamarat arkadaşım benim
günaydın :79:
herkes bebeğinin giysilerinin resimlerini paylaşsın diye konu açmıştım önce ben koymuştum baktım ki millet bakıp bakıp geçiyor bende sildim resimleri arkadaşlar neyse boşverin
nasılsınız bakalım
ben birkaç gündür giremiyorum oğlum ne gündüz uyuyor ne gece :26: zaten soğudum birazda belki giderim buralardan
aradığını bulduktan sonra evlilik çok güzel bişey nazar değmesin aman bende eşimle çok mutluyum.
mersiii quzusumm naber nasılsın bitanem benimmm
MaşaAllah canım
sagol canım iyiyim sen nasılsın?neler yapıyorsun?
bende iyiyim çok şükür tatlışım napim eşim gece göreve gitti yine yalnızım sıkıntıdan patlıyom gelde kahve yapayımda içelim kusumm söle karsılıklı ecükte laflarıkkk
Allah iyilik versin canım olsun hayırlı görevler olsun işleri olsunda katlanırız biz.sıkılma canım burda laflarız kahvemi hazırla geleyim şekerimkeşke yakın olsaydıkta gelseydim canım inşllh ogünlerde olur sen benim yerimede iç canım oglunla başbaşa iç işte annesi
olur kuzusumm ama sen olsaydın daha leziz olurduuu
sagol canım benim inşllh senide beklerim bana çaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?