2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hoşgeldin canım
evet bende eşimin her geçen gün farklı bir yanını keşfediyor ve daha çok bağlanıyorum

ekimin kaçı canım bizde ekim 17 de evlendik :123:

aradığını bulduktan sonra evlilik çok güzel bişey nazar değmesin aman bende eşimle çok mutluyum.

İyiakşamlar canım maşallah sana hamarat arkadaşım benim

anladım canımm naber nasılsın oglusun nasıl kuzusumm

tünaydın kızlar hayırlı cumalar

bütün kızlar nasılsınız bakalım anlattın

2009 gelinleri topiğine nazar değdi kimse gelmiyor artık

slm gülcancımm canım naber nasılsın bende iim çok şükür oglusumla oturuyom babamız göreve gitti yine

melike avatardaki resim kimin cnm

canım bebek resmini mi soruyosun :26: onu koymustum dün benim çirkin ördegimdiii

inşşş seninde temiz çıkar bitanem benimm hiç stres yapma ben gibi normal sekerli su içiosun benim bebişte iyiydi son gördügümde teyzesi şimdi kıpırdamasını daha cok hissetmeye basladım sanki tüm vücut sagdan sola geciyoo

slmm tatım benimm hoşgeldin aramızaa

canım oglun inşllh düzene girer uykusu neoldu canım ya niye sogudun

bende iyiyim çok şükür tatlışım napim eşim gece göreve gitti yine yalnızım sıkıntıdan patlıyom gelde kahve yapayımda içelim kusumm söle karsılıklı ecükte laflarıkkk

Allah iyilik versin canım olsun hayırlı görevler olsun işleri olsunda katlanırız biz.sıkılma canım burda laflarız kahvemi hazırla geleyim şekerimkeşke yakın olsaydıkta gelseydim canım inşllh ogünlerde olur sen benim yerimede iç canım oglunla başbaşa iç işte annesi

olur kuzusumm ama sen olsaydın daha leziz olurduuu

Naber millet? İlk topik açıldığı zamanlar bi kaç bişey yazmıştım ama şimdi bayaaa bi dolmuş
2009da evlendik yıl oldu 2011 çifter çifter bebeklerimizi bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…