- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.061
Naber millet? İlk topik açıldığı zamanlar bi kaç bişey yazmıştım ama şimdi bayaaa bi dolmuş
2009da evlendik yıl oldu 2011 çifter çifter bebeklerimizi bekliyoruz inşallah
hemen geliyoruz ogluşumlaa bahar teyzoşuuuu
buyurun canım herzaman beklerim annesi
iyiakşamlar nasılsınız hepiniz iyisiniz inşllh.melikecim nehaber canım?saatler bu gece ileri alınıyor degilmi?
iyi akşamlar canlar
melikecimoy oy ellerinide kaldırmış
baharcım fırsat bulamıyorum artık birde çok yorgun oluyorum girdiğim zamanlar yazmaya bile gücüm olmuyor okuyup çıkıyorum
nasılsınız kızlar biz bugün oğlum ve eşimle dışarı çıktık bahar havası vardı sahilde yürüdük biraz çok yorulmuşumoğlum tam eve gelirken huysuzlandı canımıza okudu valla
bu aralar çok sıkıntılıyız diş çıkarma huzursuzluğumuz devam ediyor gece uykularımız yok bitmiş durumdayım
hoşgeldin canım
evet bende eşimin her geçen gün farklı bir yanını keşfediyor ve daha çok bağlanıyorum
ekimin kaçı canım bizde ekim 17 de evlendik :123:
nerdemişşş bu güzelll 2009 gelinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba ben de 2009 da evlendim, sorunlu bir evlilikkkk malesef çünkü vajinusmus hastasıyım, eşim eddaviye destek olmuyorr, bekar hayatına devam((
merhabalar arkiler :80:
bir uğursuzluktur ki gidiyor :44: dedem abdest alırken düşmüş bacağını kırmış ameliyat olacakeşimin anneannesinin apandisti patlamış acil ameliyat :26: tanıdıklarımızın ölüm haberleri.....
bu aralar iyi bir haber duymaz olduk
Allah sağlıktan ayırmasın
bende 2009 eylül geliniydim
merhaba ben de 2009 da evlendim, sorunlu bir evlilikkkk malesef çünkü vajinusmus hastasıyım, eşim eddaviye destek olmuyorr, bekar hayatına devam((
selam kızlarr
hepınız ıyısınızdır ınşallah
biz iyiyiz çok şukur bebışımnen hazırlık yapıyoruz temızlık vs
bugun kızımın cıclerını yıkadık akşama utuluycez:))yarında çantasını hazırlarım
artıkın son 40 günümüz her gece bebek goruyorum ruyamda:))
yenı gelen arkadaşlar hoşgeldınız opuyorum hepınızı
melike sağol canım benim
melikecim söylemeyi unutmuşum seni rüyamda gördüm
baharcım seninlede başka bir rüyamda telefonla görüşüyorduk :102:
hayırdır inşallah kızlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?