2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

sorma heycan dorukta dım dım dım dım normal doğum ıstıyorum arada bır tırssamda
artık her gun yarım saat yuruyorum bakalım hayırlısı umarım normal olur:))sen nasılsın nası gıdıyo
bı sıkıntı varmı

inşş tatlım benim inşş bende iim cok sükür evi toparlıyom şimdiden bi kaç ay sonra dogum sancım baslar yapmakta güclük cekerim diye tüm evi alt üst ettimm çok yoruldum ama ben yine duramam yaparımm yinee

selam hanımlar :79:

nasılsınız?

melikecim canım benim nasılsın güzel annişim çoktandır görüşemedik oğluşun nasıl iyidir inşallah?

ayy zaten kırlenıyo bende şubatta boyle buyuk temızlık yapmştım daha yapamam dıye ama
kırlendı yenıden temızlemek zorundayım ıkı kışı olmamıza ragmen nası oluyo anlamış deılım
artık oda oda gırışıyorum gerçı şımdıye kadar sadece salon bıttı kaplumbağa hızındayım:))
daha oturma odası yatak odası çocuk odası banyolar mutfak kıler off çoğu
duruyo yanibı gun yapıyom 5 gun dınlenıyomdoğurmadan bıtırcem ınşallah
sende bıtıyo sanma son ana kadar temızlığe devam:)))

selam hanımlar :79:

nasılsınız?

melikecim canım benim nasılsın güzel annişim çoktandır görüşemedik oğluşun nasıl iyidir inşallah?

hoşgeldin kuzucummm
bizde iyiyiz çok şükür tatlışımm oglum tekmeleri atıyo napsın büyüyo artık teyzesii
sen napıyosun nasılsın canım benimmmm

aynen canım yaa hiç sormaa
ayy ben şimdi yaptım yaa bitti diom ama yaparım hiç durmam ki quzusumm

Merhaba canım nasılsın ellerine sağlık güle güle kullansın bebişin iyigünlerde inşallah

merhaba canım Allah korusun üzüldüm senin adına canım Allah acil şifalar versin yakınlarınız içinde başınız sagolsunAmin canım amin Allahım hepimizi türlü felaketlerden korusun

melike sağol canım benim

melikecim söylemeyi unutmuşum seni rüyamda gördüm

baharcım seninlede başka bir rüyamda telefonla görüşüyorduk :102:

hayırdır inşallah kızlar yaa

Hayırolsun canım Kimbilir belkide canlı görüşüp konuşuruz bellimi olur?

iyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız?umarım sorun yoktur hiçbirinizde bende çok sık giremiyorum nete bazen girebiliyorum.Dogumlarınız yaklaşıyor hadi hayırlısı inşllh Allah kurtarsın.Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldinizDaha nevar neyok kızlar?

Merhaba canım nasılsın ellerine sağlık güle güle kullansın bebişin iyigünlerde inşallah

ben ıyıyım canım teşekkur ederım duaların ıçın aminn teşekkur ederım
sen neler yapıyosun nasıl geçıyo gunlerın bakalım

ben ıyıyım canım teşekkur ederım duaların ıçın aminn teşekkur ederım
sen neler yapıyosun nasıl geçıyo gunlerın bakalım

canım neolsun benim günlerim hastaneye gidiyorum hormonla ilgili bi sorunum vardı onun tedavisine başladılar.biryandanda kafama uygun iş arıyorumda evim iş ortamına uzak oldugu için iş bulamadım henüz saatleri çok geç oıluyor bakalım hayırlısı dua et benim için hamilelerin duası kabul olurmuşsenin ve bebgininde saglıgı iyidir inşllh

zar zor oda 5 kilo quzummm sürekli ishal yapıyo ilaç beni inşş bebişim büyüyodur

gebelikte hangi ilacı kullanıyorsunda ishal yapıyo anlmadım ki ben?
Bence aldığın kilo gayet normal, doktorun söylemedi mi herhangi bi problem olmadığını? Bebeğin gelişimi kilosu iyise sorun yok demektir korkma canım :)

zar zor oda 5 kilo quzummm sürekli ishal yapıyo ilaç beni inşş bebişim büyüyodur

merhaba melike nasılsın canım?üzme kendini herkezin bünyesi ayrıdır çok kilo almaman güzel degilmi canım_önemli olan ikinizinde saglıklı olması inşllh bi sorun yoktur canım kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…