2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

sen ne yapıyon cnm

iyiyim cnmmm sağol

:)

evet cnm itiraf ediyorum bu bencillik
mutlaka az da olsa bence benim fikrim kesinlikle birşey almalısın

kızlar hepiniz severek mi evlendiniz eşlerinizlee

evet evetttttttttttttttt aslında görücü usulüydü
sonra bir sene görüştük
çıkma anlamında gibi bir şey ailelerde biliyordu
sonra na na na nammmmmmmm
evlendik çok şükür allahıma
allah herkese mutlu yuva nasip etsin

bizde eşimlee severek evlendik cok sükürr mutluyuz huzurluyuz bide bebişimiz gelirse hayırlısıyla mutlulugumuza mutluluk katılcak ama allahtan hayırlısı olsun inşallahhhh

allah bozmasın cnm allah bebikte eklesin kısa zamanda ailenize inş.

aminnnn bitanem benimmm inşallah hep beraberrrrrr

SEVERHANnnn seni kutlamak istiyorum kalabalık bir ailede yaşamayı kabullendiğin ve mutlu olduğun için....bu zamanda bunu başaran kaç genç var....

zehra nasılsın hemşehrim......bu günlerde İzmir de havalar harika.....sokaktan eve giresi gelmiyor insanın....çıkarıyormusun güzel havanın tadını sende....

SEVERHANnnn seni kutlamak istiyorum kalabalık bir ailede yaşamayı kabullendiğin ve mutlu olduğun için....bu zamanda bunu başaran kaç genç var....

ben evlenmeden 4 kişilik bir aileydik şimdi 9 kişiyiz ama mutluyum eşimle ailesiyle aksam olunca eşim ve ben kalıyoruz evimizde o bana yetiyo tatlım ama anlaşmak karşılıklı birazda görmezden geleceksin

ben evlenmeden 4 kişilik bir aileydik şimdi 9 kişiyiz ama mutluyum eşimle ailesiyle aksam olunca eşim ve ben kalıyoruz evimizde o bana yetiyo tatlım ama anlaşmak karşılıklı birazda görmezden geleceksin

severhan ama sen daha 25 yaşındasın bunu başarmak kolay değil.....demek ki yaradan doğuştan vermiş o kocaman yüreği ve sevgiyi sana.....ne mutlu....daim olsun..........mhşlllhhhh

zehra 21 yaşındasın ve evlisin......ne çabuk büyüdünde evlendin.....kıyamazlar sana.....

aslında yaşımı pek gostermıyom belkıd e22 yaşıundayım 89 doğumluyumızmırıın tadını evde çıkarıyom valla arada bı çıkıyomda yanlızlık zor ışte ahh ıstanbulda olaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…