- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.661
severhan ama sen daha 25 yaşındasın bunu başarmak kolay değil.....demek ki yaradan doğuştan vermiş o kocaman yüreği ve sevgiyi sana.....ne mutlu....daim olsun..........mhşlllhhhh
ne güzel ya canım ben gece 3 olmadan uyuyamıyorum sabah ta sersem gibi oluyo başım gerçi erken kalkmıyorum ama
boğaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dunde bu konu vardı ama sen yoktun melıke:)
aslında yaşımı pek gostermıyom belkıd e22 yaşıundayım 89 doğumluyumızmırıın tadını evde çıkarıyom valla arada bı çıkıyomda yanlızlık zor ışte ahh ıstanbulda olaydım
aminnnn bitanem benimmm inşallah hep beraberrrrrr
evet bende farkettım bencıllığımı alcam ayakkabı yada parfum yada her ıkısını bırden
SEVERHANnnn seni kutlamak istiyorum kalabalık bir ailede yaşamayı kabullendiğin ve mutlu olduğun için....bu zamanda bunu başaran kaç genç var....
kızlar yaşlarımız kac ben 25 sizler
ayy canım ebn alışık deilim ya yalnız yatmaya bide geceee yanii ondan zorlndım şimdi alıştım gibi bide ben sabah bi uyanayım tekrar uyuyabilene ask olsun ama yarın uyuruz eşimde gec kalkar iş yok güc yok kalkıp napcem zaten tv de de dogru bişi olmuyo anca netteyik nettde olmasa nedermişik heç bilmiyommm gariiii:86: :78: :81:
zehra çiğlidemi oturuyordun.....
ayy canım ebn alışık deilim ya yalnız yatmaya bide geceee yanii ondan zorlndım şimdi alıştım gibi bide ben sabah bi uyanayım tekrar uyuyabilene ask olsun ama yarın uyuruz eşimde gec kalkar iş yok güc yok kalkıp napcem zaten tv de de dogru bişi olmuyo anca netteyik nettde olmasa nedermişik heç bilmiyommm gariiii:86: :78: :81:
bendeee tammm bii boga kadınıyım tüm özelliklerimi tasırım bacım 3 mayıssss
yok karşıyaka tarafında canım sen
bende hıç şaşmaz yukselenımde boğa tam anlamıyla yemek konusunda ozellıkle aşmış durumdayım boğalar obur olur dıolar ya ışte benden bahsedıyolar
kızlar ben çıkıyorum bu sabah erken kaalkmıştım yatıyımda uyuyım uykum geldı hepınıze ıyı geceler:)
kızlar ben çıkıyorum bu sabah erken kaalkmıştım yatıyımda uyuyım uykum geldı hepınıze ıyı geceler:)
ayy canım demışım kusura bakma neolur abla karıştırdım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?