2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ne güzel ya canım ben gece 3 olmadan uyuyamıyorum sabah ta sersem gibi oluyo başım gerçi erken kalkmıyorum ama

ayy canım ebn alışık deilim ya yalnız yatmaya bide geceee yanii ondan zorlndım şimdi alıştım gibi bide ben sabah bi uyanayım tekrar uyuyabilene ask olsun ama yarın uyuruz eşimde gec kalkar iş yok güc yok kalkıp napcem zaten tv de de dogru bişi olmuyo anca netteyik nettde olmasa nedermişik heç bilmiyommm gariiii :86: :78: :81:

aminnnn bitanem benimmm inşallah hep beraberrrrrr

amin cnm

evet bende farkettım bencıllığımı alcam ayakkabı yada parfum yada her ıkısını bırden

al alll cnm :)))))))))

SEVERHANnnn seni kutlamak istiyorum kalabalık bir ailede yaşamayı kabullendiğin ve mutlu olduğun için....bu zamanda bunu başaran kaç genç var....

kesinlikle haklısın zor ama zoru başarmak önemli olan

bende kutluyorum

kızlar yaşlarımız kac ben 25 sizler

23

ben yarın daha erken kalkacagım cünkü carsıya gidecegiz alışverişe

melikecm eşin de anlayışlı ama yoksa çok erkek huysuzluk yapar nette vakit geçirilince..... aslında olması gereken bu ama nedense anlayış kıtlığı varr.....yoksa ben de eşlerin özgürlük alanları olmasından yanayım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…