- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 643
- 40
hollandan haziran annesi arkadasla konustum.dogum cantana
bir buyuk havlu ,(banyo icin normal dogumdan sonra dus aliyormussun)sampuan vs koy
dogumdan sonra kan kaybettigin icin usuyebiliyorsun ona gore kiyafet koy dedi bende hirka koydum
ic camasir koy ,birde bebegin kiyafetlerini battaniyesini agiz silme bezini pusetini koy tamam dedi baska seylere gerek yok dedi hastanede hepsi varmis...
tek isim bebegin kiyafetlerini yikamak kaldi sonra cantam hazir..
evet canim aynen dediklerini koydum fazla gereksiz seyleri yuk yapmaya gerek yok bencede hastanede var hepi zaten ...sadece senin yazmadigin dis fircami ve dis macunumuda koydum ben :))...bebisin kiyafetlerini yikadimda utuledimde yerlestirdimde:teytey::sm_cool:simdi bebisi bekliyorum.. sana kolay gelsin.....a.s.
kıslar neden 2 hastane çkışı koyup yanına bi sürü şey yazmşsnzki anlamadm 2 tane hast çıkışı yeterde artar bile bz ilk anneler böleyz sanırsam ama 1 tane koyanlar bile var yani.
kıslar neden 2 hastane çkışı koyup yanına bi sürü şey yazmşsnzki anlamadm 2 tane hast çıkışı yeterde artar bile bz ilk anneler böleyz sanırsam ama 1 tane koyanlar bile var yani.
bende dün çantamı ufak ufak hazırlamaya başladım dün çok heyecan verici bir duygu birde kucağıma aldığım günü görsem
kızlar bişi dicem ya ben bebişim için şu küçük çamaşır makinaları varya sinbo'nnu falan onlardan almayı düşünüyorum. zaten sürekli yıkanacak kıyafetleri kustukları için, bu makinalar çok ideal geldi siz ne dersiniz? aşağıya linkini koyuyorum bi bakın bakalım hem fiyatı da iyiii
Hepsiburada.com : SINBO SWM-6306 ÇOK FONKSİYONLU PORTATİF ÇAMAŞIR MAKİNESİ-KURUTMA ÖZELLİĞİ!!! | Beyaz Eşya & Mutfak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?