2009 ekim anneleri hastane cantaniza neler koydunuz?

kizlar ben 40 derecede yikadim bebisin kiyafetlerini 30 40 dakika surmustur suresi baya iyi yikandi solmadilarda...zaten utuleyince eskisi gibi yesyeni oldular :))

hollandan haziran annesi arkadasla konustum.dogum cantana
bir buyuk havlu ,(banyo icin normal dogumdan sonra dus aliyormussun)sampuan vs koy
dogumdan sonra kan kaybettigin icin usuyebiliyorsun ona gore kiyafet koy dedi bende hirka koydum
ic camasir koy ,birde bebegin kiyafetlerini battaniyesini agiz silme bezini pusetini koy tamam dedi baska seylere gerek yok dedi hastanede hepsi varmis...
tek isim bebegin kiyafetlerini yikamak kaldi sonra cantam hazir..

evet canim aynen dediklerini koydum fazla gereksiz seyleri yuk yapmaya gerek yok bencede hastanede var hepi zaten ...sadece senin yazmadigin dis fircami ve dis macunumuda koydum ben :))...bebisin kiyafetlerini yikadimda utuledimde yerlestirdimde:teytey::sm_cool:simdi bebisi bekliyorum.. sana kolay gelsin.....a.s.

oo ne guzel canim islerini halletmissin...darisi basima ins.

bebek camasırlarını hassas 30 derecede yıkadım ben
kızlar hastahane cantanızı cok abartmayın bence
emzırme sudyenı ve ıccamasırı 1tane koysanız yeter oda zaten hastahaneen cıkısta kullanırsınız.
hasta bezı vs gerek yok hastahanede zaten verıyorlar
deneyım sahıbı olaraktan konusuyorum kaydirigubbakcemile3
2hastahane cıkısı yeter exra battanıyeye gerek yok zaten hastaane cıkıslarında vardır
hemsıreler bebege ne gıydırecek sorusuna gelınce elın ızdekı 1takımı tamamen verın onlar zaten uygun olanları gıydırıp gerısını verıyorlar.
sadece hastahane ıcın bebek ıslak mendılı alın derım hasahanede ugrasmayın eve gelınce pamukla yugrasırsınız.
bebegı yıkama ısıne gelıncede dr sterıl kaynamıs suyla deterjansız yıkayın dedı bıze zaten dun gobısı dustu bebısın bugun sabunla yıkadık kaydirigubbakcemile2
1tane agız mendılı yeterlı zaten cocuk hemen doymuyorkı kussun anne sutu anca 3 4 gunde yogunlasıyor ılk gunler agızsutu gelır zaten.
bebek bezını her hastahane vermıyor sız yanınızda bulundurun her ıhtımale karsı.
havlu selpak ve eller ıcın sıvı sabun koymayı ıhmal etmeyın.
bu arada cantaya bebısınızın kıyafetıyle sızınkı karısmasın dıye bohcalayın ben oyle yapacagım ıkı gune hazırlayacagım cantayı kısmetse sositososito
sımdılık aklıma gelen bunlar şakkıdı

kıslar neden 2 hastane çkışı koyup yanına bi sürü şey yazmşsnzki anlamadm 2 tane hast çıkışı yeterde artar bile bz ilk anneler böleyz sanırsam ama 1 tane koyanlar bile var yani.

kıslar neden 2 hastane çkışı koyup yanına bi sürü şey yazmşsnzki anlamadm 2 tane hast çıkışı yeterde artar bile bz ilk anneler böleyz sanırsam ama 1 tane koyanlar bile var yani.

Canım ben 3 takım kıyafet götürcem bebiş için. Haftasonu hastanede doğum eğitimine gitmiştim. Ordaki hemşireler gelirken tane kıyafet getirin dedi. Bi de etiketleri kesilmiş olsun dedi. Kendiniz için de yüksek belli çamaşır koyun, ik anda rahmi desteklemek gerekiyo dediler. Sezeryan olsa da problem olmuyomuş

canim burda normal dogumda 3 sezeryanda 5 gun hastanede kalindigi icin fazla fazla koydum lazim olur diye....

bencede canim 2 tane hastane cikisi fazla fazla yeter olduki hastanede birkac gun kalindi zaten esim eve falan ugrar koyar getirir cantayi fazla doldurmayacagim

benim hastane cantam: 1gecelik 1pijama,1 banyo havlusu ve sampuan,2tane tulbent,1tane kalin hirka,birkac corap ,tarak,fotograf makinesi..
bebegim icin 2 tane hastane cikisi belkide birini koyarim
simdilik bunlari koydum ama doguma yakin bebek bezi ve hasta bezi ilave edecegim

bende dün çantamı ufak ufak hazırlamaya başladım dün çok heyecan verici bir duygu birde kucağıma aldığım günü görsem

ben de geçen hafta aldım sinbonun bu modelini, max. 50 derece yıkıyorsun, makinenin kendisinde ısıtma özelliği olmadığından ısınmış su koyuyorsun, bir de bugün tketici hattını aradım suyu üstten maşrapayla koysak olur mu diye, olur dediler. Max. 2kg. yıkıyor. Biz çok memnunuz. Bebişin eşyalarını büyük makinada yıkamak istemedim, sonuçta büyükte kendi iç çamaşırlarımız da yıkanıyor, en basitinden uçuk, mantar, akıntı vs. herşey olabiliriz, en esaslı makinenin bile 90 derecede yıkadığını düşünürsek bütün bu şeyleri yavruya bulaştırma ihtimali doğuyor. O yüzden gittik sadece bebiş eşyaları için bu hesaplı makineyi aldık.3-6-9-12 ve 15 dakikalık yıkama zamanlayıcısı ile 1-2-3-4-5 dakikalık sıkma ayarı var. Memnunuz. Roxy matik aldım, toz sabun, misssssler gibi, oldu.

merhaba kızlar..ben kıyafetlerını yıkarken bebişimin yumusatıcı kullanmayacagım..okadar güzel kokuda kımyasal vardır ayrıca ben yumusatıcılarda cok fazla kımyasal oldugunu duymustum

ben iki hastane çıkışı koydum ikigün kalcam hastanede iki kere degişir üstü minigin kendime pijama takımı iç çamaşırı koydum 3tane alt 2tane üst çorap ayakları üsütmemek lazım bebege bez bi paket ıslak mendil hastaneden çıkana kadar kullandırıyolar kolonya battaniye puset aklıma gelenler bunlar şimdilik bide bepanten krem gögüs çatlagı içinn

dogum yapacagım hastanede bebek için giysiden ıslak mendile kadar herşeyi veriyorlar. o yüzden eve gelirken giydirmek için bir takım koyabilirim belki. bir de kendi kullanacağım eşyaları alırım.

hıım bakıyorumda hemen hemen tüm ekim annişlerimiz çantalarını en azından listelerini hazırlamış. bende bugün bi liste yapayım artık kendime. 35 haftayı doldurduk bizde . ufak ufak başlıyım barii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…