2009 Ekim Anneleri

amin canım...bende de aynı endişeler var.......

canım benim içimdede endişeler var :1hug:hep sağlıklı ve hayırlı bi şekilde gelmesini diliyorum bebişimin...:Saruboceq:tabi bu isteğim hepimiz için geçerlii:Saruboceq:

günaydınnnnnnnnnnn... handancım nasılsın dün okudum rahatsızlığını...tam olarak şikayetlerin nasıl yani ne gibi rahatsızlıklar yaşıyosun bide hamile kalman bir problem teşkil etmiyor dimi canım...inşallah sende bende zorlanmadan bitiririz bu hamilelikleri...

Kızlar birşey soracağım dünkü test kimlerin doğru çıktı yani test sonucu ile kesin cinsiyet öğrenenler söylesin tutuyomu ben her şekilde bakıyorum bu teste kız çıkıyor hepsi inanmak istemiyorum ben erkek bekliyodum ama yaa, doktorda büyük ihtimal erkek demişti.....

Bende iyiyim güzellerr çokk mercüüüü :))))
havada inanılmaz bi rüzgar var ama içim nedense kıpır kıpırr :))
arada karnımda bişeyler hissediyorum sanırım bebişim hareket ediyo :))) annesii kurbann olsun onaaa :)))

gunaydın kıslar.yarın tatil.bi cuma gidicem ise.ctesi randevum var kızımı gorucem kaydirigubbakcemile2 ama bazen icime kurt dusuo.umarım iyidir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…