2009 Ekim Anneleri

bana cin takviminde, yuzuk falında, dunku testte hep erkek cıktı. beni gorende kesin oglun olacak dedi. ama benim kızım olacakhihoyyyt

zeynepcim benimki doguştan hastalık tabi bu yaşa gelince ilerledi ilerlemesi engellenemiyor eninde sonunda amelayat yani senede bi kere eko çektirip gelişmelere bakıoz işte en son kasımdamı ne çektirdim dotkorum ilerme var baya çocuk düşünüosan şimdi yap sonra yapamayabilirsin dedi bizde bebiş yaptık o yüzden buda bi vesile oldu yoksa daha bekle babam bekle yapardık:)) benim durum böle canım inş saglıkla atlatacagız hamileikte yorulmamam gerekiyor o zaman tansiyon problemim oluo işte kalpten dolayı ve nefes darlıgım çok fazla oluo çarpıntı gögüs sıkışması hayatımın bi çarpası oldugu için saymıom bile onu rahatsızlıktan:))sanada geçmiş olsun canım

ayyy elalı bebişinin hareketlerini hissetmen çok güzel ya bende hissetmek istiyorum artıkkkk yaa.

buketcim sanırım benimkide seninki gib olcak herkes erkek diyo emme heryerde kız çıkıyo :)))

inanma canım böle testlere yerimseniben

elalım süper ya ne güzel bebişinin hareketlerini hissetmenn:asigim:

canım çok geçmiş olsun çarpıntı benimde hayatımın bir parçası canım seni iyi anlıyorum...allah yardımcımız olsun...

dandanımm Allah yardımcın olsun cnm, kendini yorma, ipleme işi sakın...

ayyy elalı bebişinin hareketlerini hissetmen çok güzel ya bende hissetmek istiyorum artıkkkk yaa.

az kaldı seniinde kuşum sende hissedecennkaydirigubbakcemile3

amin canım çok ciddiye almamal lazım böle hastalıkları neler neler var çok şükür halimize rabbim daha kötülerinden korusun hepimizi yerimseniben

saol lalcimmm yerimseniben cuma günü ögrenirsin inş kokoşunuu:))

inanma canım böle testlere yerimseniben

elalım süper ya ne güzel bebişinin hareketlerini hissetmenn:asigim:

yaa lalcim harekettir diye düşünüyorum ben şu bikaçgündür sanki hafifden böle karıncalanıyo gibi, ee artık büyüdükte dimi :)))
gerçi senle aynıyız gülüm sende bişii yokmu? belkide ben yanılıyomdur ne bilimfisfisfis

bebiş o bebiş elacım bendede oluo biliosun bu sabah hareket yaptı gene bebişim uyandım anne dedi daha güçlü hissedecez az kaldııııııııı:lepi:

lalcim inşallah cuma günü söler cinsiyetini...
eğer seninkini sölerlerse benimkinide cumartesi gene sölemezlersee uyus olurum yaaa ((
fatoşa gülerken başımızamı geldii nee :)))))

günaydın kızlar inşallah herkes ve bebişleri iyidir benim pazartesi iki testim vardı ense kalınlığı 2 cm çıktı doktor gayet güzel dedi tahlil sonuçlarını 10 gün sonra alacakmışım gıcık oldum doktora bebeğimi doğru düzgün göstermedi bile hemen ölçümü yaptı bende çok göreceğim diye seviniyordum benim doktorum hemen izinden gelsin ya o çok iide her gittiğimde ultroson görüntüsünü veriyordu bize bu doktor onu bile vermedi offfff çok sinir oldum çok ama olsun sonuçta bebeğim iyi kalp atışını dinledim benimle

günaydın kızlar nasılsınız. Şükür iyiym. Yaw benim karnım geçen hafta daha çok şiştiç ama bu hafta indi sanki şişi niye öle oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…