Kızlar birşey soracağım dünkü test kimlerin doğru çıktı yani test sonucu ile kesin cinsiyet öğrenenler söylesin tutuyomu ben her şekilde bakıyorum bu teste kız çıkıyor hepsi inanmak istemiyorum ben erkek bekliyodum ama yaa, doktorda büyük ihtimal erkek demişti.....
günaydın lalllcim... sen ne zaman gidiyodun dr a
Bende iyiyim güzellerr çokk mercüüüü :))))
havada inanılmaz bi rüzgar var ama içim nedense kıpır kıpırr :))
arada karnımda bişeyler hissediyorum sanırım bebişim hareket ediyo :))) annesii kurbann olsun onaaa :)))
inanma canım böle testlere yerimsenibenKızlar birşey soracağım dünkü test kimlerin doğru çıktı yani test sonucu ile kesin cinsiyet öğrenenler söylesin tutuyomu ben her şekilde bakıyorum bu teste kız çıkıyor hepsi inanmak istemiyorum ben erkek bekliyodum ama yaa, doktorda büyük ihtimal erkek demişti.....
Bende iyiyim güzellerr çokk mercüüüü :))))
havada inanılmaz bi rüzgar var ama içim nedense kıpır kıpırr :))
arada karnımda bişeyler hissediyorum sanırım bebişim hareket ediyo :))) annesii kurbann olsun onaaa :)))
zeynepcim benimki doguştan hastalık tabi bu yaşa gelince ilerledi ilerlemesi engellenemiyor eninde sonunda amelayat yani senede bi kere eko çektirip gelişmelere bakıoz işte en son kasımdamı ne çektirdim dotkorum ilerme var baya çocuk düşünüosan şimdi yap sonra yapamayabilirsin dedi bizde bebiş yaptık o yüzden buda bi vesile oldu yoksa daha bekle babam bekle yapardık:)) benim durum böle canım inş saglıkla atlatacagız hamileikte yorulmamam gerekiyor o zaman tansiyon problemim oluo işte kalpten dolayı ve nefes darlıgım çok fazla oluo çarpıntı gögüs sıkışması hayatımın bi çarpası oldugu için saymıom bile onu rahatsızlıktan:))sanada geçmiş olsun canım
zeynepcim benimki doguştan hastalık tabi bu yaşa gelince ilerledi ilerlemesi engellenemiyor eninde sonunda amelayat yani senede bi kere eko çektirip gelişmelere bakıoz işte en son kasımdamı ne çektirdim dotkorum ilerme var baya çocuk düşünüosan şimdi yap sonra yapamayabilirsin dedi bizde bebiş yaptık o yüzden buda bi vesile oldu yoksa daha bekle babam bekle yapardık:)) benim durum böle canım inş saglıkla atlatacagız hamileikte yorulmamam gerekiyor o zaman tansiyon problemim oluo işte kalpten dolayı ve nefes darlıgım çok fazla oluo çarpıntı gögüs sıkışması hayatımın bi çarpası oldugu için saymıom bile onu rahatsızlıktan:))sanada geçmiş olsun canım
ayyy elalı bebişinin hareketlerini hissetmen çok güzel ya bende hissetmek istiyorum artıkkkk yaa.
canım çok geçmiş olsun çarpıntı benimde hayatımın bir parçası canım seni iyi anlıyorum...allah yardımcımız olsun...
canım cuma günü gidicemmm....hihoyyythihoyyytheyecan dorukda anlıyacağın yerimseniben
inanma canım böle testlere yerimseniben
elalım süper ya ne güzel bebişinin hareketlerini hissetmenn:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?