inşlahh canım öğrenirimmm..:Saruboceq:ya acaip heyecanlı bi durummm....yerimsenibenayy ne güzel ya cinsiyetide görürsün inşallah..bende pazartesi gidicem inşallah bende gün sayıyorum...
söler inşlah hani 20 haftadan önce sölemem dediya kaptırmakda istemiom kendimiii:bbo:saol lalcimmm yerimseniben cuma günü ögrenirsin inş kokoşunuu:))
yaa lalcim harekettir diye düşünüyorum ben şu bikaçgündür sanki hafifden böle karıncalanıyo gibi, ee artık büyüdükte dimi :)))
gerçi senle aynıyız gülüm sende bişii yokmu? belkide ben yanılıyomdur ne bilimfisfisfis
günaydın kızlar nasılsınız. Şükür iyiym. Yaw benim karnım geçen hafta daha çok şiştiç ama bu hafta indi sanki şişi niye öle oldu ya
bebiş o bebiş elacım bendede oluo biliosun bu sabah hareket yaptı gene bebişim uyandım anne dedi daha güçlü hissedecez az kaldııııııııı:lepi:
ayy yarın iş tatil kızlar çok mutluyum evimde dinlencem uyucammm mis gibiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2
kaçaklardan biri bulundu zuzuu bebişlerin cicilerine bakıyor .delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ama fatoş nerde
inşlahh canım öğrenirimmm..:Saruboceq:ya acaip heyecanlı bi durummm....yerimseniben
söler inşlah hani 20 haftadan önce sölemem dediya kaptırmakda istemiom kendimiii:bbo:
canım bende karıncalanma ve pıt pıtlar hissediom...birde ani hareketlerde sanki karnıma biryerlerini dayıyo bebişimm....acaip bişey yaniii:asigim:
benim bebişinde 2mm çıkmıştı oceancım maşallah melegine temiz çıkacak inş
zeynepcim benimki doguştan hastalık tabi bu yaşa gelince ilerledi ilerlemesi engellenemiyor eninde sonunda amelayat yani senede bi kere eko çektirip gelişmelere bakıoz işte en son kasımdamı ne çektirdim dotkorum ilerme var baya çocuk düşünüosan şimdi yap sonra yapamayabilirsin dedi bizde bebiş yaptık o yüzden buda bi vesile oldu yoksa daha bekle babam bekle yapardık:)) benim durum böle canım inş saglıkla atlatacagız hamileikte yorulmamam gerekiyor o zaman tansiyon problemim oluo işte kalpten dolayı ve nefes darlıgım çok fazla oluo çarpıntı gögüs sıkışması hayatımın bi çarpası oldugu için saymıom bile onu rahatsızlıktan:))sanada geçmiş olsun canım
dandanım fatoşdanda zuzudanda ses yok bende merak ediyorumm..
emel ne testi bu , ben kaçırmışım da...
handan senin neyin var . merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?