2009 Ekim Anneleri

nannn zuzu bizde merak ettik herhall:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

senin dr da hiç kendini üzmüyomuş lalcim 20 haftada neymiş...bari ondan sonrada söylemesin zate doğuma bişey kalmıyo...

ikidee bii yarın tatil yarın tail demeyinn nann sinirime dokunuyoo:çok üzgünüm: bize iş var, biz 29ekimde bile çalışmış adamız:bbo:

bende hissediyom ama karnımda yer değiştirmesini anlıyorum hatta ultrasonda d ra kıpırdıyo şu anda deim oda evet oynuyo dedi...ama dokunuş şeklinde henüz başlamadı miniğim...

senin dr da hiç kendini üzmüyomuş lalcim 20 haftada neymiş...bari ondan sonrada söylemesin zate doğuma bişey kalmıyo...

ya cnm çok tatlı çok hoş çok da ii ama cinsiyet konusunda beni üzüoooo:çok üzgünüm:
zaten sölemesse dicem hocam hiç sölemeyin ben doğuma kadar beklerim dicem-tatlicadiarzu-

nerdesin cadı sennnn:asigim:özledik canımmm:asigim:
zaten fatoşda yokk....+18 de yokkk:roflol::roflol:

cücüümm ben de ösledim wala 1 günde sizi..ama size bişi diyimmii buakamdan itibaren 4 gün ben de yokuum..teee pzt gircem tekrardann

bende hissediyom ama karnımda yer değiştirmesini anlıyorum hatta ultrasonda d ra kıpırdıyo şu anda deim oda evet oynuyo dedi...ama dokunuş şeklinde henüz başlamadı miniğim...

dokunur annesi dokunur merak etme:teselli:

ikidee bii yarın tatil yarın tail demeyinn nann sinirime dokunuyoo:çok üzgünüm: bize iş var, biz 29ekimde bile çalışmış adamız:bbo:

ya elalı biz krizden önce manyak gibi çalışıyoduk ne tatil ne bişey yoktu bi pazar evde olurduk ama şimdi krizden etkilendik ve tamda benim hamileliğime denk geldi seviniyorum bu yüzden bana yaradı yani....

cücüümm ben de ösledim wala 1 günde sizi..ama size bişi diyimmii buakamdan itibaren 4 gün ben de yokuum..teee pzt gircem tekrardann

zuzum bizden izin almadan yine nereye gidion bakiimmm:asigim:4 gün tatilmi yapacaksın bebişşşyerimseniben

bir yazı yazdım sizlere sadece handan ilgilendi teşekkürler hepinize

ben masumunn yeni geldimm banane:)) alınganlık yapma güzelim sayfalar hızlı ilerliyo farketmemişlerdir..burda kimsenin kasıtlı ble bişe yapmıycanı biliyo olman gerek..:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…