anamm ela da hissetmeye başlamış bebesini gel de kudurmaa
lalim beni mrk etmiş bebeiimmm.burdayım kuzum geldim..hep te fatoş zillisiynen aynı anda mı kayboluyorus ortadan
ayy yarın iş tatil kızlar çok mutluyum evimde dinlencem uyucammm mis gibiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2
senin dr da hiç kendini üzmüyomuş lalcim 20 haftada neymiş...bari ondan sonrada söylemesin zate doğuma bişey kalmıyo...
fatoşnan ben mii..ay Allah korusunn kaydirigubbakcemile3 işim olmas onlan benimlaelaelaelaelaesaol zuzucum fatoşlan ne işler karıştırıonuz kıssssositososito
nannn zuzu bizde merak ettik herhall:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
çatladaa patlaaaaaalaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
nerdesin cadı sennnn:asigim:özledik canımmm:asigim:
zaten fatoşda yokk....+18 de yokkk:roflol::roflol:
ikidee bii yarın tatil yarın tail demeyinn nann sinirime dokunuyoo:çok üzgünüm: bize iş var, biz 29ekimde bile çalışmış adamız:bbo:
ivett ivett hep sidikli fatoş varken +18 oluyosskaydirigubbakcemile3
nerdesin cadı sennnn:asigim:özledik canımmm:asigim:
zaten fatoşda yokk....+18 de yokkk:roflol::roflol:
bir yazı yazdım sizlere sadece handan ilgilendi teşekkürler hepinize
bende hissediyom ama karnımda yer değiştirmesini anlıyorum hatta ultrasonda d ra kıpırdıyo şu anda deim oda evet oynuyo dedi...ama dokunuş şeklinde henüz başlamadı miniğim...
ikidee bii yarın tatil yarın tail demeyinn nann sinirime dokunuyoo:çok üzgünüm: bize iş var, biz 29ekimde bile çalışmış adamız:bbo:
cücüümm ben de ösledim wala 1 günde sizi..ama size bişi diyimmii buakamdan itibaren 4 gün ben de yokuum..teee pzt gircem tekrardann
bir yazı yazdım sizlere sadece handan ilgilendi teşekkürler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?