zuzum bizden izin almadan yine nereye gidion bakiimmm:asigim:4 gün tatilmi yapacaksın bebişşşyerimseniben
ben masumunn yeni geldimm banane:)) alınganlık yapma güzelim sayfalar hızlı ilerliyo farketmemişlerdir..burda kimsenin kasıtlı ble bişe yapmıycanı biliyo olman gerek..:teselli:
oyy kıyamam ben sana bidenemmmm:1hug:
bir yazı yazdım sizlere sadece handan ilgilendi teşekkürler hepinize
benim eşimde hep çalışır elacım üzülme bizde hiç resmi tatil göremedik daha...
evet bidenm fatoşun başının altından çıkıomuşş bu + 18 lerrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cücüümm ben de ösledim wala 1 günde sizi..ama size bişi diyimmii buakamdan itibaren 4 gün ben de yokuum..teee pzt gircem tekrardann
ya elalı biz krizden önce manyak gibi çalışıyoduk ne tatil ne bişey yoktu bi pazar evde olurduk ama şimdi krizden etkilendik ve tamda benim hamileliğime denk geldi seviniyorum bu yüzden bana yaradı yani....
kardeşlerim gelio bana cicimm..biri ankda gerçi de ötekisi samsundan gelio ben de kalcaklar..sabahtan karşılarım soona sürteris akşama kadar..3 gün böle geçer..sooraki gün de pzr..pzrları girmiorum ben kocim ewde oluo ya kıskannıyo sizi:)) hem de bisim yıldönümümüz cumartesi günü..kutlama pazara:asigim::asigim:
kızlar yine manyak rüyalar görmeye devam ediomusunuz ben sırayla sevdiklerimin öldügünü görüom bi kaç gün arayla rüyalarımda aglıya aglıya helak oluom sonrasenağlama
kardeşlerim gelio bana cicimm..biri ankda gerçi de ötekisi samsundan gelio ben de kalcaklar..sabahtan karşılarım soona sürteris akşama kadar..3 gün böle geçer..sooraki gün de pzr..pzrları girmiorum ben kocim ewde oluo ya kıskannıyo sizi:)) hem de bisim yıldönümümüz cumartesi günü..kutlama pazara:asigim::asigim:
sanırım kırıldı arkadaşşş ..yok çünküüü:çok üzgünüm:
kızlar yine manyak rüyalar görmeye devam ediomusunuz ben sırayla sevdiklerimin öldügünü görüom bi kaç gün arayla rüyalarımda aglıya aglıya helak oluom sonrasenağlama
alışverişemi gittin nan dünn, yaa 4 gün yokmusun çüşşş dicim müsadenlee:mymeka:
çok sevindim canımm ne güzellll...ne kadar paylaşacak konuşacak şeyiniz vardır şimdiiii:asigim:yıldönümünüzde kutlu olsun canımmm....:asigim:
yıldönümüz kutlu olsun zuzucummm seneye bebişle inş
ohhh ne güzel kıss sürtün bakimmkaydirigubbakcemile3 kıs kısada çok zevkli olurkaydirigubbakcemile3
yıldönümünüz kutlu olsun cicim, bi yastıkta paralanın inşallahh:jeyyar:
kızlar bugün rep günüm isteyen sıraya girsin..iki kişiye verdim bile onlar kendilerini bilir:)))))))))
mersi canlarımm..bu benim aşkıma ilk he diyişimin yıldönümü tee 8 sene önce:asigim: (( maşallah diiyinn :) )) inallah seneye münüküm kucağımızdaykene kutlarıs...
4 kız kardeşiz biz..ablamla aramız pek iyi diildir hiçbirimisin ama ben ufaklıklarnan kankayım:)) kardeş gibi diiliz aşıkız birbirimise çok özlüyorum zillileri..çok heycanlıyım çookkkhihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?