2009 Ekim Anneleri

zuzucum evlilik yıldönümüz şimdiden kutlu olsun...

kaba şeyy:dilcikar: yok hayatım temizlik wardı dün..bahar temizliii..pztden sölemei unutmuşum kadın da erken gelince giremedim..tee akam 7ye doğru gitti..kıpırdayamıyodum gittiğinde

ayy ne güzel miss gibi olmuştur evin, benimde evi b.k götürüyo wallakafamçokkarıştı
kaça geliyo orda cnm kadın?[/QUOTE]

zuzuum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun :asigim: nice seneler geçirin beraber inş.
4 gün çok değilmi yaw biss ösleriz seni sengözlerimebaksanab

canlarımçok mersii de ewlilik yıldömümüz eylülde:) ozaman bidaa kutlıyınkaydirigubbakcemile3 pempeem ben de öslerim walla aklım sizde olcak bilorum bennn

elam 70e geldi kadın..aslında yaı da war baya 54 yaşında önce görünce pişman oldum içim acıdı..ama bi güzel temizledi..ben hiçbişey söylemedim şunu bunu yap diye dip köşe mis gibi oldu..

ayyy ne güzell yaa benim kızkardeşim yok ve büyük kaıp olarak görüyorum:çok üzgünüm:
4 yaş güççük erkek kardeşim var...

canım benimde kız kardeşim yok...erkek kardeşim var senin gibi aramızda 4 yaş varrr.....ve bazen kendimi çok yalnız hissediyorummm:çok üzgünüm:çok isterdim kızkardeşim olmasını....
belkide oyüzden kızımın kızkardeşi olmasını istiyorummmmyerimseniben

laliim elaam kızkardeşleri yokmuşmuşş..aşkolsun nann bis neyis burda..kaç tane adamıs kardeş olduk burda zilliler

zeyneppp sezeryan 2000 mıŞ cnm ÇnkÜ senn zorunlu olcak ya ısteĞe baĞlı olursa 2500 mÜŞ Öle dedıler bu gıttıĞımde..

zeynepcim sana rep veremiomya gıjık oldummmkötükedihüso

olsun hayatım önemli deil ben zaten karşılık olsun diye vermiyom içimden geldiği için sizleri sevdiğim için veriyorum...zuzucum sanada vermişim daha önce olmuyo şekerim sakın yanlış anlama....

Son düzenleme:
elam 70e geldi kadın..aslında yaı da war baya 54 yaşında önce görünce pişman oldum içim acıdı..ama bi güzel temizledi..ben hiçbişey söylemedim şunu bunu yap diye dip köşe mis gibi oldu..[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

darısı başıma, darısı başımaakaydirigubbakcemile3

kızma hayatım sana daha yeni vermişim o yüzden olmuyo ama aklımdasın şekerim...

mersüüü cicimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şeniz

kıss tıpkının aynısıyızkaydirigubbakcemile3 bebiklerimizde aynı gün ve haftalarkaydirigubbakcemile3
sen yoksa ikizimmisin benim:lepi:

ama 54 yaş çok yaa bende üsüldüm kadına( nası kıydın len kadına:mymeka:

buu zuzum gaddar gaddarkötükedihüso
şaka biyanada bizim ofise 15de bi 65 yaşında kadın geliyo, yıllardır...
ama patronlar kadına kıyıp gelme diyemiyolar, çünkü kocası çalışmıyomuş zor durumda yani...

laliim elaam kızkardeşleri yokmuşmuşş..aşkolsun nann bis neyis burda..kaç tane adamıs kardeş olduk burda zilliler

ayyy kuşumm sizde kardeşimiz gibi oldunuzz kıssŞeniz
ama işte bi evin içinde kalabalık kardeş olmayı hep istemişimdiryerimseniben

olsun hayatım önemli deil ben zaten karşılık olsun diye vermiyom içimden geldiği için sizleri sevdiğim için veriyorum...

canım karşılıkla değil zaten içimden geldi ama unutuom ben bu rep olayınııı nedensee...nese bi kaç kişiye daha verriim tekrar denerimmm:asigim:

merhaba arkadaşlarrr
nasılsınız bakalımm???
benim ayağım kırık bi vaziyette yatıyorumm yoksaa iyiyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…