zuzucum evlilik yıldönümüz şimdiden kutlu olsun...
kaba şeyy:dilcikar: yok hayatım temizlik wardı dün..bahar temizliii..pztden sölemei unutmuşum kadın da erken gelince giremedim..tee akam 7ye doğru gitti..kıpırdayamıyodum gittiğinde
zuzuum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun :asigim: nice seneler geçirin beraber inş.
4 gün çok değilmi yaw biss ösleriz seni sengözlerimebaksanab
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ayyy ne güzell yaa benim kızkardeşim yok ve büyük kaıp olarak görüyorum:çok üzgünüm:
4 yaş güççük erkek kardeşim var...
ayyy ne güzell yaa benim kızkardeşim yok ve büyük kaıp olarak görüyorum:çok üzgünüm:
4 yaş güççük erkek kardeşim var...
ama 54 yaş çok yaa bende üsüldüm kadına( nası kıydın len kadına:mymeka:
rep vermek ne demek zeynepçiğim
ay ben çok cahilim ya mirmirmirmir
laliim elaam kızkardeşleri yokmuşmuşş..aşkolsun nann bis neyis burda..kaç tane adamıs kardeş olduk burda zilliler
canım iyiki varsınızz....ŞenizŞenizŞeniz
puan vermek demek canım bak sanada verdim puanın değişmiştir...
zeyneppp sezeryan 2000 mıŞ cnm ÇnkÜ senn zorunlu olcak ya ısteĞe baĞlı olursa 2500 mÜŞ Öle dedıler bu gıttıĞımde..
Zeynep banada bİ rep ver barİ en zavallı puan benmkİ
zeynepcim sana rep veremiomya gıjık oldummmkötükedihüso
kızma hayatım sana daha yeni vermişim o yüzden olmuyo ama aklımdasın şekerim...
canım benimde kız kardeşim yok...erkek kardeşim var senin gibi aramızda 4 yaş varrr.....ve bazen kendimi çok yalnız hissediyorummm:çok üzgünüm:çok isterdim kızkardeşim olmasını....
belkide oyüzden kızımın kızkardeşi olmasını istiyorummmmyerimseniben
ama 54 yaş çok yaa bende üsüldüm kadına( nası kıydın len kadına:mymeka:
laliim elaam kızkardeşleri yokmuşmuşş..aşkolsun nann bis neyis burda..kaç tane adamıs kardeş olduk burda zilliler
olsun hayatım önemli deil ben zaten karşılık olsun diye vermiyom içimden geldiği için sizleri sevdiğim için veriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?