2009 Ekim Anneleri

Sizin bebişleriniz büyükse oynuyosa benim oğluşumda rüyamda oynadı bugün kaydirigubbakcemile3 göbişim açık uyudum gece elimi koydum üstüne ondanmıdır nedir rüyamda elimi koyduğum yerden tekme hissediyorum yer değiştiriyorum yine hissediyorum eşime de hissettirmeye çalışıyorum uyuz anlamıyodu rüyamda gıcık oldum eşime lülülülülülü

wrose ayagınımı kırdın canım yaaa nasıl becerdin çok geçmiş olsun canım bide küçük bebişin var allah kolaylık versin:1hug:

geçmiş olsun wrosecim, dikkat et kendinede bebişinedeŞeniz

Herkese Merhaba,
Kızlar aranıza yeni katıldım. Aylardır bütün gebelik forumunu okudum; ama burayı yeni görüyorum. Ne çok anne adayı varmış ekimde doğum yapacak. Ben de ben yalnızım sanıyodum, etrafımdaki herkese soruyodum sizinki ne zaman diye. Onun için çok mutlu oldum hepinizi bulduğuma.
Benimde 5 ekimde olacak doğumum kısmetse.
Artık yavaş yavaş çözmeye çalışır tanışırım hepinizle, sayfalar çok hızlı ilerlemiş çözemedim de şimdilik :)

hoşgeldinnn canımmmma.s.

gulican hoşgeldin canım aramızaaaaa benimde dogum 4 ekim allah izin verirse:)) cinsiyeti ögrendinmi canım kaç haftalıksın tam olarak

aramıza hoşgeldin canım...... takıldığın yerler olursa yardımcı oluruz hayatım...

şansızlık işte arkadaşlarr en önemlisi bebeğime bişey olmadı şükürr iyiyiz annem var allahtan ufaklığa o bakıyorr bende zaman geçsin diye bakıyorum

:mymeka: bi depik atsaydın kocana sendekaydirigubbakcemile3
benimde dün gece bacama kıramp girdi acıdan uyandırdım kocamı okşattırıdm geçtii:roflol:
seninde az kaldı kuzum hissetmeneyerimseniben

hoşgeldin cnm aramıza...
benimde muhtemel doğum tarihim 5 ekimyerimseniben

teşekkürler repler için zeynep ve lal :lepi:

haşgeldin gülcan aramıza a.s.

wrose geçmiş olsun şekerim
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…