canım istediğin rep olsunnnyerimseniben
merhaba arkadaşlarrr
nasılsınız bakalımm???
benim ayağım kırık bi vaziyette yatıyorumm yoksaa iyiyim :))
merhaba arkadaşlarrr
nasılsınız bakalımm???
benim ayağım kırık bi vaziyette yatıyorumm yoksaa iyiyim :))
Herkese Merhaba,
Kızlar aranıza yeni katıldım. Aylardır bütün gebelik forumunu okudum; ama burayı yeni görüyorum. Ne çok anne adayı varmış ekimde doğum yapacak. Ben de ben yalnızım sanıyodum, etrafımdaki herkese soruyodum sizinki ne zaman diye. Onun için çok mutlu oldum hepinizi bulduğuma.
Benimde 5 ekimde olacak doğumum kısmetse.
Artık yavaş yavaş çözmeye çalışır tanışırım hepinizle, sayfalar çok hızlı ilerlemiş çözemedim de şimdilik :)
Herkese Merhaba,
Kızlar aranıza yeni katıldım. Aylardır bütün gebelik forumunu okudum; ama burayı yeni görüyorum. Ne çok anne adayı varmış ekimde doğum yapacak. Ben de ben yalnızım sanıyodum, etrafımdaki herkese soruyodum sizinki ne zaman diye. Onun için çok mutlu oldum hepinizi bulduğuma.
Artık yavaş yavaş çözmeye çalışır tanışırım hepinizle, sayfalar çok hızlı ilerlemiş çözemedim de şimdilik :)
Sizin bebişleriniz büyükse oynuyosa benim oğluşumda rüyamda oynadı bugün kaydirigubbakcemile3 göbişim açık uyudum gece elimi koydum üstüne ondanmıdır nedir rüyamda elimi koyduğum yerden tekme hissediyorum yer değiştiriyorum yine hissediyorum eşime de hissettirmeye çalışıyorum uyuz anlamıyodu rüyamda gıcık oldum eşime lülülülülülü
Herkese Merhaba,
:mymeka: bi depik atsaydın kocana sendekaydirigubbakcemile3
benimde dün gece bacama kıramp girdi acıdan uyandırdım kocamı okşattırıdm geçtii:roflol:
seninde az kaldı kuzum hissetmeneyerimseniben
:roflol::roflol: inşallah ya hissetmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?